Tisdag

Hej min kära blogg ännu en underbar dag i mitt liv! Allt går framåt nu i livet och värmen har äntligen kommit till oss så vi har fått en riktigt härlig sommar då blommor blommar och man kan sitta ute i trädgården och fika med vänner och familj och bli såååå härligt brun.....
Älsklingen har semester och jag jobbar hihi, i värmen......
Men det får gå, vi har snart hela 2 veckor tillsammans då jag är ledig och då händer det ju mycket kul....
Och jag har världens gladaste och underbaraste arbetskamrater som man kan ha!
Nu är det ett tag sen som jag skrev här igen och jag har haft fullt upp kan man säga, mitt liv idag består av så himla mycket glädje med mina barn ocvh barnbarn som mina fina och underbara barn ger mig, dom är så fantastiska, hur har jag kunnat missa det?
Hur kunde jag vara så blåögd frågade ett av mina barn mig häromdagen?
Vet faktiskt inte men är trots allt glad att jag har er idag, vi får ta igen all tid nu då jag har den bästa bredvid min sida som älskar er också!
Den 21:a var jag och hämtade mina glasögon som jag måste ha, (lila såklart) hihi, dom var kanon snygga , dock dyra med ett måste tyvärr!
Passade på att handla lite då jag ändå var i Borlänge...
Den 26:e var jag till Borlänge igen ,med min bästa vän Anita och hennes barn och Charlie och Eliabeth, en riktigt lyckad dag med mycket skoj och många glada skratt....
Härom kvällen knackade det på dörren och min son Mattias kom förbi med sina härliga barn och sin fru, vi pratade och pratade och jag är så glad att jag äntligen har dom vid min sida igen...
Livet är som det ska vara idag, mina barn och barnbarn nära mig och mycket glädje har kommit till mig som jag inte upplevt på många år, jag har missat massor men tagit igen det på bara lite mer än 2 år, kanon bra känns det!
Livet känns kanon bra idag mot förut......
Men jag har världens bästa man vid min sida idag också som ger mig mycket lycka och glädje och jag får göra precis som jag vill när jag vill och han älskar verkligen mina barn och barnbarn, är så himla tacksam för det!
Har beställt en massa nya kläder som jag har hämtat ut, kul med lite nytt ibland!
Dom var kanon snygga i alla fall!
I morgon är jag ledig och vi ska ta en biltur till stan och kolla lite överallt, sen bara njuta av solen på gården, härligt att bo i hus så man bara kan vara den man vill vara....
Idag har älsklingen grillat, och det var jätte gott, han är världsbäst på det så det får han gärna göra....
Elisabeth är här i 2 veckor så dom har nåt att göra på dagarna.....
Ja mycket händer och bara goa glada saker i mitt liv idag, jag kommer aldrig att mista mina barn igen, men min man jag har idag ser till att jag hela tiden ska ha bra kontakt med dom och framförallt är han glad åt det!
 
 
 
 

Söndag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade när klockan ringde runt 6 i morse och var skit trött, ville absolut inte kliva upp men hade som sagt inget val i alla fall till slut!
Trött som bara den gick jag till jobbet som en vandrande zombie.....
Hade full späckat schema idag och var trött hela dagen lång!
Kom hem och åkte iväg med pappers sopor och sen hem igen , men handlade lite på hemvägen så det blev klart....
Har jobbat hela helgen och igår blev jag bjuden upp till min son då mitt barnbarn fyllde hela 6 år, skoja att jag blev glad att jag blev bjuden, så jag träffade en hel hög med glada och trevliga människor där...
Tänk att jag kommit dit som jag ville i mitt liv  tack vare mina underbara barn som är så snälla åt mig....
Jag känner ju inte hans barn men blev bjuden ändå....
Det är lycka det, så nu går allt bara framåt igen och jag har fått tillbaka ett barn till i mitt liv, (helt underbart) och barnbarn förstås, dom små härliga änglar som jag har vid min sida!
Livet blir bara mer och mer fullbordat för varje dag som går, och ingen är ¨å lycklig som jag är...
Jag har världens finaste och goaste barn i mitt liv!
Tänk på 2 ynka år har allt bara löst sig till det bästa, jag har inte fattat eller förstått vad som försig-gick alls, och jag har  varit så himla blåögd och ännu mer får man reda på för varje dag som går som jag inte ens vetat om..
Men idag lever jag med en mycket seriös, snäll omtänksam, och romantisk man som ger mig allt jag behöver i mitt liv, stöd och livsglädje på hög nivå, och han kommer jätte bra överens med alla mina barn och barnbarn, han är det bästa som har hänt mig och han fick mig verkligen att öppna ögonen och att vakna upp ur min dvala som jag befann mig i många år i!
Tänk vad livet kan förändras bara på 2 år bara av att man får ta nya, friska tag och få chans till nåt som är så bra  och så mycket bättre i livet igen!
Jag skulle inte vilja byta mitt liv idag till nåt annat!
Inga bråk mellan nån, inga avundsjukor och inga lögner eller elakheter alls numera..
Skola, jobb och eget boende och ett fullbordat bra liv, precis så som det ska vara i livet!
Vad jag har fixat det här bra, men om det inte vore för mina härliga barn hade jag inte stått där jag står idag, dom är helt fantastiska mot mig idag....
 

Torsdag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade vid halv 9 och är faktisk ledig idag, härligt men saknar såklart mina arbetskamrater..
Har jobbat i 3 dagar och ledig bara idag sen kör jag igång igen hihi...
I Tisdags var jag och firade min härliga dotter som har hunnit bli redan 27 år gammal, tiden går så himla fort hela tiden så jag hinner knappt med längre..
Varit till homeopaten också och fått lite medel så allt ska bli bra igen..
Igår kväll / i natt hade jag besök av storfrämmande hihi, älskade barn, jag är så glad att jag har er, ni är hela mitt liv!
Har vaknat ur en lång dvala som jag har levt i länge men har äntligen vaknat upp återigen som en helt ny prinsessa och fann också prinsen til slut som gjorde mitt liv fullbordat..
Jag känner mig även som en älskad prinsessa idag tack vare den jag lever med idag!
Det jag har fått uppleva i mitt liv dom senaste 2 åren har jag inte upplevt på många, många år, och jag får chansen till nåt underbart varje dag som passerar i mitt liv!
Jag är inte ens värd det (enligt mig själv)men har så himla fina barn som ger mig en ny chans.....
Jag är jätte tacksam att jag har er i mitt liv idag och att ni finns runt omkring mig, jag skäms men vill ju så gärna vara med er....
Tack för att ni tillåter mig att komma in i era liv igen, jag skulle aldrig nånsin om jag vetat om allt  som jag vet idag ifrån början om allt så skulle jag inte ha stannat kvar..
Jag skulle vilja fått uppleva det jag upplever idag för många år sen, varför tog jag inte chansen för länge sen?
Om jag då hade träffat den äkta kärlek som jag har idag hade jag haft er kvar ifrån början!
Men ändå tror jag att allt har en mening, tror jag....
Idag kan jag skratta och le igen. jag kan känna den där glädjen som alla ska få känna tycker jag!
Jag kan tänka på mina fina barn som jag en gång fött fram ur mig själv och le och bara få vara glad och lycklig igen, tänk vad livet kan ge bara av att få en ny början?
Är bjuden på kalas i helgen helt plötsligt och vet ni vad det betyder för mig?
Lycka, åter lycka!
Jag ska få klampa in i mitt barns liv igen, efter alla år och få träffa mina underbara barnbarn igen, härligt och tur att jag har så fina barn som jag har...
Jag har då världens goaste och finaste barn och barnbarn i mitt liv, och jag får äntligen vara med...
Livet jag har idag är värt så himla mycket mot det jag har haft, från oro, irritation och rädsla till nåt helt underbart....
Mina härliga svärsöner och svärdöttrar som ger mig sån glädje..
Jag kan med tacksamhet se fram emot att få tillbringa resten av mitt liv med hela min härliga familj igen, och bara på grund av en människa i mitt liv som jag mist allt en gång i tiden...
Nu har jag fått allt det som jag har önskat i mitt liv tillbaka igen, min man som älskar mina underbara barn och barnbarn han också, han tyckte det var kul att ni dök upp inatt fast han var bra trött inatt hahahaha...
Fick en stor kram av min dotter och min son som jag inte kramat sen han var liten, helt underbart, jag ler och tänker för mig själv..
Vilket rikt liv jag har idag!
 
 
 
 

Lärdag

Hej min kära blogg ännu en dag av mitt liv! Vaknade vid 8 och var pigg, skönt kliva upp och kaffet var som vanligt klart och kunna få sätta sig ute i solen i trädgården och äta frukost, härligt att bo i hus och kunna gå ut och bara ""vara""  sig själv en liten stund!
Jobbat i Torsdags och igår och många glada skratt har det blivit som vanligt!
Nu har vi planerat en kryssning med jobbet, det kommer bli så himla kul och mycket tok skulle jag tro också..
Var en sväng upp till Mona igår och hämtade mina vitamniner och nu har jag ett bra tag, mycket billigare och ändå samma saker....
Igår kväll när jag kom hem hade älsklingen tänt grillen och det blev hamburgare med original dressing ifrån Max mumma, Charlie och Elisabeth tyckte det var kanon gött, men mannen i huset är suverän på att grilla, han kan verkligen det kan jag lova, har aldrig tyckt om grillat förut men idag bara älskar jag det, men som sagt aldrig hadf en man till grillmästare förut heller så dert säger väl allt!
Idag ska vi fira hans bror som fyller år och jag har äntligen fått tag i dom stolar och bort till trädgården som jag vill ha så dom ska vi åka och köpa idag också härligt!
Tvättar lite och hänger ut också när vädret äntligen tilllåter...
Är genom förkyld, och nyser hele tiden och tung i huvet, typiskt när det är fint väder ute också!
Idag ska jag göra våfflor, och grädde,det är mumma en sån här härlig dag.....
Tänk vad bra jag har fått det, och hur man kan gå vidare i livet och få allt mycket bättre än vad man en gång trott?
Ibland tror man att man känner en människa så himla väl och man litar på den, men i själva verket så kan det ta många, många år innan sanningen visar sig som man en dag blev varnad för, men jag tror att vi ska lära oss av våra misstag och jag tror aldrig att jag kommer göra ett sånt misstag mer i mitt liv!
Så alltså har jag lärt mig ,allt har en mening..
Sorgen är stor då det visar sig att att man inte kände människan för ens en liten 25-öring ,som man en gång trodde....
Hur bra mår en sån människa egentligen som bara levt i en stor lögn men ändå alltid vetat sanningen?
Såna människor är för alltid borta ut mitt liv  idagoch jag har idag ett rikt liv, fulla av vänner , alla mina härligt 7 barn som jag kan prata med och umgås med....
Alla fina barnbarn som dom har skapat, det är livets efterrätt det!
Dom är ju mitt liv, mitt härliga liv, och världens bästa svärsöner, glada och skrattar och är trevliga jämt....
Livet är så att matar vi den med en lögn får man lögn,men matar vi den med sanning får vi gott...
Ja ni vet vilka ni är som jag älskar och det gör jag idag högt, ni är det bästa som har hänt mig, jag har missat massor men idag är jag tillbaka dit jag ville vara.....
Tack för att ni finns i mitt liv!

Onsdag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade redan vid halv 8 i morse då jag varit ledig igår och idag, härligt men saknar mina härliga arbetskamrater....
Igår var jag till Borlänge till optikern och fick då min dom att åldern tar ut sin rätt ibland,hihi..
Har beställt glasögon nu och det kommer nog att bli så himla bra till slut skulle jag tro...
Mina ögon var överansträngda men nu kommer det bli mycket, mycket bättre snart, ska hämta dom om två veckor, blev dyrt men ett ont måste....
Shoppade lite när vi ändå var där, hittade tre par kanon snygga jeans som jag köpte och strosade också omkring lite och kollade lite i några affärer...
Var även till min dotter igår och svärson och mina härligt glada barnbarn och hälsade på en sväng...
Idag har jag varit och hälsat på mina andra underbara barnbarn och min andra fina dotter och svärson...
Härliga människor som finns i mitt liv!
Sen var min tredje dotter förbi idag med sina barn och hälsade på, kan man få ha det så här bra i livet, jag tror ibland att jag drömmer fortfarande!
Man kan ha drömmar och man vill naturligtvis att dom en vacker eller regnig dag ska slå in?
Om dom inte slår in så gör dom ju inte det och gör dom det så blir man mycket mer än glad...
Dom sista lite över 2 åren har så många drömmar i mitt liv slagit in, och jag är så himla tacksam för det...
Idag lever jag ett härligt lyckligt liv som man verkligen vill göra...
Det var värt all slit och släp att få börja om ifrån början med allt nytt omkring mig....
Det var värt all sorg  som jag gick igenom och som blev ett nytt solsken i mitt liv och inte har varit det på många, många år....
Jag har missat så mycket härligt i mitt liv men idag har jag fått tillbaka kanon mycket...
Jag älskar er mina älskade barn och mina fina barnbarn, härligt glada vänner som idag finns i mitt liv som jag aldrig trodde skulle komma tillbaka....
En man som är guld värd i allt....
En självständig sådan som vet vad han vill, vet vad som ska göras....
Tack för att ni finns i mitt liv och gör mitt liv så innehållsrikt....
 

RSS 2.0