Fredag

Fredag igen, veckorna bara rusar iväg fort nu och snart är januari månad slut också..

Ju närmare sommaren som vi kommer ju bättre är det ju eftersom jag vill ha sol och värme så man kan vara ute lite mer.

Det har som vanligt varit läkarbesök och behandlingar för min del och försöka få kroppen att fungera något sånär.

Hockey har det också varit och Leksand vann den här gången igen tack och lov, Brynäs förlorade och Luleå fick storstryk igen, 🤣🤣🤣 så dåligt alltså, vart tog det där toplaget vägen som sjönk som en sten🤣🤣🤣

Min minsta dotter skjutsade mig till stan idag så jag fick handla, så snällt gjort av henne🥰

Nu ska jag tjata lite igen som vanligt om det där djävla kvackset.

* CDC och FDA meddelar nu att dom ser misstänkta kopplingar mellan injektionerna och en ökad risk för stroke.

* Kardiologen säger att det är troligt att bidragande faktor till de många hjärt-kärldödsfall just nu är covid-mRNA-vaccinet och all den vaccinering bör avbrytas omedelbart i väntan på en undersökning.

* Robert Kennedy Jr säger : "Din chans att dö av en hjärtattack från vaccinet, enligt [Pfizers] egna studier, är 500 % större än om du är ovaccinerad. Så de visste att de skulle döda många människor, och de gjorde det ändå”.

Har ni läst hans bok som skrevs för många år sen vad som skulle hända nu? Och nu är den helt plötsligt censurerad 

* Bill Gates lovar att pumpa in mRNA i livsmedelsförsörjningen för att "Tvångsvaccinera" alla dom som är ovaccinerade.

När den bestämmande eliten fortsätter att få det svårare och svårare att övertyga hela mänskligheten att underkasta sig Covid-stöten och ändlösa boosters, måste de hitta listiga nya sätt att tvinga dem på oss.

Istället för att erkänna att mänskligheten äntligen har vaknat upp till sanningen om de katastrofala experimentella Covid-19-vaccinet, så försöker BG vaccinera världen medelst andra metoder i smyg.

* Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan hånades av kurder i Stockholm tidigare i veckan. Erdoğan blev så pass förnärmad av kurdernas tilltag att Turkiet meddelar att de stoppar Sveriges ansökan till krigsalliansen Nato. En docka föreställande Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan hängdes på onsdagen den 11 januari utanför stadshuset i Stockholm. De som låg bakom aktionen var en grupp arga kurder. Kurder och Turkiet har en lång historia av konflikter vilket har blivit uppmärksammat den senaste tiden efter att Sverige inlett sin ansökan till krigsalliansen Nato. Demonstrationen bestående av kurder är enligt den svenska lagboken helt laglig. Trots att inget brott hade förekommit gick regeringen ut och offentligt fördömde handlingen. Sveriges utrikesminister, Tobias Billström, skrev bland annat på Twitter att ”Regeringen värnar om en öppen debatt om politiska val, den förkastar starkt hot och hat riktade mot politiska företrädare”. Regeringens försök att blidka den turkiska motsvarigheten gick inte som planerat och Turkiets utrikesminister, Mevlut Cavusoglu, meddelade på Twitter att de stoppar den svenska Nato-ansökan.

* Ivato är ett av de företag som börjat köpa upp hus i landet och samtidigt ger husägaren möjligheten att bo kvar och hyra den egna fastigheten.

Saxat från nedanstående nyhetskanaler:

SVT, DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, News Voice, ABC News Reuters, The Economist, Hallandsposten, FoxNews, Swebbtv, regeringskansliet , socialstyrelsen, Freebite, FHM, BBC, GOV.PH, Bitchute, Epochtimes, Redacted, AFP.

Dom som hänger med vet ju att ett land nu har vunnit emot att sticket inte är ett vaxx utan det är farligt så antagligen kommer nog sanningen fram snart och många, många kommer ångra att dom inte lyssnat på oss foliehattar🫠

💚

Nu ska vi även börja äta insekter också och dom blandar det i våran mat, så om ni som jag råkar vara allergisk mot skaldjur så bör ni nog nu kolla ingredienser I allt som ni handlar så ni inte får en allergisk reaktion.

Inte ni då som firtfarande tror på media och som kallat mig foliehatt eller konspirationsteoretiker ni kan ju fortsätta leva era liv och gå i era vanliga banor så kommer ni nog snart få se..

Och vem fan vill äta nåt sånt då?

Detta är verkligen avskräckande eftersom insekter innehåller ett ämne som vi inte kan processa och som är giftigt för människa och däggdjur.

Människor kan processa kött men inte insekter och det är giftigt för alla däggdjur. Bara fåglar som kan processa insekter.

Du och jag kan styra vad vi själva stoppar i oss! Men hur blir det för alla barn som går på skola/förskola!? 😪
I hemmet kan man styra men i skolor o förskolor kommer man inte kunna ha koll på.

Det är nog planen och därför ser jag att kosten var av största vikt. Jag började vakna över detta för ett och ett halvt år sedan men oj så svårt att ändra 🙏

 

 
Ha en fin helg, det ska jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0