Måndag

Hejsan alla glada och alla fina vänner därute som skriver och ger mig sån glädje av allt just nu och som förstår mig vad jag menar med allt som jag delar lite överallt!
Idag är det återigen en ny dag och en helt ny vecka igen som ska rulla på och det är fullt upp här som vanligt hela långa veckan!
Hämtat ägg ja ni kan ju räkna dom själva 🤣 så gött och så ekologiskt❤
 
Härom dagen så sa dom på nyheterna att det varit hackers ännu en gång och den här gången värre än nån annan gång förut och många ställen var ur funktion, själva skulle vi in på dollar den dagen och dom hade stängt eftersom hela deras system låg nere?
Så det blev inget handla där!
Mycket sånt händer just nu och mer lär det bli  inom en snar framtid innan folket vaknar" om dom nånsin vaknar då" vill säga?
 
" Ryssland" säger dom flesta nu såklart och putin, själv skrattar jag och funderar vad man egentligen lyssnar på?
Konspirationsteori säger dom flesta runt mig i alla fall och kallar mig foliehatt" trots att jag fått rätt om det mesta nu efter dom två år som gått när jag sa att det skulle bli såhär..
 
Läs nedan!
När sanningen kommer " som jag sagt i två år nu" så kommer folk få en chock och skämmas över vad dom har sagt!
Sen gick dom ut nu med chipen också att man kan ha det i handen" det sa jag också för över två år sen" och folk hånskrattade åt mig såklart men nu är vi där och själv sitter jag med ett leende på mina läppar och myser att sanningen kommer alltid fram som vi vakna redan förstod då!
Det gäller att ligga steget före hela tiden och ta reda på vad som egentligen händer!
Vilka vänner man har är det som jag har kommit fram till under dom här åren som har passerat som hånskrattar åt en och sen blir det som man har sagt.
Överdödligheten kan ju diskuteras, om man nu ser skillnaden.
 
Ja, jag har lämnat många av mina vänner i alla fall som jag anser att jag inte vill umgås med längre då dom inte alls är på samma nivå som mig själv🙃
Men jag säger som jag alltid sagt dom senaste över två åren "häng med i sanningen" så skulle man nog förstå mer vad som händer!
Snart kommer det väl fram att det är ett chip i vaxxet också så folk kan styras som jag också har sagt för länge sen att det är återstår att se då inom snar framtid🤣🤣
Det splittras nu överallt i hela världen och otrevliga attityder haglar överallt och särskilt dom här senaste dagarna!
Vad har det tagit åt allt folk egentligen, är det rädsla av eller kanske för nåt eller vad är det som händer🤔
Ja, det skulle vara väldigt spännande om var och en kunde berätta sitt mål och vad denne tycker att vi ska göra för att få en bättre framtid.
Tror allvarligt talat inte svensken är så himla intresserad av det utan dom sitter i godan ro i sin soffa och har det bra och egot gäller bara sig själv!
Jag tror att det skulle bli krig om det med då vi alla är i olika stadier i denna upplysningstid tyvärr🙈.
Ingen tycker lika och så kommer det alltid att vara då varje människa är unik och fortfarande än så länge en fri tänkande varelse .

Men däremot som jag alltid har sagt så ska varje sten lyftas bit för bit för att finna roten till det onda.
Barn från Sverige har i massor med år åkt och besökt Aushwitz och med det fått en historia berättad, om den stämmer vet man ej?!

Men det som sades var att denna episod i historien aldrig fick glömmas och återupprepas men😳. Vad hände sen då?

Denna historia av förintelsen av så många massmord och såna medicinska experiment osv har återupprepats konstant hela tiden och det pågår fortfarande 🤬😢 så tänk vilka onda människor det finns!
Sen är det vi människor som måste lära oss att följa det vi tror på och inte hänga upp oss på vad andra tycker och tänker, vi måste alla lyssna noga, kritiskt granska det vi hör, och söka mer information samt söka svaren som landar bra i var och en av oss!
Ta hand om er och fortsätt erat nu grymma arbete med att djupdyka djupt I vad som verkligen felar i denna ruttna värld som vi lever i👊💪👏🫶

Alla sitter vi i samma båt.

Men det är inte alla som ror i alla fall. Och somliga ror utan navigation.

Själv tog jag mig en liten tur till Borlänge med en kär vän idag och handlade lite smått och gott och hälsade på min minsta son, alltid lika trevligt att komma dit❤

Vi fortsätter att kämpa vi som vill kämpa för oss🥰


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0