Söndag

Söndag och nu har jag avverkat 4 nätter av 5 varav 2 varit jätte tuffa och vi har fått tänka om på nya sätt.
Slut i kroppen och slut över huvud taget då det varit mycket som måste fixas för att allt ska bli bra😢
Igår fick jag firande av min dotter och mina barnbarn så dom fick glass och vi drack kaffe, sen hann hon inte mer än åka så kom min son och en av mina 2 bästa svärdöttrar och barnbarn🥰 också och hälsade på och dom hade med sig en mors dags present till mig  så gulliga så.
Dom är så rara och vi pratade och skrattade, mår så bra i deras sällskap  för dom förstår och dom lyssnar.
Idag fick jag världens finaste blomma i form av ett hjärta av min dotter Bella så hon fick tårta och fika som mannen gjort när jag låg och sov🥰
Helt underbara människor omkring mig.
Några av mina barn eller 5 barn som jag är mamma åt i alla fall har firat mig idag på mors dag🥰😉
Min ena bästa av två svärdöttrar skrev och grattade också och önskade att hon varit min dotter.
Tänk att jag har två så underbara svärdöttrar som jag har, verkligen guld värda båda två.
I natt laddar jag för natt 5/5 och i morgon börjar min frivecka som består av att handla vita pumps" som verkar vara omöjligt att hitta"och tårta och smörgåstårta ska inhandlas inför våran stora dag.
Människor runt omkring mig tyckte att jag gjorde rätt som la ut det en mycket sjuk människa skrev, man får faktiskt stå för det man skriver.
Nu har folk frågat mig hur moget det var, men det får hon stå för.
Folk pratar och det kommer bara fram mer och mer som jag inte trodde var sant, men så är det  den ena känner den andra och så vidare och då får man reda på ganska mycket.
Men jag har tur som slapp säga upp bekantskapen med denna sjuka människa eftersom hon gjorde det själv och utnyttjat mig och fått barnen att ljuga i flera år.
Så nu är det helt plötsligt inte mig alla pratar om utan nån annan och det känns skönt,ska inte skriva nå mer här vad vissa tycker men inga fina saker.
Nu blir det billigare med allt också så jag kan spara in lite mer till mig själv och till dom som finns😅🤣
Mannen beställde en ny säng också i förrgår så få se nu när den kommer.
Ska iväg och kolla på en ny soffa i veckan också.
Idag har mannen tvättat verandan och varit och firat sin mamma också.
Och solen har varit varm och vi ser fram emot sommar  sol och semester snart.
 
 
 
 

Torsdag

Sakta gryr dagen, efter min 1a natt av 5 med dom bästa.
Dötrött.se.
På vägen hem mötte jag min svärson men
 jag såg han inte så han ringde upp mig och sa att han mötte mig😆
Han är så otroligt gullig.
Min man har beställt mycket grejer via han genom firman som han har öppnat, är så himla glad att det går så bra för hans firma, han är en mycket klok man och som gjord för att ha eget😉
Han har gjort jätte fina dekaler som vi satt på bilarna då det är bra att göra reklam.
Jätte snygga tröjor beställde vi också av han.
Jag tror att man måste vara väldigt smart och ha tålamod om man ska ha eget😆
Och huvud förstås!
Annars går det åt helvete😉
Annars har jag nyss vaknat och äta innan man ska ut inatt igen.
Värmekudden och spikkudden gjorde sitt jobb.
Härligt!
Idag satt jag och tänkte på en sak och små log för mig själv.
Varför säger alla en blå bil?
Jag säger en röd bil istället!
Det man inte vet mår man inte dåligt av sägs det!
Ibland är det inte så roligt men man får ta dagen som den kommer.
Idag ramlade det in skattepengar på kontot, som jag egentligen inte behöver men in på sparkontot är ju alltid bra👌
Ska hinna hämta vinet också som jag har beställt.
Ni får ha en bra dag alla goa därute🥰
 
 
 
 

Onsdag

Hejsan min blogg en dag som denna igen, då många inte ens vet vad dom pratar om?
Fick mig uthängd på face idag av en inte alltför känd människa om mitt liv och hur det ser ut och har sett ut, konstigt att folk runt omkring har en sån himla koll på en😆fast dom inte ens vet hälften.
Jag själv tycker att man kan fråga om man undrar över något?
Istället för att vara så djävla nyfiken och skratta åt en bakom ryggen.
För det första vill jag här i bloggen skriva om vad som inte var sant över huvudtaget i det hon skrev.
Vaccinet till ex vet hon inte ett djävla förbannat dugg om för hon var en liten skitunge själv då, mina barn har haft alla barnsjukdomar så varför vaccinera då? Där ljög hon 1a gången.
För det andra så heter jag inte nåt av namnen hon skrev och känner man mig så vet man åtminstone vad jag heter i alla fall.
Där ljög hon igen.
För det 3e skrev hon en avlägsen släkting, vad jag vet så umgicks vi alltid när jag var liten tills jag blev vuxen, där ljög hon igen, och känner inte mig alltså.
För det 4e så skrev hon att jag lurar mig till giftermål men jag låter i alla fall inte andra betala för mig utan jag tjänar pengar själv och kan absolut försörja mig själv, jag betalar nog mest i det här hushållet  i alla fall så där ljög hon igen.
Hon kanske vill se min löne spec😆
För det 5e så har jag inte pratat skit om nån utan bara sagt att bara jag ska hälsa på men det är inte lika åt båda hållen, om det var nå skitsnack nu då, och att deras barn aldrig tackar för det dom får, när minsta barnbarnen till och med gör det, där ljög hon igen.
För det 6e så har jag läshuvud och påläst vilket hon förmodligen då inte är vad jag har förstått, där ljög hon igen.
Jag kan ju inte rå för att inte alla är skapta med ett läshuvud!
För det 7e så hade dom kunnat vara ärliga och sagt till mig ifrån början att hennes och hans barn absolut inte tycker eller ens tyckt om mig över huvudtaget, som farmor, eller nåt, så hade jag kunnat hållit mig undan  för det va det dom ville, men det har gått bra att äta påskgodis och få presenter och julklappar, i alla fall, fast man aldrig hälsar på, snacka om att vara falsk.
Där har hon ljugit för både barnen och mig då.
För det 8e så kanske hon inte har den bästa familjen själv heller omkring sig  om kanske felet ligger hos henne, vad vet jag!
Man ska inte kasta sten i glashus!
För det 9e så skrev hon att jag pratar skit om hans ex, men när man själv säger rakt ut att ens sambos barn går i sin mammas skor, då har man kanske inte tänkt till ordentligt,så hon är nog inte den skarpaste kniven i lådan.
Där ljög hon igen.
För det 10e skrev hon att jag anmält en hel del  nu vet jag vilka det kommer ifrån men det är tyvärr inte jag som gjort det utan fått reda på att det var en annan som gjort det
Där ljög hon igen
Hon skrev även att hon och min son och barnbarnen inte vill ha med mig att göra mer så jag tackar för tiden som varit i alla fall  för nu är det som det är.
Ni har gjort ett val, säg inte till barnen sen att jag struntade i dom  utan stå för det själva också.
Jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst här men skiter i det i nuläget, ville bara här bevisa att mycket är lögn det hon skriver och pratar alltså skit om allt.
Sen kommer nu djungeltelegrafen gå det skiter jag också i.
Vill bara säga att det finns falska människor som är avundsjuka och inte kan vara glada för andras skull, men inte sopar rent framför sin egen d
 
 

Ny vecka.....

Måndag, ny dag och ny vecka igen med massor att göra.
Idag läkarbesök med allergiutredning om min allergi och astma, tisdag massage, sen går jag på mina 5 nätter igen med denna värken i kroppen.
Läkarbesöket gick inte som väntat idag då blåsljudet på hjärtat blivit värre och troligen måste dom byta ut en klaff på hjärtat nu som väntat som inte sluter tätt men på allergin får jag svar på sen  så nu väntar 3 operationer när det lugnat ner sig med coronan, om det nu inte skulle bli akut då.
Veckan som har gått har vi varit upp till husvagnen och fixat lite, och lämnat gasolkaminen  och städat ur vagnen och satt upp gardiner, och en ny solcell som vi köpte också så nu har vi två.
Pluggat, gjort hem tenta där jag fick högsta betyg och läraren sa åt mig att jag ska luta mig tillbaka i soffan, klappa mig på axeln och vara nöjd då jag kommer gå långt och ha en säker framtid😉
Hämtat ringarna och varit ute och handlat det sista inför våran dag men helt omöjligt att få tag i ett par vita pumps.
I Borlänge var det mer folk än nånsin trots coronan.
Gjort ny syntest, och legat och vilat pga djävulsk huvudvärk och ont i kroppen och bihålorna.
Mannen sålde golfen nybesiktad och nyskattad till min dotter eftersom han tyckte synd om henne när hon inte hade en reko bil så han fick istället cykla till jobbet för att jag skulle få ha hans bil🥰
Varit och kollat på lite nya möbler till hemmet, och lite utemöbler, till förtältet och verandan som han håller på att bygga.
Firat mitt barnbarn William som fyllde hela 13 år och fick kanon god tårta som min dotter gjorde extra för oss som har allergi🥰
Hon tänker på alla hon🥰
Alla nöjda och glada.
Bara jag kvar som har så konstiga drömmar, men det har med min utveckling att göra, dom på jobbet blev helt fascinerade av att jag kan se så mycket och pricka rätt på allt😉
Drömmarna jag har och det jag ser brukar stämma alltid, och nu är vi inne i en tid när många går skilda vägar och mår otroligt dåligt i kropp och själ och det kallas rensning för att vi ska kunna gå vidare och följa den väg som är meningen för oss alla här på jorden.
Det som händer har jag sett för länge sen och  tycker det är så häftigt att se när man tittar på andra när man pratar med dom vad som kommer att hända  dom i snar framtid fast jag berättar inte för dom utan bara för dom som jag vet att jag kan lita på och som förstår mig.
Sen när det händer blir dom helt förundrade hur jag kunde ha rätt😉
Skit häftigt!
Många går isär nu det här året och kommer göra det, men vi går åt andra hållet och blir " vi istället, bättre att gå åt rätt håll än att vända andra vägen till.

Söndag

Söndag igen och ytterligare en vecka har gått i rask takt.
Veckan som har varit har jag varit ledig, eller ledig😆 kan man väl inte säga ändå, då jag har haft tid för läkarbesök, möte med chefen, klippning och även pluggat inför tentan i morgon, har även lämnat in 4 uppgifter och igår var vi upp till husvagnen och satt upp svärmor och svärfars förtält och sen vårat jätte tält😆
Som tur är har vi alltid hjälp av Andreas att sätta upp vårat eftersom man inte klarar det på två personer.
Han är världens bästa och snällaste som alltid finns när vi ska ha upp det.
Så nu är våran frizon klar och där kommer vi vistas mycket i sommar när vi är lediga.
Vi har många som vi känner där uppe och det är så skönt.
I morgon börjar en ny vecka och jag ska fortsätta jobba med corona!
Var 1a veckan förra veckan efter att ha varit sjuk och hemma i 8 veckor.
Full mundering så går det bra.
Hoppas jag.
En fin vän ligger just nu i respirator och är jätte sjuk så jag håller tummarna nu för dig min kära vän❤
Kämpa på så klarar du dig.
Jag hälsar inte på nån just nu och jag vet att det finns dom som är sura för det ( hur man nu kan vara det ) när man egentligen tycker jag att man ska vara glad att jag tänker på dom istället då jag jobbar inom vården och har inte en aning om ifall jag bär på smittan eller ej.
Jag gör i alla fall rätt och det är huvudsaken.
Sen struntar jag i vad andra säger och pratar om.
Inatt hann jag inte stänga av mobilen ( som jag brukar göra på nätterna pga strålningen) så jag fick ett samtal jag absolut inte hade räknat med.
Ibland undrar man vad det egentligen är för fel på folk.
Igår kväll åt jag och min blivande man🥰 räkmackor och provade ett nytt vin  så himla gott, så det lär jag in och köpa några till flaskor av.
Mannen håller på med bilarna😅 som vanligt och tvättar och fixar dom
Sikken karl jag har🥰
Idag bjöd han på mat ute🥰
Ha en bra vecka alla fina där ute😍
 
 
 
 
 

Söndag

Söndag och jag har nu jobbat 4 nätter och det har faktiskt gått ganska bra men har man bra kollegor så går det👌
Igår när jag vaknade trodde jag att jag var utsövd  men jobbar man 10 timmar varje natt och sover 4 när man kommer hem så blir man ganska så mör efter några nätter.
Ja, ja jag laddar för natt 5/5 nu inatt i alla fall.
Igår när jag vaknade grillade mannen och serverade mig mat🥰
Idag när jag vaknade och kom ner stog maten färdig och serverad på bordet precis klar.
Världens bästa är han.
Lite lyx ska man väl ändå ha när man jobbar.
Skönt att ha en man som kan göra saker utan att man behöver att säga nåt  är ju inte riktigt van med det om jag ska vara riktigt ärlig.
Jag tycker att om mannen jobbar ska maten stå på bordet när han kommer hem om man själv är hemma och är ledig och tvärs om.
Det är inte för mycket begärt.
Det är nog därför vi aldrig har bråkat en gång sen vi blev tillsammans då vi antagligen inte har nåt att tjafsa om eftersom vi är självgående båda två.
Sånt har jag fått nog av i alla förhållanden som man har haft så det räcker och blir över.
I morgon börjar återigen en ny vecka  och jag har frivecka men kalendern är ändå fullbokad med allt som möten, syntest, handling, pluggning och allt vad det innebär när man är ledig.
Det orkar man inte när man jobbar då man sover och jobbar bara.
Ska försöka hinna med att kolla på en ny soffa också" om tid finns såklart" 
Sen måste vi försöka få upp det stora förtältet uppe vid husvagnen också, som det ser ut i år har det kommit många barnfamiljer upp bredvid oss🥰
Det är en fin camping och där trivs jag.
 

Torsdag

Jobbat natt 1/5 och är så glad att jag är tillbaka till dom bästa och jobba med, och stressigt men skönt att ha nåt att göra i alla fall när man knappt kan umgås med nån just nu pga alla omständigheterna.
Det gick bra och kände mig som ny på jobbet.
Det trista är att när jag som nu jobbar med smittade så kommer jag själv inte åka hem till nån och umgås med nära och kära då jag själv kan som sagt bära på smittan.
Det vet man ju aldrig.
Om man sen kommer hit får man göra det på egen risk  men då får vi vara ute då jag inte släpper in nån i huset just nu.
Jag hoppas i alla fall att dom flesta runt mig förstår mig och varför jag gör så när det nu är som det är.
Jag själv kommer hålla mig undan från alla i alla fall för jag är den som inte vill bli ansvarig eller anklagad för att smitta några andra. 
Alla förstår inte tyvärr men det är jag själv som bestämmer hur jag själv gör.
Följer folkhälsomyndigheten som det är just nu i alla fall.
Det kommer bli mycket tid över för att vara i husvagnen i år i alla fall, för där umgås man med sina vänner däruppe utomhus, så nånting kommer vi hitta på i allt det här.
Längtar så upp dit, men antar att det kommer bli mycket extra jobb nu också framöver eftersom många är sjuka nu i dom här tiderna.
Jag önskar i alla fall alla mina fina en bra sommar även om den inte riktigt blir som vi hade tänkt oss i år.
Hoppas att snart allt är över.
 

Onsdag

Onsdag och mitt i veckan, idag är dagen när jag ska börja  eller försöka börja jobba igen med alla våra corona fall efter all sjuklighet som jag har haft🥰
Det kommer bli skoj, men antagligen så kommer jag att vara som typ en ny på jobbet😂 då det var ett tag sen jag var där.
Mannen har varit gudomlig under tiden som jag har varit sjuk  och jag har haft en enorm hjälp av han🥰
Min livlina.
Nu känner jag mig lite bättre i alla fall trots mitt höga blodtryck och i väntan på hjärt specialisten, men hade jag inte haft mannen i mitt liv, till hjälp så vet jag inte riktigt hur det hade gått.
Han har varit guld värd.
Nu kommer han snart bli " min" på riktigt och jag ser fram emot det varje dag🥰
Nu mår jag nog bättre än jag nånsin gjort bortsett från mina sjukdomar då.
Beställde ringarna igår, så fina, så nu är det bara skor kvar som fattas.
Ja det blir lite som ett nytt liv kan man väl säga❤
Igår var vi upp till min son då han fyllde hela 37 år och grattade han med blommor och choklad, men efter några timmar efter att ha stått ute var det så kallt ute så vi åkte hem, fryslort som jag är🤣
I helgen hoppas jag på att vi får upp förtältet vid husvagnen  för där kommer vi vara varenda lediga tid framöver nu i corona tiderna.
Det ska bli så skönt, älskar ju att vara där och sola och bada🥰
Vårat lilla ställe där man kan äta och dricka gott🥰
Jag har lite nya planer här framöver nu få se om det blir som jag vill till slut🥰
Jag hoppas det i alla fall.
Snart kommer mannen hem och vi ska äta innan jag drar iväg till jobbet.
Ha en bra dag alla goda där ute🥰
 
 

Tisdag

Tisdag idag och en ny vecka har tagit sig en början återigen, och jag rullar bara med som vanligt.
Mår bättre "lite" i alla fall nu  och ser framåt i alla fall mot allt det roliga som kommer att komma snart.
Mått dåligt i både kropp och själ ett bra tag nu pga alla sjukdomar men jag har även den bästa" min man" som funnits också och stöttat i alla svåra stunder som tur är.
Nu i corona tider har vi turats om att hjälpas åt och handla  hem när det har behövts och det har funkat kanon.
Han är allt guld värd.
Idag beställde jag ringarna som ska göra " ja och han till oss " snart och det är det bästa som verkligen har hänt mig.
Nu är nästan allt klart och vi får hoppas på en fin dag också❤
Träffade en arbetskamrat på affären och en vän som jag inte sett på länge också.
Solen skiner och jag ska snart börja jobba igen efter mina alla sjukveckor som jag har haft  och det ska faktiskt bli skönt att få börja igen och träffa dom bästa arbetskamrater man kan ha.
Mannen började igår efter alla sina sjukresor också.
Vardagen tar vid igen och corona återstår fortfarande.
Min tanke och känsla är faktiskt att det kommer drabba barn sist men det kommer att komma, var så säker!
Snart dags att laga mat till mannen kommer hem, sen ut en vända i solen.
Ha det bra alla fina där ute❤
 
 

Lördag

Veckan som pågår är snart till ända ännu en gång och helgen är här igen, tycker veckorna ramlar iväg nu!
I söndags mådde jag så dåligt fast jag väntade i det längsta ändå att ringa 1177 och dom ringde sos och ville skicka mig i ambulansen in, men jag har sån fin man så han skjutsade in mig tack och lov.
För jag bara vägrade åka i ambulans.
Kom till akuten och dom ville fortfarande skicka mig i ambulans men jag tackade bestämt nej och lovade att ringa ambulans på vägen om det blev värre.
Kom till akuten i Falun och kom in direkt  fick inte vara uppe och gå med ett blodtryck på 180/90 och hjärtklappning med gungande och svår yrsel.
Prover togs och dom skickade upp mig på hjärn röntgen pga mina symtom, och det var skit äckligt med ett kontrast så jag trodde jag skulle brinna upp invärtes, väl klar där så var sänkan sky hög, men efter undersökning och allt så skickade dom en remiss till hjärt specialisten och den kom redan i tisdags, det kallar jag snabba ryck.
Fick åka hem " på egen risk" dör man så dör man ju ändå eftersom allt redan bestäms när vi föds, så antagligen var inte min tid inne än  trots att jag drömmer om döden hela tiden  det gäller så och inte mig då utan någon annan.
Vilat och vilat, tagit promenader och försökt leva så vanligt som möjligt.
Mannen har varit den som har varit nervös och ställt upp till 100 % när jag har varit dålig nu tack och lov" hur skulle jag annars ha klarat allt helt själv"
Tur han finns och tur att jag har åtminstone han i alla fall.
Han är en och " min enda också" livlina kan man väl säga.
Det är därför som vi har tänkt om lite runt allting och göra så att allt blir rätt med allt till slut😍
Han är verkligen värd det.
Beställt tid så allt blir klart sen.
Annars traskar livet på som vanligt här och vi har inte hälsat på nån knappt " nu i corona tider" och dom som är smarta förstår ju varför .
Dom som inte förstår får väl tänka en gång till.
Haft lite främmande själva av barn och barnbarn som kommit hit och hälsat på och vi har mest setat ute och fikat då🥰
Det är nog smart om man tänker efter lite i dom här tiderna i alla fall.
 Snart börjar en ny vecka igen och mannen har sålt 2 av sina 3 mopeder  vad ska vi med dom till?
Kan lika gärna lägga pengar i nånting som man har nytta av.
Han har börjat lite smått att börja bygga den stora verandan på baksidan också som vi ska ha tak på och tror att det blir ett spa också.
Det är så skönt och avslappnande.
Nu får alla fina ha en fantastisk helg och sköt om er🥰
Tack till er som finns🥰
 
 
 

RSS 2.0