Fredag

Ny dag, en ny helg med nya utmaningar och en härlig helg som vanligt här och Leksand vann ju matchen mot Luleå, så djävla härligt🥰 så nu åkte vi upp ett hack igen😊

Stämning av många är det nu som vill ha ut pengar efter sina skador som blev efter sin narkolepsi som dom fick 2009 av svininfluensa sprutan också som inte heller var testad precis som det vaxx som dom nu pumpar i folk för fullt! Undra hur många stämningar det nuvarande vaxxet kommer få" dom som hinner med det vill säga"

Det tog ju en hel del år innan det hände nåt, få se nu då hur många som kommer att göra samma sak med detta gift som getts till så många fler, fast alla försäkringsbolag och myndigheter har svurit sig fria ifrån det! Och undra varför?Visste dom möjligen nånting?

Kan dom förmodligen ha vetat vad det egentligen handlade om 😉? Dom är verkligen inte dumma!

Marburg?- Ebola?  Blödningar ? Huvudvärk?-Kräkningar?- Sticket?- vi vet ju vi som redan vet vad det handlar om och vad som kommer hända när dom kommer ut med det sen via media! Sjukdom- död men skyller på nåt nytt virus😪

* New York Times ställer nu EU-kommissionen inför domstol för att den verkställande institutionen inte har släppt dom ttextmeddelanden som är mellan dess president Ursula von der Leyen och Pfizers vd Albert Bourla.

Tidningen kommer att möta EU:s advokater i blockets högsta domstol och hävdar att kommissionen står inför en rättslig skyldighet att släppa meddelandena, som kan innehålla information om blockets affärer för att köpa covid-19-doser för flera miljarder euro.

* Högre sspädbarnsdödlighetär också kopplat till högre antal vaccindoser, ny studie fann en positiv statistisk korrelation mmellanen spädbarnsdödlighet och antalet vaccindoser som fick spädbarn - vilket bekräftar fynd som gjordes av samma forskare fförredan ett decennium sedan.

* Den 2:a februari, 2023 lämnar Masanori Fukushima alltså professor eremitus vid Kyoto Universitet, doktor Fukushima, in en stämningsansökan mot den japanska regeringen för att då ha dolt obehagliga fakta oomjust mRNA-sprutan mot Covid-19. Masanori Fukushima: ”är sanningen att senaste data visar att geninjektionen mot Covid-19 hotar Japans överlevnad. Datastatistik från Japan visar att nya Covid-19 fall är 4 gånger högre hos personer som vaccinerats 2 gånger " ni läste rätt 4 ggr högre hos dom som har tagit bara 2 stick " än hos de som inte  har vaccinerats alls. För alla åldersgrupper har Covid-19 vaccinet orsakat ett högre dödsfall incidenser. Nu har regeringen raderat bort dessa data.” Undra varför?

* Sedan våren 2022 har det varit överdödlighet i många länder, Här är exempel på överdödlighet:
* Australien: 9 %
* Kanada: 3 %
* Danmark: 30 %
* England: 20 %
* Finland: 9 %
* Frankrike: 25 %
* Tyskland: 43 %
* Ungern: 11 %
* Irland: 20 %
* Nederländerna: 37 %
* Norge: 28 %
* Nya Zeeland: 17 %
* Polen: 21 %
* Portugal: 6 %
* Rumänien: -4 %
* Skottland: 13 %
* Sydkorea: 13 %
* Slovakien: 2 %
* Sverige: 9 %
* Schweiz: 12 %
* Taiwan: 25 %
* USA: 12 %

* Premiärminister Justin Trudeau vill nu också begränsa rätten att jaga. Han säger att detta beror på att vissa av de skjutvapen som används "är för farliga i andra sammanhang." Ja det har vi ju sett eftersom folk skjuter ihjäl varandra både här och där!

Några bara:

SVT, DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, News Voice, ABC News Reuters, The Economist, Hallandsposten, Nya Dagbladet, FoxNews, Swebbtv, regeringskansliet, socialstyrelsen, Frihetsnytt, Freebite, FHM, BBC, Fria Tider, GOV.PH, Bitchute, Epochtimes, Redacted, AFP, World Economic Forum,
eur-lex.europa.eu.

💚💚💚 Eloge till alla oss/ er som verkligen orkade och vågade och stog upp för trycket- sanningen..Trots alla vi mist och allt motstånd som vi har fått!

Sanningen om vaccinet har nu sakta men säkert börjat sippra ut lite överallt i olika länder då dom insett att dom fått så många sjuka och så många som har dött av detta gift..

Må Pfizer nu äntligen bli dömda i detta folkmord dom orkestrerat så att dom blir stämda för alla människor som dom har lurat på detta farliga gift, även om vi kunde varna och även vi gjorde det i frustation för våra nära och kära  och blev utskrattade så var det ändå många som litade på media och allt vad dom sa, jag är så ledsen och frustrerad att jag och många andra inte har kunnat få mer än några få att förstå " jag brukar säga att allt har ändå en mening" 😢.men vi får fortsätta kämpa för dom som kommer att överleva och få fler att inse vad dom gjort emot alla dessa människor.

Även dom andra läkemedelsbolagen ska också snart ställas till svars.
Jag lider verkligen med er som gått på deras,media ,FHM ,politikers lögner😢.

Alla eller dom flesta i alla fall som tyckte att vi som var ovaccinerade inte skulle få nån vård ens 😡Hur kan man ens tycka det?

Nu är det de vaxade som bbehöver våran vård pga alla biverkningar.

Otroligt dum kommentar i alla fall att dom ovaxxade inte ska få någon vård, det sa till och med en kollega till mig på så nu undrar man vad samma personer svarar idag när samtliga på IVA är vaxxade?

Ja, regionerna/ kommunerna får nu inga pengar heller för tester, gammal vaccin måste kastas för folk inte vaxar sig längre, Vabbande föräldrar kostar mycket pengar pga frånvaro nu. Pfizer och staterna blir nu stämda för alla biverkningar som så många har fått. Pengarna är nog slut. Och WHO har bestämt att pandemin tar slut 2023 " om jag minns rätt så är det väl sista december då som allt ska utvärderas vilka biverkningar som alla har fått under denna tid 😂.

Vilken djävla cirkus alltså. Resten av pengarna ska väl gå till dom stackrarna i Ukraina, NATO och till att bygga nya fängelsen till de gängkriminella! Oja Vilken politik vi har!

Och glöm inte att man " jag också " kallades för en foliehatt och en konspirationsteoretiker som jag idag är så stolt över. Idag tar jag med stolthet på mig den där fula djävla foliehatten och sätter mig ner lugnt och tryggt med ett leende på läpparna att sanningen nu sakta men säkert kommer fram även om det för många redan är så försent!

 

Det glömmer man nog inte vilka som hånskrattade åt en och pratade skit bakom ryggen och inte lyssnade och vilka dom få var som inte tog fler för dom fort genomskådade hela den här lögnen!
Vi är i alla fall alla lurade på ett eller annat sätt! Dock är jag i a f inte vaxad 😊 och idag är jag glad att just jag genomskådade denna lögnen långt innan caxxet kom..Sen att andra inte lyssnade är ju faktiskt upp till dom själva!

Precis det som många, många av oss en gång varnade andra för 😔

Inte konstigt att Sverige igår helt plötsligt har ändrat sig ifrån att ett livsfarligt virus som spred sig och meddelade sin befolkning att man nu helt plötsligt får gå till jobbet med en lätt förkylning… Och tar bort alla restriktioner för kineser… Allt ska ju nu låtsas vara precis hur  vanligt som helst  nu. Ingen vill väl bli stämd tydligen… lol😇🥰😊

Kan Dom  snart bli tvungna att fly landet då folk kommer nog göra uppror för allt dom har lurats på?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0