Torsdag

Hej min kära blogg ännu en dag i mitt liv! Vaknade vid halv 9 och är faktisk ledig idag, härligt men saknar såklart mina arbetskamrater..
Har jobbat i 3 dagar och ledig bara idag sen kör jag igång igen hihi...
I Tisdags var jag och firade min härliga dotter som har hunnit bli redan 27 år gammal, tiden går så himla fort hela tiden så jag hinner knappt med längre..
Varit till homeopaten också och fått lite medel så allt ska bli bra igen..
Igår kväll / i natt hade jag besök av storfrämmande hihi, älskade barn, jag är så glad att jag har er, ni är hela mitt liv!
Har vaknat ur en lång dvala som jag har levt i länge men har äntligen vaknat upp återigen som en helt ny prinsessa och fann också prinsen til slut som gjorde mitt liv fullbordat..
Jag känner mig även som en älskad prinsessa idag tack vare den jag lever med idag!
Det jag har fått uppleva i mitt liv dom senaste 2 åren har jag inte upplevt på många, många år, och jag får chansen till nåt underbart varje dag som passerar i mitt liv!
Jag är inte ens värd det (enligt mig själv)men har så himla fina barn som ger mig en ny chans.....
Jag är jätte tacksam att jag har er i mitt liv idag och att ni finns runt omkring mig, jag skäms men vill ju så gärna vara med er....
Tack för att ni tillåter mig att komma in i era liv igen, jag skulle aldrig nånsin om jag vetat om allt  som jag vet idag ifrån början om allt så skulle jag inte ha stannat kvar..
Jag skulle vilja fått uppleva det jag upplever idag för många år sen, varför tog jag inte chansen för länge sen?
Om jag då hade träffat den äkta kärlek som jag har idag hade jag haft er kvar ifrån början!
Men ändå tror jag att allt har en mening, tror jag....
Idag kan jag skratta och le igen. jag kan känna den där glädjen som alla ska få känna tycker jag!
Jag kan tänka på mina fina barn som jag en gång fött fram ur mig själv och le och bara få vara glad och lycklig igen, tänk vad livet kan ge bara av att få en ny början?
Är bjuden på kalas i helgen helt plötsligt och vet ni vad det betyder för mig?
Lycka, åter lycka!
Jag ska få klampa in i mitt barns liv igen, efter alla år och få träffa mina underbara barnbarn igen, härligt och tur att jag har så fina barn som jag har...
Jag har då världens goaste och finaste barn och barnbarn i mitt liv, och jag får äntligen vara med...
Livet jag har idag är värt så himla mycket mot det jag har haft, från oro, irritation och rädsla till nåt helt underbart....
Mina härliga svärsöner och svärdöttrar som ger mig sån glädje..
Jag kan med tacksamhet se fram emot att få tillbringa resten av mitt liv med hela min härliga familj igen, och bara på grund av en människa i mitt liv som jag mist allt en gång i tiden...
Nu har jag fått allt det som jag har önskat i mitt liv tillbaka igen, min man som älskar mina underbara barn och barnbarn han också, han tyckte det var kul att ni dök upp inatt fast han var bra trött inatt hahahaha...
Fick en stor kram av min dotter och min son som jag inte kramat sen han var liten, helt underbart, jag ler och tänker för mig själv..
Vilket rikt liv jag har idag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0