Måndag

Måndag, ny vecka och nya utmaningar inom både det ena och det andra!
Och en jobbvecka som börjar innan jag går på min ledighet i 18 dagar igen..
Så skönt🥰
Jag väntar ivrigt på också papperet eller det där telefonsamtalet nu som kommer göra mitt liv till det bättre🥰
Har ni sett alla norrsken som är nu precis överallt på himlen över hela världen?
Nu äntligen är det nåt på gång och många, många känner redan av det av dom som ska vidare!
Jag längtar så mycket🥰
 

Folk runt omkring kommer snart att få omvärdera allt som de tror/trott på och känner sin trygghet i.

❤️Ja allt kommer att bli så upp och ner nu ett tag framöver och det kommer att skapa en otrygghet för många människor men dom som vet 😇 dom kommer att känna en sån enorm trygghet i sin inre tro och vetskap.

Sanningen kommer att komma fram snart " hoppas jag" och det kommer att skapa en så mycket bättre trygghet i och runt omkring oss alla som inte har en rädsla för allt det nya och fina som väntar oss🥰

 

Att få skapa allt det nya i en ny tid nu som snart kommer ge så mycket mer till folket är så himla underbart❤️
Det nya som alla " tror jag i alla fall "vill ha , det kommer att bli så bra ,ingen behöver ha nån rädsla då allt är ju redan förutbestämt sen långt tillbaka och allt blir ändå som det är tänkt till slut ,så fokusera på att allt blir bra.❤️ Lägg inte nån energi på det som är negativt då det inte ger nån bra energi , utan lägg det istället på det positiva som vi vill ha mer utav så mår vi mycket bättre.

Många människor mår dåligt nu överallt av en massa olika anledningar och sjukdomar och även död har ökat även bland dom yngre och jag brukar kolla dödsanonnser och så många som inte längre får leva några långa liv här på jorden😢😢😢😥😥❤️

Nu till en mycket speciell grej som många nu forskar i!

Man har sagt mycket tidigt att SARS-Cov-2 inte existerade "Men" i så fall" säger jag då ( så jag slipper höra ifrån alla "ATT DU SA, DU SA"  hela tiden om det nu är så då finns ju inte sjukdomen Covid-19 heller. Så sägs det i alla fall!

Vem som helst kanske i såna fall kan ju förstå hela den här logiken i allt som nu sker.

Varför var det då i så fall så viktigt att just rulla ut ett "bara" nödgodkänd" va ccin "som EU sa" som ändå inte skyddar vare sig mot smittspridning, eller svår sjukdom och död i slutet på år 2022. Vilket vi nu har sett med facit i hand att det inte gjorde det ? Det gjordes ju inga studier på det heller såklart😇

Undra varför💉💉💉💉💉?

Under endast 18 minuter använde den kanadensiska biostatikern Christine Massey en så kallad FOIA-begäran för att tvinga "över 200 institut över hela världen" att bevisa att det så kallade SARS-COV-2-"viruset" faktiskt har bevisats existera, vilket betyder att någon någonstans var som helst i världen har ju isolerat det här ”viruset” från ett prov som är taget direkt från en människa med ett så kallat Covid-19-symtom.

Inte ett enda institut kunde ens tillhandahålla ett dokument som besvarade den FOIA-förfrågan. "Inte ett enda" av de över 200 instituten som fick FOIA-förfrågan.

Så grunden till hela Covid-19-pandemin visade sig alltså inte ens existera. Så vad är de så kallade RT PCR-”testen” egentligen ute efter då? Och hur kan det vara en variant av något som i så fall inte finns? Förstår du hur jag tänker nu?

Det är i så fall ett 100% bedrägeri från början till slut! Dags att stänga den här galenskanui så fall nu och sätta de som är ansvariga dom s.k  bedragarna bakom ett väldigt högt galler. Dr. Anthony Fauci, Bill Gates och alla andra gansters som är ansvariga för de värsta brotten mot mänskligheten i världen någonsin som har hänt i världen... så är det såklart!

 

❤️Ja så är det , hade vi struntat i att följa TV , Media och dylikt under dom här åren som har gått med denna pandemi och tester och giftet, om vi hade totalt stängt ner allt , om vi Inte lyssnat  på det utan känt inåt våran inre vägledning istället så hade vi ju vetat " dom som inte förstod ifrån början, inte dom s.k foliehattarna då som vetat hur mycket som helst så länge nu"! Jag kände redan långt från början som många andra också gjorde att detta går jag inte  med på " inte ens en enda sekund" och hag spred det även till mina kära, mina vänner av kärlek , på jobbet men alla har gjort sitt val innan vi klev ner  på denna jord och det är följden på allt som sker nu , även den onda sidan, de har sitt livs karma att gå igenom också som kan kännas svårt  att förstå för många där ute och den tid vi går igenom nu är att få den största förändringen på Jorden som vi aldrig någonsin har upplevt  , det kommer att bli så bra till slut för dom som är kvar sen och ha tillit till allt som händer nu, det finns en plan med det här som vi bara ska följa med i det och allt blir till det bästa !  , se positivt för det skapar inga dåliga energier , var i rätt flöde och tänk positivt ,❤️ de onda förgör sej själva , karma skapar de själva , ❤️✨💫😇

Stackars människor som blivit så lurade av höga människor på deras bekostnad!
Sakta men säkert kommer det fram att vi foilehattar hade rätt 😭😬😥
Ingen människa " förutom foliehattarna och konspirationsteoretikerna då" trodde att vaccinet är/ verkligen var ett bioweapon
Och är en depopulation. 😭
vaccinet såg ut som vanligt Vatten 😥😭
Får man Acceptera detta 😥😥
Men 25.000 på en miljon dör nu av hjärtinfarkt.
Och 100 stycken på 3.000 får också diabetes typ 1. Och dom räknar ut exakt detsamma som dom gjorde på alla vacciner.
 🙏❤️🙏❤️

 

 

 

https://susann-niclas.se/2023/02/18/bristerna-kring-den-officiella-teorin-om-covid-19/

 


Söndag

Söndag och det är sista dagen på den här veckan igen " också" och i morgon börjar då en ny vecka igen som är fullspäckad såklart som vanligt här..
Behandlingar, läkarbesök, möten som är både på jobbet och även privat och allt vad det nu innebär.
Inte minst alla samtal som ska ringas runt även om dom inte nu hjälper så vet man att man gör nånting för mänskligheten i alla fall och jag ser allt än så länge som positivt och längtar nu till den riktiga smällen" den får komma idag gärna för mig" jag är i alla fall beredd.
Haft främmande och fulla huset som vanligt här i helgen, så mysigt när man är lite social som jag då är ofta " även om jag älskar egen tid emellanåt också!
Det är så skönt att bara vara själv också ibland och bara få gå omkring i sin egen lilla bubbla och pyssla med det som man tycker är kul!
Älskar det🥰
I helgen har det även varit trav och hockey igen som vanligt som jag då inte missar så speciellt ofta!
Leksand och brynäs vann i alla fall och Luleå och Färjestad förlorade🤣
Pratat i telefon såklart har jag också gjort med vänner som har ringt till mig🥰
Sen är det mycket som också händer nu och man ska vara förberedd på allt när det väl kommer också😇
Dom som inte är beredda tycker jag riktigt synd om faktiskt!
Nu till nåt verkligen spännande och mystiskt!
 
Hur många känner till den astrologiska början som är en process nu den 23/3/2023 av våran globalt andliga revolution som ska pågå i närmare 20 år framåt..
Den här processen kommer att förändra hela mänskligheten för all våran framtid.
Det är flera viktiga datum som vi kommer att passera nu och vi håller koll på det!
Jag trodde och jag hoppades i alla fall på att allt skulle gå mycket snabbare än det gör/ har gjort.

Det går mycket  långsammare nu på grund av att dom som inte har riktigt vaknat än utan sover fortfarande hålls i sin egen rädsla.
Men när många fler av dom kommer vakna upp "om dom kommer vakna upp" vill säga eller när dom försvinner som inte klarar av den här höjningen som pågår allt eftersom så kommer allt att gå mycket fortare.

Väldigt skrämmande är det i alla fall!.

Känns ju inte alls bra heller att vissa av dessa lab i U  fick flytta till Sverige helt plötsligt och bråttom blev det!

Jag kan tänka mig att det är inga roliga eller mysiga sjukdomar dom där som vi kommer få tampas med om de läcker ut från dom där fina labben.

Sån här forskning är extremt farligt och borde vara helt förbjudna. Och nu har vi det i Sverige. Hua!Låter det bra eller?

All denna lögnpropaganda bara för att skydda ett land som ligger bakom allt och som SVT prånglat ut under det senaste året är  verkligen skamligt.

U sprängningen av Nordstream med hjälp av N är ju klarlagd men mainstream tiger ändå? Varför?

Som om det inte räcker med att dom förgiftar både våran luft och allt det som är levande på vår jord med dessa djävla ch'em't'rails och högstrålning med Ha'arp mi'cr''o'vågor.

Visserligen med våran egen korrrupta regerings medgivande då. Samtidigt så har dom en ny möjlighet att splittra upp hela befolkningen mellan gilla USA/Ukraina och hata P''ut''in. Så djävla sjukt! Allt handlar om att hata P!

Dom flesta har ju gått på det här hemska bedrägeriet, precis som på samma sätt som med en massa annat bluff som nu pågår bakom allas ryggar.

Jag tackar mig själv varje dag som vi slipper ha NATO på våran mark.

Vi hade en kvinnlig statsminister en gång i tiden " nja ganska nära i tidenfaktiskt ", som hade "väldigt" bråttom med att hämta en hel del labb hit till Sverige, när Mr. P började bomba dessa labb.
Det kom ju fram att det var åtminstone 69 labb i U, varav en hel del människor var tillfångatagna ( Kidnappade ) för att bla använda dem för Adlrenacrom tillverkningen mm.Vilka idioter!

Sveriges regering är så himla "hjälpsamma" Så. Eller hur? Men definitivt på ett helt fel sätt. Hur neutralt är då vårat land egentligen som skickar ner en massa vapen till U? Och sen räddar biovapen med tillhörande personal från ett av Europas mest korrupta länder, det är väl ändå en stor skandal utan dess like.

Om man istället varit helt öppen från och transparant från början om vad man verkligen sysslar med bakom våra ryggar så skulle ingen svensk vilja ha dom här biovapen på sin egen mark.Eller? Vill nån det?

Men eftersom det  nu är en hemlighet så kan det ju inte meddelas så det kommer ut till folket.

Hur skulle det då se ut?

Det här innebär väl att folket själva bör och framförallt måste själva ta reda på så mycket som möjligt, när viktig information alltid undanhålls av massmedia i vårt fina "demokratiska" och korrupta och förfinade samhälle!

”Tränger man igenom propagandan, som förs både från V och R, så framträder helt plötsligt en  hel del obekväma aspekter som borde mana till en eftertanke hos de som betraktar Putin som en anti-globalistisk hjälte.

I grund och botten förenas Ö och V genom att de har precis samma finansiella system baserat på fraktionella reserver.
Båda sidorna är en del av hela det finansiella bedrägeriet där dom räntebehäftade krediterna  hela tiden om och om igen skapas ur tomma intet.

Det är främst genom det finansiella systemet som bankoligarkin utövar sin kontroll över alla världens regeringar.
Att både Ö och V deltog i plandemin visar att vi redan har en slags världsregering som opererar på båda sidorna. Tyvärr har de flesta människor en tendens att falla i farstun för binärt tänkande och falska dikotomier.
Många har lurats trots att den bär uppenbara spår av det klassiska ”good cop, bad cop”-tricket. Det är inte bara möjligt utan kanske t.o.m. sannolikt att globalisterna på högsta kommandonivå dirigerar ”konflikten” mellan V och R/K.
Det borde inte komma som en överraskning för någon att bankirerna ofta finansierar båda sidorna i krig.
Lägligt nog har globalisterna preparerat olika krutdurkar runt om i världen som kan användas för att starta ett krig vid behov när dom vill, exempelvis i U, T,N, S, B m.m. Det kan vara värt att påminna sig om att ett krig ofta fungerat som ett av alla verktyg för att starta om hela banksystemet när det väl har nått sitt vägs ände.
Betraktar man konsekvenserna av U-kriget är det tydligt att situationen med avbrott i de globala distributionsleden, stigande bränslepriser och inflation förvärrats av det ryska anfallet. En kontrollerad kollaps av ekonomin erbjuder en utmärkt ursäkt för den ”omstart” av det ekonomiska systemet som V F aviserat.
En pikant ”detalj” i sammanhanget är att BRICS utvecklingsbank NDB (New Development Bank), som ofta beskrivs som en motpol till ”den västliga hegemonins” finansiella infrastruktur, befolkas av precis samma figurer som sitter i ledningen för V och IMF. Hm väldigt konstigt Va!
Det är svårt att hitta något anti-globalistiskt innehåll alls i BRICS verksamhet och deras målsättningar. 
När globalisterna initierade den så kallade pandemin spelade R en ledande roll. Stränga lockdowns, vaccinmandat och förföljelser av dissidenter präglade R:s agerande under Coronaoperationen. 

R tog också med en rekordhastighet fram ett vaccin under ledning av mikrobiologen med det inte särskida namnet " ja ni vet vem"
Även om Putin initialt betonade att vaccination mot Covid-19 skulle ske på frivillig basis så dröjde det inte länge alls innan vaccintvång ändå infördes i Moskva för alla olika yrkesgrupper. Anställda som vägrade ta giftet sparkades från sina jobb. Därefter spred sig vaccinmandaten vidare ut i de ryska regionerna och QR-kodade ”hälsopass” introducerades i samma veva. I vissa delar av landet kunde man t.o.m. nekas att få läkarvård om QR-koden saknades.

Nej ni den biten är jag då över för länge, länge sedan!
Jag har en fullkomlig förståelse för hur enormt mycket det är att ta in allt på en gång, för alla som först nu börjar förstå vad alla galenskaperna egentligen handlar/ har handlat om🧐
Det är så mycket mera, än det går att ta in på så kort tid.

R var i alla fall först ut med omläggning av sin landets ekonomi och sin guld baserade valuta, för ca 1.5 år sedan.

Den som nu är på väg i hela världen.

Putin är bara en liten, liten nål i ögat på alla dessa "vad nännu än väljer" att kalla de som egentligen ligger bakom hela det här eländet som Putin har fått ta mycket 💩 för!
Det blir en svår nöt att smälta/ knäcka för oerhört många där ute snart, som har svalt allt vad media och tidningarnas masshypnos!

Sen vädret då, oj,oj 

De mixtrar med vädret och skyller sedan på oss att klimatet ändras...Kossorna skiter för mycketsäger dom ju 🤣🤣🤣

Jaaaa...🤣 Men att det fortfarande finns folk som inte känner till detta är faktiskt liiiite skrämmande...

Folk vågar helt enkelt inte riskera att kallas "konspirationsteoretiker" och "foliehattar". Det var ju deras enda motivering för att kunna vifta bort alla dom där svåra frågorna.

Det har jag i alla fall alltid tagit som en fin och god komplimang...🤗Det är jag så himla stolt över idag😇

Precis Så är det.

Folk skulle bara veta "hur lite jag bryr mig" om vad dom/ni kallar mig eller när ni skrattar åt mig bakom min rygg och pratar skit när jag inte är med, så himla falska människor som jag idag inte lägger så mycket som en tanke eller ens kraft på längre!  Dom har jag lämnat bakom mig och jag kommer absolut inte finnas sen heller när det verkligen kommer till slutet och sanningen kommer fram, då kan ni stå där!!

Jag är då helt trygg i min egen kunskap. Att de inte förstår att deras kunskap och deras tro gör dem sjuka och skapar mer kunder till sjukvården och läkemedelsindustrin, det är en skrämmande utveckling som inte skapar en hållbar framtid till ett friskt liv."

Allvarligt så bryr jag mig inte längre, varför ska jag tjata på nån som ändå inte förstår?

Om nu mainstream media har sagt att det är kondens strimmor så Tror folk att det är en sanning utom såna som jag som fattat för länge sen att det bara är lögner!.

Dessa människor är totalt oförmögna att söka efter en egen information på egen hand då dom litar till hundraprocentigt på media och politiker och myndighetspersoner. Folk kommer aldrig att förstå Vad G E ens är för något.

Fast "konstigt" att vissa är så himla ointresserade tills när allt rasar då står dom där sen och skriker och gormar och skyller allt på alla andra!...

Putin har ju genomskådat precis alltihop och därför ska han bort såklart och han ska hatas så mycket som det bara är möjligt, men vad händer sen när sanningen kommer fram, hur dumma kommer många att känna sig som hållit dessa idioter bakom ryggen?.Hur kommer man känna sig när man sett upp till nån som verkligen har behandlat folk så illa?

Att så många låter sig påverkas av all denna falska propaganda som MSM manglar ut varenda dag är så äckligt!
Det är ganska bekvämt att sitta hemma i sin egen soffa och sen blunda hårt för det som händer ute i världen.
Talang, bonde söker.... och andra sutenörsprogram sväljer man fullt med hull och hår!
VERKLIGEN BEKLÄMMANDE!
Att sen sitta och försvara att Sverige har utvecklats till ett krigförande land är LÅNGT ifrån den TVÅHUNDRAÅRIGA tradition som hittills har fått råda.
Att genom alla de skyhöga avgifterna som går till EU som , tillsammans med direkta kontantutbetalningar, som tas från alla dom arbetande svenskars surt förvärvade nu inbetalade skatter," som vi betalar" till staten och allt för att bidra till ett krig som BARA kan vinnas av de som säljer sitt djävla krigsmateriel!
ALLA andra är ju FÖRLORARE i det här, även de svenska skattebetalarna som hade behövt alla dessa pengar till det som det verkligen är avsett för!
Det finns de som går omkring och säger sig bära på en av människans lägsta känslor- att HATA är ett tydligt tecken på en viss intelligens!

Nu väntar jag på kraschen.

Nu väntar jag på paniken.

Nu väntar jag på dom som verkligen kommer vakna väldigt snabbt.

Nu väntar jag på dom som inte kommer vakna utan stryker med.

Nu väntar jag med spänning på allt det nya som kommer, jag är beredd🥰

 
Ni som inte förstår behöver inte heller yttra er, er tid kommer jag lovar!
Tack till er som förstår och vet vad jag menar🥰
 
 
 
 

Lördag och helg

Hejsan och god morgon på er allihopa och jag vill verkligen tacka er vakna eller ni som äntligen har vaknat upp nu efter mycket om och men och börjar åtminstone förstå vad det är som sker ute i världen..

Ny dag med nya utmaningar idag och solen ser ut att titta fram lite också idag..Och jag ska ägna dagen åt trav och hockey såklart medans mannen är ute och åker skoter med sina vänner idag🥰 Han får passa på nu medans det finns nån snö kvar🥰

Allt det nu som den D.J med alla sympatisörer och hantlangare omkring sig gör fungerar inte längre alls. De har förlorat i princip allt som nästan går att förlora. Nu är det bara desperation kvar som gäller.

Man stampar och man skriker för fullt och hoppas kunna åstadkomma någonting, men nu är det stopp överallt.
Även om det inte fufungerar så fortsätter dom ändå att försöka med det. För vad ska de annars göra?

Ska dom bli tvungna att komma med sanningen och fakta.
När nu sanningen och faktan snart kommer ut, då kommer många vakna ganska snabbt av de som ännu inte är vakna eller har vaknat.

Fåglarna har äntligen börjat att sjunga."

Fler och fler börjar nu samarbeta, något som inte var möjligt för ett tag sedan.
För när det kan påvisas sanningar och fakta, då går det inte att gömma sig längre.

Allt faller nu, något som allmänheten inte ens i sin vildaste fantasi kunde ha föreställt eller kan föreställa sig och det rensas friskt nu.

Inget som händer nu kan vara mer osanning. 

Den tragedi som även hände i East Palestine i Ohio, har nu gått från att vara konspirationsteori till att handla om ren sanning och fakta.
Ohios Departementet för Naturliga Resurser har uppskattat att ca 44.000 djur dött p g a utsläppet av giftet från tågvagnen ner till Ohio River.

Nu försöker man skönmåla hela den situationen genom att säga, att det antalet djur som dött är inget att bekymra sig över  jisses det är väl liv det också och hur många människor kommer nu att dö också?

Inte ens dom som ska titta på vad som hänt, se alla skador, alla djur som dött, det förgiftade vattnet och området kring händelsen har ens varit där.
Istället åkte man ner till Ukraina, för att kolla upp, att alla fasansfulla brott som dom gör i landet.

Människor inte bara dom som bor i USA, utan runt om i världen, börjar se och förstå om inte förr, så nu.

Vi svenskar ska väl bli behandlade med respekt och utan hot, när man inget annat gjort, än att ha bara sin egen åsikt."

Befolkningen har i stort sett övergivit dom traditionella medierna. De hämtar sina nyheter via sociala medier där sanningen skrivs istället.

Media som inte längre kan kontrollera informationen.

Det är mycket troligt att fler länder följer efter nu Men såklart inte USA. För de har sin egen starka konstitution att falla tillbaka på.

Det hände ju likadant omkring vaccinpasset.
När inte USA tog till sig det, då tog de länder som infört passet, bort kravet istället, så enkelt var det!

Ukraina är själva navet, det är hemmabasen för alla dom kriminella.
Det pågår Horribla och hemska experiment med människor. Ja alla brott som man kan tänkas sker mot mänskligheten. Det inkluderar deras biolab, deras penningtvätt, human trafficking, adrenacrometillverkning, organhandel, pedofili, barnsextrafficking etc.

Det här börjar bli farligt och dumt.Det är en skam.

Det gäller att stå stadigt och att hålla ut så gott det går tills det värsta är över nu.

I korthet så förberereder världen sig för det stora skiftet energi mässigt också nu, resursmässigt, och makt mässigt som alla kanske redan vet.
Det gamla sytemet faller nu samman totalt snabbt nu.
Genom att göra folket svaga, sjuka med mediciner, vaxx och att döda så många de bara kan innan det blir för uppenbart för alla om vad som egentligen sker.
Man förgiftar och förstör folk så de ej kan göra en tranformation till nya 5D nu och genom att hålla så många som möjligt i rädsla, så spänningen är hur många som verkligen kommer kunna gå upp i 5D nu när dom som har tagit giftet inte klarar det pga förändring i sitt dna? Men vi kämpar på och hoppas på en lösning!
Bankerna klarar inte heller av den pågående bank run som nu pågar runt om i hela världen  och det är bara en tidsfråga innan de totalt kollapsar nu.
De begränsar nu att folk får göra uttag för de har ej någon likviditet kvar och dom förbereder sig även för den nya över gången till ett nytt digitalt system som är det enda som är möjligt nu.
Det kommer inte att gå att ha kvar den ekonomiska kontrollen utan det blir snart ett mycket rättvisare system under en kortare övergångs tid tills alla betal system helt har avskaffats.
Det blir nu framöver den största välstånds förlyttning i historiskt manna minne som någonsin skett.
Det kommer dock bli mycket omvälvande för alla innan skiftet på allvar är helt genomfört.
Folk kommer att få panik och inte fatta över huvudtaget vad som sker fören det är genomfört.

Scenariot är egentligen helt sjukt!! Men för mig står det helt klart, såsom det har stått klart under större delen av mitt liv, att mänskligheten successivt gjort sig livegen och lämnat den lilla plattform som borde ha skapat en trygghet, en balans, en utveckling och ett värde. Men vi fixar detta👍.
Det lär bli så tufft då inte många vill inse vad som håller på att hända överallt nu!

Ja, fy fasen alltså😢😠😡
INGEN har velat lyssna på mig!! Över huvudtaget!
Jag blir bara betraktad som en elak, hemsk, lögnaktig foliehatt😔

Så jag tar på mig den där förbannade foliehatten och ler stolt över det som jag faktiskt har åstadkommit huttills och ser på mig som den som försökte varna och även värna om mina nära och kära, sen var det upp till dom att lyssna eller tycka att jag är/ var en idiot..

Det ser ut som att konspirationsterierna börjar bli sanna nu, men det sägs att mellan konspirationsteori- och sanning är det ungefär 1 år! Kan det möjligtvis ligga nåt i det?

Det får vi med spänning se fram emot snart när och om det händer..

Vi kämpar på vi foliehattar och konspirationsteoretiker få se hur många fler vi kan väcka innan det är försent för nån?

 

 


Fredag

Jamen hallå alla fina där ute nu när jag är här igen i min blogg och en ny dag som har varit och snart är det en ny igen!
Jag har varit på utbildning hela tisdagen som var en säkerhetsutbildning, som var rätt bra faktiskt och mycket bra grejer som man bör tänka på när man jobbar natt..
Man är så skör just på nätterna när man får rodda mycket själv då det automatiskt inte finns några chefer att rodda med just på nätterna!
Annars är det väl som vanligt här med massage och behandlingar för att över huvudtaget orka jobba så kroppen är med!
Så det blev massage på torsdagen.
Så skönt med massage men ack ändå vad det gör ont i början..
Har skrivit ut alla papper nu som ska skickas in till myndigheter och det blev ju en hel del skulle man väl kunna säga!
I onsdags har jag skjutsat min största dotter till sjukhuset på en akuttid då hon är dålig, tycker så himla syns om henne som aldrig får vara frisk och kunna få njuta av livet, förstår att hon tycker att det är jobbigt då jag själv är i samma situation med alla multisjuka sjukdomar som man har men jag är den som aldrig ser nåt negativt utan försöker ändå se allt positivt hur det än ser ut så allt ändå har ju en mening här i livet!
Gäller att se framåt ändå trots att man mår dåligt emellanåt och göra det som också är kul här i livet!
Sen är det ju så att jag har varit tvungen att lämna många också bakom mig pga en massa omständigheter som gjort mig så mycket starkare och gladare och jag mår mycket bättre också idag!
Sen igår var jag på hockey  med min minsta dotter och min svärson då dom frågade om jag ville följa med, dom är så snälla som frågar om jag ville åka med så det var riktigt roligt att komma ut lite och göra nåt annat också även om dom förlorade..
Jag är så glad att jag har så fina barn som vill ha mig med på saker🥰

Just ja, apropå att Sverige nu tvingats kassera 8,5 miljoner doser av det där ni vet covid-vaccinet till ett värde av hela 1,5 miljarder:

Till att börja med, vem bär ansvaret för det nu då?

Är det vi, är det ni eller är det kanske  till och med dom?

De förmodligen som drev det här hemska narrativet i blind tro, eller kanske de som tidigt avslöjade det?

HJÄRTINFARKT har nu ökat med hela 30 procent i USA 👿😰😰👿 Barn till och med som så små som från 5 års åldern och uppåt trillar bara ner och dör helt plötsligt. 😰👿👿😰
Att detta sker. Medans politikerna Lena Hallengren ANDERS TEGNELL MAGDALENA ANDERSSON står och tittar på.

Forskare vet hur det är, dom har ju själva varit med och forskat på det här!

Att hjärtinfarkter nu har ökat med 25 procent i hela 

Har en som har kollat alla batch Nummer..
Lyssna.
När ni har tid mina underbara själar här inne 🙏❤️🙏finns på google!

fy fan va hemskt det som händer nu o värst av allt att de skiter i människor. 😞

En undran som jag har och har haft länge nu är hur man kan bli avstängd för nånting som är sant fast lögnarna såklart säger ju att det är en lögn?

Jo, man skriver såklart om alternativa perspektiv kring pandemin, det så kallade vaccinet och även den masshysteri som drabbade vårt land.

För den som inte känt sig tvingad, den som inte vågat eller av annan anledning inte behövt pröva censurens ramar kan det verka märkligt, men det är så det är.

Gör det då mig till en sådan där vaccinmotsåndare?

 

Nej, jag såg bara inte anledningen till att medverka i ett sånt där medicinskt experiment och jag saknade debatten om just för- och nackdelar.

Men alla andra tog ju det, varför gjorde inte du det?

Kanske för att jag så tidigt förstod att det var något som verkligen inte stämde och just därför valde jag att söka informationen på egen hand?

 

Jag satte mig bland annat in i Pfizers studie och förstod att mindre än 1 % absolut riskreduktion knappast var värt den risken i förhållande till en ny teknik helt utan långtidsdata.

För vad är då egentligen definitionen av ett vaccin?

Min definition är att ett vaccin ska stoppa mig från att bli sjuk mot just den sjukdomen som jag vaccineras mot och därigenom förhindra mig från att smitta andra såklart.

Massa forskare över hela världen jobbar nu som Galningar för att rädda den mänskligheten som finns kvar och som kommer finnas kvar tack och lov och dom som det inte redan är försent för förstås 🙏❤️

Sök och finn så förstår man.

Och det värsta är att folk börjar undra varför alla är så sjuka.
Tror personligen att det blir ett land som kommer sprida nyheterna runt om i hela världen.

Mkt händer redan nu i mars 😥😥😨😥😥
Sverige har klarat sig bäst vad det gäller vaccinet. Och forskare i USA säger bokstavligen att Sweden verkar att klara av vacccinet bättre än resten av världen ❤️🙏❤️ ❤️🙏❤️

Alla vet nu hur det blev med den här saken, så där slutade också vår diskussion väldigt snabbt med många av mina nära och kära och även vänner och kollegor!

Tänk då att denna konklusion helt plötsligt gjorde mig till en antivaxare, en rebell och en konspirationsteoretiker som hade en foliehatt " en sån där I silver ni vet 😉" på huvudet i allmänhetens ögon.

Tänk att mina medmänniskor till och med tyckte att det var ok att neka sådana som mig att se mina barn och barnbarns julshow på grund av detta?

Med lite distans nu då, är det då min eller är det samhällets respons som framstår som mest galen?

För att vi nu ska kunna komma vidare tillsammans kan vi inte bara låtsas som om detta inte har hänt.

Vi kan heller inte älta det till nån sorts förbannelse.

Vad vi däremot kan göra är att vi drar lärdom av att olika perspektiv måste få faktiskt få diskuteras. Att påminna oss om att alltid ifrågasätta och kritiskt granska allting.

För det kommer att komma mera, var så himla säker!

Det är absolut inte över än!

I all välmening.

💚 Mellanraderna
💚 VaknaSverige
💚 Avprogrammering

Danmark har faktiskt hittat MRNA i blodbanan 28 dagar efter att man fått vaccinet..
Men det går också bort efter några månader om manu inte bara fyller på och fyller på då?.
Så forskare i Danmark håller på med en utredning nu 🙏❤️🙏
Vilket Land kommer att hitta ett motgift tror ni här inne 🥰

Jag själv tror att Spanien kommer vara dom som kommer att hitta ett motgift först. 🙏❤️🙏

 

Måndag

Hejsan alla glada och alla fina vänner därute som skriver och ger mig sån glädje av allt just nu och som förstår mig vad jag menar med allt som jag delar lite överallt!
Idag är det återigen en ny dag och en helt ny vecka igen som ska rulla på och det är fullt upp här som vanligt hela långa veckan!
Hämtat ägg ja ni kan ju räkna dom själva 🤣 så gött och så ekologiskt❤
 
Härom dagen så sa dom på nyheterna att det varit hackers ännu en gång och den här gången värre än nån annan gång förut och många ställen var ur funktion, själva skulle vi in på dollar den dagen och dom hade stängt eftersom hela deras system låg nere?
Så det blev inget handla där!
Mycket sånt händer just nu och mer lär det bli  inom en snar framtid innan folket vaknar" om dom nånsin vaknar då" vill säga?
 
" Ryssland" säger dom flesta nu såklart och putin, själv skrattar jag och funderar vad man egentligen lyssnar på?
Konspirationsteori säger dom flesta runt mig i alla fall och kallar mig foliehatt" trots att jag fått rätt om det mesta nu efter dom två år som gått när jag sa att det skulle bli såhär..
 
Läs nedan!
När sanningen kommer " som jag sagt i två år nu" så kommer folk få en chock och skämmas över vad dom har sagt!
Sen gick dom ut nu med chipen också att man kan ha det i handen" det sa jag också för över två år sen" och folk hånskrattade åt mig såklart men nu är vi där och själv sitter jag med ett leende på mina läppar och myser att sanningen kommer alltid fram som vi vakna redan förstod då!
Det gäller att ligga steget före hela tiden och ta reda på vad som egentligen händer!
Vilka vänner man har är det som jag har kommit fram till under dom här åren som har passerat som hånskrattar åt en och sen blir det som man har sagt.
Överdödligheten kan ju diskuteras, om man nu ser skillnaden.
 
Ja, jag har lämnat många av mina vänner i alla fall som jag anser att jag inte vill umgås med längre då dom inte alls är på samma nivå som mig själv🙃
Men jag säger som jag alltid sagt dom senaste över två åren "häng med i sanningen" så skulle man nog förstå mer vad som händer!
Snart kommer det väl fram att det är ett chip i vaxxet också så folk kan styras som jag också har sagt för länge sen att det är återstår att se då inom snar framtid🤣🤣
Det splittras nu överallt i hela världen och otrevliga attityder haglar överallt och särskilt dom här senaste dagarna!
Vad har det tagit åt allt folk egentligen, är det rädsla av eller kanske för nåt eller vad är det som händer🤔
Ja, det skulle vara väldigt spännande om var och en kunde berätta sitt mål och vad denne tycker att vi ska göra för att få en bättre framtid.
Tror allvarligt talat inte svensken är så himla intresserad av det utan dom sitter i godan ro i sin soffa och har det bra och egot gäller bara sig själv!
Jag tror att det skulle bli krig om det med då vi alla är i olika stadier i denna upplysningstid tyvärr🙈.
Ingen tycker lika och så kommer det alltid att vara då varje människa är unik och fortfarande än så länge en fri tänkande varelse .

Men däremot som jag alltid har sagt så ska varje sten lyftas bit för bit för att finna roten till det onda.
Barn från Sverige har i massor med år åkt och besökt Aushwitz och med det fått en historia berättad, om den stämmer vet man ej?!

Men det som sades var att denna episod i historien aldrig fick glömmas och återupprepas men😳. Vad hände sen då?

Denna historia av förintelsen av så många massmord och såna medicinska experiment osv har återupprepats konstant hela tiden och det pågår fortfarande 🤬😢 så tänk vilka onda människor det finns!
Sen är det vi människor som måste lära oss att följa det vi tror på och inte hänga upp oss på vad andra tycker och tänker, vi måste alla lyssna noga, kritiskt granska det vi hör, och söka mer information samt söka svaren som landar bra i var och en av oss!
Ta hand om er och fortsätt erat nu grymma arbete med att djupdyka djupt I vad som verkligen felar i denna ruttna värld som vi lever i👊💪👏🫶

Alla sitter vi i samma båt.

Men det är inte alla som ror i alla fall. Och somliga ror utan navigation.

Själv tog jag mig en liten tur till Borlänge med en kär vän idag och handlade lite smått och gott och hälsade på min minsta son, alltid lika trevligt att komma dit❤

Vi fortsätter att kämpa vi som vill kämpa för oss🥰


Lördag

Hej och hå för en helt ny dag och för helt nya utmaningar här i livet för här går det undan minsann🥰
Varit in till stan en snabb sväng och handlat lite och gjorde faktiskt lite fynd " som vanligt" så det blev lite upp bunkring igen som vanligt i det här huset 😉😆 när det är nånting som är billigt" trots att man redan har en hel del hemma" men man vet aldrig vad som händer här på jorden inom en snar framtid😉🫠😇
Alla som vet det dom vet ju i alla fall som sagt😉🫠🙃
Haft främmande som vanligt här på eftermiddagen, vi hann inte mer än komma hem så kom främmande🤣 jag tror att folk har nån gps på oss🤣🤣🤣🤣🤣
Trav och hockey med nåt gott att äta och dricka idag blev det också🥰
Fick även främmande också av min största dotter och en kär vän på eftermiddagen/ kvällen, så mysigt🥰
Tack till er alla som hört av er att jag delar, det gör mig så glad att många börjar vakna och förstå nu vad som pågår!
 
Det är fortfarande vad jag har förstått de vaxxxade som är väldigt tysta just nu🧐 så konstigt att det har blivit som nån slags tystnadskultur kring det här!
Kan det vara för att dom kanske börjar vakna?
Eller är det för att dom skäms för att dom inte har lyssnat?
Eller för att dom har insett hur lurade dom har blivit och gått på hela bluffen och inte vill erkänna det?
 
Några få som kommenterar eller trycker ett gilla på allt som jag delar kring det som är det sanna som händer just nu.
Av dom ovaccinerade alltså.
Jag tror faktiskt att dom inte ens förstår vad som händer nu?
 
 
När människor börjar/eller tvingas kan vi säga att inse omfattningen av den här skiten så kommer det bli riktigt tufft för många.
Speciellt för dom som har hånat alla som delat, för att belysa hur många som drabbas...
 
Jag sätter mig nu ner i soffan och äter varma mackor och tar en cider, så gott och fortsätter kolla på min serie som är så bra och tar det bara lugnt före stormen.
Jag är här
Jag är beredd
Jag vet vad som kommer hända
Vet du?
Jag är förberedd och jag längtar så
Jag ser fram emot det här för jag vet vad som väntar🥰
 

Fredag

Ny dag, en ny helg med nya utmaningar och en härlig helg som vanligt här och Leksand vann ju matchen mot Luleå, så djävla härligt🥰 så nu åkte vi upp ett hack igen😊

Stämning av många är det nu som vill ha ut pengar efter sina skador som blev efter sin narkolepsi som dom fick 2009 av svininfluensa sprutan också som inte heller var testad precis som det vaxx som dom nu pumpar i folk för fullt! Undra hur många stämningar det nuvarande vaxxet kommer få" dom som hinner med det vill säga"

Det tog ju en hel del år innan det hände nåt, få se nu då hur många som kommer att göra samma sak med detta gift som getts till så många fler, fast alla försäkringsbolag och myndigheter har svurit sig fria ifrån det! Och undra varför?Visste dom möjligen nånting?

Kan dom förmodligen ha vetat vad det egentligen handlade om 😉? Dom är verkligen inte dumma!

Marburg?- Ebola?  Blödningar ? Huvudvärk?-Kräkningar?- Sticket?- vi vet ju vi som redan vet vad det handlar om och vad som kommer hända när dom kommer ut med det sen via media! Sjukdom- död men skyller på nåt nytt virus😪

* New York Times ställer nu EU-kommissionen inför domstol för att den verkställande institutionen inte har släppt dom ttextmeddelanden som är mellan dess president Ursula von der Leyen och Pfizers vd Albert Bourla.

Tidningen kommer att möta EU:s advokater i blockets högsta domstol och hävdar att kommissionen står inför en rättslig skyldighet att släppa meddelandena, som kan innehålla information om blockets affärer för att köpa covid-19-doser för flera miljarder euro.

* Högre sspädbarnsdödlighetär också kopplat till högre antal vaccindoser, ny studie fann en positiv statistisk korrelation mmellanen spädbarnsdödlighet och antalet vaccindoser som fick spädbarn - vilket bekräftar fynd som gjordes av samma forskare fförredan ett decennium sedan.

* Den 2:a februari, 2023 lämnar Masanori Fukushima alltså professor eremitus vid Kyoto Universitet, doktor Fukushima, in en stämningsansökan mot den japanska regeringen för att då ha dolt obehagliga fakta oomjust mRNA-sprutan mot Covid-19. Masanori Fukushima: ”är sanningen att senaste data visar att geninjektionen mot Covid-19 hotar Japans överlevnad. Datastatistik från Japan visar att nya Covid-19 fall är 4 gånger högre hos personer som vaccinerats 2 gånger " ni läste rätt 4 ggr högre hos dom som har tagit bara 2 stick " än hos de som inte  har vaccinerats alls. För alla åldersgrupper har Covid-19 vaccinet orsakat ett högre dödsfall incidenser. Nu har regeringen raderat bort dessa data.” Undra varför?

* Sedan våren 2022 har det varit överdödlighet i många länder, Här är exempel på överdödlighet:
* Australien: 9 %
* Kanada: 3 %
* Danmark: 30 %
* England: 20 %
* Finland: 9 %
* Frankrike: 25 %
* Tyskland: 43 %
* Ungern: 11 %
* Irland: 20 %
* Nederländerna: 37 %
* Norge: 28 %
* Nya Zeeland: 17 %
* Polen: 21 %
* Portugal: 6 %
* Rumänien: -4 %
* Skottland: 13 %
* Sydkorea: 13 %
* Slovakien: 2 %
* Sverige: 9 %
* Schweiz: 12 %
* Taiwan: 25 %
* USA: 12 %

* Premiärminister Justin Trudeau vill nu också begränsa rätten att jaga. Han säger att detta beror på att vissa av de skjutvapen som används "är för farliga i andra sammanhang." Ja det har vi ju sett eftersom folk skjuter ihjäl varandra både här och där!

Några bara:

SVT, DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, News Voice, ABC News Reuters, The Economist, Hallandsposten, Nya Dagbladet, FoxNews, Swebbtv, regeringskansliet, socialstyrelsen, Frihetsnytt, Freebite, FHM, BBC, Fria Tider, GOV.PH, Bitchute, Epochtimes, Redacted, AFP, World Economic Forum,
eur-lex.europa.eu.

💚💚💚 Eloge till alla oss/ er som verkligen orkade och vågade och stog upp för trycket- sanningen..Trots alla vi mist och allt motstånd som vi har fått!

Sanningen om vaccinet har nu sakta men säkert börjat sippra ut lite överallt i olika länder då dom insett att dom fått så många sjuka och så många som har dött av detta gift..

Må Pfizer nu äntligen bli dömda i detta folkmord dom orkestrerat så att dom blir stämda för alla människor som dom har lurat på detta farliga gift, även om vi kunde varna och även vi gjorde det i frustation för våra nära och kära  och blev utskrattade så var det ändå många som litade på media och allt vad dom sa, jag är så ledsen och frustrerad att jag och många andra inte har kunnat få mer än några få att förstå " jag brukar säga att allt har ändå en mening" 😢.men vi får fortsätta kämpa för dom som kommer att överleva och få fler att inse vad dom gjort emot alla dessa människor.

Även dom andra läkemedelsbolagen ska också snart ställas till svars.
Jag lider verkligen med er som gått på deras,media ,FHM ,politikers lögner😢.

Alla eller dom flesta i alla fall som tyckte att vi som var ovaccinerade inte skulle få nån vård ens 😡Hur kan man ens tycka det?

Nu är det de vaxade som bbehöver våran vård pga alla biverkningar.

Otroligt dum kommentar i alla fall att dom ovaxxade inte ska få någon vård, det sa till och med en kollega till mig på så nu undrar man vad samma personer svarar idag när samtliga på IVA är vaxxade?

Ja, regionerna/ kommunerna får nu inga pengar heller för tester, gammal vaccin måste kastas för folk inte vaxar sig längre, Vabbande föräldrar kostar mycket pengar pga frånvaro nu. Pfizer och staterna blir nu stämda för alla biverkningar som så många har fått. Pengarna är nog slut. Och WHO har bestämt att pandemin tar slut 2023 " om jag minns rätt så är det väl sista december då som allt ska utvärderas vilka biverkningar som alla har fått under denna tid 😂.

Vilken djävla cirkus alltså. Resten av pengarna ska väl gå till dom stackrarna i Ukraina, NATO och till att bygga nya fängelsen till de gängkriminella! Oja Vilken politik vi har!

Och glöm inte att man " jag också " kallades för en foliehatt och en konspirationsteoretiker som jag idag är så stolt över. Idag tar jag med stolthet på mig den där fula djävla foliehatten och sätter mig ner lugnt och tryggt med ett leende på läpparna att sanningen nu sakta men säkert kommer fram även om det för många redan är så försent!

 

Det glömmer man nog inte vilka som hånskrattade åt en och pratade skit bakom ryggen och inte lyssnade och vilka dom få var som inte tog fler för dom fort genomskådade hela den här lögnen!
Vi är i alla fall alla lurade på ett eller annat sätt! Dock är jag i a f inte vaxad 😊 och idag är jag glad att just jag genomskådade denna lögnen långt innan caxxet kom..Sen att andra inte lyssnade är ju faktiskt upp till dom själva!

Precis det som många, många av oss en gång varnade andra för 😔

Inte konstigt att Sverige igår helt plötsligt har ändrat sig ifrån att ett livsfarligt virus som spred sig och meddelade sin befolkning att man nu helt plötsligt får gå till jobbet med en lätt förkylning… Och tar bort alla restriktioner för kineser… Allt ska ju nu låtsas vara precis hur  vanligt som helst  nu. Ingen vill väl bli stämd tydligen… lol😇🥰😊

Kan Dom  snart bli tvungna att fly landet då folk kommer nog göra uppror för allt dom har lurats på?

 

Torsdag

Ja nu är det en ny dag återigen som vankas och jag är här igen 🤣  just en jobbig djävul tänker säkert många där ute nu men det finns nånting som heter scrolla förbi faktiskt i så fall 😇 eller ännu enklare " gå inte ens in i min blogg "om man nu inte vill läsa eller ge fan i och läs även om jag vet att folk läser ändå bara "av ren djävla nyfikenhet" och för att vidarebefordra till andra i sin krets 🤣 så barnsligt värre..

Jag då har man ledigt lite då " så skönt och det behövs också verkligen emellanåt" hela 17 nätter så ljuvligt och lyxigt 🥰 och jag har varit och fikat hos min bästa vän igår och jag har hämtat 4 plattor med dricka också igår och en massa panerad fisk som är så gott 🥰 och en hel del nya kläder blev det också som jag har köpt på rea🫠 så nu är det bara att hämta hem mer hemägg som är kvar då på " att göra listan"🥰

Pratat med min minsta son i telefonen ett bra tag och haft främmande som vanligt här hemma på förmiddagen, inte konstigt att jag aldrig hinner hälsa på nån när det är fulla huset här jämt🤣

Sen läste jag t.o.m nu att det börjar faktiskt komma ut i våra egna tidningar " hur det nu helt plötsligt gick till efter mer än 2 år som vi tjatat nu" också vilket djävla falskspel media har kört med folk hela tiden i några år " nu som vi foliehattar " då visste ifrån början men eftersom vi " bara" var just "foliehattar" så var det ju ingen eller vänta nu " nästan ingen i alla fall i min krets" som trodde på oss då eller ens lyssnade på oss utan vi blev helt enkelt utskrattade och hånade, nu kan man undra om ni vet det där ordspråket som finns " den som skrattar sist skrattar bäst" 😉 Det återstå att se här framöver😉

 

Sanningen om vaccinet har börjat sippra ut nu, så må Pfizer bli dömda i detta djävla folkmord dom orkestrerat 😢. Även dom andra läkemedelsbolagen ska också ställas till svars.
Jag lider med er som gått på deras,media ,FHM ,politikers lögner😢.

Nu står vi då äntligen i den där återvändsgränden, åtminstone dom som inte ville hänga med oss ffoliehattarpå våran resa mär vi åkte 😉 och ser vad som händer runt omkring oss medans hälften av befolkningen fortfarande sover i godan ro..Dom som inte vaknat än kommer nog fortsätta att sova och det är nog meningen skulle jag tro!

Jag varnade redan 1 år innan det där giftiga vaccinet kom till Sverige men hur många lyssnade egentligen  på mig eller oss kan jag väl säga redan då? Hur många hånskrattade åt mig och pratade skit bakom ryggen ? Hur många talade om att jag skulle lägga av med mina konspirationsteorier? För att jag skämde ut mig ! Vadå skämde ut mig? Ingen lyssnade nästan utan det var så viktigt att få gå in på allting just då som var roligt som man ville gå på och träffa dom gamla trots att man smittade ändå?Det var inte för att skydda nån med det där djävla sticket!

Och jag sa också att dom skulle höja matpriserna och bensin och diesel och även att komma den dyraste elen i manna minnen.
För att krossa små och stora företagare..

Det var och är ju fortfarande deras plan🫠

Nu är det räntorna som går upp i rask takt och folk får lämna sina egna hus och dom förlorar massor av pengar på dom nu! Men bostadsmarknaden blir ju bra i alla fall för dom som vill köpa hus snart då dom lär ju bli väldigt billiga!

 

Som jag sa om denna pandemin redan 2019..  jag sa jag till många att det är meningen att dom ska krossa små företagare pågrund av en annat som händer bakom ryggen som alla inte ens ser.
Många som verkligen går omkring och ångrar sig nu. 😥😥😥 och många som har tagit avstånd, vaxxade som inte vill umgås med ovaxxade som smittar fast dom smittade själva och tvärsom då ovaxxade blivit så illa behandlade och kallade både det ena och det andra! Många har mist många men många av oss har också fått så många nya fina vänner tack vare det här och mycket nytt har också skapats för ovaxxade tack vare allt det här tack och lov!

Idag står jag som stolt folihatt och ser både bakåt och framåt, bakåt för att se det som jag sa att det skulle hända och nu är vi ju där och framåt till en snart mycket bättre värld för dom som blir kvar även om vi kommer inom några år att mista många av våra nära och kära, men allting har en mening..och allt har varit helt frivilligt.

 

Nu har det kommit ut mycket dokument också, oj, oj om folk vara visste och läste på lite bättre så skulle många fler förstå vad som händer bakom kulisserna! Fler och fler hamnar hos kronofogden nu då allt har blivit så dyrt så folk har inte råd att tanka sin bil längre för att ta sig till sitt jobb eller kanske inte ens råd att köpa sin mat längre och svenne sitter fortfarande i sin soffa och vräker i sig en massa gott och tar den där ölen eller det där vinglaset till helgen i godan ro och gör ingenting åt det som händer heller!

Dags att vakna nu!

Kemikalier, dvs som droger eller något som helst kemiskt / syntetiskt / mRNA och därmed patentbaserat preparat inkl. något påstått s.k “vaccin” har ALDRIG någonsin hört hemma i något levande, vare sig i människor eller djur. Vare sig tidigare, eller någongång ens i framtiden. Det förstår väl ALLA som tänker till lite mer an övriga

Vi har ALLA högst sannolikt blivit såå grundlurade, de flesta av oss i alla fall som inte tog reda på hur det egentligen låg till… Nu får det vara nog!

När man skaffat sig en lite djupare kunskap och gjort seriös research i ämnet så förstår man.

 

Dags att kunskapen om det verkliga läget enligt Prof. Peter C. Götzsche, Dr. Robert O. Young, Robert F. Kennedy Jr., m.fl ökar för att sätta stopp för ett minst 113 års långt medicinskt tyranni.

Jag vaknade redan upp och misstänkte och även insåg läget som var redan 2009 när jag förstod att Pandemrix alltså, det s.k “vaccinet” mot påstådd s.k “Svininfluensan”, minst sagt, var ett rävgift och gav min tidigare arbetskollegas son s.k Narkolepsi…  och jag har aldrig själv varit så sjuk som när jag tog detta vaxx själv då? När vaknade du? Kanske nu…?

Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör när många inte gör ett skit för sitt eget land men klaga kan dom göra sen om allting🫢 när allting stoppas och man står där utan nånting🫢

 

 Nä nu blir det en kväll med hockey idag och tänka på framtiden som kommer bli så ljus och fin för många🥰


Tisdag

Jamen då kör vi igen då, ytterligare ny dag som har vaknat till liv och massor som händer i livet och vi ska inte prata om allt som händer där ute i den stora vida världen nu så folk börjar nog sakta men säkert kanske om vi har en liten aning tur att vakna till 💀
Ufona kanske kommer och tar oss snart🤣 om inte själva 💉 hinner ta många före förstås så man inte hinner vara med på allt spännande som händer ute i världen nu!
Spänningen är ju olidlig nu😉
Själv mår jag faktiskt bara bättre och bättre för varje dag som går och jag sitter och småskrattar för mig själv och njuter av att vara just en sån där foliehatt😇
Eller vad var det mina vänner, min familj och mina kollegor kallade mig?
Jag är faktiskt så himla stolt över det idag eftersom jag talade om och tjatade redan för över två år sen vad som skulle hända, och vad händer nu då?
Jag har fått så många fina nya vänner som är på samma nivå som mig själv idag och jag har nu förstått att alla kan verkligen inte vara på samma nivå!
Hur skulle det då se ut?
Vi har en uppgift här på jorden när vi kliver ner hit och såklart är inte jorden gjord för att alla ska stiga upp utan vissa är faktiskt här för att rädda många andra också😇 och för att lära sig ännu en läxa för att  kommer tillbaka ännu en gång hit sen igen!
Om man nu äntligen har vaknat så börjar man kanske förstå..
Är så stolt över mig själv idag och jag skäms så för vissa människor som finns/ fanns i mitt liv!
Allt har en mening och går vi inte vägen som är meningen för oss så leder dom in oss på rätt väg i alla fall..
 
Så sant som det är sagt..
Läkemedelsindustrin vill ju inte skapa friska människor " eller" såklart inte utan dom vill väl ha goda återkommande kunder.
Precis som alla andra säljare som säljer olika saker!
All medicin har ju bieffekter!
Sen pratade väl jag om detta virus " marburg" var det väl som jag sa att det hette så kommer ni ihåg det" som jag redan för över ett år sen sa att det skulle komma som skulle vara så smittsamt, " jag blir så 🤭  det där som sprids från fruktfladdermöss sen mellan  människor via kroppskontakt med kroppsvätskor, enligt WHO så nu gäller det att ha skilda sovrum!
Det finns inte heller i nuläget inget godkänt vaccin eller antivirala behandlingar heller mot detta virus" så nu kommer väl nåt nytt snabb framtaget vaccin snart antar jag, som det heter på media för att hindra spridning" själv tror jag inte ett skit på att det kommer nåt nytt djävla vaccin" utan det är nog sticket som man tagit som börjar göra sin verkan nu precis som planen var ifrån början!
Hittills har nio dödsfall och sexton misstänkta fall med symtomen feber, trötthet, blodiga kräkningar och diarréer precis samma symtom som Ebola rapporterats enligt Aftonbladet blaskan!
Dom nära mig hånskrattade åt mig när jag sa att detta virus skulle komma längre fram och baktalade mig som dom flesta har gjort nu i över två år bakom min rygg!
Nu kommer det så nu kan folk fortsätta tro på media fast det egentligen är som jag har sagt hela tiden att det är nu sticket folk dör av" men dom måste ju hitta på nåt annat" så folk kan tro på deras lögner igen.. 
 
Så nu är det här, det känns ganska tryggt faktiskt att man inte har tagit det där sticket ni vet" det där giftet som ingen trodde på att det var ett gift" utan litade så starkt på våran media och på fhm och politiker, har dom nånsin sagt sanningen månn tro?
Som typ när telefonerna satt fast med en sladd, då var verkligen människan fri.
Nu är människan fast i fienden!
Sanningen kommer alltid fram " förr eller senare" om än nu i ännu snabbare takt tack och lov!
Den växer som en snöboll som är i rullning. 
Det är en tilltufsad värld som nu tittar fram bakom kulisserna minsann!
Många har förlorat både vänner, familj och till och med sitt jobb, det må vara hänt och det kanske går att reparera men samtidigt har också många hittat nya vänner och en ny familj som är på samma nivå och resa som en själv och förstår.
Det är värre med dom som köpte medias variant istället och om intet ont anandes kavlade upp ärmarna så stolt och starkt men sen fick ta dom starka skotten och förlorade sin hälsa och många även fick betala med sitt liv och för er känner jag ett  sånt stort medlidande!
Nu kommer snart den sanna agendan fram..

Orkar liksom!!
Att dom aldrig ger sig nån gång!!! Vart tog monkey pox vägen!!?? Ja, jag bara undrar!!

Mänskligheten måste väl ändå bli rätt så mättad snart, eller just nu, på alla dessa sjukdomar som leder till svår sjukdom å ond bråd död👹
Inte konstigt att folk får högt blodtryck alltså!

Jag själv fortsätter kämpa mot detta och dom som blir kvar blir ju kvar och det är mån mening med allt här på jorden..

 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Måndag morgon, en ny dag, en ny vecka återigen då och jippi för jag har gått av i morse efter mina nätter i helgen och nu är jag ledig i hela 17 nätter, och det kan man väl inte kalla att det är nå annat än lyx så säg✌️
Härligt!
Somnade nån timme i soffan när jag kom hem till en bra serie i morse.
Idag blev det en behandling igen då och i morgon är det skola igen hela dagen och sen iväg och fira mitt goa barnbarn Thilde som fyller år på eftermiddagen och sen på kvällen nå gott att äta och kolla på hockey❤️ 
Dagarna traskar på nu väldigt fort och vi kommer nära våren och sen kommer ju sommaren och det ska bli så skönt🤏
Semestern hägrar högt nu med allt som man ska iväg på.
På eftermiddagen fick jag först främmande av min största dotter och sen av min minsta dotter och lilla Wilton❤️
Ikväll blir det att se ifatt alla serier som jag har missat i helgen när jag har jobbat❤️
Nu verkar det som att det äntligen är nåt stort på gång igen?
Nånting som har att göra med just det här året 2023😉
Ni som inte hängt med eller snarare ni som gjort det i alla fall har sett att det varit konstiga ljus på himlen både igår och inatt och idag som sen bara spruckit upp..
Många plan och många kryss blev det " vet inte hur många" men rekord tror jag i alla fall så nu brakar det snart loss igen!
 
Märkligt kan man tycka men....
Med en enkel kikare kan vem som helst se vad som händer!
Kan faktiskt inte bärga mig helt till nästa år 2024 för att se vad dom där utan sin foliehatt ska hitta på då?
Jag undrar egentligen vem som behöver då en foliehatt😇✌️😉
Vi lever i en värld som bygger på illusioner och dagligen bombarderas vi med uppgifter ifrån media " allt för att hålla oss undan vad som verkligen händer bakom kulisserna" 
Det är lätt att luta sig tillbaka i sin sköna soffa och fylla sin mage med en massa gott när det samtidigt går spikrakt utför för världen..
Det är också enkelt att att kritisera dom som verkligen har modet med sig att ställa sig upp och tala ut och varna människorna men det är absolut inte lätt att ställa sig upp och säga allt som måste sägas i ett samhälle som inte vill lyssna!
 
Fler och fler börjar upptäcka att någonting någonstans har gått fruktansvärt fel" men ingen tar på sig det"
Jag är så glad att det nu äntligen vänder och att alla vi som verkligen kämpade så hårt och höll ut trots alla motstånd från våra nära och kära, våra familjer, vänner och kollegor och hatet  från dom som önskade oss ovaxxade livet och inte ens ville vara nära oss..
Till alla som trots alla motgångar av åska och storm trots allt stog ut..
Nu pustar vi ut, glädje kommer och låt ingen förstöra denna tid..
Nu äntligen händer det saker i första hand i andra länder som har genomskådat denna parodi av lögner och manipulation och dom ställs nu inför rätta, folk är förbannade för att dom har blivit så lurade av alla politiker och såna som bestämmer då dom verkligen litade på dom till fullo men inte på oss som visste vad allt ha handlade om?
Till er svenskar som misstrodde oss så önskar jag er ett liv så ni en dag kan se tillbaka och se med era egna ögon vilka som egentligen bedrog er, politikerna som ljög eller foliehattarna som ville er väl?
Vi glömmer aldrig vad vi fick gå igenom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Fredag, igen och återigen är det då slut på den här veckan också som bara har rullat iväg så himla fruktansvärt fort😇
Fullt upp precis hela veckan med en närträff i skolan i Eskilstuna, ett apt möte på jobbet, en massage, en fika med bästa vännen, klippning med dottern och handling som stod på den här veckans " måste göra" lista.
Och fulla huset av främmande som vanligt här hemma🥰 hela dagarna så mycket mer tror jag faktiskt inte att man hinner med på en vecka eller ?😍
Och jobb såklart hela den här helgen innan jag går av på måndag morgon igen som då börjar veckan med en ny behandling igen direkt på morgonen och sen kör det igång igen med heldag med skolan och sen blir det bio under veckan med min största dotter🥰
Förutom allt annat som ska och måste hinnas med också och göras så man kan vara beredd i förväg😇
Går i väntans tider" nu också och är faktiskt lite nervös nu" då operationen som jag väntar på kan komma vilken dag som helst men hellre det än att få gå och vänta för länge och våndas utan bättre att den blir av fort nu.😇
Jag har garderat mig inför sommaren nu också då jag fick mina nya viner igår som jag har beställt så vi kan ha våra vinkvällar med dom bästa🥰
 
Om vägen är trasig där du går, så är inte fria bärgningar eller ett gratis däck lösningen. Folk måste sluta blunda för det som verkligen förblindar dom.
Som om man poppar popcorn, med värme tills det säger popp. Vissa poppar tidigare än andra.
 

Propagandan faller och sanningen tar över spelrummet mer och mer.
Anledningen är att propaganda bara har luft bakom. Sanningen har fakta.
Det är vad vi ser nu.

Många har lite panik över sig.

Den panik som visar sig bland de utfrågade, är ett uttryck för att de inte längre har nån kontroll när den bistra sanningen kommer fram.

Det s k vaccinet.

Man har skapat den värsta Inflationen på ett halvt århundrade.
Lönerna för arbetare har sjunkit 21 månader i rad.
Den vanliga amerikanska familjen betalar 2. 200 dollar mer varje år, för mat och energikostnader. 

Administrationen har censurerat och stängt ner yttrandefriheten.
De indoktrinerar våra barn.
Och leder oss förmodligen rakt till randen av det tredje världskriget.

Som alla förstår,  var när de skrev om sanningen kring det riggade valet och pandemin och det s .k vaccinet.

Biolabben i Ukraina.

Redan från början av att börja injicera människor med det s k vaccinet, visste Anthony Fauci att det aldrig skulle fungera. Det kommer ut information från den organisation Fauci var chef för.
Fauci väntade till efter att han avgått från organisationen, innan han berättade.

Det s k vaccinet är ett biovapen som gör människor sjukare och sjukare, ju fler sprutor de tar. Men det sade inte Fauci.

Men Fauci erkänner att det s k vaccinet aldrig skulle ha kunnat passera genom normala försök.

 En fruktansvärt sjuk bok kan jag lova😭som får många människor att tänka om..
 

Nu hinner sanningen upp alla som ställt sig bakom giftsprutan.
Enorma rättegångar kommer att bli en del av resultatet av deras lögner. Den farmaceutiska industrin kommer troligtvis att implodera.

Nu är det många som är nyfikna på våra " konspirationsteorier" då " vad händer med mina pengar" då folk pengar drabbar dom då det är deras allt"

Tänk på hur det egentligen var på den gamla goda och även den stolliga tiden när folk hade sin yttrandefrihet och folk kunde tänka helt själva och kunna avgöra hur man upplevde och hur man tolkade allt då som hände ute i världen och det var faktiskt okej då!

Fact checkers ja, som vrider och vänder på allt så allt rätt blir ju till fel" vilken djävla tur att vi har dom" så dom kan ändra på hela djävla sanningen!

Hur skulle annars våran värld se ut om vi människor skulle springa omkring och drälla helt egna tankar och funderingar runt omkring sig och som desdutom att dom kunde tänka helt själva?

Vi har ju fan tur vi att vi sitter så himla tryggt i våra " smarta" lägenheter med våra " smarta" tv och äter våra klimat " smarta " insekter, och skaffar oss "smarta" jobb och tjänar "smarta" pengar i våra fina "smarta" elbilar med våra "smarta" barn och saker?

Det kommer snart finnas " smarta" piller också och ta och "smarta"chip " dom finns redan både här och där" och AL  och sånt! Vi behöver inte ens tänka själva eller varför inte uppleva och känna ens!

Tänk vad bra livet kan bli om man slipper tänka själv eller ens leva, vilken djävla "smart" ide!

Tur att man dör snart. Jag är inte då inte nå  intresserad av denna sjuka värld som vi lever i nu...vill inte ha nån som bestämmer hur en ska vara duktig medborgare...nä ...vill gärna tänka själv tack..

Verkligen en spännande skrämmande tid vi lever i!

 

Så är det, och värre kommer det bli nu under 2023 antar jag😭

Vi fortsätter kämpa den tid vi har kvar här på jorden även om vi har mer än hälften emot oss så kommer alltid sanningen fram även om det tar lång, lång tid!

 

Chocken som kommer blir nog ganska stor när man väl står där och ser vilka som hade rätt. Vilka som har/ hade läst på och vilka som kommer klara sig längst!

 

Måndag

Jaha, då var jag här igen då som vanligt och idag är det ju måndag och ny vecka " återigen!

Mycket är på gång nu och den här veckan är fullbokad som vanligt som dom flesta veckorna är i mitt liv nuförtiden, tur att man inte har några barn som man ska passa på då hade inte ens tiden räckt till🤣🥰

Idag blev det klippning och sen lunch på china med min största dotter, alltid lika kul att umgås med henne🥰

Tisdag blir det massage till kroppen så den kan fungera igen inför jobb helgen!

Onsdag närträff i skolan i Eskilstuna och grupparbete..sen apt möte på kvällen.

Det är ju så här det är nu!

Jag är så oerhört tacksam och så himla glad över, att jag bara visste och att jag tog reda på ifrån början att 💉var rena rama giftet!
Vi har en hel del att ta itu med nu ändå och det blir många flera begravningar i år och nästa år och ett bra tag framöver, före innan tiden kommer när det börjar lugna ner sig igen.
Många är borta runt omkring oss redan nu och alldeles för många andra vägrar fortfarande att lyssna på oss, när vi numera frågar varför de väljer att ta 1 stick till🤬
Vi får göra så gott vi kan och ändå ha tålamod med allt som sker och tänka på att dom som gjorde det gjorde det också helt av egen fri vilja!

Alla sjukdomar som så många vänner och bekanta får nu som lunginflammationer, RS , Sepsis Eksem. Cancer,,,, hjärtat osv, m.m.

Hoppas att vi fortfarande kommer att står starka o ovacc. Alla undrar varför just vi klarar oss.. 🤔 det kan man nog räkna ut om man börjar tänka efter noga!

 
 

Det jag har märkt bara att råkar man bara nämna vaccinet så går folk rakt upp i taket. Allt ska bara tystas ner och vara förbjudet att  nämna såsom alla biverkningar då är man en idiot och mindre vetande  fast man tagit reda på allt om både biverkningar och vaccinet och deras innehåll som ger både biverkningar och dödsfall .

Vad har egentligen hänt med folket, man blir så ledsen och förtvivlad och arg om inte djävligt mörkrädd av Allt som ska mörkas och folk har blivit som  några robotar som springer omkring och blivit hjärntvättade av all media och även sjukvårdspersonal har tystas ner. När ska folk vakna upp och inse vad dessa giftsprutor ställer till med? Med tanke på alla dödsfall och svåra biverkningar som kommer varje dag nu och folk reagerar inte ens uan säger att det alltid varit såhär! 🥹😫😭😡

Rädsla, förnekelse och okunskap är något som oftast yttrar sig så.

Tyvärr är många inte bara aggressiva utav dom bara exploderar på en gång o när man sen ser in i deras ögon så ser man förändringen i dom. Deras ögon likt deras själ har förändrats av💉💉💉💉

Ja mycket annat är nu på gång om man bara kan, om man har lust och orka att kolla själv men som jag sagt tidigare, uppvaknandet kommer bli väldigt jobbigt för många, men svenssons springer fortfarande bara omkring som om ingenting har hänt!

Det är skrämmande hur man kan lita på dom som ljuger och stöta bort dom som säger sanningen!

Ha en bra vecka❤️

 

 


Fredag

Fredag igen nu då och - 10 ute och jag harar vinter när det är kallt, men den här veckan som har gått har då verkligen rusat iväg fort på nåt underligt sätt!
Fullt upp har det varit hela veckan igen som vanligt med olika behandlingar 💚  och flera läkarbesök både i Ludvika och i Falun, det är nog lite så kanske när man är multisjuk men jag skulle ändå aldrig ge upp livet som är så härligt ändå 🌸 utan jag vaknar som vanligt varje morgon och kliver upp ur sängen med känslan och djävlar anamma att allt kommer faktiskt bli bättre och att det blir så bra till slut 🥰 så det är ingen ide att vara arg eller ens besviken eller tänka på att man inte orkar längre för det är ju kämpa som vi alla måste göra ändå hur jobbigt det än är och känns!
Det gick bra i Falun i alla fall och läkaren hade velat göra operationen redan när jag var där" i onsdags men alla vi vet" helst då vi som då jobbar inom vården" hur det ser ut idag i sjukvården?
Det finns helt enkelt inte varken tid eller pengar eller ens personal att genomföra alla operationer som skulle behövas göras idag!
Det ställs in massor nu och folk är sjukare än nånsin nu och dör hux flux.
Folk ligger fullbelagda på både salar, avdelningar och ute i korridorerna på sjukhusen😢
Hon ville att jag skulle ställa upp mig på listan för kort varsel i alla fall så då går det fortare antagligen eftersom det nu blev så akut med den här operationen..
Så nu hoppas jag ändå att det går lite fortare även om jag inte är sådär jätte pigg på just den här operationen..
Den är ju lite otäck!
Det kommer nog gå bra, jag är ju i goda händer där i alla fall😇
Dör man så dör man och då är det nån mening med det också såklart😇
Skönt att jag ändå har min största och min minsta dotter som står mig jätte nära och finns alltid när det gäller så det känns skönt när man är sjuk och när man behöver nåt stöd och nån att prata med i alla fall, dom skulle ha guldstjärnor i himlen sen för att dom finns och ringer och frågar ofta hur man mår, det betyder så himla mycket att dom bara finns där🥰 dom har varit och är världens bästa barn och skulle vilja att alla mammor fick ha så fina barn🥰
Mitt barnbarn Wilma skriver också flera ggr i veckan och frågar hur jag mår, så klok tjej trots att hon bara är 12 år🥰
Det är många såna här saker som får en att vakna med ett leende på morgonen och att man mår så mycket bättre🥰
Svärmor var också med då hon också hade en tid i falun för att göra en undersökning av hjärtat då hon blivit sjuk efter " ja ni vet vad jag menar" ni som förstår och vet i alla fall.
Så vi åt mat " god mat" på kupolen och vi shoppade lite för att få lite annat att tänka på lite grann.
Jag träffade även min storebror och hans fru i kupolen så han kom och satt sig vid oss och vi pratade och pratade och skrattade 🥰 det var jätte skoj och träffa på dom där också🥰 det är ju så sällan det händer🥰
Igår var jag jätte trött i hela kroppen under hela kvällen efter ultraljudet och att sitta i bilen i långa sträckor..
Igår fick jag även mina fina stövlar som jag hade beställt så jag hämtade ut dom med, jag har letat länge efter just såna och nu hittade jag dom och dessutom var dom på rea🥰
Jätte nöjd🥰
Idag beställde jag en massa nya jackor och skor på rea🥰
Igår var det även hockey igen🥰
Leksand vann mot rögle andra gången på raken den här veckan😍
I helgen blir det två kalas på samma dag och firande av mina fina barnbarn och mina syskonbarn som fyller år också🥰
Så tiden där går åt till att umgås med trevliga människor och firande även om man kanske inte tycker om eller kommer överens med dom alla som kommer dit, men brukar inte bry mig så mycket i det då jag har annat att fokusera på i mitt liv som är mycket viktigare..
Idag fick jag reda på att en av mina vänners vänner gått bort igen i ung ålder av 💉 av giftet ni vet..

Trots att folk tagit/ tar bara flera sprutor som ger specifika symtom, sjukdomar och död, så vägrar folk fortfarande erkänna att det beror på dom 💉och hittar på andra svepskäl istället, det har jag hört så många säga nu så jag antar att det är en försvarsmekanik av nåt slag för rädslan vad som väntar!
Är det så skämmsigt att verkligen erkänna att man faktiskt har haft fel?
Varför inte istället lära sig av sina misstag och använda sig av naturliga sätt att hålla sig frisk och försöka få bort det!

Varför lyssnar inte folk??

Har du tagit den 💉där i armen för guds skull så se då till att avgifta dig innan du riskerar bli allvarligt sjuk el kanske t.o.m dö!

Jag säger detta för att jag bryr mig, inte för att jag vill eller ska skrämma någon, förstå det en gång för alla!
Försök förstå hela allvaret i detta, det är ett globalt massmord från myndigheterna!!
Som tystas ned så mycket som det bara går…

Ja det kanske är så att de tror kanske inte att det går att avgifta sig, men när man talar om för dom att det går borde de väl  lyssna kan man tycka..

Men som vanligt så är det nog så att stoltheten bedrar allt som oftast visheten i en vanlig ordning, de är precis som att man skriver stolta över att "ha gjort sin plikt för hela samhället" och får sen betala så dyrt med sin hälsa och med sina egna och även andras liv.

Att ifrågasätta mycket som myndigheter, läkare, regeringen och media finns oftast inte på kartan hos många folk, då alla ringer ju inte runt och tar reda på saker.
Det dom har sagt blir nog förmodligen deras sanning.
Men nån gång måste de ju vakna upp och förstå och jag har väckt flera stycken på kort tid ni som har vaknat upp och förstår och kommer fortsätta kämpa för ljuset så länge jag är kvar i denna inkarnation och i detta livet.

Jag tror inte det handlar om att de inte vill såklart utan Jag tror att det handlar om att Det är en rädsla för vad som komma skall.

Flertalet läkare vittnar ju att kvaksinet är som en tickande bomb i folks kroppar. Hur kul är det att få veta det?

Nu larmar American Hart Organization. 50% av de unga kommer att dom avlida av hjärtattack inom något år. Deras peer-reviewed studie, som AHO satt på i över 6 månader, med vetskapen av studiens resultat.

Vi har ju sett redan nu hur unga friska människor bara faller ner och dör helt plötsligt.

Här har jag länkat in Vad en av världens främsta mikroskopierings experter säger gällande den publicerade studien. Håll tillgodo ni som vill och vågar. Det han bl.a berättar CBx där x står för de samtliga fytocannabionider 110 st. Där CBD är en av de 110 fytocannabinoider, terpener och flavonoider som nu visat sig bl.a kapsla in de spikproteiner som orsakat bl.a hjärtproblem hos unga men även hjärnskador, reproduktionsproblem hos kvinnor men även hos män. De experimentella mRNA injektionerna, som han benämner BioWeapons / Killshots innehåller spikproteiner, Grafenoxid, rGO, Järnoxid, Titanoxid samt halvmetalliska parasiter som inte kommer från naturen.

CBx reparerar även de skador som tungmetaller leder till med följd att MS, Parkinson, Alzheimer, MS demens m.fl kognitiva symtom som skjutit i höjden sedan i januari 2021.

Ökningen av de kognitiva besvären har varit massiv för de som tagit injektioner mot s.k säsongsinfluensa med injektioner med tungmetallen aluminium i sprutans adjuvanser.

Dr. Robert O. Youngs larm till världen följer här. INTE för den rädd hågsne endast konkreta forskningsbaserade resultat. Det är ALLVAR, verkligen ALLVAR, han vet vad han talar om. Kanske dags att ta hans världsunika forskning under 40 år på allvar. Hans upptäckter genom mikroskopiering har nu verifierats av minst 16 forskargrupper på 5 kontinenter.

https://www.bitchute.com/video/uExjR1zmtpTr/

De är nöjda med att ha kavlat upp och gjort sitt för samhället. Som små soldater. (inte min mening att raljera, men det blev så i texten.

De som är 💉💉💉 har fått olika doser o innehåll SÄGS/SKRIVS det (?)
En 💉💉💉människa, det är INGET vacc utan ett mRNA medel, och det som kommer ut från ALLA vätskor i kroppen som tex svett, tårar, urin, sekret osv...har innehåll som vi andra INTE vill ha i vår kropp. Blodet som undersökts av oberoende Ej mutade människor, ser skillnad .

(finns  bilder på det )

Sägs nu att dom som har tagit i slutet av 2021/ och i början 2022 är dom som drabbas hårdast nu och blir sjuka och bara ramlar ihop och dör och det här behöver inte vara i just vårat land utan över hela världen beroende på vilken batch man har fått!

Varför tror Du o du o alla undrande människor, att det är sån hysch hysch OM just det här innehållet? Det kommer upp en automatisk text på FB om du nämner ett o annat för man får absolut inte skriva om eller ens säga sanningen!
OM det skulle vara OFARLIGT skulle då miljoner av människor redan ha dött ?

Skandal är att ”vifta bort”denna uppenbara lögn, och vi ser ju konsekvenserna nu, vi som sagt det här och varnat i flera år!

Ja du det verkar som om dom vill varken, höra, se el ens förstå att de blivit så grundlurade av de som de trodde och litade allra mest på och att vi "okunniga foliehattar" var de som hade rätt..😇

Först kom eliten efter vårt land men jag var inget land så jag sa inget!

Sen kom dom efter vår trygghet men jag var redan trygg så jag brydde mig inte!

Sen kom dom efter våra pensioner men jag var ingen pensionär så jag lät bli!

Sen kom dom efter våra barn men jag var inget barn själv och hade inga barn så jag sa inget!

Sen kom dom efter vår el men jag hade det redan varmt så jag sa inget!

Sen skickade dom strömmar av ekonomiska migranter men jag ville inte bli kallad rasist så jag sa inget!

Sen kom dom efter vårt blod med vacciner men jag var ingen anti- vaccer så jag sa inget!

Sen kom dom efter vår mat och ville få oss att äta kryp men jag var redan mätt så jag sa inget!

Sen kom dom efter mig och det fanns ingen kvar att kämpa för mig så jag hade inget kvar att säga när dom släpade iväg mig!

Bara för att det inte berör dig personligen så betyder det inte att det inte händer dig själv till slut!

Dom som förstår och vet förstår även vad det är som menas!

Vissa går in i väggen medans nån annan går ut i vägen och vissa är bara helt enkelt i vägen!

Så är det, vi kämpar på för dom som vill, resten skiter jag faktiskt i, för jag orkar inte tjata mer om allt till folk som ändå inte lyssnar😇

 
 

 

 
 

 


RSS 2.0