Lördag

Lördag och Helg igen ja nu är helgerna äntligen förbi i år igen och man får börja på en helt vanlig vardag igen, även om jag är ledig mycket då jag även pluggar!
Jag Älskar att plugga och skulle kunna fortsätta med det tills den dagen jag dör om jag bara kunde!
Helst nu i alla fall eller så får jag tänka om snart och  börja med nåt nytt nån annanstans sen när pluggandet är klart!
Helgerna har varit bra, jul låg jag i hosta 🤧 och förkylning och dessutom var det himla kallt ute så det var skönt att man bara kunde hålla sig inne i värmen i alla fall.
Nyår var jag fortfarande hostig men försökte ta promenader i alla fall för att få lite luft även om kölden är jobbig just nu för min astma.
Tände lite på graven åt min mamma, pappa och bror båda helgerna så det lyste upp lite åt dom också🥰
Här eldar vi på som vanligt i alla fall med elen då vi varit så smarta och band det i 5 år 😉 så oss går det ingen nöd på!
Värre med dom som jag har sett överallt som skrivit hur höga räkningar som dom fått nu i januari och antar att det bara är att betala och se glada ut!
Många kommer antagligen nu att få flytta till nåt mindre hus eller lägenhet då dom inte kommer att ha råd med dom dyra elräkningarna längre och huspriserna går bara neråt så många kommer ju att förlora en massa pengar nu när dom säljer sina hus och kanske hamnar på kronofogden då det finns dom som har köpt och överbelånat sina hus så högt så det dom får ut idag när dom säljer husen så räcker det inte ens till det som dom är skyldiga på banken.
Nu börjar faktiskt köparnas marknad snart då!
Räntorna går upp och maten ska vi inte heller tala om!
Vi har tur att vi köper inte ägg tex i affären" skulle aldrig äta dom äggen" utan vi köper dagsfärska hemägg..
Vi köper kött direkt ifrån slaktaren och älgkött för 50 kronor kilot så vi vet vad man får och vi kan leva billigt idag pga det i alla fall.
Om det mot förmodan skulle vara billigt kött i affären då köper jag där " men då ska det bara vara svenskt kött i så fall"
Odlar lite grönsaker och sånt själva gör vi också och gör all sylt och saft av svenska bär som vi själva har plockat i skogen!
Köper bara ekologisk potatis ifrån potatisbilen och inget sånt heller i affären.
Jag renar även vattnet i kranen med en vattenrenare både åt oss och åt katterna, även en reningskanna har vi också "skulle aldrig dricka vattnet som kommer direkt ur kranen idag" då det innehåller både en massa läkemedelsrester, gifter och en massa metaller som också gör oss sjuka..
Gör all sås ifrån grunden då jag själv tycker att det är godast" skulle aldrig göra nån sås på påse" då jag tycker inte ens att det smakar nåt gott alls!
Försöker leva så ekologiskt som möjligt i den mån som det bara går nu när dom gör mycket fula saker här i världen och bakom ryggen på oss.
Sen röker jag inte, dricker nåt enstaka vinglas ibland" kanske 2 glas 🥂 i månaden" men jag dricker allra helst såklart alkoholfritt.
Jag äter vitaminer, mineraler, aminosyror och sånt som rensar kroppen och som kroppen behöver ifrån gifter och sånt eftersom det är även många vaccinerade också nu som smittar så jag försöker hålla mig på avstånd..
Man får vara glad idag att vi bor billigt så man kan bo kvar i alla fall.
Sen handlar jag alltid på rea så långt det går i alla fall.
Igår unnade jag faktiskt mig att köpa en skön värmefilt då jag är en sån där människa som fryser jämt🤣
Så det blir skönt i soffan på vintrarna.
Sen unnade jag mig att köpa en tens apparat så man kan sätta på dom spända musklerna.
Det är som min karl säger" handla det du vill ha för det är ju du som jobbar och får lön då ska man också unna sig" 
Nu har jag beställt såna där skor med dubbar också både till mig och mannen och dom var inte billiga i alla fall " men jag har ju vunnit lite pengar så jag anser att det var gratispengar" så då passade jag på att köpa det som jag behövde!
Få se sen då om jag blir nöjd med dom eller inte men en bra grej att ha när det är halt ute..
Idag var jag hos min bästa vän🥰som jag inte har träffat på länge nu och fick hjälp..
Är så glad att jag har henne, hon hör alltid av sig mär jag inte mår så bra eller är på sjukhus och ringer ofta och frågar hur jag mår🥰
Endel av min s.k vänner hör bara av sig när dom vill kommentera nåt man delar om vaxx och ska protestera men aldrig annars😇
Slutpratat om det och jag vet vilka som är mest nyfikna nu att läsa min blogg ytterligare en gång till och sen pratas bakom ryggen igen så varsegoda🫠
Ja tillbaka till 💉 igen då en vän till mig tagit 5e sticket  nu i dagarna och kan inte knappt andas, tyvärr tråkigt men man kan inte bestämma över andra och det gör jag inte heller" vilket några tycks tro" och vänder och vrider på allt mot mig😉
 
Hellre foliehatt än blind tror jag, jag gör som jag vill och sen gör alla andra vad dom vill så är det bara..
Det kommer inte bli en lätt match för många snart med tanke på statistiken😇
 
 
 
 Sen får ni säga vad ni vill till mig och om mig men jag står fast för det jag har sagt dom senaste åren så fortsätt prata bakom ryggen på mig som ni gjort ett tag nu🫠
Vi har gått in i ett nytt år nu med nya utmaningar och jag hoppas för allt i världen att man tänker efter innan man ger detta💉 till barnen, då dom gått ut och sagt att barn blir inte sjuka i kossan på ett svårt sätt, så vrf då ta ett vaxx som ändå inte hjälper..
 
Hur mycket vi" jag säger vi eftersom " ni" som kallar oss foliehattar och konspirationsteoretiker varnar så kommer vi alltid få höra att vi har fel, ända tills mån nära hos er drabbas som vi andra fått se, då kommer ni stå ensamma sen och då är det redan försent😇
Vi ja vi som jag sa här ovanför kommer fortsätta få se hur folk går åt runt oss och dom vaxxade skrattar åt oss för att vi hittar på en massa lögner!
Är det så I verkligheten?
 
Jag är så ledsen för att det är så få" så några" som lyssnat och förstår men är ändå glad att dom finns och har förstått, då har jag med flera räddat kanske 2% i alla fall..
Det är bättre än inga alls enligt mig och många med mig🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0