Torsdag

Torsdag och jag fortsätter tjata och tjata:

Sticket som tär på ens immunförsvar och det är nog ingen som vet egentligen hur mycket (eller ens hur länge) då det är en relativt ny teknik som man har fått för sig att köra i en global skala (bara det är ju en idioti att man har tillåtit detta) - man har försökt sig på även tidigare att nyttja mRNA i mindre studier under ett bra tag men det har funkat mindre bra tydligen.
Det är nog också första gången som man går emot all ordinarie logik att ha kontrollerade förutsättningar via att inte börja blanda variabler man behöver ha koll på, t.ex att en gång få Pfizer, en annan gång Moderna och kanske en annan Astra som säger sig väl självt att det verkligen inte kan vara bra för ens kroppar.

Tror man att det här underlättar i försäkrings- eller vårdärenden där läkemedelstillverkare kommer ta ett ansvar vid ev skada?
De skulle ju såklart kräva att man tagit samma hela tiden eller alla som dom vill att man ska ta (vilket folk  har ju faktiskt fått chansen att få välja eftersom sticket är ju frivilligt och inget som nån har tvingat folk att ta) - vår kropp vårt val var det en hel del som sa!

Nu kommer snart efer räkningar om dom inte kommit redan för många!
(Det går ju också emot allt vad man hsr lärt sig också historiskt via t.ex Nuremberg att man aldrig mer skulle få utsätta folk för kliniska försök utan medgivande)

Något annat är att dom jär läkemedlen är under utökad granskning samt har " bara"nödgodkänts vilket ju mer eller mindre är totalt tvärtemot vad som nu har skett under alla åren.
De ska informera om detta innan (det har nog ingen fått höra skulle jag kunna tro), de ska vara extra noga vid ev. Biverkningar (även under en längre period efter att man har tagit sticket) (läkare snarare motarbetar och vägrar hjälpa till eller viftar bort allt) etc.

Jag själv ramlade och slog mig och ringde och anmälde min skada" vet ni vad dom frågade?

Har du tagit sticket, för du vet väl att man kan ramla och få biverkningar av sticket och det är frivilligt" så då kan vi inte garantera att du var frisk när du ramlade!

Vilken fråga men det är väl också deras plan antar jag för att spara mer pengar?

På allt som sker nu runtomkring oss hjärntvätten, om det är nu det som ges genom sticket " vad vet jag" censur, tvång, hot och skrämselpropagandan.
Det är ganska logiskt att många blir rädda och följer ju strömmen.

Man kanske inte tänker längre att det kan faktiskt vara skadligt" för man tror ju inte att det finns så onda människor runt omkring oss"
Men kan det vara så att desto fler hade nog tänkt till ett par gånger till innan om man också hade fått alla korten på borden ifrån start.
Och det är också fler och fler som börjar tänka till vad det är som sker (speciellt när man förändrar narrativet hela tiden)
(Förvirring skapar kaos som skapar rädsla och som skapar även följare)

Så är det bara!

Bra att ni ändå har stannat upp vissa eller många av er ska man väl säga.
Hoppas att ni som tagit sticket verkligen slipper biverkningarna och håller er friska.
Det som är bra är att vi människor (kroppen) är ändå förjävligt bra på att reparera sig bara vi ger den förutsättningarna (och till viss del även utan dessa - bara att det tar lite mer tid ändå)
Förhoppningsvis så kan kroppen ändå ta itu med detta och reparera oss så gott vi ändå kan.

Ett av bevisen för att vaccinerna orsakar allvarliga biverkningar är just att dessa ökar med antalet doser ju fler man tar. Så undvik att ta fler doser.

Vi vet inte om alla biverkningar ännu som finns  men en stor del av de vi känner till är orsakade av just det här spikproteinet.

Dvs alla vacciner som innehåller dessa eller får kroppen att producera dessa riskerar att få allvarliga biverkningar.

Det är sannolikt inte endast spikproteiner som ger direkta eller senare svåra biverkningar utan även andra ingredienser som nanopartiklar och PEG (propylenglykol) och enligt vissa lab även då grafen.

Det finns starka bevis för att sprutorna lanserats i olika styrka vilken i ordningen som man har tagit , vissa ev är bara koksalt. Batcher visar mkt olika skadefrekvens.

Läs batcher numren för er som vågar då vet ni vad ni har fått för nåt!

Man kan ju alltid hoppas….🙏🏻

Ju fler sprutor desto större risk för problem. Tidigt i lanseringen ryktades det ”i vår värld” att fr o m booster (3) så kommer alla att vara ”äkta vara”. Vi inte ju faktiskt inte det!

Jag känner många som tagit 2 som inte har minsta biverkning.

Jag känner dom som även tagit 2 och blivit väldigt sjuka.
Min väns pappa har tagit 5 😞 (2 AZ och sedan P) och har inga besvär.

Men han kommer såklart att få det, för min del handlar det bara om månader innan den 💉 kommer att slå till.
Många har fått besvär först efter den 3:e

Spikprotein är som jag har förstått det rätt unikt just för Coronsvirus och det har aldrig tidigare funnits något vaccin mot det och finns inte nu heller om du frågar rätt personer.

Detta är en toxisk experimentell genbaserad injektion som gör mycket skada men ger inget skydd mot nåt.

Vid tidigare försök att ta fram Coronavaccin fick man på djur problem med ADE, att kroppens immunförsvar angriper sig själv i de organ där spikproteinerna samlats.

Frågan är om det är en del av de biverkningar vi ser nu eller om det bara är en reaktion på toxisk smörja som aldrig injicerats i folk förut (t ex PEG).

Är det själva mRNA som är det farligaste? Jag själv tror på en komb av allt.

Varningsflagg för att det nu pågår arbete med att implementera mRNA i ”vanliga” vax också då det har pratats om det.

Bara Pfizers lista på biverkningar är hela 9 A4:or

Ann-Cathrine Engwall , immunolog , virolog och doktor i molekylär cellbiologi med immunologisk inriktning.

Lyssna speciellt på vad hennes råd är på slutet av klippet . Ann-Cathrine var bl a den som stoppade vaccineringen av Svininfluensan när man tidigt upptäckte vaccinskador framförallt hos barn …den s.k  narkolepsi.

Trots så många biverkningsrapporter där personer fått Allvarliga Biverkningar så kör man på ändå …. Min väns väninna , bara 50 år, dog 13 dgr efter dos 3. Fullt m blodproppar i lungorna plus hjärtstopp….😢 så ung och hade många år kvar att leva.

Från en sjuksköterska som redan sa i Oktober 2022 ( säker källa ), spruta 5 är riktigt illa, det är hemskt att se dessa stackars gamlingar som tar spruta 5 och direkt efter får antingen lungembolier eller hjärninflammation…

Vaccinet skyddar er inte ett dugg, det ger
Er om man har otur svåra biverkningar.

Vaccinet innehåller spikproteriner och cancergener. Som kan drabba hjärtat. Blodproppar I lungorna. Stroke. Bältros..och mycket annat.

Ett vaccin ska man inte igentligen behöva ta som nu hela 5x utan det ska räcka med bara några.

Man kan även få svåra skakningar. Så man bör undvika Vaccinet. Alla vaccinerade smittar även varandra som influensa m.m. flera gånger om fast dom sa ifrån början att man skulle skydda gamla och sjuka om man tog men det har ju inte fungerat som vi har sett.

En vän till min son som är 13 år ramlade ihop och dog under jullovet.

13 år, och ingen som inte ens reagerar på det?

Ingen vet vad eller varför för han var tillsynes helt frisk precis innan.

Många unga dör nu och jag blir bara .er och ner ledsen att inte fler lyssnar utan bara jånskrattar åt en bakom ryggen!

Många konstiga dödsfall händer nu som det inte finns nån förklaring till!
Det här är SÅ fruktansvärt. Jag är verkligen illa berörd av allt det här och tänker på familjen och vännerna.
Och öppna munnen om vax kan man ju inte heller göra, folk tittar på en som om man vore en alien, en utomjording eller så blir man utstött eller folk pratar skit bakom ryggen på en för dom säger ändå vara att   "sånt kan ju hända".

Det har jag hört så många gånger nu eller " om jag inte tagit den kanske jag blivit sjukare i corona?

Ändå har dom som inte tagit sticket varit mycket friskare än dom som tagit.

Samtidigt ska vi akta oss för att döma dessa föräldrar.. de har köpt ju hela paketet av media och politiker som vi blev levererade, dom har gått på alla lögner och gjort det här i tron att de bara skyddade sina barn.. de kommer få leva med vetskapen och ångern om detta resten av livet dom som lommer bli drabbade av det 🥹😢😭😭😭
Det är fruktansvärt!

Jag med många andra tror att det är så att dom slår dövörat till för att slippa ångesten över att ha gått på allt det här mär det kommer uppdagas.

Många försvarar inte deras beslut nu då det var frivilligt och inget som blivit påtvingat, men man ska inte dömma dom inte heller.. det kommer de förmodligen göra själva hårt nog ändå när allt uppdagas ovh blir klart för dem!

Det är ju tyvärr så som många människor idag lever sina liv, då dom bara följer hela strömmen..  Och önskar att det verkligen inte vore så, jag delar massor på min fb och Instagram för att få folk att vakna och nörja åtminsto e tänka lite själva!

Förstår att få vill inse det faktum men det är mycket värre än man kan nånsin föreställa sig. Vi måste nog tyvärr vänja oss  vid mycket död 2023 och 2024 och tror ni mej inte så kolla in alla nya och uppgraderade krematorium som påbörjades redan 2020 som nu står helt klara i Covids namn.

Men det är pga vaccinet. Googla själva så ser ni klart och tydligt vad som pågår.

Man får ofta höra att många öäst men jag är lite orolig över att dom inte läst det som är sanningen, utan bara våra. Egen media!

 
 
 
 
 

Eller: 

💔💔💔💔💔

Lika det här med Ryssland och Ukraina:

Om man bara lyssnar på svensk media så lär nog man inte kunna inse och förstå vad som egentligen händer!

RYSSLAND - UKRAINA
En liten historielektion
för alla russofober och
Ukraina-förståare❕🇷🇺 - 🇺🇦

1989-1991
🔹 Ryssland tillåter att demarkationslinjen mellan Öst- och Västtyskland avskaffas och upplöser "Warszawapakten", drar tillbaka sina trupper från Östeuropa och förlitar sig på det muntliga löftet från Hans-Dietrich Genscher (f.d. vice förbundskansler i Förbundsrepubliken Tyskland) och James Baker (f.d. utrikesminister i USA) i februari 1990 om att de f.d. medlemmarna i "Warszawapakten" inte kommer att gå med i Nato, så det blir INGEN Nato - östutvidgning.
🔹De amerikanska trupperna förblir stationerade i Tyskland.
År 2004 har nästan alla Warszawapaktmedlemmar anslutit sig till Nato.
🇷🇺 Ryssen är lugn.

2001
🔹Putin gör ett erbjudande till västvärlden i den tyska förbundsdagen (på flytande tyska) om ett nära partnerskap för att övervinna det förflutnas splittring.
🔹Alla ledamöter i förbundsdagen applåderar entusiastiskt ...
Amerikanen förbjuder det.
Det finns en buffert mellan Nato och Ryssland med Vitryssland, Ukraina och de tre baltiska staterna.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2004
🔹 De baltiska staterna blir medlemmar i Nato.
🔹Ett första brott mot buffertzonen.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2014
🔹Västvärlden sopar bort Ukrainas ryssvänliga regering och tillsätter en USA-vänlig regering.
(Vilket sedan dess har erkänts även av amerikanerna).
🔹I samma ögonblick börjar USA, först och främst Hunter Biden (sonen till den åldrade och halvsenile amerikanske presidenten Joe Biden), infiltrera Monsanto, Black Water och amerikanska militärrådgivare i Ukraina och ställer utsikterna för ett Nato-medlemskap i utsikt.
Samtidigt ger sig Hunter Biden in i den ukrainska gasbranschen.
🔹Det andra brottet mot buffertzonen ägde rum.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2014
🔹Tvingad av USA:s kupp (ryssarna hade stationerat hela sin Svartahavsflotta i Sevastopol på Krim) skedde en fredlig ockupation av Krim.
🔹I motsats till alla andra berättelser avlossades inte ett enda skott, ingen dödades.
Med undantag för några få krimtatarer har fram till i dag 90 procent av Krim - invånarna samtyckt till denna åtgärd.
🇷🇺 Ryssen förblir lugn❕.

2014 - 2022
🔹Ukraina beskjuter konsekvent Luhansk och Donetsk med Free Azov Brigades (hakkorsdyrkare).
🔹Många ryssar dör, inklusive ryska barn.
🔹Ukraina har slutat betala ut pensioner till dessa områden sedan 2014.
🔹Pengakranen är stängd. Livsmedelsförsörjningen till dessa områden tillhandahålls uteslutande av Ryssland.
🔹Ingen av detta nämns i medierna.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2020
🔹För att följa exemplet från 2014 i Ukraina försöker nu västvärlden störta regeringen i Vitryssland, vilket misslyckas, men det var den tredje attacken mot buffertzonen mellan Nato och Ryssland.
🇷🇺 Ryssen är lugn❕.

2022 (till 24.02.22)
🔹Putin kräver en slutgiltig garanti för att Ukraina inte blir medlem i Nato och att Donetsk och Lugansk i stort sett får styra sig själva på Ukrainas territorium.
🇺🇸 Detta avvisas av USA ❗️.

2022 (från 24.02.2022)
🔹Ryskan invaderar Ukraina❕🇺🇦.
🔹 För att avsluta kriget kräver Putin följande
- en garanti för neutralitet och
- En demilitarisering av Ukraina,
- Ett erkännande av Donetsk och Lugansk som folkrepubliker.
- ett erkännande av Krim som ryskt territorium
- en avnazifiering av Ukraina
🇺🇸 Detta avvisas av USA ❗️.
Detta borde ge en tankeställare till alla som tanklöst efter-sjunger lögnerna eller halvsanningarna från de tyska, europeiska och amerikanska DS FAKENEWS-medierna ...
Titta och koppla ihop punkterna
🔥 BEKRÄFTAT - CIA LÅG BAKOM KUPPEN 2014
https://rumble.com/v1qmfzb-confirmed-cia-was-behind-the-2014-coup.html
🔥 DOKU: UKRAINA BRINNER OCH SKIT I EU (NULAND)
https://rumble.com/v1jjrut-doku-ukraine-on-fire-and-fuck-the-eu-nuland.html
🔥 Fascism: En historia / 2021
https://rumble.com/v1o4zy4-fascism-a-history-2021-europe-ussr.html
🔥 NAZISMEN PÅ DET 21:a århundradet
https://rumble.com/v1sbknw-nazism-in-the-21st-century-denazification-is-the-only-way.html
🔥 SNABBSPOLNING TILL FASCISMEN
https://rumble.com/v1irs0l-fast-forward-to-fascism.html
@ExposeThePEDOSendOfTheCABAL

Jag säger en gång för alla nu och för alltid att jag ser det här på det här sättet, vill inte höra sen bakom ryggen " att hon skrev så och hon sa så, ge fan och läs men antar att flera bara är så djävla  nyfikna för att prata skit bakom ryggen sen!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0