Ny vecka.....

Måndag, ny dag och en ny vecka börjar igen, 8 nätter kvar innan vi får semester som ska avnjutas i förhoppningsvis den soliga värmen både i husvagnen och med goda glada vänner 😆
I helgen har vi varit tvungna att vara hemma då det har varit alldeles för varmt för katterna om vi skulle åkt till husvagnen.
Så i fredags ville min dotter Bella att jag skulle följa med henne till Ikea och handla lite till hennes nya hem ( hon har fått det så fint🥰
Sen var vi förbi vid min minsta son och bästa svärdotter en sväng för Wilton hade glömt sin keps där när dom var där sist när Benji fyllde år.
Fikade där och åkte sen hem.
Beställde nya trädgårdsmöbler också som är för 12 personer så nu får vi plats i alla fall vi som alltid har så många på besök.
I lördags åkte jag och mannen till Mejk och handlade lite fint och sen till rusta och köpte en ny stor grill som är bra att ha nu när man ska grilla med sina vänner i sommar😍
Igår storstädade jag hela huset, hängde upp nya gardiner och la fram nya kuddar i soffan som jag köpte i Lördags och det blev så himla fint.
Haft besök hela helgen när vi har varit hemma, av barn, barnbarn,vänner, så mysigt.
På tisdag fyller mitt barnbarn Wilma år och sen fyller mina andra barnbarn Wilton och Alexander år så nu blir det 3 kalas på kort tid att åka på igen🥰
Så blir det lite äventyr på semestern också förstås🥰
Igår har det regnat och åskat men det behövdes verkligen nu.
Kanske det blir lite skönare i luften.
På fredag blir det utgång med dom bästa, det ska bli jätte skoj faktiskt, är ju knappt ut nuförtiden men nu så😉
Jag har valt nu att ta bort allt negativa inlägg 
och allt sånt som handlar om sånt som är tungt, och jag mår så himla mycket bättre.
Hur gärna man än vill missa det som skrivs så går det tyvärr inte, så jag kämpar på och bara trycker bort det som jag inte vill se.
Många tycker kanske nu att jag är en fegis, men jag ner på det och det är dom som är dom riktiga fegisar.
De som delar allt elände, och är arga är bara för att få ut sin frustration för tillfället och må bra själva men kom ihåg att det lagras inom 
i det inre.
Frustration är bara destruktivitet och maktlöshet, kom ihåg det.
Ha en bra vecka🥰
 




Torsdag

Torsdag och veckan börjar äntligen närma sig helg" igen" och veckorna går så fort och snart är det semester.
Så skönt det ska bli😇
Hett har det varit ute både igår och idag och man har knappt kunnat vara ute alls och tur är väl att man har ac i både bilen och inne i huset, annars skulle man väl avlida i denna värme😊
Igår rensade jag frysen och gjorde lite mer plats i den.
Så nu får jag in lite mer.
Va också in till stan och passade på att handla när jag ändå var där.
Idag ska vi fara till Borlänge och handla och fixa allt inför semestern med grillkvällar med dom bästa😍
Kolla på ett spabad, får nog bli ett sånt då det är lite mer renlighet enligt andra som jag pratat med.
Ladda hem ifrån systemet för både utekvällen snart och sen resten av semestern.
Finns så mycket mer där än här i stan.
I morgon ska jag till Borlänge igen eftersom min dotter ville att jag skulle följa med till Ikea för hon ska handla lite.
Lite mamma/ dotter tid är mysigt, och såklart om dom frågar om jag vill med så följer jag naturligtvis med, vill absolut inte tränga mig på hos dom som inte frågar såklart och det gör jag inte heller.
Igår kväll när vi stog ute och vi planerade altanen hur vi skulle ha den så kom en jätte fin brun/ orange fjäril och satte sig precis bredvid mig alldeles framför mig och jag fick vända mig om snabbt med gråten och en stor klump i halsen då den kom med ett döds budskap😪
På senaste tiden har jag fått se vem det gäller, är nog inne i en period av ännu mer utveckling nu fast det är sååååå spännande samtidigt som det är lite trist att veta i förväg men det är så när man går in i femte dimensionen och inget konstigt alls med det🥰😪
Så jag fick ta emot det och nu kan jag bara vänta❤
En mycket fin person åt vissa men absolut inte åt alla, men man ska inte vara rädd för döden då det kommer att komma nån att möta dig där när du kommer fram❤
Jag är inte ett dugg rädd för den, är helt säker på att det är så mycket bättre och finare där än på denna hemska sjuka jord.
Som jag berättade igår om Merkurius retrograd så är vi också inne i en tid nu då vi människor tenderar att projicera vad vi tänker och känner på våran insida om andra människor, som att vissa av oss tar ut sina dåliga känslor på andra för att själva göra sig fri från sin egen skuld och sin egen skam som man bär på.
Ganska intressant faktiskt.
Somliga tar inte nu ansvar för hur dom i själva verket mår själva utan spyr ut galla över alla andra för att få andra att må dåligt så man kan må bra själv.
Kom ihåg: Merkurius retrograd, går baklänges med allt.
Det är faktiskt aldrig fel om man mår dåligt, om man nu är normal som väl många är.
Vi ska aldrig någonsin" ta något" som nån annan säger om oss eller gör  eftersom männislor som mår dåligt i sig själva,  förhållandet, jobbet eller vad som helst försöker bara skjuta allt inom sig framför sig " ja i framtiden" menar jag.
Men vi kommer ändå inte ifrån det i alla fall.
Om nån försöker nedvärdera oss och säga saker om oss eller bara bakom ryggen för att såra oss, så återspeglar det bara vad man säger och tänker om "just sig själv."
När andra människor projicerar sin egen dåliga energi mot nån annan för att dom rent ut sagt mår skit själva, så kommer det bara dom känslor tillbaka till dom.
Det vi ger får vi också.
Snälla ta inte åt dig eller ta denna idiotin på allvar och inte personligen  utan fortsätt ge kärlek och var glad åt det du har, för det handlar egentligen inte om dig som det pratas om utan om dom själva helt enkelt, om man nu förstår hur jag menar.
När nån spottar på mig  ler jag och skickar kärlek  för kärleken kommer bara tillbaka till mig i alla fall.
Så jag tjänar på det och vinner alltså i längden.
Man kan" om man nu är som jag" känna av andras människors sorg ilska kaos, när nån kommer lämna jordelivet och just nu är vi inne i en sån period på jorden  där just kaos är för att vi ska lära oss våran väg här i livet.
Sommarsolstånd innebär att det är en portal öppning just nu när gammal sorg  ilska m.m kommer upp till utan för att vi ska rensa våra tidigare liv av allt vi inte har lärt oss.
Många blir yra, öronsus  jag själv tror jag har tinnitus😆, tung i huvet, huvudvärk  ja många symtom om man inte jordar sig ordentligt och många är trötta jämt.
Inte dricka alkohol  det är nåt som verkligen trycker ner oss, äta mycket bra mat, dricka mycket vatten.
Jag själv har jätte konstiga drömmar  helt sjuka.
2020 innebär mycket sorg för många och många går även isär, många träffar nya partners och skaffar nya barn och så kommer hela detta året att fortgå.
Men tänk på att det har ändå en mening  den tiden vi lever med nån, skaffar barn, skiljer oss är våran väg som redan är bestämd innan vi gick ner på jorden" just för att vi ska lära oss nåt av just den personen"
Många portaler kommer öppnas och det är så spännande tycker jag, som vet vad det innebär.
Många kommer få ömsa sitt skinn nu  och det kommer göra ont för många men om man inte gjort det förut så vet man inte hur det känns.
Men varje lager vi skalar av oss ju närmare kommer vi dit vi ska vara och vi bli fria.
Hur vi än gör så kommer vi ändå dit vi ska till slut.
Droskan är tung att dra... jag lovar, lasten likaså.
Vi har dragit den långt i alla våra liv och den är med oss men man kan inte bara lämna den, utan lassa av bit för bit så mycket man är redo.
När man lämnar bit för bit så känns det i varje cell och det blir lättare och lättare och mycket rädslor kommer upp och vi väljer själva om vi trycker ner dom eller om vi låter dom komma fram, men tvivla aldrig.
Att gråta är helt okej  och jätte renande och när den gamla ilskan kommer upp är det också okej.
Många befinner vi oss nu i ett skifte och ett gigantiskt sådant!
Där vi behöver lämna vissa saker och människor som man är klara med här på jorden.
Kom ihåg att vi skälva skrivit kontrakt på det innan vi gick ner hit.
Det är ingenting som vi bara kommer på " sådär"
Kom ihåg att man träffar nån bara för nånting man ska lära sig!
I nuet ska skiftet bli ett slut och en början på nåt nytt.
Nu behöver vi bara " vara" och släppa det som inte behövs längre.
Negativa människor behövs inte längre , det är som ett stort svart hål,som suger ur er energin som ni inte behöver.
Många vet inte ens om att dom har just negativa människor omkring sig då  många är inte som jag och känner av energier ifrån andra så lätt.
Jag har en vana att känna känslor ifrån andra, om dom inte gillar mig, eller om dom bara spelar snälla när man träffas eller ser hela deras liv i deras ögon om spelas upp som i en film vad som väntar dom, men jag är tyst🤫 om det, men alla har inte den känslan, men jag blir så trött och helt slut när jag umgås med såna människor.
När någon gnäller om nåt  så säg nåt positivt istället, kom ihåg att vi får tillbaka det vi ger.
Le och låt det negativa bara flyga förbi oss, och inte fastna.
Om vi ger en reaktion så har den negativa personen fått det den vill, då ger vi den näring, gör inte det, då tar den våran energi och vi blir jätte trötta, om nån häller skit över oss, gå inte och bär på andras skit utan gör er av med det, för vi är ingen avlastningsplats.
Fokusera på eran egna glädje och energi, vårda och ta hand om den, leta efter positiva människor som lever här och nu och är glada för det dom har, det ger så mycket mer glädje.
Jag själv älskar att vara ute i naturen och gå och grilla med vänner och ha det bra, jag tar ett glas vin till helgen, ( ja, jag sa ett bara) som om det inte skulle räcka?
Och mår lika bra för det.
Jag som jobbar natt ser så mycket kanon fulla människor på helgerna och jag förstår fortfarande inte hur dom orkar!
Varje helg samma sak, samma människor, jag tycker själv inte att det är nåt liv  men tur vi alla är olika.
Nej vet ni, ett glas vin och grilla med goda vänner, det är livet det🥰
 

 

 


Tisdag

Tisdag och idag har jag varit på massage, det gjorde ont men det är ett måste ibland för att det i slutändan ska bli bra.
Va sned igen, men nu är det tillrättat igen.
Stannade på vägen och fikade hos en kär vän också när jag ändå var inne i stan.
Lämnade 2 kassar med kläder som jag har rensat ut ur min garderob  det mesta nytt men har köpt så mycket nytt så då fick nån det som behövde det.
Kul att ge dom som uppskattar det.
Ont i handleden igen så det blir väl att ringa vårdcentralen igen och kolla upp den efter sprickan jag fick när jag ramlade.
Idag hade mannen besgällt en häftig apparat som man masserar överallt med så man blir bättre i spänningar, nästan samma som jag redan har en annan apparat men med den här kan man ha 20 olika lägen och 5 olika symtom för, ska bli kul att prova på den.
Inga billiga saker sånt där men det blir billigare ändå än gå hos läkare och sjukgymnast som ändå inte hjälper alls.
Igår kom min fd svärson förbi och stannade på en kopp kaffe medans mannen byggde färdigt golvet på altanen.
Han kommer nog alltid att kännas som en svärson ändå fast han är en fd då vi haft jätte bra kontakt jämt och han är den som alltid kommit förbi ändå.
8 nätter kvar innan jag får semester nu och det ska bli så skönt, att få åka iväg och göra en massa  vi har lite planer på att se lite sevärdheter.
Har frågat runt lite om man ska ha badtunna eller ett spa" lutar åt ett spa faktiskt" men vill ha så man kan använda även när man har lite grillkvällar och så, sen är det ju bättre mot värken som man har också.
Idag fick jag papper om att ta mitt nya körkort  spännande men ovanligt att skriva ett nytt namn.
Mannen hängde upp den fina lampan igår som jag köpte på Ikea förra veckan och det blev så fint.
Du som tror att du är så rolig och åker här typ 17 gånger om dagen av bara " nyfikenhet" vad vi gör, är du för feg för att komma ner på gården och säga vad du vill din patetiska människa, såna som ni har inga liv utan lägger mer tid på andra än er själva, inte dåligt att folk mår skit Idag, sköt dig själv för fan.

Ny vecka.....

Dagen gryr återigen och det har blivit måndag morgon igen, och en ny vecka och en ny dag har tagit sin början, och jag gick av i morse på mitt sista skift och nu är man ledig en hel vecka, så skönt men så mycket som ska fixas ändå.
Idag blir det besök hos advokaten, och tisdag massage 😇 så skönt det ska bli och på onsdag är jag medbjuden med min dotter för hon ska handla lite nytt på ikea till sitt nya, fina hem, "som hon har gjort så fint och hemtrevligt" och ville att jag skulle följa med, så snällt när hon frågar om jag vill följa med tycker jag, så får jag umgås med henne så då gör jag det såklart.
Hon har bjudit upp mig på fika under helgen också som var.
Hon är så go och snäll som frågar då jag inte vill tränga mig på hos någon alls över huvudtaget så åker jag faktiskt mest till dom som bjuder hem oss på fika och det är mest hon som gör det🥰
Så då blir det ju lite besök där.
Har massor att göra hemma också med allt men bjuder man upp mig så tackar jag inte nej såklart, men annars är jag dålig på att hälsa på folk överlag, men så är det nog med dom flesta idag att man har alltid mycket att göra mer än sitta hemma hos andra hela dagarna.
Men alla förstår tyvärr inte det.
Alla människor är inte skapta lika " som tur är"
Trivs hemma och pyssla i hemmet och ha ordning och reda i hemmet och det tar också en massa tid.
Igår kom min dotter och barnbarnen hit och hälsade på och strax därefter kom min son, svärdotter och barnbarnen så vi fikade och satt i solen medans mannen byggde golvet på altanen, som han hade varit och köpt virke till medans jag sov, så duktig att göra allt själv tycker jag.
Nu är golvet snart klart och bara resten kvar då 😆
Fattas bara taket och badtunnan, eller om det blir ett spa😉, har inte bestämt mig riktigt än faktiskt.
Sen kom en vän förbi också och fikade lite med oss alla och tycker att mannen gjort ett för starkt golv" och " överkurs" men va fan det ska väl vara hållbart"
Sen när altanen är klar så får det bli en grillfest också såklart med dom som vi redan i sommar har varit bjudna till och grillat eftersom vi varit bortbjudna nu flera gånger till andra på grillning🥰 så det kommer bli skoj.
Nån gång måste vi ju också vara hemma hos oss 🥰
Vi är alltid bortbjudna till andra men har aldrig det hemma hos oss men nu får det bli ändring på det i framtiden.
Fredag åker vi till våran frizon för första gången sen vi gjorde klart där uppe  och det blev så fint och hemtrevligt ( som vanligt)
Så skoj att så många av mina vänner tycker att jag är så duktig och har så fint där uppe  dom säger att det känns som att komma in i ett hus när dom kommer dit, men det är ju så det ska vara om man ska trivas🥰
Älskar att ha det fint och hemtrevligt.
Nu är det återigen Merkurius retrograd, som betyder att planeterna går baklänges" igen" som innebär bland annat att många materiella saker går sönder nu hela tiden som bilar och elektriska saker och att många människor mår dåligt igen på olika sätt och olika nivåer och många separerar även nu igen under såna här planeter och många bråkar mycket och har stora problem.
Många ältar gamla saker och river upp gammalt, pratar skit så att säga" men bara för att må bra själv  tror dom  men jag vet att ger man positivitet får man också det  tillbaka och tvärtom"
Man ger det man får, så ju mer man ger negativitet om andra desto mer slår det tillbaka på en själv.
Men jag brukar säga att" efter regn kommer solsken" alltid.
Om man ser allt positivt, umgås inte med negativa människor utan umgås bara med dom som man mår bra i sällskap med så bildas ingen negativitet utan bara skratt och att man mår bra.
Många rensar karma" om man bara visste vad jag rensat" men alla vet inte hur man gör och då blir det lite svårare.
Många låtsas ha det bra fast det är kaos.
En sak har jag fått till mig i alla fall och det är att jag kommer aldrig att försvara nån mer människa inför nån annan som inte är värd det, utan jag kommer låta det som sägs gå in genom ena örat på mig och ut genom det andra på samma sätt, sen kasta ner det på backen, trampa hårt på det och gräva ner det i backen och låta människor tycka vad dom vill om andra.
Sen bara glömma det.
Man har rätt att tycka vad man vill om andra," men säg för fan inte det till mig då" utan till den det gäller  men det är många alldeles för fega för tyvärr.
Vill bara att alla ska få må bra och ha det bra" även om många inte tycker att jag är värd det" men som sagt kärlek ger kärlek  hat ger bara hat och ju mer man pratar om eller visar att man hatar nån ju mer negativitet bygger man upp i sig själv  så tänk och ge kärlek  ju mer kärlek får man men tyvärr förstår inte alla människor att det är så  och då blir dom att må ännu dåligare, men det är också ett karma som ska bearbetas och tur att jag har lärt mig att handskas med det och vet hur man gör.
Idag kan jag sätta mig ner bara och skratta hur patetiska vissa är och tycka synd om dom faktiskt för att dom inte förstår mer än så.
Ja ha en bra dag alla mina fina där ute🥰

Midsommar

Lördag idag och i tisdags morse när jag vaknade fick jag mig en smärre glad överraskning, ibland är det bara en ren tur att man inte missar nåt när man inte kollar så man inte missar🥰
I måndags hämtade vi reglarna till golvet på altanen som mannen har byggt på nu i midsommar när jag ska jobba❤
Så nu är reglarna klara  så nu bara att hämta själva golvet då nån dag här framöver😍
Han är så duktig att bygga allt själv" så ingen kan sen komma och säga att nån hjälpt till i alla fall😉"
Han är en riktig redig karl min man😊
Fixar allt själv precis som det ska vara.
Sen var vi ivägbjudna på fika då också och träffade en hel del barn och barnbarn" där" några av dom som i alla fall tycker om mig som farmor och mormor🥰
Härliga små liv❤
I tisdags kom det ganska mycket regn.
Trist.
I onsdags var vi en vända till Borlänge och shoppade lite på Ikea, det blev en hel del faktiskt😍
Lite nytt till hjärtat också.
Igår fick jag så fina glas av mina döttrar i bröllopspresent som det stod våra namn och årsdag på, så gulligt av dom🥰
Jag har så fina barn🥰
Dom kommer användas just på våran årsdag.
I förrgår gick jag på mina nätter igen, 12 nätter kvar sen är det semester äntligen.
I förrgår var vi bortbjudna på midsommarmat, så gött minsann😉 så jag fick väl sova några timmar i alla fall innan det bar iväg.
Sen har jag nu två nätter kvar innan min frivecka igen  som ska fixas lite inför utekvällen med dom bästa.
Det ska bli så skoj att gå ut med dom tokigheter döttrar man kan ha😆
Idag blev vi uppbjudna till min dotter på fika, och hon har fått så fint hemma  köksbordet blev kötte bra där, barnen fick egna rum  och hon har så mysigt och allt på sin plats  precis som sin mamma.
Jag älskar när allt är i ordning och har fint hemma, då trivs jag bäst, och man behöver inte städa så ofta heller🥰
Ha en fin fortsättning på midsommarhelgen, själv laddar jag för natt 3/4 

Ny vecka.....

Måndag igen och ny dag och en ny vecka tar sin början.
I Lördags var vi upp till husvagnen och fixade det sista där uppe, blev bjudna på fika och i midsommar är vi dit bjudna på midsommarmat.
På kvällen blev vi bortbjudna på grillat, cider och en dyr rom  jag som inte tycker om rom men den var faktiskt god.
Nu blir det grillat hemma hos oss snart med alla inblandade som vi träffade  det ska bli skoj.
Igår for vi till Borlänge och shoppade lite och det blev lite handlat  men drabbar ingen fattig😅 som min mamma jämt sa.
Sen kom min fina och goa dotter på besök så vi fikade och nu längtar vi tills vi ska ut en sväng och ha kul.
Inga män då inte ska med🤣
Sånt har jag fått nog av under alla år.
I morgon börjar en ny lag att gälla att alla som har ute katter ska kastrera dom!
Tror ni det kommer hända?
Öh nej förmodligen inte då det finns ju så sjuka folk som inte ens har en försäkring på sin katt utan menar på att om den blir sjuk så kan man skjuta den" en sån sjuk människa" och säger bara hur djävla blåst man är.
Såna skulle fan inte få ha nå djur.
Jag har så konstiga drömmar nu igen varje natt om döden och det värsta är att jag vet också, då det är så verkligt😢
Men som vanligt får jag inte säga nåt utan allt har en mening.
Vi har en livsplan här på jorden som vi gjort upp med våra guider innan vi gick ner hit, där står allt vilka lärdomar och erfarenheter som vi ska lära oss här.
Det står även hur gamla vi ska bli i just det här livet och om vi ska bli fattiga, rika och när och  hur familjen ska se ut och om vi ska mista ett barn eller en partner eller inte.
Här har vi fått en fri vilja att göra våra olika val, och om vi sen väljer en annan plan när vi väl kommer ner på jorden så kommer våra guider ändå leda oss in på den vägen som vi valde när vi gick ner hit, men då kan det ta längre tid och man får gå lite omvägar.
Utefter vår " livsväg" finns det " nödutgångar" där vi själva kan göra slut på vårat liv i förväg  om vi nu skulle av olika skäl inte vara starka nog att orka leva eller kan följa våran egen plan, men då kommer vi ändå tillbaka och får göra om det i nästa liv 😍
Det är redan förutbestämt eftersom vi själv skapat vårat uppdrag innan vi gick ner och vi alla har våran egen resa.
Det handlar inte bara om det här livet utan också om våran själs utveckling.
Så det är så mycket större.
Vi har kommit till jorden för olika syften, för att utveckla vår själ och de runt omkring oss utvecklar oss också. 
Vissa möter man en gång, för att aldrig möta igen, vissa känner man en kort tid  för att lära sig nåt, vissa känner man hela livet för att det har en mening.
Ha en bra vecka alla goa🥰
 
 

Lördag

Lördag och helgen är här igen 🥰
Igår gjorde jag klart smörgåstårtan som beställdes som vi sen åkte till min son Benji med för han ska ha fest idag med sina vänner, för han blir ju 25 år idag, så stor han har blivit.
Härligt och världens finaste och gulligaste son som man kan ha😍
Och världéns gulligaste svärdotter som man kan ha🥰
Min dotter och barnbarnen var också där så vi fick träffades också🥰
Själv har jag legat sjuk hela veckan och varit lite ute i solen på gården i alla fall, för att få lite frisk luft.
Fick ett trist besked igår för tydligen så får dom som bestämmer göra hur dom vill, ljuga och lova men hålla är en annan sak  så nu har jag andra planer för framtiden  för jag gillar inte folk som lovar och inte håller det sen, utan då får det allt vara.
Bitter fitta var jag igår😡
Det får man vara ibland fast det inte händer så ofta😆
Nu blir det nog att vara tjänstledig ett tag och prova på nåt annat istället.
Idag åkte vi upp till våran frizon och satt upp sista gardinerna så nu är det klart, och det blev så fint, jag  gillar ju att ha fint även i husvagnen så man ska trivas där😉
Älskar inredning.
Mannen fixade med solcellen den nya och sen blev vi nerbjudna på fika till grannarna  mumma😉
Mannen satt i även den nya omvandlaren som "jag köpte" och inte utnyttjade mannen🤣🤣🤣"som är större än den vi hade så nu blir det bättre, även om vi klarade oss med en mindre förut😍
Nu har vi nyss kommit hem och är bortbjudna på grillat ikväll😛
Det ska bli sååååå gött😛
Nu har värmen kommit och jag tycker att det är så skönt, älskar ju sol och värme.
I midsommar är vi bortbjudna på mat så jag jobbar men tror nog jag ska nog hinna med det ändå😉
Det blir skoj😆
Ha en bra Lördag🥰
 

Onsdag

Onsdag " mitt i veckan" igen och jag skulle ha gått på mina skift egentligen igår natt men nånting satt stopp för det" igen".
I måndags ringde min största dotter och frågade om jag ville med in till stan för hon skulle köpa en ny mobil till sin dotter  så jag åkte med och passade på att handla lite då.
Hon är så otroligt fin med sina barn och så snäll åt dom.
I måndags hämtade jag även Mitt största barnbarn " Jessica" och åkte vidare till fritids och hämtade 2 barnbarn till  och sen vidare igen och släppte av de 3 barnbarnen på dagis där dom hämtade den fjärde och gick hem  och när jag sen kom hem kom min dotter " Bella" ner med alla 4 barnbarnen så vi fick umgås, så otroligt fina barnbarn jag har och så väluppfostrade också .
Och fikade förstås.
Är så glad att jag äntligen kommit fram till hir man ska göra eller ta för att bli bättre i min fibromyalgi.
Det finns metoder bara man kommer på dom.
Jag har varit mycket sjuk i mitt liv och har fått gå omvägar förbi läkarna för att bli av med flera av dom sjukdomar som jag har haft  men jag har även varit tvungen att äta läkemedel samtidigt också för att jag inte hade något val.
Ibland blir det så.
Igår kom mannen hem och hade köpt en grej som jag velat ha länge😉, är det kärlek månntro😉
På Torsdag ska jag göra smörgåstårtan som Benji beställt nu till han fyller 25 år så den är klar tills på fredag när vi ska dit och fika och fira han.
Dom kom ju hit på natten när vi hade gift oss och överraskade oss, världens bästa svärdotter som är så otroligt fin och snäll.
Det är inte alla som har så fina svärdöttrar😆
Han kommer få lite pengar i present🥰
Sen är det lugnt ett tag med födelsedags firande då dom flesta fyllt nu på våren, så nu tror jag allt är gjort som vi är bjudna på i alla fall🥰
Snart är det semester också och det ska bli så skönt, i år har vi äntligen semester samtidigt i 4 veckor för första gången sen vi träffades.
Så det blir lite äventyr lite runt onkring i sommar.
Nu får ni ha en fin dag alla fina🥰

Ny vecka.....

Måndag, ny dag och ny vecka igen, och veckorna ramlar iväg.
Världens bästa helg har det varit när han och hon fick bli "vi" äntligen och allt var så fint😍
Fina kläder, fina blommor och fina människor som var med och såg när vi äntligen sa " ja" till varann🥰 som dom flesta väntat på och glädjes åt, " men inte alla "
Min största dotter och hans bror var vittnen, och sen åt vi och drack gott, dukade i garaget och hade jätte kul hela kvällen till in på natten, va länge sen jag hade så kul.
När vi väl lagt oss så fick vi en rejäl överraskning för min minsta son och svärdotter kom förbi och grattade oss🥰
Så gulligt gjort att åka så sent bara för att gratta oss.
Min dotter Bella skrev och frågade om hon fick komma förbi en sväng för hon ville se oss,så hon blev kvar också till inpå natten🥰
Hon bestämde nu att vi ska gå ut om några helger, så det ska bli kul.
Nu är jag fru " igen" för ( jag vet inte vilken gång i ledet😉
Men behöver inte oroa mig för det, för det håller andra koll på åt mig, så snällt😆
Nu byter jag efternamn igen så var noga och kolla nu vad jag heter, så det inte blir nå fel sen😊
På det som en viss ( för mig okänd) människa hängde ut mig på face så vill jag bara berätta att jag har köpt alla möbler och gardiner och all inredning I HUSET,  jag har betalat renovering på huset och utanför, jag har betalat mina bilar helt själv och även hälften på allt vi har köpt tillsammans, jag betalar nog mest i hushållet eftersom hag tjänar mest ( så kanske andra har det också) som kan försörja sig själva men skillnaden är nog stor så eftersom att jag lever inte på min man som vissa gör antar jag eftersom lönen inte är så stor ( är rätt så säker på det )
Om ni inte tror mig så tycker jag att ni ska fråga min man om det istället och inte ha förutfattade meningar för att nån sjuk människa kastar skit på mig och tror att det är så.
Ta för fan reda på sanningen innan du öppnar din stora käft.
Folk kan gissa skälva vem det pratas mest om.
Ha en bra dag alla mina fina🥰
 
 
Dagen var den bästa i mit

Dagen före🥰

Idag är det då äntligen fredag" igen" och dagen före❤
Jag har varit in till stan en sväng och fixat det sista inför dagen  och mannen har hämtat tårtan efter jobbet och jag har hämtat buketten" så spännande" den blev så himla fin❤
Sålde min caddy igår då vi inte behöver den längre till en jätte trevlig kille som hade restaurang som köpte den som firma bil och vi blev nerbjudna dit och äta😊
Det ska vi nog prova nån gång antar jag.
Ikväll ska vi duka och göra det sista innan min finaste dag kommer att komma.
Ätit sallad idag då vi beställde mat ute när man har så mycket att fixa.
Ikväll kommer min dotter och fixar mina naglar och det kommer bli så fint.
Nu är vi snart i mål, känns fantastiskt faktiskt eftersom många av mina vänner nu går skilda vägar när vi bestämmer oss för att bli " vi" istället.
Det är ett sånt år nu och man kan kolla bara i horoskopet vad rörigt det är för många i världen just nu.
Allt har en mening och vi är här för att lösa våra karman  så är det bara.
Det blir aldrig som vi tänkt oss utan som det är meningen att det ska bli från dom där uppe😉😇❤
Bara att glida med.
 
 

Torsdag

Torsdag idag och solen skiner idag, så kvavt som det var ute igår.
Åkte till Falun och letade skor igår  men hittade inga, fick åka tillbaka till Borlänge och köpa dom vita pumpsen som jag och mannen tittade på först, lite dyra men vad fan jag får väl ha dom till nästa bröllop då😉
Handlade lite och åt ute så gott med min bästa vän.
Hälsade på min yngsta son och en av mina två bästa svärdöttrar som man kan ha, en helt underbar människa🥰
Köpte med oss fika dit och var kvar en bra stund och pratade och skrattade och mådde bra  som man gör i deras sällskap🥰
Dom har rustat för sin fest nu😉
Ska bara göra smörgåstårtan och åka dit med den eftersom han inte ville ha en köpt utan mammas🥰
Mannen var in och besiktade min bil som blev blankt papper😊
När jag kom hem så hade han tvättat bilarna, sån redig karl man har😉
Mina två största döttrar var hit igår kväll och firade mig på mors dag, fick min älskade Leksand lampa som jag velat ha länge, blev jätte nöjd, har så fina barn som tänker på sin mamma🥰
Nu är det minsta sonen som fyller nu i juni bara så det är skönt att det börjar lugna ner sig lite.
Idag ska jag iväg och fika med en gammal vän som jag känt sen tonåren men vi har umgåtts lite av och till emellanåt, svårt när man jobbar olika tider nästan jämt.
Ska bli kul.
Min dotter Bella var hit igår också och fikade lite så alla min döttrar kom igår, som jag älskar dom små liven" som dom fortfarande är för mig"❤
Dom kommer nog aldrig bli riktigt " stora" för mig.
Nu blir det snart att byta körkort och allt som ska fixas också, mannen ska åka ut till sommarstugan och se hur det ser ut där efter vintern  så man kanske får fixa till lite innan man är klar där och kan vara där och bada, sola och grilla lite, som är så mysigt.
Nu får alla ha en bra dag idag😍

Onsdag

Onsdag och jakten på vita pumps fortsätter  det är som en parodi att vita pumps inte längre Finns!
Sitter här med värmekudden som är min livräddare när min värk kommer.
Mannen tog caddyn till jobbet idag eftersom jag vill besikta den och se vad det blir!
Utanför kör ungarna och står och varvar med mopederna, när mannen ska upp 5 i morgon bitti  och undrar "går dom inte i skolan alls nuförtiden?
Annars tycker man väl att 12 på natten borde man sova.
Idag behöver jag inte göra nån " grismat"  heller då mannen är hemma själv  vad fan han kan väl laga mat själv så slipper han äta min mat🤣
Själv ska jag smaska på nåt gott ute med världens bästa vän🥰
Hämta mer vin idag😉
Funderar på att ha en vinkväll sen nån kväll då min dotter Bella också ville fira oss efteråt  , så jag får nog dela upp vinkvällarna på två vinkvällar eftersom halva släkten är ju osams med varann och vill inte umgås med varann eller ens träffas😉
Så då delar jag upp det med dom som brukar umgås eftersom jag umgås med alla!
Det blir nog bra till slut skulle jag tro.
Nästa vecka ska jag baka smörgåstårtan till min minsta son till festen som han ska ha, tänk att han är minst och fyller 25 år i år.
Åren går så fort och han har blivit en sån fin man, och jag är så himla glad att han inte brås på sin pappa i alla fall.
Dom har ett sånt fint hem, städat och allt på sin plats, precis som mamma😉
Alla mina vänner tycker att jag har så fint hemma och är så duktig på inredning, dom som varit hem till mig såklart, sen finns det ju människor i " den så kallade släkten" som pratar skit men inte ens varit hit, som inte har en aning hur det ser ut " men pratas ska det göras ändå"
Nu ska jag ut och jaga skor " om jag inte ska behöva gå barfota"

Tisdag

Tisdag, en ny vecka har nyss börjat och solen har varit så varm både igår och idag, fast det övergick i regn och åska idag till slut.
Jag gick av igår morse och vaknade halv 4  jisses hela dan hade gått.
Nu 8- ledig👌
Satt på lite kaffe och väntade in mannen när han skulle komma ifrån jobbet och  han cyklar varje dag" så duktig" 
Satte oss och åt glass och drack kaffe i solen  beställde mat" det fick bli sallad idag " och hämtade den och åt.
Mannen bytte glödlampor i sin bil  och jag beställde en ny och större omvandlare till husvagnen så man kan köra micro om man nu skulle vilja det.
Så jag hoppas att den kommer nästa vecka.
Lastade även caddyn för besök till soptippen idag.
Åkte och hämtade mina mediciner och beställde smörgåstårtan så nu är allt det klart.
Idag kom handspriten som jag hade beställt i både stora och även små flaskor, som är bra att ha.
Varit till min bästa vän och färgat håret och träffade våran gulliga släkting  han är så söt den lilla.
Världens finaste🥰
Åkte och beställde tårtan och min brudbukett så nu är nästan allt det också klart.
Kom hem och nu lagar jag mat" nån grismat som vissa kallar det" till min man som jag lurar igen" fast jag betalar det mesta"🤣🤣🤣🤣🤣
Kyckling och ris men det kommer inte ifrån grisen hoppas jag för oss som vet då 🤣
I morgon blir det en shopping dag med den bästa vännen och äta gott och ha det bra och handla dom där djävla skorna, som jag aldrig hittar.
Snart fyller min son år och sen fyller min lilla Wilma 10 år mitt barnbarn " som inte är så liten nu längre.
Ut och köpa lite presenter till dom, kanske hittar nåt i morgon.
Nu längtar jag till semester och min frizon där jag kan njuta av sommaren med alla vänner där uppe och dom som kommer upp på helgerna och hälsar på🥰
Guld värt.
Funderar på att köpa en ny tv upp dit en som är lite större och sälja den jag nyss köpte🤣
Vi får se.
Ja " Grismaten är snart klar nu så nu ska det serveras😉
 
 

Måndag

Ny dag och ny vecka igen som förmodligen kommer bli den lyckligaste veckan i mitt liv även om det blir den värsta för vissa andra människor😉

Jag går nu på 8-ledighet som ska umgås med min dotter och ha mamma/dotter dag med shopping och ha det bra.

Jobbat 5 nätter nu som vissa inte varit särskilt roliga men man måste ändå göra sitt jobb.

Fick stanna och stoppa bilar inatt pga en olycka och som tur var så stannade en ung kille och hjälpte oss.

Alla ungdomar är inte hopplösa utan det finns unika fall.

Tack så mycket snälla du som hjälpte oss inatt.

Med tanke på allt runt omkring just nu så  pratar förmodligen många bakom ryggen på mig hur många som gånger jag varit gift och hur jag lurar mina män, och sen är så himla fina utåt.

Men vet ni ingen av dom tycker ju att männen gjort nåt fel utan allt fel ligger ju såklart bara hos mig.

Märkligt att det är så, för antagligen så är det nog helt normalt att leva med en man som misshandlar en och slår en varje dag och även när man är gravid, och sen går ut och med den värsta råpundaren som finns i hela stan, och är otrogen, men vet ni i deras bekantskapskrets och i deras värld är det nog helt normalt" men absolut inte i min" för om man är van att leva med sånt så har man säkert inget annat liv.

Men när jag sen träffar nån som är helt underbar åt både mig och mina barn/ barnbarn så är man inte nöjd ändå, utan ska bara förstöra för att man själv inte har det bra.

Jag tycker mest synd om min man eftersom han varit så snäll och varit med på alla presenter och julklappar till barnbarnen fast han inte ens har några egna barn, och sen blivit utnyttjad att man inte ens är omtyckt  fy fan säger jag vilka falska människor det finns.

Nu har många gjort ett val och det får man stå för  men det här är till den bästa som finns.

~ Till DIG ~
Jag hade aldrig kunnat drömma om att träffa någon som dig & dessutom få ha dig i mitt liv, men drömmen blev sann den dagen jag träffade dig.

Nu när jag äntligen hittat dig så vill jag aldrig förlora dig, jag är så otroligt tacksam för att jag mötte någon som är så fin, både på ut & insidan som du är, hur mycket jag än skulle leta så skulle jag aldrig hitta någon som dig.

Tack för alla fina & oersättliga minnen som du fört in i mitt liv och tack för allt du gjort & fortfarande gör för mig & jag hoppas av hela mitt hjärta att du alltid finns kvar hos mig!!

🌹 Du äger nyckeln till mitt hjärta 🌹


RSS 2.0