Lördag

Lördag " igen" tycker att det bara är måndag och fredag bara nuförtiden😇
Helgerna går jätte fort.
Veckan som nu har gått så har jag försökt vila så gått som det går men det är inte alltid så lätt i alla fall när man alltid ska vara sjuk och lita till sig själv🤗
Blev en vända också snabbt till akuten då jag blev hastigt sjuk och var inte kapabel att köra själv för fem öre😥
Ringde min yngsta dotter som var i stan då men hon vände på en gång och åkte och hämtade upp mig, så snällt av henne och skjutsade mig snabbt då det blev lite otäckt ett tag där.
Så nu är det verkligen vila som gäller.
Märks att man blir äldre och äldre och sjukdomarna avverkar sig en efter en och nu har jag varit sjuk sen samma år då jag skulle fylla 31 så det är ju några år och en hel del sjukdomar som jag har avverkat nu😇
Snart haft allt som går att ha.
Men man måste ändå se det positivt och göra det bästa av allt ändå.
Har ändå den turen som har en man som kan göra hushålls sysslor hemma och förstår vad som ska göras, inte alltid man haft den lyxen inte😉
Idag och flera dagar tillbaka har jag känt mig typ som tom i skallen men hoppas att det snart går över.
Tur att man inte har tagit vaccinet i alla fall och förgiftat sin kropp ännu mer än vanligt så man dör om några år, dör gör man ändå utan att hjälpa kroppen på väg att dö😊
Det kommer fram mer och mer nu vilket ploj allt är med både c.o.r.o.n.a. och vaxxet!
Folket säger att vi anti vaxxare är dumma i huvet men det lär nog snart genomskådas vilka som verkligen var dumma I huvet och lättlurade.
Makt och pengar handlar allt alltid om.
Unga tjejer som har såna hormonrubbningar av just detta vaxxet så det är inte klokt.
Hur kan föräldrar ge tillstånd till detta och göra det här mot sina barn?
Barnen kommer knappast att tacka sina föräldrar när dom blir svårt sjuka sen?
 

mRNA-injektionen fungerar ändå inte mot mutationern/variationerna (möjligen kanske någon av dem, ibland).

Den som inte har förstått det här i juli 2021 måste vara väl immun mot den mest grundläggande informationen kring muterande förkylningsvirus och immunitet.

Naturligt utvecklad immunitet däremot, är troligen livslångt och klarar i princip alla mutationer. Undantag kommer alltid att finnas, men de är få och sjukdomen blir lindrig.

Immunolog Ann-Cathrin Engwall har förklarat detta för oss från dag 1.

Nu funkar inte längre sprutorna som ges längre, och alla besprutande måste börja om.

Lycka till!

Detta är inte NY DATA, som påstås.

Det är den ekonomiska affärsidén bakom test-pandemin. I USA återinför man nu masktvånget, för att skydda de vaxade som man säger. Kanske lockdowns bli på modet igen. Man kommer alltid skylla på de som är ovaxade – vilket bara är en taktik för att fortsätta klyva upp folket. Söndra och härska, och smyga in existens-passet i flocken.

Bland de ovaxade har de flesta genomgått infektionen eller har naturlig immunitet mot coronaviruset sedan tidigare. Och det finns ett litet antal som fortfarande inte blivit smittade.

Vaxsamordnare Bergström, som i direktsänd radio sagt att immunitet efter vax är bättre än naturlig immunitet, har beställt 40 miljoner nya sprutor från Pfizer/Moderna. Det kommer bli uppdaterade experimentsprutor, med okänt innehåll.  Hör och häpna ( okänt innehåll) Att få i sig lite mer grafenoxid vid varje injektion låter väl inte så mysigt. Eller! Men du väljer själv, som vissa existens-pass-älskare brukar skrocka.

 

 
 
 

Lördag

Lördag och slutet  av veckan, ont i hela kroppen har jag haft hela veckan men nu vet jag i alla fall varför!
Det tar tid med allt även om det går lite långsamt ibland😥
Kommer inte skriva det här I alla fall då det finns faktiskt dom som verkligen hör av sig och dom som vet i alla fall🥰,  jag håller det mesta för mig själv eller delar med mig av det till dom som jag  vill ska veta.
Det är väl så livet är🥰
Det räcker så gott och väl nu.
Under veckan har det inte hänt så mycket mer än att jag har försökt att vila, då kroppen just nu behöver det🥰
Bara varit ute och plockat lite bär.
Idag har 2 av mina barnbarn fått vara här hos oss då min yngsta dotter frågade om det gick bra, så Wilton har varit med mannen i båten och fixat lite och så har vi plockat lite hallon och senare nu på kvällen så blev vi bjudna på grillkväll där hos min dotter och svärson ikväll och sen båttur med dom bästa naturligtvis.
Kul att dom frågar om vi vill vara med, det tackar man inte nej till🥰
Då jag idag är bortglömd av en person som inte vill ha mig i sitt liv vilket jag samtidigt är så  tacksam för  men ändå är jag så himla glad att jag får finnas för alla andra människor  mitt liv.
I morgon är vi också bortbjudna på mat så den här helgen har verkligen varit i glädjens tecken även om mycket känns tungt just nu.
Många människor mår dåligt just nu pga vissa saker i livet som passerar och som vi måste gå igenom just nu" karma" även jag såklart men är ändå glad att jag står där jag står idag🥰
Är verkligen så glad att jag inte har några små barn hemma i den här världen som den ser ut just idag för jisses hur tonåringar idag har blivit.
Sen är världen så sjuk idag så hälften förslår, med allt som händer runt omkring.
Vaccin som inte är beprövat som vissa föräldrar kommer ge sina barn som kommer göra dom sjuka för hela livet sen, nej usch tur man slipper ta såna beslut idag.
Vi ska ju bli mindre människor på jorden det är förutbestämt eftersom vi är överbefolkade och vaccinet är väl en bra grej att börja med att förgifta folk och få bort dom utan att behöva ta sitt ansvar sen.
Om några år kommer det dö så många människor och hur många barn kommer inte då att bli ensamma kvar?
Nej världen har blivit allt annat än frisk idag.
Tänk om vi människor inte var så godtrogna jämt och litade på alla dom som ljuger , men tack och lov det finns några få som är kloka och smarta än kvar här som fattar vad som pågår....
Ha en fin vecka den som börjar snart, det ska jag ha och njuta av min ledighet med mina nära och kära🥰
 
 
 
 
 

Måndag

Måndag, ny vecka " igen" och mannen började jobba idag efter 4 veckors semester.
Vi har inte gjort så mycket faktiskt mer än shoppat lite nya kläder och varit ute på lite små äventyr runt omkring.
Mannen har fixat min bil, bytt bromsbelägg och stabiliseringsstag eftersom han alltid går igenom bilen innan jag ska besikta så man inte får några onödiga tvåor när det väl är dax att besikta vilket det är den här månaden.
Sen har han fixat sin brors bil och bytt olja och bromsar, hjälpt sina föräldrar att byta olja i deras bil,hjälpt Roy med båten med en del delar och fått igång den också.
Fixat ac och bytt det som behövdes i sin egen bil också och fyllt på ac.
Vi har varit ute i skogen och kollat efter hjortron och rensat i garaget.
Under veckan som gått nu har mitt barnbarn Elias varit hit varje dag och hälsat på och druckit kaffe med mig❤
Sen en dag kom han och Christoffer hit och hälsade på, så skoj när barnbarnen kommer och hälsar på helt plötsligt.
Igår rensade jag mina garderober igen och det blev en hel del kassar med nya kläder som nu ska vidare till en vän till mig❤
Dom är nu skickade vidare till den som skulle ha det.
Så bra att man har nån att ge bort nya kläder till så man inte ska behöva kasta dom🤗
Igår kom min största dotter och hennes dotter förbi en sväng och hälsade på också.
Idag bjöd min minsta dotter upp mig på kaffe, sen när mannen kom hem gick vi en lång promenad, det var jätte skönt.
Nu är det snart dax för Maria Werner och varma mackor så här på kvälls kvisten❤
I morgon är det massage igen med min onda kropp,kommer göra ont men så skönt efteråt när värken lättar lite grann🥰
 
 
 
 
 
 

Ny vecka.....

Måndag, ny dag, ny vecka,och veckorna bara rullar på i rask takt.
Helgen är återigen ännu en gång förbi och vi har varit på kalas igår eftersom ett av mina barnbarn fyllde år, fick god hemgjord tårta så gott💝
Mannen har bytt bromsbelägg och stabiliseringsstag på min bil igår så nu är den tyst igen.
Färdig för besiktning.
Ida var det hans brors bil som stog på tur och få bromsarna bytta, och sen kommer min dotter Bella med sin bil så han får byta baklyktan som vi skulle bytt när jag hade bilen och lite annat bland annat drivknuten på den också.
Sen är det hans egen bil som ska rivas för att få fart på hans AC också så man slipper svettas ihjäl när man åker i den.
Hur klarade vi oss när vi var unga kan man undra då det inte fanns nåt sånt i bilarna?
Det gick då det också.
Tur att jag har ac i min bil då 🤩
Idag blev det en vända till stan och handla lite I värmen men när jag handlar tar jag alltid med mig en kylväska att ha maten i så den klarar sig ett tag, vi kollade igen på lite husvagnar också medans vi ändå var inne i stan.
Få se vad det blir nästa gång då.
Nu är det kväll och solen skiner fortfarande och det är varmt och skönt ute, sitter och njuter på verandan och bara har det bra.
Ha en fin kväll mina fina🥰
 
 
 
 
 
 

Lördag

Lördag, och helgen är här igen ännu en vecka och vädret har varit lite sisådär veckan som har gått.
I Torsdags var jag och firade min största dotter, så mycket gofika hon hade bakat, sen vidare upp till minsta dottern då hon bjöd upp oss på kaffe och sen på kvällen blev det bara lugnt och sitta på verandan och mysa.
Fullt upp som vanligt fast man har semester.
Igår var vi bara hemma, plockade ur volvo bilarna och kastade in delar i dom då min svärson skulle komma och hämta dom  så nu är dom äntligen borta, så gulligt gjort av han  men han är en snäll kille❤
Så Elias va med och hjälpte han och jag sa till han att han är så himla duktig som hjälper sin pappa jämt.
Nu tar vi hem husvagnen i höst då den också ska plockas ur eftersom vi ska byta till en annan sen i vår.
Vi vill ha en lite mindre vagn så man kan åka ut med den när man vill, vi har ju haft en större för att den ska vara lite som en liten sommarstuga för oss att åka till, men nu när vi har en sommarstuga så behöver vi ingen stor vagn längre.
Då kan vi lika gärna vara i sommarstugan istället där vi har en egen badplats och allt❤
Det är så skönt där ute.
Då kan man grilla och bada och sola på samma ställe i lugn och ro❤
Mannen har kollat på min bil idag också och sen fixat det sista i båten så nu är det snart dax, han har ju hållit på ett tag med det nu.
Igår va jag med på en föreläsning i stan om vaccinet mot covid, oj,oj vad folk är lättlurade som tar det här giftet.
Dom fortsätter och tror att smittan försvinner om dom bara tar vaccinet men det är dom som tar vaccinet som går runt och smittar andra utan att tro att dom inte gör det, dessutom så kommer det visa sig först om minst ett år hur sjuk man blir av det och det är tur att man får bestämma över sin egen kropp i alla fall för ingen kan komma och påstå sen när man blir sjuk att nån tvingade dom!
2 stycken jag känner nära nu har fått två stroke( en efter varje spruta) och dom är nu säkra på att det är pga sprutan😥
Idag åkte vi till Örebro på en shopping runda men Örebro är bra tråkig stad, handlade lite grann och när vi var på väg ner så ringde mitt barnbarn Wilma och ville att vi skulle komma och fika för hon hade bakat åt oss❤
Så eftersom vi redan var på väg ner till Örebro redan så åkte vi naturligtvis dit efter att vi kom hem eftersom hon ringde själv och ville att vi skulle komma och hon hade bakat för våran skull, så fin och gullig tjej, det säger man ju inte nej till.
Så mysigt när nåt av barnbarnen ringer och bjuder upp oss på fika sådär❤så fint gjort att dom tänker på mormor sådär❤ då åker man såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Torsdag, slutet på ännu en vecka och vi har hunnit med ganska mycket den här veckan.
Veckan som har gått har vi varit till varuhus1 och en sväng till delplocken i hedemora och handlat lite delar till mannens bil.
Åt på Lappens, så gött.
Vi har varit till biltema och varit i Borlänge och handlat lite också.
3 ggr blev det till Borlänge den här veckan, firat Benji och tittat på deras nya lägenhet.
Ätit på Basilica i 2 dagar, så gött.
Fixat och handlat gardiner och satt upp och gjort ännu mer hemtrevligt på verandan och det blev så fint där ute, är så nöjd då jag gillar att ha hemtrevligt där också.
Druckit vin, ätit räkor, grillat och bara haft det bra, precis som man ska ha på semestern❤
Inatt hade jag gallstensanfall och det gör ju så ont, men jag har hög smärtgräns så jag klarade av det den här gången så jag slapp åka in till akuten och få nån spruta i alla fall😇
Det var i alla fall skönt, och har så fina människor runt mig som skrivit krya till mig😍 och min minsta dotter ringde också idag när vi kom hem och tyckte att mamma skulle komma dit och dricka kaffe med henne, så det gjorde jag också❤
Så mysigt när barnen ringer och vill ha sällskap över en kopp kaffe, så guld värt och så fint gjort av barnen❤
I morgon fyller min största dotter år så då ska vi fira henne också😍
I helgen fyller ett av mina barnbarn så då blir det också firande💖
Mycket firande nu och mannen han har hållit på i garaget så nu är det snart dax snart för jungfruresan😉
Ha en fin kväll alla goa❤
 
 
 
 
 

Söndag

Söndag och helgen har precis börjat på ett slut igen, solen skiner och vi har verkligen fina dagar nu.
Sitta på verandan och äta gott och ha det bra i den ljumma sommarvärmen är mer än guld värt❤
Mycket jordgubbar 🍓 blir det såhär på sommaren och det ska man ha när det är semester och sen är det ju nyttigt också.
Mannens begravning är nu över och man kan ha det bakom sig.
Nu njuter vi bara av semestern och har det bra han och jag🍓🍔☕🍹🥂🍬🍦🦐🌮🍕🥩 med allt gott som sommaren har med sig❤
Igår va vi bortbjudna på grillmat, så gott det var, blir ju mycket grillat nu om dagarna.
Så fina människor som jag har fått i mitt liv.
Sen vidare och fira mina barnbarn Wilma och Wilton på kvällen och gott fika där också och barnen blev nöjda med sina presenter som vanligt❤
Sen hem och mysa på verandan så klart med gott att äta" räkmackor och vin" 😉 blir mycket gott när det är semester som sagt❤
Idag va jag in till graven och satt blommor till min älskade mamma som just idag för 19 år sen fick beskedet att hon lämnade jordelivet och for vidare och lämnade mig kvar i min ensamhet här på jorden.
Just idag på årsdagen, på hennes födelsedagar och på jul och påsk helger är det som jobbigast när alla minnen kommer tillbaka.
Men dom sista åren har jag ju fått mina älskade svärföräldrar som är dom bästa ever att fira såna dagar med❤
Dom är guld värda❤
Sen har jag sökt lite nya jobb nu när jag har alldeles för lite lön för jobbet som jag gör idag, fixar också papperen så snart så är det klart att flyga vidare❤
Ska bli ett spännande äventyr.
I morgon är det en ny semester vecka igen och vi ska bara njuta och äta gott hela veckan❤
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0