Onsdag

Hejsan min blogg en dag som denna igen, då många inte ens vet vad dom pratar om?
Fick mig uthängd på face idag av en inte alltför känd människa om mitt liv och hur det ser ut och har sett ut, konstigt att folk runt omkring har en sån himla koll på en😆fast dom inte ens vet hälften.
Jag själv tycker att man kan fråga om man undrar över något?
Istället för att vara så djävla nyfiken och skratta åt en bakom ryggen.
För det första vill jag här i bloggen skriva om vad som inte var sant över huvudtaget i det hon skrev.
Vaccinet till ex vet hon inte ett djävla förbannat dugg om för hon var en liten skitunge själv då, mina barn har haft alla barnsjukdomar så varför vaccinera då? Där ljög hon 1a gången.
För det andra så heter jag inte nåt av namnen hon skrev och känner man mig så vet man åtminstone vad jag heter i alla fall.
Där ljög hon igen.
För det 3e skrev hon en avlägsen släkting, vad jag vet så umgicks vi alltid när jag var liten tills jag blev vuxen, där ljög hon igen, och känner inte mig alltså.
För det 4e så skrev hon att jag lurar mig till giftermål men jag låter i alla fall inte andra betala för mig utan jag tjänar pengar själv och kan absolut försörja mig själv, jag betalar nog mest i det här hushållet  i alla fall så där ljög hon igen.
Hon kanske vill se min löne spec😆
För det 5e så har jag inte pratat skit om nån utan bara sagt att bara jag ska hälsa på men det är inte lika åt båda hållen, om det var nå skitsnack nu då, och att deras barn aldrig tackar för det dom får, när minsta barnbarnen till och med gör det, där ljög hon igen.
För det 6e så har jag läshuvud och påläst vilket hon förmodligen då inte är vad jag har förstått, där ljög hon igen.
Jag kan ju inte rå för att inte alla är skapta med ett läshuvud!
För det 7e så hade dom kunnat vara ärliga och sagt till mig ifrån början att hennes och hans barn absolut inte tycker eller ens tyckt om mig över huvudtaget, som farmor, eller nåt, så hade jag kunnat hållit mig undan  för det va det dom ville, men det har gått bra att äta påskgodis och få presenter och julklappar, i alla fall, fast man aldrig hälsar på, snacka om att vara falsk.
Där har hon ljugit för både barnen och mig då.
För det 8e så kanske hon inte har den bästa familjen själv heller omkring sig  om kanske felet ligger hos henne, vad vet jag!
Man ska inte kasta sten i glashus!
För det 9e så skrev hon att jag pratar skit om hans ex, men när man själv säger rakt ut att ens sambos barn går i sin mammas skor, då har man kanske inte tänkt till ordentligt,så hon är nog inte den skarpaste kniven i lådan.
Där ljög hon igen.
För det 10e skrev hon att jag anmält en hel del  nu vet jag vilka det kommer ifrån men det är tyvärr inte jag som gjort det utan fått reda på att det var en annan som gjort det
Där ljög hon igen
Hon skrev även att hon och min son och barnbarnen inte vill ha med mig att göra mer så jag tackar för tiden som varit i alla fall  för nu är det som det är.
Ni har gjort ett val, säg inte till barnen sen att jag struntade i dom  utan stå för det själva också.
Jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst här men skiter i det i nuläget, ville bara här bevisa att mycket är lögn det hon skriver och pratar alltså skit om allt.
Sen kommer nu djungeltelegrafen gå det skiter jag också i.
Vill bara säga att det finns falska människor som är avundsjuka och inte kan vara glada för andras skull, men inte sopar rent framför sin egen d
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0