Onsdag

Onsdag " mitt i veckan" igen och jag skulle ha gått på mina skift egentligen igår natt men nånting satt stopp för det" igen".
I måndags ringde min största dotter och frågade om jag ville med in till stan för hon skulle köpa en ny mobil till sin dotter  så jag åkte med och passade på att handla lite då.
Hon är så otroligt fin med sina barn och så snäll åt dom.
I måndags hämtade jag även Mitt största barnbarn " Jessica" och åkte vidare till fritids och hämtade 2 barnbarn till  och sen vidare igen och släppte av de 3 barnbarnen på dagis där dom hämtade den fjärde och gick hem  och när jag sen kom hem kom min dotter " Bella" ner med alla 4 barnbarnen så vi fick umgås, så otroligt fina barnbarn jag har och så väluppfostrade också .
Och fikade förstås.
Är så glad att jag äntligen kommit fram till hir man ska göra eller ta för att bli bättre i min fibromyalgi.
Det finns metoder bara man kommer på dom.
Jag har varit mycket sjuk i mitt liv och har fått gå omvägar förbi läkarna för att bli av med flera av dom sjukdomar som jag har haft  men jag har även varit tvungen att äta läkemedel samtidigt också för att jag inte hade något val.
Ibland blir det så.
Igår kom mannen hem och hade köpt en grej som jag velat ha länge😉, är det kärlek månntro😉
På Torsdag ska jag göra smörgåstårtan som Benji beställt nu till han fyller 25 år så den är klar tills på fredag när vi ska dit och fika och fira han.
Dom kom ju hit på natten när vi hade gift oss och överraskade oss, världens bästa svärdotter som är så otroligt fin och snäll.
Det är inte alla som har så fina svärdöttrar😆
Han kommer få lite pengar i present🥰
Sen är det lugnt ett tag med födelsedags firande då dom flesta fyllt nu på våren, så nu tror jag allt är gjort som vi är bjudna på i alla fall🥰
Snart är det semester också och det ska bli så skönt, i år har vi äntligen semester samtidigt i 4 veckor för första gången sen vi träffades.
Så det blir lite äventyr lite runt onkring i sommar.
Nu får ni ha en fin dag alla fina🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0