Lördag

Lördag, helgen har precis börjat igen och veckorna bara rullar på som vanligt i rask takt med läkare och behandlingar pch allt vad det innebär så kroppen ska orka med nåt!🫠
Fredags fyllde min minsta dotter år " 30" år men jisses vad tar alla åren vägen, jag som inte är en dag över 30 själv?
Så vi var dit och firade henne en sväng jag och min största dotter trots att jag inte just nu kan äta så mycket gott pga magen😇
Men fick i mig lite god tårta som hon hade gjort i alla fall🥰
Till veckan blir det åka Falun igen då nästa operation står på schemat så det också blir gjort nån gång😇
Gruvar mig gör jag lite faktiskt för den här operationen😢
Man läser i tidningarna nu ofta hur många unga som dör nu " bara sådär" det är så hemskt och så många små barn som knappt hunnit leva livetsom dör😇
Sen vet man ju inte hur många som har just hjärtfel då i sina gener men nu verkar det vara väldigt många i så fall!
Jag själv lever nog på övertid då tror jag eftersom mina bröder också dog tidigt men jag själv har ett starkt hjärta enligt läkarna i alla fall och min läkare sa att det behöver inte alls vara så att har man hjärtfel i familjen att man ens får det alla!
Min pappa hade jätte starkt hjärta🥰
 Så man vet ju inte om det var pga gener efter vad hon själv här berättar men det lär bi aldrig få reda på heller!
Inte här heller.
 
Ja hursomhelst vi som kommer få uppleva sanningen dagen då den kommer vi kommer också få se det vi varnat för i några år nu!
Är så ledsen att så många i min närhet inte kan förstå att man vill varna bara för att ha dom kvar i våra liv!
Dom få som har lyssnat och förstått är jag glad att jag har fått dom att lyssna..
 
I torsdags kom den lilla bebisen till världen som vi har väntat och längtat efter, så nu är det en mer i släkten igen🥰
Så nu blir det lite bebis gos igen🥰
Har ni hört talas om begreppet " watch the water"
Nu söker även WEF piloter som är ovaxxade då dom inte vågar flyga i luften med dom vaxxade" herre gud " dom har ju själva varit och är med i den här planen som pågår bakom våra ryggar nu. Så nu blir alltså vaxxade piloter värda mycket!
Ni hör ju själva hur sjukt det låter och hur ska dom få tag i dom sen då, tror inte nån av piloterna lommer ställa upp när sanningen uppdagas i alla fall.

Begreppet "watch the water" sker just nu. Det är mycket turbulens omkring oss nu. Dammarna som har börjat brista och vi ser nu effekterna av allt det här.

Många kanske  känner lite oro, lite ångest och lite nedstämdhet.

Ljuset börjar komma. Men en vända snö till kommer det nog minst innan våren kommer visa sig.

Det var därför hamnade vi där vi är idag! Om alla hade vågat att öppna sitt hjärta från början och tro på sig själva så hade många sett och känt att allt som presenterades för oss för nåt år sen var helt fel och att dom försökte bara skrämma oss.

Men Nu vet nog de flesta. Nu är det dags att försöka rannsaka sig själv och våga erkänna att man faktiskt blev lurad och det är nog det som snart inom en framtid kommer komma fram och många kommer få en chock. OM vi vill gå vidare nu och skapa en bättre värld, måste vi erkänna våra fel och brister.

Men man väljer själv vilken väg man vill gå. Du har ett val! Man kan inte komma och säga sedan att de inte visste om det.

vi skapar rädsla och det jag själv har sett är att människor som lever runt omkring mig själva skapar en rädsla som dom sen går och väljer själva! Fast dom gjort ett val!

Ha en bra helg, jag kommer fortsätta skriva och dela.

Läs inte om du bara ska gå bakom ryggen och prata sen. Du hade ett eget val sen bestämmer man själv vad man väljer så är det bara

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0