Lördag och helg

Hejsan och god morgon på er allihopa och jag vill verkligen tacka er vakna eller ni som äntligen har vaknat upp nu efter mycket om och men och börjar åtminstone förstå vad det är som sker ute i världen..

Ny dag med nya utmaningar idag och solen ser ut att titta fram lite också idag..Och jag ska ägna dagen åt trav och hockey såklart medans mannen är ute och åker skoter med sina vänner idag🥰 Han får passa på nu medans det finns nån snö kvar🥰

Allt det nu som den D.J med alla sympatisörer och hantlangare omkring sig gör fungerar inte längre alls. De har förlorat i princip allt som nästan går att förlora. Nu är det bara desperation kvar som gäller.

Man stampar och man skriker för fullt och hoppas kunna åstadkomma någonting, men nu är det stopp överallt.
Även om det inte fufungerar så fortsätter dom ändå att försöka med det. För vad ska de annars göra?

Ska dom bli tvungna att komma med sanningen och fakta.
När nu sanningen och faktan snart kommer ut, då kommer många vakna ganska snabbt av de som ännu inte är vakna eller har vaknat.

Fåglarna har äntligen börjat att sjunga."

Fler och fler börjar nu samarbeta, något som inte var möjligt för ett tag sedan.
För när det kan påvisas sanningar och fakta, då går det inte att gömma sig längre.

Allt faller nu, något som allmänheten inte ens i sin vildaste fantasi kunde ha föreställt eller kan föreställa sig och det rensas friskt nu.

Inget som händer nu kan vara mer osanning. 

Den tragedi som även hände i East Palestine i Ohio, har nu gått från att vara konspirationsteori till att handla om ren sanning och fakta.
Ohios Departementet för Naturliga Resurser har uppskattat att ca 44.000 djur dött p g a utsläppet av giftet från tågvagnen ner till Ohio River.

Nu försöker man skönmåla hela den situationen genom att säga, att det antalet djur som dött är inget att bekymra sig över  jisses det är väl liv det också och hur många människor kommer nu att dö också?

Inte ens dom som ska titta på vad som hänt, se alla skador, alla djur som dött, det förgiftade vattnet och området kring händelsen har ens varit där.
Istället åkte man ner till Ukraina, för att kolla upp, att alla fasansfulla brott som dom gör i landet.

Människor inte bara dom som bor i USA, utan runt om i världen, börjar se och förstå om inte förr, så nu.

Vi svenskar ska väl bli behandlade med respekt och utan hot, när man inget annat gjort, än att ha bara sin egen åsikt."

Befolkningen har i stort sett övergivit dom traditionella medierna. De hämtar sina nyheter via sociala medier där sanningen skrivs istället.

Media som inte längre kan kontrollera informationen.

Det är mycket troligt att fler länder följer efter nu Men såklart inte USA. För de har sin egen starka konstitution att falla tillbaka på.

Det hände ju likadant omkring vaccinpasset.
När inte USA tog till sig det, då tog de länder som infört passet, bort kravet istället, så enkelt var det!

Ukraina är själva navet, det är hemmabasen för alla dom kriminella.
Det pågår Horribla och hemska experiment med människor. Ja alla brott som man kan tänkas sker mot mänskligheten. Det inkluderar deras biolab, deras penningtvätt, human trafficking, adrenacrometillverkning, organhandel, pedofili, barnsextrafficking etc.

Det här börjar bli farligt och dumt.Det är en skam.

Det gäller att stå stadigt och att hålla ut så gott det går tills det värsta är över nu.

I korthet så förberereder världen sig för det stora skiftet energi mässigt också nu, resursmässigt, och makt mässigt som alla kanske redan vet.
Det gamla sytemet faller nu samman totalt snabbt nu.
Genom att göra folket svaga, sjuka med mediciner, vaxx och att döda så många de bara kan innan det blir för uppenbart för alla om vad som egentligen sker.
Man förgiftar och förstör folk så de ej kan göra en tranformation till nya 5D nu och genom att hålla så många som möjligt i rädsla, så spänningen är hur många som verkligen kommer kunna gå upp i 5D nu när dom som har tagit giftet inte klarar det pga förändring i sitt dna? Men vi kämpar på och hoppas på en lösning!
Bankerna klarar inte heller av den pågående bank run som nu pågar runt om i hela världen  och det är bara en tidsfråga innan de totalt kollapsar nu.
De begränsar nu att folk får göra uttag för de har ej någon likviditet kvar och dom förbereder sig även för den nya över gången till ett nytt digitalt system som är det enda som är möjligt nu.
Det kommer inte att gå att ha kvar den ekonomiska kontrollen utan det blir snart ett mycket rättvisare system under en kortare övergångs tid tills alla betal system helt har avskaffats.
Det blir nu framöver den största välstånds förlyttning i historiskt manna minne som någonsin skett.
Det kommer dock bli mycket omvälvande för alla innan skiftet på allvar är helt genomfört.
Folk kommer att få panik och inte fatta över huvudtaget vad som sker fören det är genomfört.

Scenariot är egentligen helt sjukt!! Men för mig står det helt klart, såsom det har stått klart under större delen av mitt liv, att mänskligheten successivt gjort sig livegen och lämnat den lilla plattform som borde ha skapat en trygghet, en balans, en utveckling och ett värde. Men vi fixar detta👍.
Det lär bli så tufft då inte många vill inse vad som håller på att hända överallt nu!

Ja, fy fasen alltså😢😠😡
INGEN har velat lyssna på mig!! Över huvudtaget!
Jag blir bara betraktad som en elak, hemsk, lögnaktig foliehatt😔

Så jag tar på mig den där förbannade foliehatten och ler stolt över det som jag faktiskt har åstadkommit huttills och ser på mig som den som försökte varna och även värna om mina nära och kära, sen var det upp till dom att lyssna eller tycka att jag är/ var en idiot..

Det ser ut som att konspirationsterierna börjar bli sanna nu, men det sägs att mellan konspirationsteori- och sanning är det ungefär 1 år! Kan det möjligtvis ligga nåt i det?

Det får vi med spänning se fram emot snart när och om det händer..

Vi kämpar på vi foliehattar och konspirationsteoretiker få se hur många fler vi kan väcka innan det är försent för nån?

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0