Söndag

Söndag, veckan är återigen slut och i morgon börjar en ny vecka med nya måsten och nya utmaningar och nya behandlingar!

Helgen har varit skön förutom att det har varit så kallt då och då kommer min värk och allt vad det innebär!

Så själv har jag fått vara inomhus mycket och setat under min värmefilt men det är ju inte helt fel det heller😇

Haft främmande av min dotter och min svärson, är ju så mysigt när dom kommer och hälsar på och fikar så man får skratta lite 🥰

Nu längtar jag bara som sagt till våren och sommaren så man får lite sol och värme igen och kan vara ute och få lite frisk luft igen och sitta och njuta av tiden och läsa en bra bok på verandan och bara ha det bra!

Pratade med en läkare förra veckan emellan alla anmälningar som jag med många kämpar med ochskickar in till alla myndigheter nu och inte tal om alla samtal som görs till regering och allt, men hursomhelst så sa han i alla fall att det här vaxxet" om det nu mot förmodan skulle vara ett" vilket jag själv inte tror" men det är min tro" så sägs det att det sätter sig på nerverna i kroppen också då det tydligt har kommit fram nu!

Det här är så fruktansvärt och många som nu har börjat ana i alla fall vad det är, sen tror jag att många vågar inte ens säga det till dom som är foliehattar och konspirationsteoretiker då dom skäms så mycket över att dom inte har lyssnat ifrån början, sen finns det ju relativt många som fortfarande lyssnar på tv 4 och media och går på deras lögner om allt det här så då får man faktiskt skylla sig själv lite grann!

Det läggs ut masdor klipp som bara cencureras just för att mörklägga allt som händer bakom våra ryggar nu!

Det borde ju nu har sipprat ut hos var och varannan, när så många nu är sjukskrivna och många faller ner döda bara där dom står och dessutom var helt friska eller dom utan några som helst symtom innan!

Då finns det tyvärr inget att göra längre eftersom det här sticket är inget annat än att göra mänskligheten svårt sjuka eller att dom dör då när det väl är i kroppen tillräckligt mycket då planen var ju att minska våran befolkning.

Jätte många får missfall nu och många har redan dött vid födseln och många fler kommer det förmodligen att bli nu under 2023!

Stackars människor som blivit så lurade av det här, samtidigt var det ett val man tog själv, så då får man också stå sitt eget kast!

Ja, jag hör varje dag bland mina vänner och mina bekanta hur dom runt omkring dom tex i en familj där en  60 år ung som var helt frisk som bara föll ihop på jobbet. 😪
En annans farmor begravdes igår för vad man kallar galopperande cancer, så många som får det nu och helt friska men inom 3 månader har fulla kroppen och dör, det kan inte vara helt rätt😢
Från att varit pigg och på några veckor så var hon skinn och ben. 😞😪

Vi är många som har försökt varna och varna men folk bara hånskrattar åt oss och pratar skit bakom ryggen på en.

Är så trött på folk och jag tar avstånd ifrån många nu då jag inte längre orkar tjata om det och jag har fått så många nya fina vänner som förstår och som inte skrattar åt en och pratar skit bakom ryggen som betyder så mycket för mig nu!

Nu kan vi bara vänta in information om de som inte velat lyssna, utan satt sig i utförsbacken helt frivilligt och jag avundas dem inte ett dugg och jag har verkligen försökt..

Sen det här med insekterna, folk lever på som vanligt medans eliten bakom ryggen skapar nya saker varje dag vad vi ska och inte ska göra!

Folk tillåter höga elräkningar, högre hyror, dyr diesel och bensin, dyrare mat så folk får svälta, dyrare räntor så folk får gå ifrån sina boenden" men hur många reagerar på att det var en plan redan innan plandemin"???

Nu kommer insekterna vi ska äta som inte ens våra tarmar klarar av att smälta" men fattar ni inte" hur lurade så många är?

Nu ska vi inte tvätta trosorna längre" vi ska gå och lukta fitta" hur fräscht är inte det då, varsågoda säger jag bara och sen ska vi börja äta människokött, gud så gott, jag kommer då avstå då jag redan vet vad och hur man överlever, synd om dom som inte varit och är beredda!

Alltså hur dumma tror dom att vi är egentligen, och dom vill bara att människor ska dö eftersom vi är alldeles för många på jorden som dom inte har råd att betala ut pengar till så dom gamla och sjuka går först, sen tar dom som är över 60 så dom kan spara in pengar på pensioner och liknande!

Sen tar vi dom sjuka som går på bidrag och sist dom som inte längre behövs..

Men få se om folk börjar vakna upp snart, nu händer det saker i sverige" bakom våra ryggar och antagligen har inte ens många sett det eller dom vill kanske inte se" men uppvaknandet kommer nog bli hårt och svårt när för många som fortfarande sover än då dom kommer upptäcka att mediciner " som redan är slut hos leverantören redan nu" och kommer sina ännu mer och matbristen som är planerad att komma" om nu inte fler börjar protestera och se vart det är på väg!

När sanningen kommer fram kommer många, många av människor bli galna, då är det redan försent antar jag att göra nåt åt dom och då är det bara att vänta ut tiden och se!

Ha en bra vecka🥰

 
 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0