Tisdag

Tisdag, snart mitt i veckan igen nu då och mycket händer, både här på hemma plan och även ute i den stora vida världen!

Måndag var det dax för massage igen då armen domnat bort som vanligt när det är sånt här konstigt väder varje dag som pendlar mellan minus och plus, det är en hemsk årstid enligt och för mig i alla fall..

Tisdag idag och skola hela dagen som vanligt varje tisdag och grupparbeten och sånt, men jag tycker det är jätte kul att plugga och skulle gärna göra det om igen sen, så vi får se vad som händer när jag tagit examen den här gången..

Idag är det tisdag då, i morgon blir det Falun hela dagen och göra ultraljudet så det blir klart, sen är det bara att vänta med spänning hur det blir efter det, lite nervös är man ju när man är i min ålder och inte så ung längre så då vet man aldrig hur det går och min svärmor som är den bästa svärmor ever som jag har haft åkte också med idag🥰 och ska man jämföra min förra svärmor med min nuvarande så är jag då väldigt glad att min förra svärmor försvann fort ur mitt liv, värre elaka människa får man faktiskt leta efter,  usch och fy..

Nu är det ju det här med allt som händer bakom våra ryggar igen då!

 

En global rättegång för brott mot mänskligheten är nu inlämnad och även också godkänd av Kanadas högsta domstol (se länk nedan) har inletts.
Ett team som är på över 1 000 advokater och över
10 000 medicinska experter ledda av tyska Reiner Fuellmich, som är en av de mäktigaste advokaterna i hela Europa, har nu inlett den största rättsliga åtgärden i historien så kallad "Nürnberg 2" mot WHO (Världshälsoorganisationen) och Davos Grupp (World Economic Forum ledd av den över 80-årige Klaus Schwab) för brott mot hela mänskligheten.
Dr. Reiner Fuellmich är en tysk-amerikansk advokat, om ni nu inte visste det redan men dom som vet dom förstår och det är han som vann mål på flera miljoner dollar mot Deutsche Bank-bedrägeriet och det mot Volkwagen för Dieselgate-bedrägeriet. Han är en av grundarna av "Tyska kronans utredningskommitté".
Fuellmich och hans team har nu samlat in tusentals vetenskapliga bevis som intygar den totala opålitligheten hos PCR-tester och bedrägerierna bakom dem.
Fuellmich talade då om vacciner och påstod att "de inte har något med vaccination att göra, utan är en del av ett genetiska experiment". Som många av oss då har sagt nu i över två år.
"Förutom felaktiga tester och bedrägliga dödsintyg som upprättats av korrupt medicinsk personal, bryter själva det experimentella "vaccinet mot artikel 32 i Genèvekonventionen.
Enligt artikel 32 i IV Genèvekonventionen från 1949 är "stympning och medicinska eller vetenskapliga experiment som inte är nödvändiga av medicinsk behandling av en person" totalt förbjudna.

Enligt artikel 147 är att genomföra biologiska experiment på människor ett allvarligt brott mot konventionen.
Det "experimentella" vaccinet bryter mot alla 10 Nürnbergkoderna som föreskriver ett dödsstraff för dem som bryter mot dessa internationella fördrag."
Fuellmich tillade också att allt detta redan hade planerats under en lång tid för att genomföras år 2050 ". Men sedan" blev människorna som drar i trådarna mer giriga och bestämde sig då för att förutse planerna tidigare, först var det 2030 och sen blev det slutligen 2020 ", och tillade "Jag tror att det är i den här brådskan som de gör så många misstag.

Till exempel hade vaccintillverkarna inte förutsett att det skulle bli så många biverkningar och dödsfall." Som det nu blev, vi som sett vet hur det ser ut!
Detta beror på att det är helt bankrutt. Pensionsfonderna har blivit helt totalt plundrade. Det är därför de vill få Europa under kontroll innan många, många av alla folk vet att de är det. vad är det som händer" .

Fullständig kontroll över människor,  en falsk verklighet.
Nästan alla som pratar med dom i Tyskland vet till exempel att en mask inte skyddar mot någonting, det beror på att nu är nästan alla informerade via alternativmedia.
Dela sanningen och fakta så mycket som möjligt och slösa inte din energi på dom människor som är desperata efter att fortsätta bli vaccinerade.

Vi kan inte rädda alla tyvärr även om vi nu tjatat i flera år så förstår dom inte ändå förrän dom själva eller deras nära kommer att bli drabbade och många människor runt omkring kommer att dö!

Https//www.youtube.com/watch?v=MBNCpAw7cw 

Vad som många forskare nämner tänker jag inte ens skriva om här för ni skulle aldrig tro mig ändå!

Man orkar snart liksom inte ta in mer info om hur sjukt allting är och många bara fortsätter tro och göra som media vill.... är det inte nog nu med allt som händer?

Ser man inte vad som händer?

Det kanske skulle hindra folk att ta fler eller inte ens överväga att ta skiten för att få behålla ett jobb?

Jag kan inte glömma när  Bill G's hade en föreläsning om hur ett vax kan ''få bort religion'', om ni vet hur jag menar?

Det här har kommit fram mer och mer och att kunna  styra människor med injektioner och genmanipulering. Fogliga tysta människor på rad. Äta, sova, jobba, dö, det är hemskt.

Det verkar inte som att de ser sambandet och är fortfarande i stadiet att de måste fylla på så att de inte blir så sjuka när de får det…..

Och samtidigt så är det är hel del som inte vill fylla på för att det inte fungerar ändå. Men nånstans verkar dom inte heller koppla ihop det med alla dödsfall och sjukdomar överhuvudtaget som sker i massor nu. De sitter som vanligt i lunchrummet och beskriver sina och sina vänners krämpor som att så här har det alltid varit.

Har det verkligen det?

Inte om man kollar på statistik och tar reda på sanningen i alla fall?

Det är högt blodtryck, astma, reumatism, trötthet, sjukdomskänsla, stroke, hjärtproblem, cancer, diabetes, bältros, förkylda och hostar konstant Mm mm, då immunförsvaret är borta redan efter två stick, vad är det då inte efter 3,4 och 5 och 6?

Tyvärr så Önskar ju vi ju att vi hade haft fel, men efter mycket tjat i över 2 år har även många vaknat även om många än sover ganska djupt och litar på dom som verkligen vet.

Alla förgreningar och sympatisörer är nu i processen att täcka över och för att dölja alla sina brottsliga gärningar som görs och även har gjorts!

Allt hör ihop om man bara följer med och ser mönstret vad dom håller på med!
DOm vet ju att, om de inte gör aalltnu för att ddöljaall sin kkriminalitetsom dom håller på med bakom allas ryggar så är ddetverkligen kört för dem.

Informationen som kommer ut nu, gör så att  paniken naturligtvis kommer för många.

 Justitiedepartementet drar fram illgärningarna i ljuset nu.

Man samarbetar nu för att få allt det här att fungera somDet är precis som de gör om Ukraina. Instruktioner går ut lite här o där det sägs, vad de får och inte får rapportera om.

Tillsammans vill göra gällande, att de skriver och sänder ut sanningen om hur allt går till i Ukraina. Men sanningen är den, att det enbart är en operation för att täcka över och dölja de fruktansvärda och fasansfulla brott de, med berått mod, genomfört mot det ukrainska folket fast folk tror ju faktiskt helt tvärt om.

Därför använder dom speciella ageranden, för att få det se ut som om de är öppna, med egentligen bygger hela deras förfarande på, att ljuga, täcka över och dölja hela sanningen.

När det gäller så kommer Kongressen att genomföra en utredning om honom och alla "fula" affärer som han har satt i verket.
Det som startade igår, är de s k konstaffärerna som han har gjort.
Galleriägaren som redan har blivit meddelad att han måste vittna inför Kongressen, har blivit en aning nervös. För han säger att kanske behöver jag en advokat som representerar.

Ställer inte galleriägaren upp, kommer han få en stämning från Kongressen, så att han infinner sig.
Vem köper denna "dåliga" konst? Vem får alla pengarna?
Men alla vet, att det är så här man betalar en person som agerat i höjdarnas intressen.

Vad som pågår från den, som jag skrev tidigare, att dölja allas kriminalitet, men låta dom får ta en del av smällen.
För när J B kommer att spela på att han har demens, räknar dom med att Kongressen släpper alla undersökningar om honom,, samtidigt som de försökt dölja alla sina egna brott.

Det behövs en händelse som döljer den egentliga faran för den d.j
Alltså tar man beslutet att avslöja att J B har hemligstämplade dokument i sitt garage. Något han som Senator eller Vicepresident inte får ha.

Att sedan Justitiedepartementet tog in J S som Special Counsel, för att hålla koll på Donald Trump vet vi om. Men frågan är om J S undersöker Trump eller undersöker han något annat?
Vi vet inte. Men det märkliga är, att ingenting har läckt ut från den utredning han säger sig göra om Trump.

Att få ut den information man vill ha, kan göras med ett s k stängsel.
Man delger Demokraterna att det blir inga pengar till de projekt de brinner för, om ni inte ser till att överlämna all information ni har rörande B debaclet med hemligstämplade dokument.

Mer och mer email-information kommer ut från H B laptop.
Ett email säger att H B hade tillgång till hemligstämplade dokument och han använde dem till familjen B fördel.
Tidigt under 2015 var det ukrainska företaget Burisma, uppe för diskussion.

De emails som nu kommer upp, är en hyfsad röra av personer som var inblandade i de smutsiga affärer som sattes i verket.
Vi har en Sandweg som arbetade för DHS, En hel del av den information som Sandweg hade, för att kunna genomföra viseringar och därmed godkännande av personer, visar på att Sandweg hade tillgång till hemligstämplat material.

Att använda hemligstämplat material, som H lät göra, är spioneri på USA, för Ukrainas räkning, så att H B på pappret anställdes i Burisma med en grovt tilltagen lön.

Samtidigt vet vi, att J B som dåvarande vicepresident, hotade den ukrainske riksåklagaren. Denne åklagare höll på att ututreda J.B  kriminalitet i Ukraina.
För att få stopp på riksåklagarens arbete, sade J B till marionettpresidenten Poroshenko, att om du inte gör dig av med riksåklagaren innan mitt flyg lyfter ikväll, så kommer de utlovade 2 miljarder dollars inte att utbetalas till Ukraina.

Han har massor med material rörande J och H  B.

Paniken ligger i att, alla vet vad John Durham har att komma med. Det är inga nådiga anklagelser som kommer att ställas mot Joe Biden, Barack Obama, Hillary Clinton och troligtvis personer över dem, exempelvis George Soros.

Nu ställs fler och fler frågor till Bill Gates, om varför han var tillsammans med Jeffrey Epstein.
Relationen går mycket djupare än så.

Nu försöker Bill Gates förmildra vad som är på gång att komma ut. 
Men vi vet att det foto jag skrev om igår på prins Andrew var äkta.
Mer, mycket mer kommer och då hoppas vi att det är avslöjanden ur den svarta boken, som talats om så länge.

Det agerande B G gör genom att i en intervju tala om en middag med E visar på att det är en enorm panik hos honom.
Och inte bara G. Det är massor med s k högt uppsatta individer, som skakar som asplöv just nu när dom vet vad som kommer hända.

De har försökt dölja sina förehavanden på Epstein Island, genom att iscensätta pandemin. Den var till för att störta T från presidentämbetet, men också för att tysta ner aktiviteterna på ön.
Inte bara den svarta boken kommer att avslöja vilka som varit där, utan det kommer att understrykas med både foton och videos.

Dom vet nu att de kan inte vinna informationskriget.

Så därför sätter de sin tillit till att skapa rädsla och ännu mer rädsla då dom sett att dom flesta av befolkningen lyder ju vad dom säger och tror på media här i sverige.

De kommer och har redan börjat så smått, att skapa kaos, våldsamheter och upplopp, för att täcka över sina fruktansvära brott som dom har gjort.

Twitter har fortfarande problem med konton, med shadowbanning och nedstängning av konton.
Vad man förstår, finns ett program i systemet, som man ännu inte funnit, men just det programmet styr en del av verksamheten, vilket gör att flera konton stoppas eller censureras.
En Dave Rubin bekräftar detta och lägger till, att det programmet som nu ställer till skada också är aktivt, för att ta bort åsikter som inte stämmer överens.

Nu arbetar man hektiskt på Twitter, för att finna de koder som censurerar, shadowbanning och även stänger av konton.
De här mekanismerna som är inbyggda i Twitter, finns säkert i Facebook, Google, Instagram och Youtube också.

Ukraina försöker dölja all sin kriminalitet nu. Men försöker man täcka över kriminalitet, så bevisar det, att man genomfört den.

Nu sända 31 Abrams tanks från USA till Ukraina.
Men Zelensky vill ha F16 flygplan också.
För utan flygunderstöd kommer inte tanksen att fungera. De blir Sitting Ducks.
Biden kommer inte sända över F16 till Ukraina.

Tanken med att låta Abrams komma till Ukraina är, att försöka starta något som går upp i ett större krig.
De kommer försöka skylla allt på Ryssland.

Men det ser svårt ut för den ukrainska armén att få ut något av detta.
I stället får man se det som, att de onda psykopaterna älskar att få ge varandra en erkänsla för att de tycker att de gjort något bra.
Det är därför de ger Pulitzer Prize till journalister , som inte gjort annat, än skrivit av FBI agenda när det gäller det falska och förljugna Russia Russia Russia Hoax och att ge Nobels fredspris till den värsta krigsivraren i modern historia.

Obama skapade aldrig fred någonstans, tvärtom, han eldade på de redan pågående krigen och startade nya.

Vi måste alltid komma ihåg, att hade inte Donald Trump svarat upp emot och sett till att ta fram vaccin, som i början inte innehöll de gifter det s k vaccinet gör nu, då hade världens stängts ned i minst 10 år. Det var den plan dom hade.
Miljarder människor hade dukat under av svält och annat.

Nu kan vi se, att mänskligheten tagit till sig informationen, vet vad de korrupta politikerna, de ondsinta står för.
Vi står upp för varandra. Vi står upp för vart och ett av de liv, som har rätt att leva.

De hade aldrig trott att mänskligheten skulle agera emot dem.
Och se nu, WHOs generalsekreterare Tedros går ut med uttalandet att pandemin ännu inte är över. Det är fortfarande nödläge i världen, säger han.

Det finns ingen vettig människa som håller med honom.
Det har aldrig förekommit en pandemi.
Bara en lek med siffror.
Man tog den årliga statistiken för influensa och skrev att detta var den farliga pandemin som härjade.
Sedan användes en falsk test för att försöka påvisa pandemins våldsamma utbrott.
Därpå betalade man sjukhus och sjukvårdsanställda extra betalt för att de skulle ange alla sjukdomar och dödsfall som offer för pandemin. Även om offret avlidit i en bilolycka eller annat.

Nu backar många och säger att det blev lite inflation i antalet pandemifall.
Nu måste de täcka över vad de gjort.
Och med tanke på vad de iscensatte från Ukraina måste täckas över.

Ukraina är centrum för ondskan som den djupa staten etablerade.
Det började redan 2005 då dåvarande Senatorerna Obama och Lugar besökte tidigare Sovjetägda biologiska och kemiska anläggningar i Ukraina, för att etablera den djupa statens rötter i Ukraina.

Vi får aldrig tro att all utrustning, alla 100-tals miljarder dollars har varit för att hjälpa Ukrainas befolkning. Det är bara till för att spä på  göranden och låtanden i Ukraina.

I en artikeln från 30 augusti 2005 i Washington Post, kan man läsa hur USA ska hjälpa Ukraina med att få igång biolab.
Man skriver att det Sovjet gjorde var biovapen. Det USA kommer att göra är förebygga spridning av biovapen..

USA tog över biolabben. Allt under ledning av Barack Obama.
Obama öppnade slussportarna för att börja skapa biologiska vapen program med den ukrainska regeringen.
Han skapade kontrakt för de amerikanska oligarkerna att börja bygga biolab i Ukrainas laglösa land.
Företag som exempelvis Bidens Metabiota.

När man hade gjort det smutsiga arbetet, besökte Biden Ukraina. Han besökte Ukraina fler än 13 gånger. Säkerställde de amerikanska fonderna till de amerikanska oligarkerna.
Sedan såg han till att avskeda statsåklagaren, som jag beskrivit tidigare i denna rapport.

De farmaceutiska företagen litar på att biolabben i Ukraina skapar pathogener, så att vaccinet kan ge utdelning.

Dom kan inte tillåta människor komma på om biolabben i Ukraina och de pathogener som framställs där.

Trump visste vad de gömde. Alla biovapen.

Anledningen till att Zelensky beordrade den ukrainska Försvarsministern att förstöra alla dokument rörande de amerikanska biolabben som ex Metabiota och Battelle, dagen då missiler började flyga in över Ukraina var att han visste att Putin tittade på biovapen som fanns i Ukraina. 22 februari 2022.

Likaså agerade WHO på exakt samma sätt. De beordrade att all dokumentation om biovapen skulle förstöras.
Samma WHO som skapade en medicinsk global polisstat med anledning av c19.

Att dölja den kriminella verksamheten av tillverkning av biologiska vapen i Ukraina.

Flera forskare som exempelvis Dr Retsef Levi från MIT, skriver att alla vacciner med mRNA måste stoppas, då de bevisligen skadar och dödar människor. Speciellt unga personer.

I Sydafrika skriver Dr Maholtra att han vill man ta beslutet att inte använda Covid-19 vaccin längre p g a säkerhetsrisker.

Till detta ska läggas alla 17.000 läkare ledd av Dr Malone, att vaccinet måste stoppas.

Hur kunde testen för covid- 19  redan finnas och testats 2017, 2018 när den kom just 2019

Innan det blir bättre, så blir det först sämre. Ni kanske säger att, sämre än nu kan det inte bli. Men visst kommer det att fortsätta falla lite till.

Vi kan också förstå att förändringens vindar, tar snart vid. Vi kanske inte genast märker skillnaden. Men blicka tillbaka två tre år. Var stod vi då?
Vi har gått igenom mycket, lärt oss en hel del, så den sträcka vi har kvar att göra innan vi går in i ljuset, den sträckan ska vi hjälpas åt att klara av.

Under ytan händer det mycket. Det är individer som arresteras i snart när alla länder.
Det är de gräsliga pedofilringarna som avslöjas.

Sedan ska de fasansfulla händelserna i Ukraina snart avslöjas inför mänskligheten. Det är fullständigt obegripliga brott mot mänskligheten som genomförts där under många år.

Vi ska enligt deras logik, bli rädda och skrika på mer skydd, dessutom vill de införa undantagstillstånd.

Regeringen och stora delar av riksdagen är desperata.

Håll er lugna. Ljuset tar över de mörker som just nu råder.

Lita på er logiska magkänsla. 

Skrivet av mig och en vän till mig.

Vill du inte läsa " läs inte då bara för att prata skit bakom ryggen " men jag förstår att nyfikna människor ändå inte kan låta bli för att ha nåt just att prata om" vissa människor är bara födda till just det"

Ni får gärna tro vad ni vill" kom inte till mig sen och säg att jag inte varnade eller vill ha hjälp heller"

 
Spännande bok..

Måndag

Måndag igen då, veckorna bara rusar på iväg fort som satan och svensken lever bara på och vankar på som vanligt och låter allt gå upp i pris och bli dyrt och ännu dyrare " förutom dom som protesterar då, mailar, skriver och ringer och tar reda på vad som egentligen händer bakom oss" men svensken sover nog förmodligen fortfarande mycket  djupt än!

Det stämmer enligt mig och många andra i alla fall, och samtidigt pågår det andra saker bakom våra ryggar som många, många inte ens har en enda aning om då dom fokuserar på fel saker, ett smart drag av höjdarna😉!

Så fruktansvärt det är allting nu och jag gråter och är så ledsen för att folk verkligen inte lyssnar.💔😢 

Jag ser det även som en konsekvens av dom senaste två årens hetsjakt på dom som inte ville eller ens kunde vaccinera sig.
Under pandemin var det otroligt få begravningar. Sedan 2008 har jag aldrig varit med om något liknande som nu, då nu är antalet begravningar så pass många fler än jag någonsin kunnat föreställa mig och det kan man faktiskt gå in och kolla på statistiken själva om man verkligen är intresserade av det!

Flera som är med i forskning nu, som fått veta precis i dagarna att de har hittat något i blodet på flertalet deltagare som kan vara biverkningar av sprutan och därmed ger en förklaring på varför dom fick en hjärtinfarkt.

En infarkt i ett kärl som inte hade ett klägg engång, så spännande att se och tur att många stod på sig för dom ville ju inte ta emot nån anmälan ens trots att ingen läkare kunde förstå hur propparna hade uppstått. 

Nej ni , det är ett väldigt motstånd överallt när folk vill anmäla biverkningar, sjukdomar som dom fått, men för alla som går ut med det dom råkat ut för och faktiskt får ett erkännande till sist är ett steg i rätt riktning. Skulle tro också att många vill nog inte heller veta, utan försvarar sprutan till allra sista andetaget då dom är rädda för vad som dom har och cad som kommer hända.

Tror nästan det krävs att det är någon som dom känner som också drabbas och blir sjuk eller dör för att dom ska fatta. Annars tror dom mest att folk hittar på en sån här sak, en foliehatt eller konspirationsteoretiker som folk kallar många för nu.

Det är så skrämmande. Så mycket ungdomar som har blivit så allvarligt sjuka 😞

Jag själv hade aldrig tillåtit mina barn att ta det om dom varit under 18 år! Aldrig!

Läser i tidningar så många dödsannonser  varje dag och så många unga som får cancer trots att dom varit helt friska och sunda!
Fick besked även idag att en endast 51- årig kvinna som jag könner som också gått bort" i cancer"

Jag Vill inte och jag vägrar säga som många andra sagt eller kommer snart säga - vad var det jag sa.

Tyvärr följer det nu som många läkare sa för två år sedan, b.la Dolores Cahill! Det är nu det börjar visas konskvenserna av💉💉.vad som händer!

Varningarna hörde dom eller ville inte ens höra på!

Varför vill man " eller luras man av "att förgifta sig med något som är en 100% helt otestad experimentell mRNA injektion innehållande bl.a Grafenoxid, GO, rGO, Järnoxid, Titanoxid m.m m.m m.m samt parasiter, i åtminstone Pfizer’s produkter.

Finns massor av Evidens på det här som jag skriver om ovan men ingen vill eller vågar ens titta på det då det konstiga är att man alltid får höra " men sluta skrämma folk med att det är farligt" då undrar jag " hur fan kan man skrämma nån som har tagit nåt av en helt fri vilja för ingen blev väl tvingad att ta en enda en utan man valde väl helt enkelt själv att " ta för laget" eller för min gamla mormor eller farmor" eller för att jag ville gå på allt det där och annars kom man inte in" så man hade faktiskt ett eget val,tog man valet får man också nu stå sitt kast!

Vilket ödesval det blev för många. Sorgligt fast många, många försökte tala om vad det handlade om!

RT PCR som av CDC förbjudits för FDA och övriga som ger dem fr.o.m 2021-12-31. Varför tillåter då FHM i Sverige det som CDC förbjudit sitt FDA att förespråka. Varför?

Så många som kommer att försvinna innan de ens kan eller hinner gå i sin pension, det är så sorgligt..

Ja, du är inte ensam i alla fall! Alla som fattar läget nu har ju tusen frågor och sen även tusen till! 

Teorin är att först , eller under tiden som många nu kommer börja dö av alla dessa giftiga sprutorna, som då redan på gång, så håller de på att strida om makten och härligheten där ute och svensken lever som vanligt som om ingenting har hänt!

Samtidigt så finns faktiskt en tanke om att precis allt inkl kriget i Ukraina är även en väl planerad dimridå, för att man ska få fokus ifrån alla dödsfall som sker nu och dom kraftigt ökade sjukdomar etc, alltså hur blind kan man bli?

För de vill hinna få allt på plats nu utan att man märker vad man gör såklart och är förmodligen planerad att ta några år till fram till våran nya, fina agenda antar jag men många har nu börjat förstå vad det egentligen handlar om så det kommer gå mycket fortare nu skulle jag tro, för dom som kommer få vara med här ska få kontroll!

Svenskarna är redan så himla styrda och kontrollerade och ägda av alla  bankerna etc etc…
Men som sagt. Avbefolkningen är tyvärr redan på gång och många förstår inte ens än vrf? 

Vi skapar faktiskt själva våran framtid här och nu.

Jag är ändå optimist.

I dagsläget.

Tror på att det kommer bli så bra ändå till slut. Efter mycket sorg och elände kommer solen gå upp igen även om vi har många mindre nära och kära kvar runt omkring oss men då får vi som blir kvar fortsätta leva livet tillsammans.
Med positivitet och humor.
DET är bästa självförsvaret just nu.
Bra näring och motion.

Vad är mer värt att leva för än en bättre värld som skapas nu för dom som vill och är beredda på det!

Skulle kunna skriva och berätta så mycket här men då skulle jag få hålla på i veckor innan jag ens har börjat, så man får faktiskt googla själv, om man nu är intresserad eller vill veta mer, det är faktiskt upp till var och en!

Dom som redan förstår/förstått vet ju hur eller vad dom kan eller vill göra så länge det inte är försent förstås som det tyvärr redan är för många nu!

Man får leva på hoppet för dom som det kommer gå bra för och man får vänta sig mycket nu under 2023 som planerats av dom stora grabbarna!

Vilket kommer visa sig ganska snart och något år här framöver❤

 
 

Fredag

Ny dag varje dag, härligt med nya utmaningar och många samtal blir det just nu då man ska ta reda på allt som händer bakom våra ryggar hela tiden eller ska jag säga " min rygg istället" då jag i alla fall är den som vill veta vad dom håller på med, sen är det upp till var och en tycker jag då att ta reda på åt sig själva vad man vill sprutar 💉 i sig eller vad man vill äta 🌭🥮🪰🪳 för mat!
Det är ju faktiskt upp till var och en😇
Själv har jag ringt runt och kollat upp så åtminstone jag själv vet vad jag får i mig!
Snart är den här veckan slut återigen och helgen stundar framför oss.
Själv har jag varit och fått behandling " såklart då akupunktur" få se om jag blir nå bättre, sen har jag varit på lönesamtal och medarbets samtal och möte med jobbet om allt nytt som nu kommer komma här framöver!
Idag blir det iväg med min största dotter på en date då hon ska på massage och sen käka lite lunch med henne ute, så mysigt🥰
Så glad att några barnen vill ha med mig på olika saker 🥰
I morgon blir det Örebro med min minsta dotter och med barnbarnet Wilma då hon ville ha en dag med mormor och skrev och frågade så då blir det lite shopping då🥰
Mysigt när dom frågar om man vill följa med🥰
Igår beställde jag hem vin för över 3000 men när man har barn som köper upp av en varje helg så går det ju åt😊
Det sinar fort när man kan köpa av mamma😇😊😉🥰
Nu börjar det luta åt nåt bra med sticken också i alla fall skulle jag tro, eftersom vi som sa ifrån början att dom var farliga " ett gift" och inte ett vaxx som media gick ut med och att man ska ta så många och så tätt fast dom inte ens är godkända än!
Vi kämpade på mot många och vi fick även en massa motstånd som bara den då men vi vann i alla fall till slut även om vi har mist/ eller kommer mista många framöver som då inte lyssnade på oss ifrån början men glöm aldrig "det var ett eget val ni gjorde"
Jag med många andra undrar vill verkligen människor dö frivilligt?
Svensken kommer nog vara den sista som kommer vakna upp skulle jag tro medans dom i övriga världen vaknar mycket fortare och protesterar hej vilt och gör nånting för att det ska hända nåt!
Vi kämpar på som tidigare och vi går vidare och försöker fortsätra väcka dom som väckas kan, resten har vi gjort nog för och det är som det är..
Det kommer bli en hård kamp för många snart och många kommer få kämpa in i det längsta men jag ser verkligen fram emot
 det nya som väntar och allt fint🥰
 
 
 Det var ju det vi gjorde men hur många lyssnade?
 
 
 

Tisdag

Tisdag igen då, skola idag, veckorna bara rusar iväg så fort som attan nu och snart är vi inne redan i februari månad!

Helgen har varit bra fast det har ju varit lite kallt ute då, med värk och så i kroppen men då får man hålla sig inne i värmen såklart och elda på lite mer, för dom som har råd då förstås!

Haft främmande som vanligt här hemma med fulla huset så det har varit mysigt och sen har jag legat under min värmefilt såklart och kollat på bra serier🥰

Handlat lite smått och gott har vi gjort fast man egentligen inte ens velat gå ut i kylan men varit tvungen ändå😇

Igår var jag iväg och köpte en skoter så nu har vi en sån igen, även om snön inte är så bra här just där vi bor, men man vet ju aldrig vart man hamnar om man skulle få för sig att flytta härifrån heller😉

Man vet ju aldrig som sagt vad som kan hända!

Jag har även börjat med att välja noggrant med vem som jag pratar med , då människan är just nu i alla fall i olika utvecklingsskeden under den här  livstidens gång.

Det beror ju inte alltid på ålder men kansle lite på hela erfarenheten.
Om vi nu skulle kategorisera människor i tre olika samhällsgrupper så får man nog fram det här.

De som har det bra nu i samhället,  dom som man verkligen kan prata med.

De som verkligen tvivlar nu där det är lönt att försöka prata men alltid med kanske kan vara nånstans mellan 20-30%.

De som redan ifrågasätter sen långt tillbaka och där  man kan få både bekräftelse och kan prata fritt med den stora majoriteten men slösa inte bort en massa tid och energi med pch på fel människor.

Min väns granne dog i söndags! I cancer som han fick direkt efter första och andra sprutan, då det visat sig att just sticken ger det här, det är så fruktansvärt.

Nu ligger hennes andra granne med binjurecancer, direkt efter sprutan, även en vän som fick  bröstcancer direkt efter sprutan också.

Hennes granne blev mycket sjuk i 3 veckor efter 4 sprutan och har nu också fått bältros vilket många också får nu av sticket.

Hennes Väninnor, har fått en mamma död förlorade henne efter 2a sticket, två morbröder döda, en fick tillbaka bröstcancer efter 4 sprutan. En styvfar känner av hjärtat vid minsta ansträngning efter 4 sprutor.

Deras äldsta grannar på 88 år vägrar ta fler än de,två första. Hjälper ju inte ett skit, säger hon.

Hoppas att fler inte tar mer stick nu då den 4e och 5e sägs vara farligast.

Många har fått allergi och är helt kokheta i huden, kliar och högröd på hela kroppen samt fått födoämnensallergi. Två andra grannar har fått stroke.

Detta är bara i hennes bekantskapskretsar så kom inte sen nu och säg att sticken är bra och skyddar mot svår sjukdom och död när planen är helt tvärsom!

Fick även bevis i helgen från en läkare på Konferans arrangerat av läkarupproret att aggressiv cancer ökar lavinartat efter alla vaxx som man tar, bara att 1a och 2a tar det fler år innan man blir sjuk eller dör av dom!

Alla som har tagit och antingen har haft cancer eller de som det ligger latent på i kroppen. (vilket det kan göra på vem som helst) kommer förr eller senare att dö av det….det här är så fruktansvärt och det värsta är att så många, så många inte lyssnar på forskare och läkare som verkligen vet det här då dom kastar skit på alla foliehattar och konspiratonsteoretiker!😢😢😢😢💔💔💔

Jag ser också följder angående vaccinet hela tiden och folk skrattar bakom ryggen på mig, hur kommer dom här människorna känna sen när deras nära och kära runt omkring dom börjar gå bort och dom blir själva utan kanske både partner och sina barn😭😭😭😭😭

En vet jag håller på att bli dement, visst han är 82 år. Han har tagit 5 vaccinsprutor och influensa sprutan.

Har haft problem med hjärtat och det efter vaccinet och innan jul blev han sämre och får attacker och nu blir han mycket sämre.

Hade en vän som tog den 4:e sprutan av vaccinet och blev dålig och fick en blödning i hjärnan och ryggen och dog inom 14 dagar efter vaccinet och på slutet låg i respirator och anhörig valde att stänga av den respiratorn.

Enligt Mike yeadon provar Pfizer olika injektioner hur människor reagerar då dett är ju ett rent  experiment det här, så sjukt att folk får göra så här och enligt mig är det ännu sjukare att det finns dom som följer med strömmen och bara tror på allt hela tiden.

Det finns ju 3 batcher med olika faŕlighetsgrad på dom alla, en som är relativt harmlös men inte ofarlig ändå på sikt, en skadlig och en som är mycket skadlig/dödande.

Detta system som de också för statistik på " hur sjukt är inte då det" vad som händer med de som tar det och vart dom olika batcherna också går, det här gör v a x x i n b o l a g e n  gemensamt, de vet exakt vad de gör.

Men det konstiga är att många tror fortfarande på att vaccinet är lösningen på all denna pandemi då media säger det!

Men många börjar tack och vakna upp nu också ändå och flera som jag känner redan som inte tänker ta några fler då dom blivit sjuka helt enkelt, så vi får hoppas för deras skull att det ändå inte är försent och glad för dom som har lyssnat lite ändå är jag!

Tycker det är väldigt tråkigt att det är så här men man kan inte göra mer än att bry sig om och säga hur det är ,sen är det faktiskt upp till car och en att välja sen till slut!

När jag insåg för bra länge sen att det här var rena rama bluffen och sa till många andra att inte något som inte ens var godkänt på långa vägar att det  var rena idiotin att inte ta något men som sagt många vaknar sakteliga nu men oj vad många som sover djupt fortfarande.

 

Nästa plan som kommer är väl sådär år 2025 så vi är beredda på den också och då får vi kämpa för att inte ha Q r kod inplanterad i våra pass eller våra körkort eller kanske nånstans på kroppen eller i hjärnan så folk går att styra ännu mer!

 

Sen det här dom har börjat med nu då!

Insekter som finns nu i många olika former och som finns anledningar att absolut INTE äta, inte minst klarar inte vårt matsmältningssystem av att smälta dem och dessutom kan de innehålla en massa virus, bakterier etc. som orsakar stora problem för oss.
De är inte artegen föda och man får verkligen läsa noga nu när man handlar men framförallt börja odla mycket själv så man vet vad man äter!

MEN , det är å andra sidan inte heller dessa ultraprocessade livsmedel som de eventuellt kommer att kunna ingå i, så förstår egentligen inte varför alla är så galet oroliga.
Äter du bra mat kommer du troligtvis inte ha några problem😉så är det ju faktiskt!

Censuren börjar ta groteska former, målsättningen är att hålla folk ovetande om det som verkligen är viktigt!

 

Söndag

Söndag, veckan är återigen slut och i morgon börjar en ny vecka med nya måsten och nya utmaningar och nya behandlingar!

Helgen har varit skön förutom att det har varit så kallt då och då kommer min värk och allt vad det innebär!

Så själv har jag fått vara inomhus mycket och setat under min värmefilt men det är ju inte helt fel det heller😇

Haft främmande av min dotter och min svärson, är ju så mysigt när dom kommer och hälsar på och fikar så man får skratta lite 🥰

Nu längtar jag bara som sagt till våren och sommaren så man får lite sol och värme igen och kan vara ute och få lite frisk luft igen och sitta och njuta av tiden och läsa en bra bok på verandan och bara ha det bra!

Pratade med en läkare förra veckan emellan alla anmälningar som jag med många kämpar med ochskickar in till alla myndigheter nu och inte tal om alla samtal som görs till regering och allt, men hursomhelst så sa han i alla fall att det här vaxxet" om det nu mot förmodan skulle vara ett" vilket jag själv inte tror" men det är min tro" så sägs det att det sätter sig på nerverna i kroppen också då det tydligt har kommit fram nu!

Det här är så fruktansvärt och många som nu har börjat ana i alla fall vad det är, sen tror jag att många vågar inte ens säga det till dom som är foliehattar och konspirationsteoretiker då dom skäms så mycket över att dom inte har lyssnat ifrån början, sen finns det ju relativt många som fortfarande lyssnar på tv 4 och media och går på deras lögner om allt det här så då får man faktiskt skylla sig själv lite grann!

Det läggs ut masdor klipp som bara cencureras just för att mörklägga allt som händer bakom våra ryggar nu!

Det borde ju nu har sipprat ut hos var och varannan, när så många nu är sjukskrivna och många faller ner döda bara där dom står och dessutom var helt friska eller dom utan några som helst symtom innan!

Då finns det tyvärr inget att göra längre eftersom det här sticket är inget annat än att göra mänskligheten svårt sjuka eller att dom dör då när det väl är i kroppen tillräckligt mycket då planen var ju att minska våran befolkning.

Jätte många får missfall nu och många har redan dött vid födseln och många fler kommer det förmodligen att bli nu under 2023!

Stackars människor som blivit så lurade av det här, samtidigt var det ett val man tog själv, så då får man också stå sitt eget kast!

Ja, jag hör varje dag bland mina vänner och mina bekanta hur dom runt omkring dom tex i en familj där en  60 år ung som var helt frisk som bara föll ihop på jobbet. 😪
En annans farmor begravdes igår för vad man kallar galopperande cancer, så många som får det nu och helt friska men inom 3 månader har fulla kroppen och dör, det kan inte vara helt rätt😢
Från att varit pigg och på några veckor så var hon skinn och ben. 😞😪

Vi är många som har försökt varna och varna men folk bara hånskrattar åt oss och pratar skit bakom ryggen på en.

Är så trött på folk och jag tar avstånd ifrån många nu då jag inte längre orkar tjata om det och jag har fått så många nya fina vänner som förstår och som inte skrattar åt en och pratar skit bakom ryggen som betyder så mycket för mig nu!

Nu kan vi bara vänta in information om de som inte velat lyssna, utan satt sig i utförsbacken helt frivilligt och jag avundas dem inte ett dugg och jag har verkligen försökt..

Sen det här med insekterna, folk lever på som vanligt medans eliten bakom ryggen skapar nya saker varje dag vad vi ska och inte ska göra!

Folk tillåter höga elräkningar, högre hyror, dyr diesel och bensin, dyrare mat så folk får svälta, dyrare räntor så folk får gå ifrån sina boenden" men hur många reagerar på att det var en plan redan innan plandemin"???

Nu kommer insekterna vi ska äta som inte ens våra tarmar klarar av att smälta" men fattar ni inte" hur lurade så många är?

Nu ska vi inte tvätta trosorna längre" vi ska gå och lukta fitta" hur fräscht är inte det då, varsågoda säger jag bara och sen ska vi börja äta människokött, gud så gott, jag kommer då avstå då jag redan vet vad och hur man överlever, synd om dom som inte varit och är beredda!

Alltså hur dumma tror dom att vi är egentligen, och dom vill bara att människor ska dö eftersom vi är alldeles för många på jorden som dom inte har råd att betala ut pengar till så dom gamla och sjuka går först, sen tar dom som är över 60 så dom kan spara in pengar på pensioner och liknande!

Sen tar vi dom sjuka som går på bidrag och sist dom som inte längre behövs..

Men få se om folk börjar vakna upp snart, nu händer det saker i sverige" bakom våra ryggar och antagligen har inte ens många sett det eller dom vill kanske inte se" men uppvaknandet kommer nog bli hårt och svårt när för många som fortfarande sover än då dom kommer upptäcka att mediciner " som redan är slut hos leverantören redan nu" och kommer sina ännu mer och matbristen som är planerad att komma" om nu inte fler börjar protestera och se vart det är på väg!

När sanningen kommer fram kommer många, många av människor bli galna, då är det redan försent antar jag att göra nåt åt dom och då är det bara att vänta ut tiden och se!

Ha en bra vecka🥰

 
 

 

 

 

 

 


Fredag

Fredag igen, veckorna bara rusar iväg fort nu och snart är januari månad slut också..

Ju närmare sommaren som vi kommer ju bättre är det ju eftersom jag vill ha sol och värme så man kan vara ute lite mer.

Det har som vanligt varit läkarbesök och behandlingar för min del och försöka få kroppen att fungera något sånär.

Hockey har det också varit och Leksand vann den här gången igen tack och lov, Brynäs förlorade och Luleå fick storstryk igen, 🤣🤣🤣 så dåligt alltså, vart tog det där toplaget vägen som sjönk som en sten🤣🤣🤣

Min minsta dotter skjutsade mig till stan idag så jag fick handla, så snällt gjort av henne🥰

Nu ska jag tjata lite igen som vanligt om det där djävla kvackset.

* CDC och FDA meddelar nu att dom ser misstänkta kopplingar mellan injektionerna och en ökad risk för stroke.

* Kardiologen säger att det är troligt att bidragande faktor till de många hjärt-kärldödsfall just nu är covid-mRNA-vaccinet och all den vaccinering bör avbrytas omedelbart i väntan på en undersökning.

* Robert Kennedy Jr säger : "Din chans att dö av en hjärtattack från vaccinet, enligt [Pfizers] egna studier, är 500 % större än om du är ovaccinerad. Så de visste att de skulle döda många människor, och de gjorde det ändå”.

Har ni läst hans bok som skrevs för många år sen vad som skulle hända nu? Och nu är den helt plötsligt censurerad 

* Bill Gates lovar att pumpa in mRNA i livsmedelsförsörjningen för att "Tvångsvaccinera" alla dom som är ovaccinerade.

När den bestämmande eliten fortsätter att få det svårare och svårare att övertyga hela mänskligheten att underkasta sig Covid-stöten och ändlösa boosters, måste de hitta listiga nya sätt att tvinga dem på oss.

Istället för att erkänna att mänskligheten äntligen har vaknat upp till sanningen om de katastrofala experimentella Covid-19-vaccinet, så försöker BG vaccinera världen medelst andra metoder i smyg.

* Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan hånades av kurder i Stockholm tidigare i veckan. Erdoğan blev så pass förnärmad av kurdernas tilltag att Turkiet meddelar att de stoppar Sveriges ansökan till krigsalliansen Nato. En docka föreställande Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan hängdes på onsdagen den 11 januari utanför stadshuset i Stockholm. De som låg bakom aktionen var en grupp arga kurder. Kurder och Turkiet har en lång historia av konflikter vilket har blivit uppmärksammat den senaste tiden efter att Sverige inlett sin ansökan till krigsalliansen Nato. Demonstrationen bestående av kurder är enligt den svenska lagboken helt laglig. Trots att inget brott hade förekommit gick regeringen ut och offentligt fördömde handlingen. Sveriges utrikesminister, Tobias Billström, skrev bland annat på Twitter att ”Regeringen värnar om en öppen debatt om politiska val, den förkastar starkt hot och hat riktade mot politiska företrädare”. Regeringens försök att blidka den turkiska motsvarigheten gick inte som planerat och Turkiets utrikesminister, Mevlut Cavusoglu, meddelade på Twitter att de stoppar den svenska Nato-ansökan.

* Ivato är ett av de företag som börjat köpa upp hus i landet och samtidigt ger husägaren möjligheten att bo kvar och hyra den egna fastigheten.

Saxat från nedanstående nyhetskanaler:

SVT, DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, News Voice, ABC News Reuters, The Economist, Hallandsposten, FoxNews, Swebbtv, regeringskansliet , socialstyrelsen, Freebite, FHM, BBC, GOV.PH, Bitchute, Epochtimes, Redacted, AFP.

Dom som hänger med vet ju att ett land nu har vunnit emot att sticket inte är ett vaxx utan det är farligt så antagligen kommer nog sanningen fram snart och många, många kommer ångra att dom inte lyssnat på oss foliehattar🫠

💚

Nu ska vi även börja äta insekter också och dom blandar det i våran mat, så om ni som jag råkar vara allergisk mot skaldjur så bör ni nog nu kolla ingredienser I allt som ni handlar så ni inte får en allergisk reaktion.

Inte ni då som firtfarande tror på media och som kallat mig foliehatt eller konspirationsteoretiker ni kan ju fortsätta leva era liv och gå i era vanliga banor så kommer ni nog snart få se..

Och vem fan vill äta nåt sånt då?

Detta är verkligen avskräckande eftersom insekter innehåller ett ämne som vi inte kan processa och som är giftigt för människa och däggdjur.

Människor kan processa kött men inte insekter och det är giftigt för alla däggdjur. Bara fåglar som kan processa insekter.

Du och jag kan styra vad vi själva stoppar i oss! Men hur blir det för alla barn som går på skola/förskola!? 😪
I hemmet kan man styra men i skolor o förskolor kommer man inte kunna ha koll på.

Det är nog planen och därför ser jag att kosten var av största vikt. Jag började vakna över detta för ett och ett halvt år sedan men oj så svårt att ändra 🙏

 

 
Ha en fin helg, det ska jag ha!

Tisdag

Tisdag, veckan har precis börjat på nytt igen och den innebär också lite utmaningar som alla andra veckor såklart!
I helgen som har varit har det som jag sa innan när jag skrev härom dagen att det varit både trav och hockey såklart och hade inte Leksand vunnit mot malmö så kanske dom nu ska börja fundera på om dom verkligen ska spela hockey eller inte nå mer?
Sen vad har hänt med Luleå då hahahha dom ligger ju för fan i botten, dom som ska vara så bra,hahahahaha..
Ja, jisses!
Igår var vi till Borlänge en liten sväng och hälsade på min minsta son och hans sambo, jag handlade med en hel del mat till dom då dom inte har så bra ställt just nu när allt gåt upp i rask takt såsom mat, räntor och hyror och elen såklart..
Det gäller att kunna tänka nu i alla fall och handla när det är billigt och att komma ihåg att också handla Bra mat så man kan ha hälsan när allt som pågår bakom våra ryggar inte är så kul "vi som vet vad som pågår i alla fall"
man kan försöka odla mycket själv om man kan förstås, men tror att alla kan om man bara vill..
Själv köper jag bara hemägg, aldrig ägg ifrån affären. potatis hos lantbrukare och aldrig i affärrer, lagar all sås ifrån grunden, köper ekologiskt så långt som det går, lite dyrarae men man klarar hälsan bättre om man völjer det..
Köper kött hos slaktaren och mycket älgkött, om jag köper kött i affären köoer jag alltid svenskt kött..
Äter även mat som skyddar mot sjukdomar och gifter som nu sprids i både luften och på marken..
Igår gick dom även ut med att det är många nu som visar hur tusentals sporteliter bara ramlar ihop och dör bara sädär..
Alla vaxxade såklart..
När till och med sjuksköterskor går ut och varnar men folk ser inte ändå vad som händer oss...
 
Det var många läkare som redan tidigt märkte att det de såg inte stämde med vad de fick för rekommendationer.
Dessa två läkare från Californien höll tidigt en presskonferens som blev viral men som sedan snabbt censurerades såklart.
Vi var dock många som hann se den och önskade att fler hade gjort det dessa två läkare gjorde, nämligen att själva titta på den data som fanns tillgänglig, att hålla sig uppdaterad och framför allt inte glömma all kunskap från tidigare influensor som funnits Ifall detta varit fall…
 
Tung visselblåsare 💚
Brook Jackson dedikerade i nästan 20 år för att hjälpa till att ta fram säkra, effektiva, behandlingsmetoder, såsom vaccin och utrustning för att hjälpa andra människor.
Hon hade precis som de flesta av ossett  förtroende för våra rådgivande expertmyndigheters processer för att skydda folkhälsan men när hon tog upp att studierna under framtagandet av dessa injektioner inte gått rätt till så blev hon ju avskedad.
Nu pågår förberedelser för att stämma det berörda företaget och förhoppningsvis kommer dom också bli stämda till slut.
Vi behöver varandra nu när vi fortsätter vägen fram 💚
 
En dag hoppas jag att mina egna barn ska vara stolta över att jag hade kraft och mod att våga stå emot den här massiva, men även den här obehagliga och hotfulla övertalningskampanjen som pågått och som fortfarande pågår. 
Om jag upprör och provocerar dig,då må det så vara.
Jag påminner mig om det en klok person sa en gång till mig: ”Så länge du bryr dig om vad människor tycker om dig, är du deras fånge”.
ligger verkligen en sanning i det för om du du inte bryr dig är du så mycket mer fri..
Jag valde den sprutfria vägen såklart när vaccinationerna mot Covid-19 lanserades.
Det var så mycket som var ologiskt för mig och jag fick tidigt till mig det som jag undrade över.
Jag följde min magkänsla och det är jag så väldigt glad, tacksam och stolt över idag.
Här är några saker jag undrade över i början, innan vaccinet kom. Kanske gjorde även du det också?
– Varför rapporterades dödsfallen ”med” Covid och inte ”av”?
– Varför pumpades det så mycket skrämselpropaganda med antalet ”fall” ut i media och av myndigheter dagligen?
– Varför pratades det inte om en naturlig immunitet istället och hur man kan stärka den?
– Varför satsade man inte på att skydda gamla och sköra med alla medel i stället för att jaga och testa (för 22 miljarder skattekronor) friska barn, ungdomar och vuxna med ett vaccin som var framtaget så snabbt?
Mina funderingar bara tilltog vart efter som tiden gick, bland annat undrar jag:
– Varför förekom det ingen debatt om det oprövade icke godkända utan endast nödgodkända vaccinet, munskydd, vaccinpass, skolstängningar…
– Hur kunde läkemedelsföretagen och försäkringsbolagen få friskriva sig från ansvar föralla eventuella biverkningar?
– Varför har debatten om biverkningar och död orsakade av vaccinet helt uteblivit?
– Vad hände med parollen som sas ifrån början om ”Stopp min kropp”? Varför gällde detta inte i fråga om vaccinet?
Det finns många människor som lägger ner sin själ i att göra det här jobbet som de av skattemedel betalda journalisterna borde göra, till exempel Per Daniel Shapiro på Folkets radio och Zoia Zakariasdotter på Modiga Människor.
Även Ann-Cathrine Engwall, doktor i molekylär cellbiologi med stor erfarenhet av vacciner har envetet delat med sig av sin kunskap.
Det finns många, många fler, men Per, Zoia och Ann-Cathrine har för mig varit tre klart brinnande ljus under denna tid. Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet är också värda att nämna.
Stort tack för eran infor,mation.
Just nu å frågar jag mig hur det kommer sig att så många människor i min omgivning, som tagit både tre och fyra sprutor, insjuknar rätt så illa i Covid-19?
Jag skulle ha känt mig lurad och arg, ett vaccin ska ju göra så att man slipper bli sjuk, men den vanligaste kommentaren är ”vilken tur att jag tagit tre sprutor för annars vet man inte hur det hade gått”?
För mig känns det som en märklig tankevurpa.
Kanske hade du förblivit frisk med ett bra immunförsvar utandom där tre sprutorna?
Nu börjar det bubbla mer och mer kring det här skapade narrativet, i Sverige och ute i världen.
Om man lyfter blicken ifrån DN, SVT och TV4 och söker information och statistik (från officiella källor) på egen hand, kan man göra väldigt förbluffande upptäckter.
Till sist vill jag nämna ”sanningen” som visade sig vara en lögn om att vaccination förhindrar smittspridning.
Du vet, den ”sanning” som fick länder att införa vaccinpass till följd att människor förlorade sina jobb och blev uteslutna ur samhället. Den ”sanning” som fick så många att kavla upp och ta sprutan av solidaritet.
Hjälpte det?
I måndagsläste jag att under ett förhör i EU-parlamentet erkändefaktiskt  Pfizers representant att man inte gjort några studier alls som visar att vaccinet förhindrar nån smittspridning.
Varifrån kom i så fall den ”sanningen”?
Tack till dig som tagit dig to'id att läsa" även ni som pratar bakom ryggen på mig och bara läser av ren nyfikenhet för att ha nåt att prata skit om, din tid kommer kanske också och du kommer i sinom tid at förstå du också!
 ❤️❤️
💚
 Vill även säga det här också.
"C-19 injektionernas biverkningar är som en atombomb i kroppen."
Missfall, hjärtkomplikationer, cancer och nedsatt immunförsvar är bara några av de skador som Dr. Cole (rcolemd.com uttalat sig om.
 
  · 
CDC och FDA meddelar nu att de ser misstänkta kopplingar mellan injektionerna och en ökad risk för stroke.
Detta rapporteras bland annat ifrån Reuters vilket i sig är en enorm framgång.
Röken börjar sakta skingras och även etablerad media tvingas nu att rapportera det som inte längre går att dölja 💚
U.S. FDA, CDC see early signal of possible Pfizer bivalent COVID shot link to stroke
 
REUTERS.COM
U.S. FDA, CDC see early signal of possible Pfizer bivalent COVID shot link to stroke
A safety monitoring system flagged that U.S. drugmaker Pfizer Inc and German partner BioNTech's updated COVID-19 shot could be linked to a type of brain stroke in older adults, according to preliminary data analyzed by U.S. health authorities. 
  · 
  · 
Rapport från våra sjuksköterskor 💚
 
"Jag håller med.
Jag jobbade häromnatten på min gamla avdelning i stan (numera endast timanställd).
Bland det värsta jag upplevt… patienterna är så sjuka nu för tiden så jag har aldrig skådat något liknande under mina 12 år inom akutsjukvård.
En pågående allvarlig sepsis, en hjärnblödning och en annan allvarligt sjuk man som ingen visste vad det var med riktigt.
Han dog tyvärr senare och litet kunde vi göra för att lindra hans oro och hans uppenbara smärta.
Sepsisen var det ingen som tog på allvar bland läkarna eller ansvariga ssk heller tidigare.
Pga pågående hjärnblödning och kontakt med Lund samt akuta undersökningar och trots att vi var en extra den natten, så var det ingen av oss mest erfarna som hann sätta oss in i sepsis-fallet, fastän vi hela tiden såg på övervakningen att patienten uppenbart mådde väldigt dåligt.
Larmade för snabb andningsfrekvens och puls hela tiden.
Detta resulterar tyvärr snart i ett hjärtstopp där vi får igång patienten igen och hon får gå till IVA.
Där blev det upprepade hjärtstopp och tyvärr får de ge upp efter ett par timmar….
En medicinfri och frisk kvinna, dock gammal.
Alltså man jobbar under sånt tempo idag i sjukvården att man inte hinner stanna upp och reflektera. Hade vi hunnit det hade jag eller min kollega tagit över sepsis-patienten och tryckt på till läkarna att de behöver sätta in åtgärder och fått henne till IVA mycket tidigare.
Tyvärr vågar inte dom mindre erfarna ssk göra det på vår avdelning.
Flera patienter både far illa och dör som resultat av den kaotiska och fruktansvärda vården som är idag.
KAOS är det enda ordet jag finner. 😩
Jag har inte kunnat släppa det här hjärtstoppet sedan det inträffade…jag brukar känna mig som en ragata som lägger mig i allt och styr och ställer i såna här situationer.
Nu var det en ssk som jag känner dåligt och som helst sköter det mesta själv och kommunicerat dåligt - tillsammans med att vi hade fullt upp med vår patient med pågående hjärnblödning… jag ångrar så att jag inte räckte till och prioriterade att lägga mig i just sepsis-fallet.
Jag var helt övertygad om att det hjärtstoppet hade kunnat förhindras om rätt åtgärder sattes in.
Det sa jag även rakt ut till läkaren också.
Det här är en enskild händelse men såna här nätter, när man springer 10 timmar i galet tempo - från den ena till den andra.
Den ena är sjukare än den andra.
Helst ligger de på tresalar, vilket sepsis-kvinnan också gjorde, för att enkelsalar är palliativa eller isolerade patienter.
Jag har ALDRIG stött på så många sjuka människor i den här utsträckningen som nu.
Jag kan inte stå för det vi gör inom vården längre.
 
Först försöker de mörka att det finns biverkningar av C-injektionerna.
Nästa strategi är att skylla på oss som varit skeptiska/kritiska mot denna experimentella nya genteknik som inte ens är ett vaccin!
Nu har det publicerats en studie tillgänglig på självaste Pubmed, en av de största medicinska databaserna, som indikerar att de biverkningar som ses strax efter givna C-injektioner med STOR sannolikhet beror på den stress som skapas av att det finns injektions-kritiska röster!
Man menar i studien på att det då skapas stressutlösta kärlsammandragningar hos den som ska injiceras vilket i sin tur med största sannolikhet leder till de blodproppar, strokes, hjärtattacker, infektioner, svimningar, plötslig död mm. mm. som ses hos de injicerade.
Detta är på ren svenska rent skitsnack och som sjuksköterskor undrar vi hur långt det ska behöva gå i strategin att försöka mörka biverkningar och skylla på annat. Detta är att fullständigt gå över gränsen för vett och sans!
Att studien dessutom är stödd av NIH (National Institutets of Health), en myndighet som lyder under den amerikanska federala regeringens departement för hälsovård och socialomsorg, visar på vilka starka krafter som ligger bakom detta bedrägeri.
💚 TILLSAMMANS gör vi skillnad! 💚
 
Vart är man på väg!

Lördag

Lördag, helgen har precis börjat igen och veckorna bara rullar på som vanligt i rask takt med läkare och behandlingar pch allt vad det innebär så kroppen ska orka med nåt!🫠
Fredags fyllde min minsta dotter år " 30" år men jisses vad tar alla åren vägen, jag som inte är en dag över 30 själv?
Så vi var dit och firade henne en sväng jag och min största dotter trots att jag inte just nu kan äta så mycket gott pga magen😇
Men fick i mig lite god tårta som hon hade gjort i alla fall🥰
Till veckan blir det åka Falun igen då nästa operation står på schemat så det också blir gjort nån gång😇
Gruvar mig gör jag lite faktiskt för den här operationen😢
Man läser i tidningarna nu ofta hur många unga som dör nu " bara sådär" det är så hemskt och så många små barn som knappt hunnit leva livetsom dör😇
Sen vet man ju inte hur många som har just hjärtfel då i sina gener men nu verkar det vara väldigt många i så fall!
Jag själv lever nog på övertid då tror jag eftersom mina bröder också dog tidigt men jag själv har ett starkt hjärta enligt läkarna i alla fall och min läkare sa att det behöver inte alls vara så att har man hjärtfel i familjen att man ens får det alla!
Min pappa hade jätte starkt hjärta🥰
 Så man vet ju inte om det var pga gener efter vad hon själv här berättar men det lär bi aldrig få reda på heller!
Inte här heller.
 
Ja hursomhelst vi som kommer få uppleva sanningen dagen då den kommer vi kommer också få se det vi varnat för i några år nu!
Är så ledsen att så många i min närhet inte kan förstå att man vill varna bara för att ha dom kvar i våra liv!
Dom få som har lyssnat och förstått är jag glad att jag har fått dom att lyssna..
 
I torsdags kom den lilla bebisen till världen som vi har väntat och längtat efter, så nu är det en mer i släkten igen🥰
Så nu blir det lite bebis gos igen🥰
Har ni hört talas om begreppet " watch the water"
Nu söker även WEF piloter som är ovaxxade då dom inte vågar flyga i luften med dom vaxxade" herre gud " dom har ju själva varit och är med i den här planen som pågår bakom våra ryggar nu. Så nu blir alltså vaxxade piloter värda mycket!
Ni hör ju själva hur sjukt det låter och hur ska dom få tag i dom sen då, tror inte nån av piloterna lommer ställa upp när sanningen uppdagas i alla fall.

Begreppet "watch the water" sker just nu. Det är mycket turbulens omkring oss nu. Dammarna som har börjat brista och vi ser nu effekterna av allt det här.

Många kanske  känner lite oro, lite ångest och lite nedstämdhet.

Ljuset börjar komma. Men en vända snö till kommer det nog minst innan våren kommer visa sig.

Det var därför hamnade vi där vi är idag! Om alla hade vågat att öppna sitt hjärta från början och tro på sig själva så hade många sett och känt att allt som presenterades för oss för nåt år sen var helt fel och att dom försökte bara skrämma oss.

Men Nu vet nog de flesta. Nu är det dags att försöka rannsaka sig själv och våga erkänna att man faktiskt blev lurad och det är nog det som snart inom en framtid kommer komma fram och många kommer få en chock. OM vi vill gå vidare nu och skapa en bättre värld, måste vi erkänna våra fel och brister.

Men man väljer själv vilken väg man vill gå. Du har ett val! Man kan inte komma och säga sedan att de inte visste om det.

vi skapar rädsla och det jag själv har sett är att människor som lever runt omkring mig själva skapar en rädsla som dom sen går och väljer själva! Fast dom gjort ett val!

Ha en bra helg, jag kommer fortsätta skriva och dela.

Läs inte om du bara ska gå bakom ryggen och prata sen. Du hade ett eget val sen bestämmer man själv vad man väljer så är det bara

 

 
 
 

Torsdag

Torsdag och jag fortsätter tjata och tjata:

Sticket som tär på ens immunförsvar och det är nog ingen som vet egentligen hur mycket (eller ens hur länge) då det är en relativt ny teknik som man har fått för sig att köra i en global skala (bara det är ju en idioti att man har tillåtit detta) - man har försökt sig på även tidigare att nyttja mRNA i mindre studier under ett bra tag men det har funkat mindre bra tydligen.
Det är nog också första gången som man går emot all ordinarie logik att ha kontrollerade förutsättningar via att inte börja blanda variabler man behöver ha koll på, t.ex att en gång få Pfizer, en annan gång Moderna och kanske en annan Astra som säger sig väl självt att det verkligen inte kan vara bra för ens kroppar.

Tror man att det här underlättar i försäkrings- eller vårdärenden där läkemedelstillverkare kommer ta ett ansvar vid ev skada?
De skulle ju såklart kräva att man tagit samma hela tiden eller alla som dom vill att man ska ta (vilket folk  har ju faktiskt fått chansen att få välja eftersom sticket är ju frivilligt och inget som nån har tvingat folk att ta) - vår kropp vårt val var det en hel del som sa!

Nu kommer snart efer räkningar om dom inte kommit redan för många!
(Det går ju också emot allt vad man hsr lärt sig också historiskt via t.ex Nuremberg att man aldrig mer skulle få utsätta folk för kliniska försök utan medgivande)

Något annat är att dom jär läkemedlen är under utökad granskning samt har " bara"nödgodkänts vilket ju mer eller mindre är totalt tvärtemot vad som nu har skett under alla åren.
De ska informera om detta innan (det har nog ingen fått höra skulle jag kunna tro), de ska vara extra noga vid ev. Biverkningar (även under en längre period efter att man har tagit sticket) (läkare snarare motarbetar och vägrar hjälpa till eller viftar bort allt) etc.

Jag själv ramlade och slog mig och ringde och anmälde min skada" vet ni vad dom frågade?

Har du tagit sticket, för du vet väl att man kan ramla och få biverkningar av sticket och det är frivilligt" så då kan vi inte garantera att du var frisk när du ramlade!

Vilken fråga men det är väl också deras plan antar jag för att spara mer pengar?

På allt som sker nu runtomkring oss hjärntvätten, om det är nu det som ges genom sticket " vad vet jag" censur, tvång, hot och skrämselpropagandan.
Det är ganska logiskt att många blir rädda och följer ju strömmen.

Man kanske inte tänker längre att det kan faktiskt vara skadligt" för man tror ju inte att det finns så onda människor runt omkring oss"
Men kan det vara så att desto fler hade nog tänkt till ett par gånger till innan om man också hade fått alla korten på borden ifrån start.
Och det är också fler och fler som börjar tänka till vad det är som sker (speciellt när man förändrar narrativet hela tiden)
(Förvirring skapar kaos som skapar rädsla och som skapar även följare)

Så är det bara!

Bra att ni ändå har stannat upp vissa eller många av er ska man väl säga.
Hoppas att ni som tagit sticket verkligen slipper biverkningarna och håller er friska.
Det som är bra är att vi människor (kroppen) är ändå förjävligt bra på att reparera sig bara vi ger den förutsättningarna (och till viss del även utan dessa - bara att det tar lite mer tid ändå)
Förhoppningsvis så kan kroppen ändå ta itu med detta och reparera oss så gott vi ändå kan.

Ett av bevisen för att vaccinerna orsakar allvarliga biverkningar är just att dessa ökar med antalet doser ju fler man tar. Så undvik att ta fler doser.

Vi vet inte om alla biverkningar ännu som finns  men en stor del av de vi känner till är orsakade av just det här spikproteinet.

Dvs alla vacciner som innehåller dessa eller får kroppen att producera dessa riskerar att få allvarliga biverkningar.

Det är sannolikt inte endast spikproteiner som ger direkta eller senare svåra biverkningar utan även andra ingredienser som nanopartiklar och PEG (propylenglykol) och enligt vissa lab även då grafen.

Det finns starka bevis för att sprutorna lanserats i olika styrka vilken i ordningen som man har tagit , vissa ev är bara koksalt. Batcher visar mkt olika skadefrekvens.

Läs batcher numren för er som vågar då vet ni vad ni har fått för nåt!

Man kan ju alltid hoppas….🙏🏻

Ju fler sprutor desto större risk för problem. Tidigt i lanseringen ryktades det ”i vår värld” att fr o m booster (3) så kommer alla att vara ”äkta vara”. Vi inte ju faktiskt inte det!

Jag känner många som tagit 2 som inte har minsta biverkning.

Jag känner dom som även tagit 2 och blivit väldigt sjuka.
Min väns pappa har tagit 5 😞 (2 AZ och sedan P) och har inga besvär.

Men han kommer såklart att få det, för min del handlar det bara om månader innan den 💉 kommer att slå till.
Många har fått besvär först efter den 3:e

Spikprotein är som jag har förstått det rätt unikt just för Coronsvirus och det har aldrig tidigare funnits något vaccin mot det och finns inte nu heller om du frågar rätt personer.

Detta är en toxisk experimentell genbaserad injektion som gör mycket skada men ger inget skydd mot nåt.

Vid tidigare försök att ta fram Coronavaccin fick man på djur problem med ADE, att kroppens immunförsvar angriper sig själv i de organ där spikproteinerna samlats.

Frågan är om det är en del av de biverkningar vi ser nu eller om det bara är en reaktion på toxisk smörja som aldrig injicerats i folk förut (t ex PEG).

Är det själva mRNA som är det farligaste? Jag själv tror på en komb av allt.

Varningsflagg för att det nu pågår arbete med att implementera mRNA i ”vanliga” vax också då det har pratats om det.

Bara Pfizers lista på biverkningar är hela 9 A4:or

Ann-Cathrine Engwall , immunolog , virolog och doktor i molekylär cellbiologi med immunologisk inriktning.

Lyssna speciellt på vad hennes råd är på slutet av klippet . Ann-Cathrine var bl a den som stoppade vaccineringen av Svininfluensan när man tidigt upptäckte vaccinskador framförallt hos barn …den s.k  narkolepsi.

Trots så många biverkningsrapporter där personer fått Allvarliga Biverkningar så kör man på ändå …. Min väns väninna , bara 50 år, dog 13 dgr efter dos 3. Fullt m blodproppar i lungorna plus hjärtstopp….😢 så ung och hade många år kvar att leva.

Från en sjuksköterska som redan sa i Oktober 2022 ( säker källa ), spruta 5 är riktigt illa, det är hemskt att se dessa stackars gamlingar som tar spruta 5 och direkt efter får antingen lungembolier eller hjärninflammation…

Vaccinet skyddar er inte ett dugg, det ger
Er om man har otur svåra biverkningar.

Vaccinet innehåller spikproteriner och cancergener. Som kan drabba hjärtat. Blodproppar I lungorna. Stroke. Bältros..och mycket annat.

Ett vaccin ska man inte igentligen behöva ta som nu hela 5x utan det ska räcka med bara några.

Man kan även få svåra skakningar. Så man bör undvika Vaccinet. Alla vaccinerade smittar även varandra som influensa m.m. flera gånger om fast dom sa ifrån början att man skulle skydda gamla och sjuka om man tog men det har ju inte fungerat som vi har sett.

En vän till min son som är 13 år ramlade ihop och dog under jullovet.

13 år, och ingen som inte ens reagerar på det?

Ingen vet vad eller varför för han var tillsynes helt frisk precis innan.

Många unga dör nu och jag blir bara .er och ner ledsen att inte fler lyssnar utan bara jånskrattar åt en bakom ryggen!

Många konstiga dödsfall händer nu som det inte finns nån förklaring till!
Det här är SÅ fruktansvärt. Jag är verkligen illa berörd av allt det här och tänker på familjen och vännerna.
Och öppna munnen om vax kan man ju inte heller göra, folk tittar på en som om man vore en alien, en utomjording eller så blir man utstött eller folk pratar skit bakom ryggen på en för dom säger ändå vara att   "sånt kan ju hända".

Det har jag hört så många gånger nu eller " om jag inte tagit den kanske jag blivit sjukare i corona?

Ändå har dom som inte tagit sticket varit mycket friskare än dom som tagit.

Samtidigt ska vi akta oss för att döma dessa föräldrar.. de har köpt ju hela paketet av media och politiker som vi blev levererade, dom har gått på alla lögner och gjort det här i tron att de bara skyddade sina barn.. de kommer få leva med vetskapen och ångern om detta resten av livet dom som lommer bli drabbade av det 🥹😢😭😭😭
Det är fruktansvärt!

Jag med många andra tror att det är så att dom slår dövörat till för att slippa ångesten över att ha gått på allt det här mär det kommer uppdagas.

Många försvarar inte deras beslut nu då det var frivilligt och inget som blivit påtvingat, men man ska inte dömma dom inte heller.. det kommer de förmodligen göra själva hårt nog ändå när allt uppdagas ovh blir klart för dem!

Det är ju tyvärr så som många människor idag lever sina liv, då dom bara följer hela strömmen..  Och önskar att det verkligen inte vore så, jag delar massor på min fb och Instagram för att få folk att vakna och nörja åtminsto e tänka lite själva!

Förstår att få vill inse det faktum men det är mycket värre än man kan nånsin föreställa sig. Vi måste nog tyvärr vänja oss  vid mycket död 2023 och 2024 och tror ni mej inte så kolla in alla nya och uppgraderade krematorium som påbörjades redan 2020 som nu står helt klara i Covids namn.

Men det är pga vaccinet. Googla själva så ser ni klart och tydligt vad som pågår.

Man får ofta höra att många öäst men jag är lite orolig över att dom inte läst det som är sanningen, utan bara våra. Egen media!

 
 
 
 
 

Eller: 

💔💔💔💔💔

Lika det här med Ryssland och Ukraina:

Om man bara lyssnar på svensk media så lär nog man inte kunna inse och förstå vad som egentligen händer!

RYSSLAND - UKRAINA
En liten historielektion
för alla russofober och
Ukraina-förståare❕🇷🇺 - 🇺🇦

1989-1991
🔹 Ryssland tillåter att demarkationslinjen mellan Öst- och Västtyskland avskaffas och upplöser "Warszawapakten", drar tillbaka sina trupper från Östeuropa och förlitar sig på det muntliga löftet från Hans-Dietrich Genscher (f.d. vice förbundskansler i Förbundsrepubliken Tyskland) och James Baker (f.d. utrikesminister i USA) i februari 1990 om att de f.d. medlemmarna i "Warszawapakten" inte kommer att gå med i Nato, så det blir INGEN Nato - östutvidgning.
🔹De amerikanska trupperna förblir stationerade i Tyskland.
År 2004 har nästan alla Warszawapaktmedlemmar anslutit sig till Nato.
🇷🇺 Ryssen är lugn.

2001
🔹Putin gör ett erbjudande till västvärlden i den tyska förbundsdagen (på flytande tyska) om ett nära partnerskap för att övervinna det förflutnas splittring.
🔹Alla ledamöter i förbundsdagen applåderar entusiastiskt ...
Amerikanen förbjuder det.
Det finns en buffert mellan Nato och Ryssland med Vitryssland, Ukraina och de tre baltiska staterna.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2004
🔹 De baltiska staterna blir medlemmar i Nato.
🔹Ett första brott mot buffertzonen.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2014
🔹Västvärlden sopar bort Ukrainas ryssvänliga regering och tillsätter en USA-vänlig regering.
(Vilket sedan dess har erkänts även av amerikanerna).
🔹I samma ögonblick börjar USA, först och främst Hunter Biden (sonen till den åldrade och halvsenile amerikanske presidenten Joe Biden), infiltrera Monsanto, Black Water och amerikanska militärrådgivare i Ukraina och ställer utsikterna för ett Nato-medlemskap i utsikt.
Samtidigt ger sig Hunter Biden in i den ukrainska gasbranschen.
🔹Det andra brottet mot buffertzonen ägde rum.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2014
🔹Tvingad av USA:s kupp (ryssarna hade stationerat hela sin Svartahavsflotta i Sevastopol på Krim) skedde en fredlig ockupation av Krim.
🔹I motsats till alla andra berättelser avlossades inte ett enda skott, ingen dödades.
Med undantag för några få krimtatarer har fram till i dag 90 procent av Krim - invånarna samtyckt till denna åtgärd.
🇷🇺 Ryssen förblir lugn❕.

2014 - 2022
🔹Ukraina beskjuter konsekvent Luhansk och Donetsk med Free Azov Brigades (hakkorsdyrkare).
🔹Många ryssar dör, inklusive ryska barn.
🔹Ukraina har slutat betala ut pensioner till dessa områden sedan 2014.
🔹Pengakranen är stängd. Livsmedelsförsörjningen till dessa områden tillhandahålls uteslutande av Ryssland.
🔹Ingen av detta nämns i medierna.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2020
🔹För att följa exemplet från 2014 i Ukraina försöker nu västvärlden störta regeringen i Vitryssland, vilket misslyckas, men det var den tredje attacken mot buffertzonen mellan Nato och Ryssland.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2022 (till 24.02.22)
🔹Putin kräver en slutgiltig garanti för att Ukraina inte blir medlem i Nato och att Donetsk och Lugansk i stort sett får styra sig själva på Ukrainas territorium.
🇺🇸 Detta avvisas av USA ❗️.

2022 (från 24.02.2022)
🔹Ryskan invaderar Ukraina❕🇺🇦.
🔹 För att avsluta kriget kräver Putin följande
- en garanti för neutralitet och
- En demilitarisering av Ukraina,
- Ett erkännande av Donetsk och Lugansk som folkrepubliker.
- ett erkännande av Krim som ryskt territorium
- en avnazifiering av Ukraina
🇺🇸 Detta avvisas av USA ❗️.
Detta borde ge en tankeställare till alla som tanklöst efter-sjunger lögnerna eller halvsanningarna från de tyska, europeiska och amerikanska DS FAKENEWS-medierna ...
Titta och koppla ihop punkterna
🔥 BEKRÄFTAT - CIA LÅG BAKOM KUPPEN 2014
https://rumble.com/v1qmfzb-confirmed-cia-was-behind-the-2014-coup.html
🔥 DOKU: UKRAINA BRINNER OCH SKIT I EU (NULAND)
https://rumble.com/v1jjrut-doku-ukraine-on-fire-and-fuck-the-eu-nuland.html
🔥 Fascism: En historia / 2021
https://rumble.com/v1o4zy4-fascism-a-history-2021-europe-ussr.html
🔥 NAZISMEN PÅ DET 21:a århundradet
https://rumble.com/v1sbknw-nazism-in-the-21st-century-denazification-is-the-only-way.html
🔥 SNABBSPOLNING TILL FASCISMEN
https://rumble.com/v1irs0l-fast-forward-to-fascism.html
@ExposeThePEDOSendOfTheCABAL

Jag säger en gång för alla nu och för alltid att jag ser det här på det här sättet, vill inte höra sen bakom ryggen " att hon skrev så och hon sa så, ge fan och läs men antar att flera bara är så djävla  nyfikna för att prata skit bakom ryggen sen!

 


Tisdag

Tisdag och dagarna vankar på som vanligt här och jag har i alla fall lyckats ta mig in en vända och handla det nödvändigaste idag trots min smärta😇
Hämtat katternas nya fina skålar som jag har beställt har jag också gjort!
Halt var det på vägarna var det idag!
Alltså ibland så tänker jag att är det inte myndigheterna som man ska lita på" vem fan ska eller kan man annars lita på?
Det är frågan det?
Vi lär nog aldrig få nåt svar på det heller för när det gäller myndigheter så klarar dom sig undan hur mycket fel dom än har gjort " vem har liksom INTE erfarenhet av det?
Jag har då ingen erfarenhet av alls att dom jobbar för sina medborgare, dom gör allt för sitt eget ego och sin egen vinst!
Bara dom får göra sitt fast dom har outbildad personal.
Nu är vi här igen och jag fortsätter som vanligt att varna och ni som inte vill läsa, gör då för fan inte det heller!
Det är faktiskt frivilligt att läsa om man nu vill och inte är så djävla nyfiken så man bara läser för att sen prata skit bakom ryggen på mig så läs då för fan inte när du inte kan vara ärlig sen?
 
Jag säger fortfarande att det är bara varningar och inga "måsten"
Vill inte höra sen bakom ryggen att folk går och säger att jag har sagt det och sagt det!
Då ska vi ta lite igen då!

Alltså ”Smittar”spikproteinerna?

Angående den s.k. shedding eller transmission: ”Det finns många Personer nu runt omkring oss överallt som vittnar om hur de tex har fått oförklarliga olika blödningar i huden och märkliga utslag efter att dom har varit i kontakt med dom som är  vaxxade”

Även kraftiga mensrubbningar samt blödningar hos äldre människor till och med över 80 år gamla och även minderåriga har rapporterats från hela världen.

Vanligt är också att man får covidliknande symtom som tex , heshet, rinnande näsa, värk och stelhet i kroppen samt utmattning. Symtomen uppstår hos en del personer efter att dom har haft kontakt med just dom som är vaccinerade.

Även den välkände amerikanska hälsoprofilen Dr Edward Group, rapporterar om just dessa symtom hos personer som han möter.

Det verkar som att smittbarheten ökar ju fler sprutor personen har tagit. Så har ”vaccinet” nu blivit självspridande?
Grafenoxiden i sticket kan vara det största problemet i det här fallet!
Man har även hittat grafenoxid i blodet hos personer som är ovaccinerade men som lever med en eller flera andra i samma familj som då är vaccinerade. (Det är även Påvisat i blodprover av Dr. Philippe van Welbergen, chef för en biomedicinsk klinik)

Dessa insjuknar ofta också på ett eller annat sätt.
Många forskare runt om i världen har nu hittat grafen i vaccinerna genom elektron och optisk mikroskopi.

Det finns idag c:a 100 rapporter att luta sig mot för att påvisa dessa fynd för dom som nu vill googla och ta reda på mer fakta om det här!

Många ser jag att dom skriver att dom läst vad allt det här handlar om men i själva verket har dom inte en aning om det då jag med flera har sett att dom inte är det minsta insatta i det som sker nu och även varför?

Spikproteinet tillsammans med Grafenoxidet verkar vara de största och farligaste källorna till Shedding via blod, svett, kroppsvätskor och andning.
Dessa två i kombination ska tydligen skära sönder blodkärlen successivt inifrån kroppen vilket inte märks förrän efter 1- 5 år sägs det och alla prover man tar är av nån märklig anledning bra när man tar dom!

Framförallt Grafenoxid (Grafenhydroxid) är små kolföreningar i nanostorlek, vilka ser ut som små rakblad.

Enligt professorer och kunniga så dyker även de värsta biverkningarna upp ca: 2-5 år efter vaccinationernas början sen när man började injecera sig, då dom här ämnena har då skadat våra blodkärl, och våra organ tillräckligt för att B. G och A.F Eugenics agenda ska implementeras.
Dvs en avpopularisering, sterilitet, cancer, sjukdom, eller ett illamående!!

” Biverkningar av vaccinet” = FB sida med nästan 44000 svenskar som idag själva berättar om sina egna fruktansvärda biverkningar av Spikproteinet kan inte bara vara nåt man säger eller något som kommer just nu utan att det har något med det här att göra.

Jag tror knappast att så många människor ljuger!

Några har faktiskt också anmält till Läkemedelsförsäkringen, men får avslag för att som det heter” ni har gått med på detta frivilligt ” SPALTMETRAR! Vilket är otroligt sant och man kan inte idag säga att man blev tvingad  på nåt sätt.

Vissa har blivit så sjuka att de inte kan återgå till sitt arbete igen, vissa ångrar sig också djupt nu, vissa kan inte fortsätta vaccinprogrammet längre pga sjukdom som uppstått av just vaxxet!

Nonspecificantibodies som finns i ditt immunförsvar som egentligen är ” neutrala, och som står i det första ledet i samma försvar, som när det blir injecerat med Spikproteinet, inte längre är ” neutrala ” utan ses som förgiftade av det övriga immunförsvaret.

Se immunförsvaret som ett fotbollslag, de neutrala står i första ledet och drillar ” bollen” ( toxiska element) vidare till ” killarna bakom sig. Men nu är de ju inte neutrala längre utan förgiftade av Spikproteinet.

De övriga lagkamraterna uppfattar nu ” Nonspecificantibodies ” som förgiftade och börjar angripa detta första led. Immunförsvaret består av finlir. Det består inte av en grå ointelligent massa. Därför tar sig andra infektioner in i immunförsvaret, även Covid på Covid osv, och deras alla mutationer.

Flera immunologer har faktiskt varnat för massvaccinering under en pågående pandemi. Då bildas nämligen mutationer i en rasande fart. Men deras munnar är tilltäppta. De får absolut inte berätta det som är sanningen.

Ett klassiskt vaccin det som förmodligen alla vet " ibland kan man faktiskt undra" består av allergener. Detta är INTE något allergen, eller ett vaccin. Det är som att förstöra mjukvaran i din egen dator,

Min väns mamma dog redan efter den andra sprutan.. 💔 och titta runt omkring oss hur många unga vältränade i våran närhet är sjuka med bla myokardit, proppar och mycket andra sjukdomar 😢

Min väns farbror blev sjuk med allt möjligt som svårt att gå och fick svullna ben och dålig syresättning, njurproblem, utslag på armar, blod i ögat, fick blodcancer och blev dement. 3 Pfizer gift injektioner och sen var han också död. Gammal var han men han hade inte dessa problemen innan!...

Jag Vetatt fler som har berättat om deras anhöriga som dött och har skadats och blivit dementa bara över natten. Det här är ett brott mot mänskligheten och ska vi kalla det för massmord genocide men inget görs för att stoppa detta vansinne! Hur länge ska denna galenskap få fortsätta? Maktlösheten är total!

 
 

 

 
 

Ny vecka

Måndag, en helt ny vecka igen , med nya utmaningar och nya tillfällen med allt som nu händer runt omkring oss🥰
Ätit och druckit gott har vi gjort och haft fulla huset som vanligt här hemma som alltid av trevliga vänner som man trivs med!
Handlat och fixat, vi har kollat på hockey och trav och allt vad helgerna innebär🥰
Varit bättre i både magen och kroppen faktiskt nu men har ju nu även börjat en ny kur med rensning av gifter och att tillsätta allt som behövs just nu med allt runt omkring!
Det gäller att skydda sig nu till max och inte utsätta sig för onödiga gifter som både sprutas ut runt oss i luften och i naturen och sånt som förgiftar oss överlag😇
Under veckan som kommer har jag skola som vanligt och sen jobbar jag bara två nätter, så skönt, trivs bäst hemma som det är nu🥰
Vill inte ens gå till jobbet längre men jag går dit ändå och gör mitt jobb än så länge i alla fall som jag då är utbildad till att göra så långt det går och gör det jag ska göra😇
Har varit på behandling idag igen, det är både skönt och det behövs verkligen just nu för att hålla sig lite frisk i alla fall!
Sen blir det väl nån fika på stan som vanligt den här veckan med nån vän🥰
Handla presenter ska jag också göra då mitt barnbarn som har bott här I några månader för ett tag sen har fyllt hela 15 år men var sjuk när vi skulle fira han🥰
Världens bästa och klokaste kille man kan ha som barnbarn🥰
 🥰🥰🥰🥰🥰
Sen blir det lite presenter till min dotter också såklart som fyller 30 år nu på fredag, så det måste man ju fira🥰
Snön smälter igen nu och det blir riktigt halt på vissa ställen, jag går försiktigt nu som en anka då jag ramlade i våras och gjorde mig illa och blev sjukskriven ganska länge pga folk som inte kan sanda ordentligt utan bara tänker på sig själva..
Så jag förlorade massor av lön pga det och där vill jag inte hamna igen!
Danmark har stoppat sina vaxx nu pga att vaxxet fungerar så br" då undrar man" fick dom ett bättre vaxx som fungerar då eftersom sveriges befolkning aldrig har varit så sjuka som nu efter varje vaxx dom tar? 
 Folkhälsomyndigheten😉 har dom ljugit eller?
Man kan ju undra varför dom ändrar sig från år till år?
Eller märker inte folk att det ändras för ibland tänker hag såhär: Vad är det i sticken egentligen?
Ja, jag vet inte hur eller vad dom tänker om det här och varför dom ändrar sig hela tiden?
Hursomhelst så förstår många i alla fall "dom som är på väg upp nu"
Om man nu ens förstår vad jag menar?
Resten kommer helt enkelt försvinna med tiden.
 Inte ens sånt här får människor att I se längre?
Till och med läkare och sköterskor går ut med vad som pågår och har pågått?
Fick reda på igår att en nära släkting fått cancer nu och har max ett år kvar att leva, jag är nästan 100 på att det är vaxxet då 4e nyss togs😢vi får nog vänta oss ner sånt här framöver nen vi alla som kommer överleva" vaxxade som ovaxxade" får kämpa vidare i alla fall för oss andra!
Hur många år har inte skådespelare och artister försökt varna men många förstår inte ens deras budskap?
Ja, jag dricker mitt kaffe och min proteindrink just nu och ska vila efter min behandling..
Ha en fin vecka ni som orkar stå emot och fortfarande kämpa emot denna enorma storm!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Lördag och Helg igen ja nu är helgerna äntligen förbi i år igen och man får börja på en helt vanlig vardag igen, även om jag är ledig mycket då jag även pluggar!
Jag Älskar att plugga och skulle kunna fortsätta med det tills den dagen jag dör om jag bara kunde!
Helst nu i alla fall eller så får jag tänka om snart och  börja med nåt nytt nån annanstans sen när pluggandet är klart!
Helgerna har varit bra, jul låg jag i hosta 🤧 och förkylning och dessutom var det himla kallt ute så det var skönt att man bara kunde hålla sig inne i värmen i alla fall.
Nyår var jag fortfarande hostig men försökte ta promenader i alla fall för att få lite luft även om kölden är jobbig just nu för min astma.
Tände lite på graven åt min mamma, pappa och bror båda helgerna så det lyste upp lite åt dom också🥰
Här eldar vi på som vanligt i alla fall med elen då vi varit så smarta och band det i 5 år 😉 så oss går det ingen nöd på!
Värre med dom som jag har sett överallt som skrivit hur höga räkningar som dom fått nu i januari och antar att det bara är att betala och se glada ut!
Många kommer antagligen nu att få flytta till nåt mindre hus eller lägenhet då dom inte kommer att ha råd med dom dyra elräkningarna längre och huspriserna går bara neråt så många kommer ju att förlora en massa pengar nu när dom säljer sina hus och kanske hamnar på kronofogden då det finns dom som har köpt och överbelånat sina hus så högt så det dom får ut idag när dom säljer husen så räcker det inte ens till det som dom är skyldiga på banken.
Nu börjar faktiskt köparnas marknad snart då!
Räntorna går upp och maten ska vi inte heller tala om!
Vi har tur att vi köper inte ägg tex i affären" skulle aldrig äta dom äggen" utan vi köper dagsfärska hemägg..
Vi köper kött direkt ifrån slaktaren och älgkött för 50 kronor kilot så vi vet vad man får och vi kan leva billigt idag pga det i alla fall.
Om det mot förmodan skulle vara billigt kött i affären då köper jag där " men då ska det bara vara svenskt kött i så fall"
Odlar lite grönsaker och sånt själva gör vi också och gör all sylt och saft av svenska bär som vi själva har plockat i skogen!
Köper bara ekologisk potatis ifrån potatisbilen och inget sånt heller i affären.
Jag renar även vattnet i kranen med en vattenrenare både åt oss och åt katterna, även en reningskanna har vi också "skulle aldrig dricka vattnet som kommer direkt ur kranen idag" då det innehåller både en massa läkemedelsrester, gifter och en massa metaller som också gör oss sjuka..
Gör all sås ifrån grunden då jag själv tycker att det är godast" skulle aldrig göra nån sås på påse" då jag tycker inte ens att det smakar nåt gott alls!
Försöker leva så ekologiskt som möjligt i den mån som det bara går nu när dom gör mycket fula saker här i världen och bakom ryggen på oss.
Sen röker jag inte, dricker nåt enstaka vinglas ibland" kanske 2 glas 🥂 i månaden" men jag dricker allra helst såklart alkoholfritt.
Jag äter vitaminer, mineraler, aminosyror och sånt som rensar kroppen och som kroppen behöver ifrån gifter och sånt eftersom det är även många vaccinerade också nu som smittar så jag försöker hålla mig på avstånd..
Man får vara glad idag att vi bor billigt så man kan bo kvar i alla fall.
Sen handlar jag alltid på rea så långt det går i alla fall.
Igår unnade jag faktiskt mig att köpa en skön värmefilt då jag är en sån där människa som fryser jämt🤣
Så det blir skönt i soffan på vintrarna.
Sen unnade jag mig att köpa en tens apparat så man kan sätta på dom spända musklerna.
Det är som min karl säger" handla det du vill ha för det är ju du som jobbar och får lön då ska man också unna sig" 
Nu har jag beställt såna där skor med dubbar också både till mig och mannen och dom var inte billiga i alla fall " men jag har ju vunnit lite pengar så jag anser att det var gratispengar" så då passade jag på att köpa det som jag behövde!
Få se sen då om jag blir nöjd med dom eller inte men en bra grej att ha när det är halt ute..
Idag var jag hos min bästa vän🥰som jag inte har träffat på länge nu och fick hjälp..
Är så glad att jag har henne, hon hör alltid av sig mär jag inte mår så bra eller är på sjukhus och ringer ofta och frågar hur jag mår🥰
Endel av min s.k vänner hör bara av sig när dom vill kommentera nåt man delar om vaxx och ska protestera men aldrig annars😇
Slutpratat om det och jag vet vilka som är mest nyfikna nu att läsa min blogg ytterligare en gång till och sen pratas bakom ryggen igen så varsegoda🫠
Ja tillbaka till 💉 igen då en vän till mig tagit 5e sticket  nu i dagarna och kan inte knappt andas, tyvärr tråkigt men man kan inte bestämma över andra och det gör jag inte heller" vilket några tycks tro" och vänder och vrider på allt mot mig😉
 
Hellre foliehatt än blind tror jag, jag gör som jag vill och sen gör alla andra vad dom vill så är det bara..
Det kommer inte bli en lätt match för många snart med tanke på statistiken😇
 
 
 
 Sen får ni säga vad ni vill till mig och om mig men jag står fast för det jag har sagt dom senaste åren så fortsätt prata bakom ryggen på mig som ni gjort ett tag nu🫠
Vi har gått in i ett nytt år nu med nya utmaningar och jag hoppas för allt i världen att man tänker efter innan man ger detta💉 till barnen, då dom gått ut och sagt att barn blir inte sjuka i kossan på ett svårt sätt, så vrf då ta ett vaxx som ändå inte hjälper..
 
Hur mycket vi" jag säger vi eftersom " ni" som kallar oss foliehattar och konspirationsteoretiker varnar så kommer vi alltid få höra att vi har fel, ända tills mån nära hos er drabbas som vi andra fått se, då kommer ni stå ensamma sen och då är det redan försent😇
Vi ja vi som jag sa här ovanför kommer fortsätta få se hur folk går åt runt oss och dom vaxxade skrattar åt oss för att vi hittar på en massa lögner!
Är det så I verkligheten?
 
Jag är så ledsen för att det är så få" så några" som lyssnat och förstår men är ändå glad att dom finns och har förstått, då har jag med flera räddat kanske 2% i alla fall..
Det är bättre än inga alls enligt mig och många med mig🥰

Onsdag

Hejsan igen min kära blogg, nu händer det saker bakom våra ryggar igen!
Ny lagar och nya regler som infaller i början på detta nya år 2023 som folk inte ens har en enda aning om?
Veckan som varit har jag själv spenderat på en massa läkarbesök, massage och olika behandlingar för att få min kropp att fungera lite grann i alla fall.
Gått promenader och hamnade i Falun där det var fullt upp med folk som låg i korridorerna med fullt utvecklad covid och dubbla proppar i lungorna trots den sista 5e  💉 som dom tagit och dom jobbade dubbla skift så 7 timmar spenderade jag där för att få reda på vad det var för fel på mig!
Ja inte kul att ligga där i korridoren när man har smärtor heller!
Men som tur var så kom dom fram till vad det var i alla fall!
Så nu är det att vila och att stressa ner som gäller😇
 Ja injektionerna nu igen då" ett djävla tjat enligt andra" som då är framtagna för att skapa just sjukdom och ger en för tidig död via förgiftning av bla grafenoxid som finns i injektionerna och det har jag faktiskt påpekat bra länge nu!
Har man tagit 2 tar det bara några år längre innan man kanske har "turen" eller kanske "oturen" att bli sjuk och dö pga dom men har du tagit 5, 6 så är dom riktigt farliga och du är nog snart en stilla människa snabbare då skulle jag tro.
 
Titta bara runt omkring oss, barn som är från 10 år och uppåt har dött av bara 2 sprutor och varför ge barn dessa?
Alltså varför lyssnar folk på våran svenska media när det är forskningen runt det här som verkligen hur det egentligen är i andra länder?
Lycka till om du tror att det verkligen är "vacciner" och om du nu har tryckt i dig injektionerna som de flesta har kavlat upp för de sista två åren.
Dom flesta som kavlade upp har dött en snabb död!
Skådespelare, fotbollsspelare och musiker dör som aldrig förr nu!
Dom här injektionerna fungerar inte riktigt så.
De innehåller ett gift och en datorsekvens som faktiskt är genförändrande.
Så det är inte bara ”smittsamt” en kortare tid utan den är kraftigt nedbrytande på lång tid i din kropp som inte går att få bort om man inte gör det i tid!
 
Varför vill dom att vi alla ska vaxxas och det är sån hysteri när dom nu säger att smittan är borta?
Det kan man också undra?
Som jag har märkt och sett runt omkring mig nu så är det dom som tagit bara 2 stick som nu ligger sjuka i nån influensaliknande symtom.
Dom som har tagit 5 blir sjuka hela tiden!
Hörde från en vän i förrgår: Hon hade tagit sticket och fick högt ett blodtryck, vilket hon påtalade inför vården och då svarade vårdpersonalen att alla som tagit det får just högt blodtryck!
Det här är ju vansinne för alla att ta för att skada sin egen kropp och sen att man inte ens ser att det hjälper.
Dom här starka batcherna " om nån vågar kolla vilka man fått" som sticket innehåller "alltså" stora mängder grafenoxid som bla annat är ett starkt gift som framkallar blodproppar i hela kroppen lite överallt då just det höga blodtrycket blir obegripligt och om då ådrorna går sönder och då blodet läcker ut så borde ju rimligtvis blodtrycket sjunka så nån effekt i sticket gör det här " dom som fått giftet" kom IHÅG "DOM SOM FÅTT GIFTET" skriver jag nu då folk vänder och vrider på allt till sin fördel 
Verkar " nu sa jag verkar" som om det är nåt i sticket som gör en hjärntvättad på nåt vis för ju fler man tar ju fler vill man tydligen ha!
Jag sa aldrig att dom "BLIR HJÄRNTVÄTTADE" utan jag sa "VERKAR"
Det är min och många andras teori i det här.
Jag skrev "verkar" då jag ett flertaget gånger blivit uthängd för att jag sätter dom som tar sticket åt sidan " säger dom i alla fall"eller att jag nån gång sagt att jag tycker att dom är dumma i huvudet som vissa säger, därför skrev jag " verkar" och att sen folk pratar skit om mig bakom ryggen när inte jag är med och hånskrattar åt mig bakom ryggen verkar vara helt okej i alla fall " för då är det ingen som står upp för mig och tycker det är fel" utan då håller man allt käft minsann, då ska ni veta att folk slutat prata med mig helt och hållet och stöter ut mig bara för att andra då berättar för varandra vad jag har delat på Facebook" ändå har dom inte ens Facebook själva" så djävla patetiskt hela grejen.
Fina människor som man har runt sig vill jag lova!
Om vaxxet nu byggde upp våra antikroppar så skulle ju inte heller vaxxade bli smittade vilket dom ju nu faktiskt blir trots 1,2,3,4,5, eller 6 stick, eller hur?
Eller är det så istället att dom inte blir smittade utan dom blir helt enkelt förgiftade och blir skadade av det som finns i 💉?
Eftersom det här sticket som är framtaget som " ett icke vaxxin" då det innehåller något virus!
Inte ens nåt som liknar ens nåt vaxx i den här sticket.
Vaccin immuniserar dvs gör så att du inte smittar eller ens kan smittas och det här gör ingetdera av det då det är ett framtaget medel "alltså en gen terapi"!
Man blir alltså sjuk för att kroppen får en injektion med ett gift "alltså" substanser som skapar en inflammatorisk process i kropparna!
Enligt forskare" inte enligt mig nu" så jag får höra igen att jag åsidosätter vaxx tagarna eller att jag är dum i huvet ännu en gång" eller säger att dom är dumma i huvet så kommer dom som tagit💉att dö eftersom 1987 stycken dör VARJE VECKA nu i England!
Dr John Cambell går själv ut med det på Youtube!
Så kolla fakta istället!
Han visar även filmen som BG visar att han skulle minska populationen med hela 30% inom bara några år!
 
Till och med en ny lag har kommit nu att Sverige tillåter att utföra experiment på medvetslösa människor ," men det har heller inte många av er koll på"
Nu kommer jag att få höra bakom ryggen igen att jag är emot dom som tar 💉men en gång för alla säger jag det IGEN att jag är inte det, jag har bara försökt varna andra om det som jag har läst mig till via forskningen!
Jag kommer få höra som jag har gjort hittills att "sluta dela för dom tycker att jag är dum i huvet och att jag är samtalsämnet" jämt överallt och att jag skämmer bara ut mig!
Jag vill ingen nåt illa utan bara att många ska förstå och skuta ta det här giftet!
Många vänner har jag fått dom senaste åren som många av mina andra vänner jag känt i många år inte gett mig på långa vägar, idag vet jag vilka mina vänner och bekanta är och vad dom går för..
Själv har jag valt att gå till ovaxxade massörer " Tack och lov finns det idag att tillgå" m.m. då jag inte vill att vaxxade tar på min kropp och gnider in nåt gift i mig, 
Sanningen kommer " hoppas jag " fram till slut och då kommer folk också inse vad det här var för nåt och att allt var en plan ifrån början!
Jag undrar sen vem som hånskrattar mest bakom ryggen, dom som tillverkade giftet för att göra folk sjuka och dö eller du som tog det i god tro och blev så grundlurad!
I vilket fall som helst så är jag så trött på det så jag skiter faktiskt fullständigt i det också då jag blivit både uthängd och utstött.. 
Nu ser jag fram emot ett nytt bra år och började plugga I höstas och det är det bästa som jag har gjort på länge just nu pga all stress och skit runt omkring mig, jobbar mycket mindre och får vila mer och höra mindre skit.
Mina planer är att så fort som möjligt göra nåt annat och lämna det som jag idag har bakom mig som idag också får mig att må så dåligt..
Nytt år, Nya utmaningar, nya vänner har jag redan fått i massor!
Vänner som fått mig att inse att dom är riktiga vänner och inte falska som bara pratar skit bakom ryggen och bara bryr sig när dom ska ha hjälp från mig men annars frågar dom aldrig hur man ens mår!
Folk som bara kommenterar på när man delar om detta djävla vaxx men aldrig när man är sjuk eller mår dåligt, det är inga riktiga vänner har jag kommit på!
Folk som frågar andra bakom ryggen" har du läst hennes blogg?
Varför läser man ens min blogg om man sen pratar skit om mig bakom ryggen, det är fina vänner det!
Ge istället fan I och läs, det är faktiskt frivilligt om du inte visste det, hoppas att just du tar åt dig🫠
 
 
 
 
 
 
 

Nyår

Julen är förbi för det här året och jag hoppas att alla har haft en fin jul, även dom som inte har ett eget hem!
Nyår i år igen och det smäller överallt där ute, folk som inte har den minsta empati för alla våra djur utan tänker bara på sig själva, såna människor gillar inte jag.
Så är det varje år bara för att få utlopp för sina skratt och fylla.
Hoppas verkligen aldrig att ni skaffar egna djur!
Slänga ut pengar på sån skit sen har dom inte ens råd att handla mat efter helgerna!
Ny hoppas vi på ett nytt år när sanningen ska komma fram.
De som jag känner och som jobbar inom sjukvården säger att de har många vaccinskadade nu som är inlagda.
Då man vet att dom som sprider biologisk krigsföring tjänar på giftsptutorna.
Dju..p.a statten visste ju att man får hjärtproblem av sprutorna.
Det är ju helt IQ-befriat att fortsätta prata om "smitta" vid det här laget!
Nej, patienterna är sjuka pågrund av en förgiftning efter femte dosen.
Så varför fortsätter man att prata om en "smitta" när det framgår mer än tydligt att det handlar om förgiftning hos de som tar dom här injektionerna?
Ja, injektionerna är framtagna för att skapa både sjukdom och en för tidig död via förgiftning av bla grafenoxid som finns i injektionerna.
När ska folk förstå hela grejen?
Rapport ifrån verkligheten: jobbar natt med patient som tagit med 5e dosen men som smittats med kossan?
Men ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR
 
 

RSS 2.0