Tisdag

Tisdag och idag har jag varit på massage, det gjorde ont men det är ett måste ibland för att det i slutändan ska bli bra.
Va sned igen, men nu är det tillrättat igen.
Stannade på vägen och fikade hos en kär vän också när jag ändå var inne i stan.
Lämnade 2 kassar med kläder som jag har rensat ut ur min garderob  det mesta nytt men har köpt så mycket nytt så då fick nån det som behövde det.
Kul att ge dom som uppskattar det.
Ont i handleden igen så det blir väl att ringa vårdcentralen igen och kolla upp den efter sprickan jag fick när jag ramlade.
Idag hade mannen besgällt en häftig apparat som man masserar överallt med så man blir bättre i spänningar, nästan samma som jag redan har en annan apparat men med den här kan man ha 20 olika lägen och 5 olika symtom för, ska bli kul att prova på den.
Inga billiga saker sånt där men det blir billigare ändå än gå hos läkare och sjukgymnast som ändå inte hjälper alls.
Igår kom min fd svärson förbi och stannade på en kopp kaffe medans mannen byggde färdigt golvet på altanen.
Han kommer nog alltid att kännas som en svärson ändå fast han är en fd då vi haft jätte bra kontakt jämt och han är den som alltid kommit förbi ändå.
8 nätter kvar innan jag får semester nu och det ska bli så skönt, att få åka iväg och göra en massa  vi har lite planer på att se lite sevärdheter.
Har frågat runt lite om man ska ha badtunna eller ett spa" lutar åt ett spa faktiskt" men vill ha så man kan använda även när man har lite grillkvällar och så, sen är det ju bättre mot värken som man har också.
Idag fick jag papper om att ta mitt nya körkort  spännande men ovanligt att skriva ett nytt namn.
Mannen hängde upp den fina lampan igår som jag köpte på Ikea förra veckan och det blev så fint.
Du som tror att du är så rolig och åker här typ 17 gånger om dagen av bara " nyfikenhet" vad vi gör, är du för feg för att komma ner på gården och säga vad du vill din patetiska människa, såna som ni har inga liv utan lägger mer tid på andra än er själva, inte dåligt att folk mår skit Idag, sköt dig själv för fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0