Tisdag

Tisdag igen då, skola idag, veckorna bara rusar iväg så fort som attan nu och snart är vi inne redan i februari månad!

Helgen har varit bra fast det har ju varit lite kallt ute då, med värk och så i kroppen men då får man hålla sig inne i värmen såklart och elda på lite mer, för dom som har råd då förstås!

Haft främmande som vanligt här hemma med fulla huset så det har varit mysigt och sen har jag legat under min värmefilt såklart och kollat på bra serier🥰

Handlat lite smått och gott har vi gjort fast man egentligen inte ens velat gå ut i kylan men varit tvungen ändå😇

Igår var jag iväg och köpte en skoter så nu har vi en sån igen, även om snön inte är så bra här just där vi bor, men man vet ju aldrig vart man hamnar om man skulle få för sig att flytta härifrån heller😉

Man vet ju aldrig som sagt vad som kan hända!

Jag har även börjat med att välja noggrant med vem som jag pratar med , då människan är just nu i alla fall i olika utvecklingsskeden under den här  livstidens gång.

Det beror ju inte alltid på ålder men kansle lite på hela erfarenheten.
Om vi nu skulle kategorisera människor i tre olika samhällsgrupper så får man nog fram det här.

De som har det bra nu i samhället,  dom som man verkligen kan prata med.

De som verkligen tvivlar nu där det är lönt att försöka prata men alltid med kanske kan vara nånstans mellan 20-30%.

De som redan ifrågasätter sen långt tillbaka och där  man kan få både bekräftelse och kan prata fritt med den stora majoriteten men slösa inte bort en massa tid och energi med pch på fel människor.

Min väns granne dog i söndags! I cancer som han fick direkt efter första och andra sprutan, då det visat sig att just sticken ger det här, det är så fruktansvärt.

Nu ligger hennes andra granne med binjurecancer, direkt efter sprutan, även en vän som fick  bröstcancer direkt efter sprutan också.

Hennes granne blev mycket sjuk i 3 veckor efter 4 sprutan och har nu också fått bältros vilket många också får nu av sticket.

Hennes Väninnor, har fått en mamma död förlorade henne efter 2a sticket, två morbröder döda, en fick tillbaka bröstcancer efter 4 sprutan. En styvfar känner av hjärtat vid minsta ansträngning efter 4 sprutor.

Deras äldsta grannar på 88 år vägrar ta fler än de,två första. Hjälper ju inte ett skit, säger hon.

Hoppas att fler inte tar mer stick nu då den 4e och 5e sägs vara farligast.

Många har fått allergi och är helt kokheta i huden, kliar och högröd på hela kroppen samt fått födoämnensallergi. Två andra grannar har fått stroke.

Detta är bara i hennes bekantskapskretsar så kom inte sen nu och säg att sticken är bra och skyddar mot svår sjukdom och död när planen är helt tvärsom!

Fick även bevis i helgen från en läkare på Konferans arrangerat av läkarupproret att aggressiv cancer ökar lavinartat efter alla vaxx som man tar, bara att 1a och 2a tar det fler år innan man blir sjuk eller dör av dom!

Alla som har tagit och antingen har haft cancer eller de som det ligger latent på i kroppen. (vilket det kan göra på vem som helst) kommer förr eller senare att dö av det….det här är så fruktansvärt och det värsta är att så många, så många inte lyssnar på forskare och läkare som verkligen vet det här då dom kastar skit på alla foliehattar och konspiratonsteoretiker!😢😢😢😢💔💔💔

Jag ser också följder angående vaccinet hela tiden och folk skrattar bakom ryggen på mig, hur kommer dom här människorna känna sen när deras nära och kära runt omkring dom börjar gå bort och dom blir själva utan kanske både partner och sina barn😭😭😭😭😭

En vet jag håller på att bli dement, visst han är 82 år. Han har tagit 5 vaccinsprutor och influensa sprutan.

Har haft problem med hjärtat och det efter vaccinet och innan jul blev han sämre och får attacker och nu blir han mycket sämre.

Hade en vän som tog den 4:e sprutan av vaccinet och blev dålig och fick en blödning i hjärnan och ryggen och dog inom 14 dagar efter vaccinet och på slutet låg i respirator och anhörig valde att stänga av den respiratorn.

Enligt Mike yeadon provar Pfizer olika injektioner hur människor reagerar då dett är ju ett rent  experiment det här, så sjukt att folk får göra så här och enligt mig är det ännu sjukare att det finns dom som följer med strömmen och bara tror på allt hela tiden.

Det finns ju 3 batcher med olika faŕlighetsgrad på dom alla, en som är relativt harmlös men inte ofarlig ändå på sikt, en skadlig och en som är mycket skadlig/dödande.

Detta system som de också för statistik på " hur sjukt är inte då det" vad som händer med de som tar det och vart dom olika batcherna också går, det här gör v a x x i n b o l a g e n  gemensamt, de vet exakt vad de gör.

Men det konstiga är att många tror fortfarande på att vaccinet är lösningen på all denna pandemi då media säger det!

Men många börjar tack och vakna upp nu också ändå och flera som jag känner redan som inte tänker ta några fler då dom blivit sjuka helt enkelt, så vi får hoppas för deras skull att det ändå inte är försent och glad för dom som har lyssnat lite ändå är jag!

Tycker det är väldigt tråkigt att det är så här men man kan inte göra mer än att bry sig om och säga hur det är ,sen är det faktiskt upp till car och en att välja sen till slut!

När jag insåg för bra länge sen att det här var rena rama bluffen och sa till många andra att inte något som inte ens var godkänt på långa vägar att det  var rena idiotin att inte ta något men som sagt många vaknar sakteliga nu men oj vad många som sover djupt fortfarande.

 

Nästa plan som kommer är väl sådär år 2025 så vi är beredda på den också och då får vi kämpa för att inte ha Q r kod inplanterad i våra pass eller våra körkort eller kanske nånstans på kroppen eller i hjärnan så folk går att styra ännu mer!

 

Sen det här dom har börjat med nu då!

Insekter som finns nu i många olika former och som finns anledningar att absolut INTE äta, inte minst klarar inte vårt matsmältningssystem av att smälta dem och dessutom kan de innehålla en massa virus, bakterier etc. som orsakar stora problem för oss.
De är inte artegen föda och man får verkligen läsa noga nu när man handlar men framförallt börja odla mycket själv så man vet vad man äter!

MEN , det är å andra sidan inte heller dessa ultraprocessade livsmedel som de eventuellt kommer att kunna ingå i, så förstår egentligen inte varför alla är så galet oroliga.
Äter du bra mat kommer du troligtvis inte ha några problem😉så är det ju faktiskt!

Censuren börjar ta groteska former, målsättningen är att hålla folk ovetande om det som verkligen är viktigt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0