Söndag

Söndag och det är sista dagen på den här veckan igen " också" och i morgon börjar då en ny vecka igen som är fullspäckad såklart som vanligt här..
Behandlingar, läkarbesök, möten som är både på jobbet och även privat och allt vad det nu innebär.
Inte minst alla samtal som ska ringas runt även om dom inte nu hjälper så vet man att man gör nånting för mänskligheten i alla fall och jag ser allt än så länge som positivt och längtar nu till den riktiga smällen" den får komma idag gärna för mig" jag är i alla fall beredd.
Haft främmande och fulla huset som vanligt här i helgen, så mysigt när man är lite social som jag då är ofta " även om jag älskar egen tid emellanåt också!
Det är så skönt att bara vara själv också ibland och bara få gå omkring i sin egen lilla bubbla och pyssla med det som man tycker är kul!
Älskar det🥰
I helgen har det även varit trav och hockey igen som vanligt som jag då inte missar så speciellt ofta!
Leksand och brynäs vann i alla fall och Luleå och Färjestad förlorade🤣
Pratat i telefon såklart har jag också gjort med vänner som har ringt till mig🥰
Sen är det mycket som också händer nu och man ska vara förberedd på allt när det väl kommer också😇
Dom som inte är beredda tycker jag riktigt synd om faktiskt!
Nu till nåt verkligen spännande och mystiskt!
 
Hur många känner till den astrologiska början som är en process nu den 23/3/2023 av våran globalt andliga revolution som ska pågå i närmare 20 år framåt..
Den här processen kommer att förändra hela mänskligheten för all våran framtid.
Det är flera viktiga datum som vi kommer att passera nu och vi håller koll på det!
Jag trodde och jag hoppades i alla fall på att allt skulle gå mycket snabbare än det gör/ har gjort.

Det går mycket  långsammare nu på grund av att dom som inte har riktigt vaknat än utan sover fortfarande hålls i sin egen rädsla.
Men när många fler av dom kommer vakna upp "om dom kommer vakna upp" vill säga eller när dom försvinner som inte klarar av den här höjningen som pågår allt eftersom så kommer allt att gå mycket fortare.

Väldigt skrämmande är det i alla fall!.

Känns ju inte alls bra heller att vissa av dessa lab i U  fick flytta till Sverige helt plötsligt och bråttom blev det!

Jag kan tänka mig att det är inga roliga eller mysiga sjukdomar dom där som vi kommer få tampas med om de läcker ut från dom där fina labben.

Sån här forskning är extremt farligt och borde vara helt förbjudna. Och nu har vi det i Sverige. Hua!Låter det bra eller?

All denna lögnpropaganda bara för att skydda ett land som ligger bakom allt och som SVT prånglat ut under det senaste året är  verkligen skamligt.

U sprängningen av Nordstream med hjälp av N är ju klarlagd men mainstream tiger ändå? Varför?

Som om det inte räcker med att dom förgiftar både våran luft och allt det som är levande på vår jord med dessa djävla ch'em't'rails och högstrålning med Ha'arp mi'cr''o'vågor.

Visserligen med våran egen korrrupta regerings medgivande då. Samtidigt så har dom en ny möjlighet att splittra upp hela befolkningen mellan gilla USA/Ukraina och hata P''ut''in. Så djävla sjukt! Allt handlar om att hata P!

Dom flesta har ju gått på det här hemska bedrägeriet, precis som på samma sätt som med en massa annat bluff som nu pågår bakom allas ryggar.

Jag tackar mig själv varje dag som vi slipper ha NATO på våran mark.

Vi hade en kvinnlig statsminister en gång i tiden " nja ganska nära i tidenfaktiskt ", som hade "väldigt" bråttom med att hämta en hel del labb hit till Sverige, när Mr. P började bomba dessa labb.
Det kom ju fram att det var åtminstone 69 labb i U, varav en hel del människor var tillfångatagna ( Kidnappade ) för att bla använda dem för Adlrenacrom tillverkningen mm.Vilka idioter!

Sveriges regering är så himla "hjälpsamma" Så. Eller hur? Men definitivt på ett helt fel sätt. Hur neutralt är då vårat land egentligen som skickar ner en massa vapen till U? Och sen räddar biovapen med tillhörande personal från ett av Europas mest korrupta länder, det är väl ändå en stor skandal utan dess like.

Om man istället varit helt öppen från och transparant från början om vad man verkligen sysslar med bakom våra ryggar så skulle ingen svensk vilja ha dom här biovapen på sin egen mark.Eller? Vill nån det?

Men eftersom det  nu är en hemlighet så kan det ju inte meddelas så det kommer ut till folket.

Hur skulle det då se ut?

Det här innebär väl att folket själva bör och framförallt måste själva ta reda på så mycket som möjligt, när viktig information alltid undanhålls av massmedia i vårt fina "demokratiska" och korrupta och förfinade samhälle!

”Tränger man igenom propagandan, som förs både från V och R, så framträder helt plötsligt en  hel del obekväma aspekter som borde mana till en eftertanke hos de som betraktar Putin som en anti-globalistisk hjälte.

I grund och botten förenas Ö och V genom att de har precis samma finansiella system baserat på fraktionella reserver.
Båda sidorna är en del av hela det finansiella bedrägeriet där dom räntebehäftade krediterna  hela tiden om och om igen skapas ur tomma intet.

Det är främst genom det finansiella systemet som bankoligarkin utövar sin kontroll över alla världens regeringar.
Att både Ö och V deltog i plandemin visar att vi redan har en slags världsregering som opererar på båda sidorna. Tyvärr har de flesta människor en tendens att falla i farstun för binärt tänkande och falska dikotomier.
Många har lurats trots att den bär uppenbara spår av det klassiska ”good cop, bad cop”-tricket. Det är inte bara möjligt utan kanske t.o.m. sannolikt att globalisterna på högsta kommandonivå dirigerar ”konflikten” mellan V och R/K.
Det borde inte komma som en överraskning för någon att bankirerna ofta finansierar båda sidorna i krig.
Lägligt nog har globalisterna preparerat olika krutdurkar runt om i världen som kan användas för att starta ett krig vid behov när dom vill, exempelvis i U, T,N, S, B m.m. Det kan vara värt att påminna sig om att ett krig ofta fungerat som ett av alla verktyg för att starta om hela banksystemet när det väl har nått sitt vägs ände.
Betraktar man konsekvenserna av U-kriget är det tydligt att situationen med avbrott i de globala distributionsleden, stigande bränslepriser och inflation förvärrats av det ryska anfallet. En kontrollerad kollaps av ekonomin erbjuder en utmärkt ursäkt för den ”omstart” av det ekonomiska systemet som V F aviserat.
En pikant ”detalj” i sammanhanget är att BRICS utvecklingsbank NDB (New Development Bank), som ofta beskrivs som en motpol till ”den västliga hegemonins” finansiella infrastruktur, befolkas av precis samma figurer som sitter i ledningen för V och IMF. Hm väldigt konstigt Va!
Det är svårt att hitta något anti-globalistiskt innehåll alls i BRICS verksamhet och deras målsättningar. 
När globalisterna initierade den så kallade pandemin spelade R en ledande roll. Stränga lockdowns, vaccinmandat och förföljelser av dissidenter präglade R:s agerande under Coronaoperationen. 

R tog också med en rekordhastighet fram ett vaccin under ledning av mikrobiologen med det inte särskida namnet " ja ni vet vem"
Även om Putin initialt betonade att vaccination mot Covid-19 skulle ske på frivillig basis så dröjde det inte länge alls innan vaccintvång ändå infördes i Moskva för alla olika yrkesgrupper. Anställda som vägrade ta giftet sparkades från sina jobb. Därefter spred sig vaccinmandaten vidare ut i de ryska regionerna och QR-kodade ”hälsopass” introducerades i samma veva. I vissa delar av landet kunde man t.o.m. nekas att få läkarvård om QR-koden saknades.

Nej ni den biten är jag då över för länge, länge sedan!
Jag har en fullkomlig förståelse för hur enormt mycket det är att ta in allt på en gång, för alla som först nu börjar förstå vad alla galenskaperna egentligen handlar/ har handlat om🧐
Det är så mycket mera, än det går att ta in på så kort tid.

R var i alla fall först ut med omläggning av sin landets ekonomi och sin guld baserade valuta, för ca 1.5 år sedan.

Den som nu är på väg i hela världen.

Putin är bara en liten, liten nål i ögat på alla dessa "vad nännu än väljer" att kalla de som egentligen ligger bakom hela det här eländet som Putin har fått ta mycket 💩 för!
Det blir en svår nöt att smälta/ knäcka för oerhört många där ute snart, som har svalt allt vad media och tidningarnas masshypnos!

Sen vädret då, oj,oj 

De mixtrar med vädret och skyller sedan på oss att klimatet ändras...Kossorna skiter för mycketsäger dom ju 🤣🤣🤣

Jaaaa...🤣 Men att det fortfarande finns folk som inte känner till detta är faktiskt liiiite skrämmande...

Folk vågar helt enkelt inte riskera att kallas "konspirationsteoretiker" och "foliehattar". Det var ju deras enda motivering för att kunna vifta bort alla dom där svåra frågorna.

Det har jag i alla fall alltid tagit som en fin och god komplimang...🤗Det är jag så himla stolt över idag😇

Precis Så är det.

Folk skulle bara veta "hur lite jag bryr mig" om vad dom/ni kallar mig eller när ni skrattar åt mig bakom min rygg och pratar skit när jag inte är med, så himla falska människor som jag idag inte lägger så mycket som en tanke eller ens kraft på längre!  Dom har jag lämnat bakom mig och jag kommer absolut inte finnas sen heller när det verkligen kommer till slutet och sanningen kommer fram, då kan ni stå där!!

Jag är då helt trygg i min egen kunskap. Att de inte förstår att deras kunskap och deras tro gör dem sjuka och skapar mer kunder till sjukvården och läkemedelsindustrin, det är en skrämmande utveckling som inte skapar en hållbar framtid till ett friskt liv."

Allvarligt så bryr jag mig inte längre, varför ska jag tjata på nån som ändå inte förstår?

Om nu mainstream media har sagt att det är kondens strimmor så Tror folk att det är en sanning utom såna som jag som fattat för länge sen att det bara är lögner!.

Dessa människor är totalt oförmögna att söka efter en egen information på egen hand då dom litar till hundraprocentigt på media och politiker och myndighetspersoner. Folk kommer aldrig att förstå Vad G E ens är för något.

Fast "konstigt" att vissa är så himla ointresserade tills när allt rasar då står dom där sen och skriker och gormar och skyller allt på alla andra!...

Putin har ju genomskådat precis alltihop och därför ska han bort såklart och han ska hatas så mycket som det bara är möjligt, men vad händer sen när sanningen kommer fram, hur dumma kommer många att känna sig som hållit dessa idioter bakom ryggen?.Hur kommer man känna sig när man sett upp till nån som verkligen har behandlat folk så illa?

Att så många låter sig påverkas av all denna falska propaganda som MSM manglar ut varenda dag är så äckligt!
Det är ganska bekvämt att sitta hemma i sin egen soffa och sen blunda hårt för det som händer ute i världen.
Talang, bonde söker.... och andra sutenörsprogram sväljer man fullt med hull och hår!
VERKLIGEN BEKLÄMMANDE!
Att sen sitta och försvara att Sverige har utvecklats till ett krigförande land är LÅNGT ifrån den TVÅHUNDRAÅRIGA tradition som hittills har fått råda.
Att genom alla de skyhöga avgifterna som går till EU som , tillsammans med direkta kontantutbetalningar, som tas från alla dom arbetande svenskars surt förvärvade nu inbetalade skatter," som vi betalar" till staten och allt för att bidra till ett krig som BARA kan vinnas av de som säljer sitt djävla krigsmateriel!
ALLA andra är ju FÖRLORARE i det här, även de svenska skattebetalarna som hade behövt alla dessa pengar till det som det verkligen är avsett för!
Det finns de som går omkring och säger sig bära på en av människans lägsta känslor- att HATA är ett tydligt tecken på en viss intelligens!

Nu väntar jag på kraschen.

Nu väntar jag på paniken.

Nu väntar jag på dom som verkligen kommer vakna väldigt snabbt.

Nu väntar jag på dom som inte kommer vakna utan stryker med.

Nu väntar jag med spänning på allt det nya som kommer, jag är beredd🥰

 
Ni som inte förstår behöver inte heller yttra er, er tid kommer jag lovar!
Tack till er som förstår och vet vad jag menar🥰
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0