Torsdag

Torsdag och veckan börjar äntligen närma sig helg" igen" och veckorna går så fort och snart är det semester.
Så skönt det ska bli😇
Hett har det varit ute både igår och idag och man har knappt kunnat vara ute alls och tur är väl att man har ac i både bilen och inne i huset, annars skulle man väl avlida i denna värme😊
Igår rensade jag frysen och gjorde lite mer plats i den.
Så nu får jag in lite mer.
Va också in till stan och passade på att handla när jag ändå var där.
Idag ska vi fara till Borlänge och handla och fixa allt inför semestern med grillkvällar med dom bästa😍
Kolla på ett spabad, får nog bli ett sånt då det är lite mer renlighet enligt andra som jag pratat med.
Ladda hem ifrån systemet för både utekvällen snart och sen resten av semestern.
Finns så mycket mer där än här i stan.
I morgon ska jag till Borlänge igen eftersom min dotter ville att jag skulle följa med till Ikea för hon ska handla lite.
Lite mamma/ dotter tid är mysigt, och såklart om dom frågar om jag vill med så följer jag naturligtvis med, vill absolut inte tränga mig på hos dom som inte frågar såklart och det gör jag inte heller.
Igår kväll när vi stog ute och vi planerade altanen hur vi skulle ha den så kom en jätte fin brun/ orange fjäril och satte sig precis bredvid mig alldeles framför mig och jag fick vända mig om snabbt med gråten och en stor klump i halsen då den kom med ett döds budskap😪
På senaste tiden har jag fått se vem det gäller, är nog inne i en period av ännu mer utveckling nu fast det är sååååå spännande samtidigt som det är lite trist att veta i förväg men det är så när man går in i femte dimensionen och inget konstigt alls med det🥰😪
Så jag fick ta emot det och nu kan jag bara vänta❤
En mycket fin person åt vissa men absolut inte åt alla, men man ska inte vara rädd för döden då det kommer att komma nån att möta dig där när du kommer fram❤
Jag är inte ett dugg rädd för den, är helt säker på att det är så mycket bättre och finare där än på denna hemska sjuka jord.
Som jag berättade igår om Merkurius retrograd så är vi också inne i en tid nu då vi människor tenderar att projicera vad vi tänker och känner på våran insida om andra människor, som att vissa av oss tar ut sina dåliga känslor på andra för att själva göra sig fri från sin egen skuld och sin egen skam som man bär på.
Ganska intressant faktiskt.
Somliga tar inte nu ansvar för hur dom i själva verket mår själva utan spyr ut galla över alla andra för att få andra att må dåligt så man kan må bra själv.
Kom ihåg: Merkurius retrograd, går baklänges med allt.
Det är faktiskt aldrig fel om man mår dåligt, om man nu är normal som väl många är.
Vi ska aldrig någonsin" ta något" som nån annan säger om oss eller gör  eftersom männislor som mår dåligt i sig själva,  förhållandet, jobbet eller vad som helst försöker bara skjuta allt inom sig framför sig " ja i framtiden" menar jag.
Men vi kommer ändå inte ifrån det i alla fall.
Om nån försöker nedvärdera oss och säga saker om oss eller bara bakom ryggen för att såra oss, så återspeglar det bara vad man säger och tänker om "just sig själv."
När andra människor projicerar sin egen dåliga energi mot nån annan för att dom rent ut sagt mår skit själva, så kommer det bara dom känslor tillbaka till dom.
Det vi ger får vi också.
Snälla ta inte åt dig eller ta denna idiotin på allvar och inte personligen  utan fortsätt ge kärlek och var glad åt det du har, för det handlar egentligen inte om dig som det pratas om utan om dom själva helt enkelt, om man nu förstår hur jag menar.
När nån spottar på mig  ler jag och skickar kärlek  för kärleken kommer bara tillbaka till mig i alla fall.
Så jag tjänar på det och vinner alltså i längden.
Man kan" om man nu är som jag" känna av andras människors sorg ilska kaos, när nån kommer lämna jordelivet och just nu är vi inne i en sån period på jorden  där just kaos är för att vi ska lära oss våran väg här i livet.
Sommarsolstånd innebär att det är en portal öppning just nu när gammal sorg  ilska m.m kommer upp till utan för att vi ska rensa våra tidigare liv av allt vi inte har lärt oss.
Många blir yra, öronsus  jag själv tror jag har tinnitus😆, tung i huvet, huvudvärk  ja många symtom om man inte jordar sig ordentligt och många är trötta jämt.
Inte dricka alkohol  det är nåt som verkligen trycker ner oss, äta mycket bra mat, dricka mycket vatten.
Jag själv har jätte konstiga drömmar  helt sjuka.
2020 innebär mycket sorg för många och många går även isär, många träffar nya partners och skaffar nya barn och så kommer hela detta året att fortgå.
Men tänk på att det har ändå en mening  den tiden vi lever med nån, skaffar barn, skiljer oss är våran väg som redan är bestämd innan vi gick ner på jorden" just för att vi ska lära oss nåt av just den personen"
Många portaler kommer öppnas och det är så spännande tycker jag, som vet vad det innebär.
Många kommer få ömsa sitt skinn nu  och det kommer göra ont för många men om man inte gjort det förut så vet man inte hur det känns.
Men varje lager vi skalar av oss ju närmare kommer vi dit vi ska vara och vi bli fria.
Hur vi än gör så kommer vi ändå dit vi ska till slut.
Droskan är tung att dra... jag lovar, lasten likaså.
Vi har dragit den långt i alla våra liv och den är med oss men man kan inte bara lämna den, utan lassa av bit för bit så mycket man är redo.
När man lämnar bit för bit så känns det i varje cell och det blir lättare och lättare och mycket rädslor kommer upp och vi väljer själva om vi trycker ner dom eller om vi låter dom komma fram, men tvivla aldrig.
Att gråta är helt okej  och jätte renande och när den gamla ilskan kommer upp är det också okej.
Många befinner vi oss nu i ett skifte och ett gigantiskt sådant!
Där vi behöver lämna vissa saker och människor som man är klara med här på jorden.
Kom ihåg att vi skälva skrivit kontrakt på det innan vi gick ner hit.
Det är ingenting som vi bara kommer på " sådär"
Kom ihåg att man träffar nån bara för nånting man ska lära sig!
I nuet ska skiftet bli ett slut och en början på nåt nytt.
Nu behöver vi bara " vara" och släppa det som inte behövs längre.
Negativa människor behövs inte längre , det är som ett stort svart hål,som suger ur er energin som ni inte behöver.
Många vet inte ens om att dom har just negativa människor omkring sig då  många är inte som jag och känner av energier ifrån andra så lätt.
Jag har en vana att känna känslor ifrån andra, om dom inte gillar mig, eller om dom bara spelar snälla när man träffas eller ser hela deras liv i deras ögon om spelas upp som i en film vad som väntar dom, men jag är tyst🤫 om det, men alla har inte den känslan, men jag blir så trött och helt slut när jag umgås med såna människor.
När någon gnäller om nåt  så säg nåt positivt istället, kom ihåg att vi får tillbaka det vi ger.
Le och låt det negativa bara flyga förbi oss, och inte fastna.
Om vi ger en reaktion så har den negativa personen fått det den vill, då ger vi den näring, gör inte det, då tar den våran energi och vi blir jätte trötta, om nån häller skit över oss, gå inte och bär på andras skit utan gör er av med det, för vi är ingen avlastningsplats.
Fokusera på eran egna glädje och energi, vårda och ta hand om den, leta efter positiva människor som lever här och nu och är glada för det dom har, det ger så mycket mer glädje.
Jag själv älskar att vara ute i naturen och gå och grilla med vänner och ha det bra, jag tar ett glas vin till helgen, ( ja, jag sa ett bara) som om det inte skulle räcka?
Och mår lika bra för det.
Jag som jobbar natt ser så mycket kanon fulla människor på helgerna och jag förstår fortfarande inte hur dom orkar!
Varje helg samma sak, samma människor, jag tycker själv inte att det är nåt liv  men tur vi alla är olika.
Nej vet ni, ett glas vin och grilla med goda vänner, det är livet det🥰
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0