Tisdag

Hej min kära blogg ännu en underbar dag i mitt liv! Allt går framåt nu i livet och värmen har äntligen kommit till oss så vi har fått en riktigt härlig sommar då blommor blommar och man kan sitta ute i trädgården och fika med vänner och familj och bli såååå härligt brun.....
Älsklingen har semester och jag jobbar hihi, i värmen......
Men det får gå, vi har snart hela 2 veckor tillsammans då jag är ledig och då händer det ju mycket kul....
Och jag har världens gladaste och underbaraste arbetskamrater som man kan ha!
Nu är det ett tag sen som jag skrev här igen och jag har haft fullt upp kan man säga, mitt liv idag består av så himla mycket glädje med mina barn ocvh barnbarn som mina fina och underbara barn ger mig, dom är så fantastiska, hur har jag kunnat missa det?
Hur kunde jag vara så blåögd frågade ett av mina barn mig häromdagen?
Vet faktiskt inte men är trots allt glad att jag har er idag, vi får ta igen all tid nu då jag har den bästa bredvid min sida som älskar er också!
Den 21:a var jag och hämtade mina glasögon som jag måste ha, (lila såklart) hihi, dom var kanon snygga , dock dyra med ett måste tyvärr!
Passade på att handla lite då jag ändå var i Borlänge...
Den 26:e var jag till Borlänge igen ,med min bästa vän Anita och hennes barn och Charlie och Eliabeth, en riktigt lyckad dag med mycket skoj och många glada skratt....
Härom kvällen knackade det på dörren och min son Mattias kom förbi med sina härliga barn och sin fru, vi pratade och pratade och jag är så glad att jag äntligen har dom vid min sida igen...
Livet är som det ska vara idag, mina barn och barnbarn nära mig och mycket glädje har kommit till mig som jag inte upplevt på många år, jag har missat massor men tagit igen det på bara lite mer än 2 år, kanon bra känns det!
Livet känns kanon bra idag mot förut......
Men jag har världens bästa man vid min sida idag också som ger mig mycket lycka och glädje och jag får göra precis som jag vill när jag vill och han älskar verkligen mina barn och barnbarn, är så himla tacksam för det!
Har beställt en massa nya kläder som jag har hämtat ut, kul med lite nytt ibland!
Dom var kanon snygga i alla fall!
I morgon är jag ledig och vi ska ta en biltur till stan och kolla lite överallt, sen bara njuta av solen på gården, härligt att bo i hus så man bara kan vara den man vill vara....
Idag har älsklingen grillat, och det var jätte gott, han är världsbäst på det så det får han gärna göra....
Elisabeth är här i 2 veckor så dom har nåt att göra på dagarna.....
Ja mycket händer och bara goa glada saker i mitt liv idag, jag kommer aldrig att mista mina barn igen, men min man jag har idag ser till att jag hela tiden ska ha bra kontakt med dom och framförallt är han glad åt det!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0