Lördag

Lördag, och helgen är här igen ännu en vecka och vädret har varit lite sisådär veckan som har gått.
I Torsdags var jag och firade min största dotter, så mycket gofika hon hade bakat, sen vidare upp till minsta dottern då hon bjöd upp oss på kaffe och sen på kvällen blev det bara lugnt och sitta på verandan och mysa.
Fullt upp som vanligt fast man har semester.
Igår var vi bara hemma, plockade ur volvo bilarna och kastade in delar i dom då min svärson skulle komma och hämta dom  så nu är dom äntligen borta, så gulligt gjort av han  men han är en snäll kille❤
Så Elias va med och hjälpte han och jag sa till han att han är så himla duktig som hjälper sin pappa jämt.
Nu tar vi hem husvagnen i höst då den också ska plockas ur eftersom vi ska byta till en annan sen i vår.
Vi vill ha en lite mindre vagn så man kan åka ut med den när man vill, vi har ju haft en större för att den ska vara lite som en liten sommarstuga för oss att åka till, men nu när vi har en sommarstuga så behöver vi ingen stor vagn längre.
Då kan vi lika gärna vara i sommarstugan istället där vi har en egen badplats och allt❤
Det är så skönt där ute.
Då kan man grilla och bada och sola på samma ställe i lugn och ro❤
Mannen har kollat på min bil idag också och sen fixat det sista i båten så nu är det snart dax, han har ju hållit på ett tag med det nu.
Igår va jag med på en föreläsning i stan om vaccinet mot covid, oj,oj vad folk är lättlurade som tar det här giftet.
Dom fortsätter och tror att smittan försvinner om dom bara tar vaccinet men det är dom som tar vaccinet som går runt och smittar andra utan att tro att dom inte gör det, dessutom så kommer det visa sig först om minst ett år hur sjuk man blir av det och det är tur att man får bestämma över sin egen kropp i alla fall för ingen kan komma och påstå sen när man blir sjuk att nån tvingade dom!
2 stycken jag känner nära nu har fått två stroke( en efter varje spruta) och dom är nu säkra på att det är pga sprutan😥
Idag åkte vi till Örebro på en shopping runda men Örebro är bra tråkig stad, handlade lite grann och när vi var på väg ner så ringde mitt barnbarn Wilma och ville att vi skulle komma och fika för hon hade bakat åt oss❤
Så eftersom vi redan var på väg ner till Örebro redan så åkte vi naturligtvis dit efter att vi kom hem eftersom hon ringde själv och ville att vi skulle komma och hon hade bakat för våran skull, så fin och gullig tjej, det säger man ju inte nej till.
Så mysigt när nåt av barnbarnen ringer och bjuder upp oss på fika sådär❤så fint gjort att dom tänker på mormor sådär❤ då åker man såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0