Torsdag

Ny dag, en helt ny vecka också och nya utmaningar kommer återigen precis som med alla andra veckor som har varit det här året😇
Helgen har nu gått och är förbi återigen och en ny är åter på ingång igen och jag har mest varit inne då jag hatar 🫨 verkligen snö och kyla, men jag har ju varit tvungen att åka iväg och handla förstås och jag har även varit och fikat hos min minsta dotter Bella med familj och fått träffa mina fina och duktiga barnbarn och så hunden som är så himla go såklart🥰 som fick ett stort ben av mig🥰
Annars så har jag slagit in lite julklappar igen till barnbarnen och jag har pratat i telefon med några av mina bästa vänner också och jag har även träffat min största dotter som va hit en sväng och drack kaffe och hämtade två matlådor som vi fick över som vanligt och som vi inte hann äta upp då vi gör alltid alldeles för mycket mat jämt i detta huset😅..
Hon skulle jobba i förra helgen så det passade henne utmärkt då och hon blev så glad, hon blir alltid så himla glad och hon är nog en av dom tacksammaste barn man kan ha och hon värd så mycket mer mitt hjärta🥰
Vad skulle jag göra utan denna min fina livlina som finns alltid i mitt liv😇
Sen gosat såklart med mitt första barnbarnsbarn🥰
Nu går även det på sista versen och själva slutfasen på det " s.k kriget i ukraina, för nu smäller putin av alla laboratorier i kiev ett efter ett också som innehåller själva covid vaccinet😉 samtidigt som dom säger att den mesta avbefolkningen ska ju komma att ske nu nästa år 2024 eftersom så många redan har tagit detta gift 💉 som har vandrat och vandrat runt nu i några år i deras kroppar!
Men nu när folk kan lyssna på den här informationen så hoppas vi verkligen att inte fler kommer ta fler gift 💉 nu!
Ändå ser man hur folk fortfarande står och köar för att få ta dessa 💉 ändå?
Immunförsvaret förstörs bara mer och mer och .an förstår ändå inte nånting eller ens varför?😇
 
Vad är det då egentligen som har gjort nu i några år här att dom flesta folk inte ens har förstått än ens vad allt det här går ut på?
Man klär upp folk i olika kläder som sen ska se ut att vara av den allra bästa sorten medans allt är bara en djävla hemsk och en helt enkelt en sån djävulsk plan som man inte har gjort över bara en natt skulle jag tro utan planerat det här över i många, många år!
Vi som har försökt att berätta det här. så länge nu och "ändå sover dom flesta fortfarande?"
Dom flesta tror inte ens att det finns någon agenda över huvudtaget?
Dom litar alltså bara helt blint på både vården och på våra politiker!
 
FORTFARANDE?
Dom litar på den helt genom denna stora korrupta läkemedelsindustrin och Folkhälsomyndigheten och alla andra myndigheter som bara ljuger!!!!!!!!!
Och hur kan man tro såna på 💉  som folk nu dör av i mängder?
 
Folkmord vet ju inte ens folk vad det är längre fast det är ju just nu det som mänskligheten utsätts för.
Dom som tagit 💉 och fortfarande tror på lögnen kommer aldrig att erkänna att dom har haft fel.
Det tär på deras ego att kunna erkänna att dom verkligen blivit och blev så lurade och gick på allt det här🙊
Ta tex pcr testen🤣🤣🤣🤣🥰
Spanien och portugal stoppade ju dessa falska test redan 2021 i januari?
Alla vet väl och har väl sett och läst att proffessor DR kerry Mullins uppfann dom också antar jag och han sa ju själv att det inte ens är gjort eller ens kan testas på ett virus?
sen köptes dom upp av WHO i kina! Hela den långa agendan i detalj!
Nu kommer smällen även efter alla giftiga 💉  som folk har tagit och det föds kanske mycket konstigt nu!
Det är bara det att dom som nu fortsätter och springer och tar alla injektioner som dom får ta, är också dom som inte har en aning om den information som vi pratar om och delar än idag och dom gör sitt bästa för att verkligen undvika den informationen hela tiden som dom bedömer som helt enkelt fake news!!!!!
Så dom kommer förmodligen aldrig att ens få veta vad som egentligen tog livet av dem heller!
Det är bara en liten klunga "några få människor"  som verkligen har fattat och som verkligen har varit lite grann intresserade av sig för det här och därför syns dom i din tråd och kan inte heller ge nåt sken av att det är många som vet.
Alla de miljontals andra människor som inte ens har en aning har inte ens fattat ett enda dugg!
Denna information om bedrägeriet ska ni inte tro är ute i mainsteam media än där det skulle i så fall nå dem mycket fortare!
Men vill man inte ens se det då?
Stoltheten går över förståndet helt enkelt!
Det är säkert oerhört många som skadats av vaccet. Det pratas bara inte om det öppet nånstans.
ÖVER HUBUDTAGET🤡
När nån öppnar locket på det här så kommer det bli en stor, stor tsunami av sskadorprecis överallt i världen och det kommer bli förtvivlade och arga människor! 😪
Sist då jag tittade på lläkemedelsverkes sida så var det över 105 000 inrapporterade vvaravjätte många allvarliga biverkningar oochäven 425 döda av detta vaccin.
Med tanke på en underrapportering så hävdar många att man kan gångra siffran med 10 i alla fall till att börja med. Bara i Danmark har det rapporterats in över 200000 biverkningar och där är det också en underrapportering. Det här är så himla fruktansvärt 🥲
Förmodligen kommer det nog bli en framtvingande förståelse till slut med ett fruktansvärt lidande för många där ute som sen följer då man verkligen inser vad man har sprutat i sig i sin kropp!
Men ser folk då eller förstår dom ens då?
Nej, jag tror att folk skäms så mycket för vad dom har kallat oss foliehattar och att vi varnat för nån djävla konspirationsteori" som nu visar sig att det var faktiskt sant" det som vi sa ifrån början?
Det här gör mig så arg så det är inte ens värt att tala om hur arg jag är ens, att folk har nån djävla tystnadskultur helt plötsligt?
Folk har väl pratat om biverkningar om mediciner I alla tider men nu tiger dom vaccinerade som muren helt plötsligt, fast dom var såna experter ifrån början och hpnskrattade och stötte ut alla ovaccinerade?
Jag undrar ibland: vilka batcher fick vi i sverige då😉
En sak är säker och det är att vi kommer aldrig någonsin nå dom som ändå inte vill se!
Tänk att man till och med blockerar det som många av våra  sjuksköterskor och läkare går ut med och berättar om detta giftiga vaccin????
Hur dumt är inte ens det?
Går ni ens till sjukhuset när ni är sjuka och vill ha hjälp eftersom ni inte litar ens på vad dom säger?
Vi litar alltså på sköterskor och läkare när vi söker hjälp men vi litar inte på dom när dom vill vara oss för ett giftigt vaccin🤡🙈🙉🙊
Hör ni inte hur dumt det låter!
Många har nu verkligen en dubbelmoral!
Folk förstår ju inte ens att många redan nu är ju avrättade och skådespelare har tagit deras plats??????
Såklart kommer allt att komma fram till slut då det blir svårare och svårare att stoppa undan den här skiten för varje dag som går även om locket som man har lagt på nu börjar sakta ramla av!
 

Fredag

Nya veckan har börjat redan fort och dagarna har bara ramlat förbi igen här som vanligt hemma hos mig och nu kommer helgen igen och jag har pratat med min läkare i falun flera gånger nu och jag har fått sänka dosen flera gånger också men ändå har jag samma jobbiga symtom kvar än så konstigt att nåt man ska ta bort ska ju ta ner värderna men dom bara stiger? Jag kämpar på med mina doser som är både upp och ner nu och hoppas att det verkligen löser sig till slut😥😢😭

Haft skola den här veckan som jag då har varje vecka 😊 och jag har hämtat lite paket med julklappar också till mina barnbarn och sen har jag ju fått ett litet barnbarnsbarn också i år, som är världens finaste lilla killesom finns i mitt liv nu🥰 som jag har slagit in nu så man inte är ute i sista minuten och får slå in allt sista veckan som det brukar bli🤣

Livet rullar på ändå trots lite mycket motgångar här på sista tiden även om det inte riktigt är mig som det just nu är värst för men tänker på många andrs och jag brukar alltid tänka så här " det finns faktiskt dom som har det värre" så man ska inte haka upp sig på att man ibland mår lite skit" jag lever i alla fall" och många gör ju inte det efter denna pandemi eller så är det många som är jätte sjuka nu och börjar känna av stickets biverkningar!

 

Många är tyvärr jätte sjuka efter den här denna falska pandemi med dessa gift 💉  som har varit och sitter nu i rullstol eller så är dom sjuka i olika dödliga sjukdomar och kommer inte överleva länge, som dom har fått då dom så uppriktigt litade på våra politiker och på våran media som tidigt gick ut med att detta 💉 var så bra, vilket man inte ens skulle gett till människor över huvudtaget då det är helt olagligt😉

 

Nu sitter många hemma och väntar på att den där proppen i hela flaskhalsen som nu äntligen ska " kanske" om man har tur " eller otur" att lösas upp äntligen " och när den sen gör det " för det gör den ju till slut" då djävlar kommer det gå undan minsann" för några i alla fall men resten vet man inte alls hur det kommer gå för dom som fortfarande ska kolla på våran media och mellon som svensson så härligt kollar på med hela familjen, med munnen fullproppad av sina godsaker och sitt glas vin eller sin öl eller grogg och är helt totalt omedvetna om vad som händer utanför sin egen dörr" om man nu ens bryr sig" för sina barn och barnbarns framtid, eller fortsätter man bara att lysa med sin frånvaro ännu mer nu idag trots all den information som finns och som har funnits i några år nu, eller har tankeverksamheten börjat gå igång äntligen på några få?

Jag blev väldigt förvånad faktiskt att jag har så himla många kollegor, vänner och även familj som är såna himla duktiga experter i det här med allt som händer nu😉 helst när det här fina 💉 kom ut på marknaden och folk stog som galna i kö för att få det och "nästan slogs om dom inte fick vara först i kön"😊 och jag blev nog satt på plats totalt kan jag lova av många i min krets " både familj och på jobbet, några få vänner som det ändå nu har visat sig var sååååå fel så jag är glad idag att jag själv tidigt i detta skede genomskådade denna djävla farsen och inte lyssnade på allt  vad dom sa fast jag var utstött av så många, ett bra tag men det här har också verkligen lärt mig vilka som jag tog bort också i mitt liv och vilka som stod kvar och som jag också idag mår bra av att umgås med och vilka som fick mig att må dåligt!

 

Man gör många misstag här i livet men man försöker också förstås varna sina nära och kära såklart " om man är normal vill säga" även om dom inte har lyssnat så har jag försökt och man har varnat ändå, sen är det upp till var och en att stå sitt eget kast om man verkligen inte lyssnade och sen hånskrattade åt mig och pratade skit bakom ryggen på mig att nu stå där idag och ta alla dom konsekvenserna av det som man har valt!

Så mycket verktyg och nycklar som både vi och många andra runt omkring oss har gett sina nära och kära hela tiden under en ganska lång tid nu och vi har visat alla och man ser nästan i sin krets idag vilka som bara "endast fortfarande" rycker på axlarna  som om ingenting har hänt och "inte ens bryr sig"  vad man har sprutat in i sina kroppar..som blir bara sjukare och sjukare? Vissa folk kommer inte ens att vakna när det kommer ett riktigt scare event, idag vill dom inte ens höra när man säger att vi visste trots allt sanningen ifrån början men dom lyssnade inte ens, det enda dom säger är att " jag vill inte höra" och det förstår jag idag att man inte ens vill höra då man själv går omkring och tickar och tickar som en djävla bomb som inte man vet när det smäller av? Hur lycklig är man av det nu då?

Varför och hur kunde man nu ge dom här obeprövade, nödgodkända, giftiga 💉 utan ens ett samtycke och ge detta 💉 till människor fast det aldrig ens har prövats på människor och alla dom djuren i försöken dog ju efter djurförsöken? Och dessutom tror man att det är gensaxen som ändrar folks DNA så man tillhör nån annan och dom var alltså villiga att pröva nåt helt nytt på mänskligheten som "aldrig nånsin hade varit prövat innan" och dessutom med ett mRNA 💉 som dom visste att det inte ens var godkänt 🤭

Tänk att dom som har jagat oss hela tiden i dessa år får nu sitta i s.k " heta stolen" eftersom dom är ägda och sprider missinformation medan vi andra, ja vi ska ju faktiskt njuta av den här fasen som vi verkligen är i nu eftersom vi tidigt visste vilka lögner som dom spred Så nu är det " pay back time"  folks som kommer och vi är jätte glada för det!

Jag tänker så här varje dag när jag öppnar Facebook att folk förut gav sig in i många  och mest alla dom olika disskussionerna och verkligen kritiserade det som man skrev eller la ut om själva 💉 men nu verkar dom har blivit mer tysta av nån konstig anledning? Börjar den kognitiva dissonansen att avta månntro så det börjar bli riktigt jobbigt att ens gå in i en diskussion idag pga det vi förmedlade vara bara sanningen och ingen sån där konspirationsteori " som vi s.k foliehattar" sa och som väldigt många bara spottade ur sig så fort man sa nånting om 💉  för folk bara avskyr att dom har fel och idag tror jag att några få " inte många i min krets då" i alla fall har insett att innerst inne så hade dom faktiskt fel och tar inga fler nu 💉 men ändå vet man att man redan har tagit 2 eller fler och det räcker kanske för att bli väldigt sjuka! Eller rent av kanske till och med dör inom bara några år då det jobbar för fullt i kroppen och förstör organ efter organ tills dom inte orkar ta hand om alla gifter mer!

Om man börjar läsa mellan raderna på olika nyhetssidor så ser man ju röda trådar som dom lägger ut lite överallt " hela tiden" varje dag"  för att vi ska se och för att vi ska förstå men hur många gör då det? Många säger ju att dom gjorde rätt, då får dom väl stå för det idag också då, och några få erkänner att dom gjorde fel val, men att tänka på det nu är ju lite hårt när man redan står där i hela skiten!

Många är det nog sen länge redan försent för även om det kommer dröja ett tag innan det kommer märkas, och många kommer förmodligen att få genomlida en smärtsam process och vi som inte tog det kommer också få genomlida mycket med dom som vi mister för att dom verkligen inte lyssnade!

När kommer nu nästa gång när alla gamla återigen ska stängas in på sina äldreboenden för att ingen smitta ska komma in dit med en ny pandemi? Det ska spelas på ytterligare en gång till och det ska återigen bluffas så folk springer fort som fan och tar nästa dos igen? Hur många ska man sätta palliativ vård på den här gången? När sätts sjukhusen i stabläge igen? Agendan bara rullar på om och om igen och svensken sitter ner stilla i soffan hemma och förstår absolut ingenting? Jag tycker att allt är mer en avlivning med massmördare!

Nu är det alltså tid att dom ovaccade boostar sig riktigt ordentligt så inte dom som är vaccade smittar oss! Såg en man som just tagit 3 doser och han kunde inte alls förstå att han helt plötsligt hade fått cancer????? Man förstår alltså inte att det har ju ett samband med 💉?????och det här gör mig så himla ledsen😭 men alla har vi våra resor och våra uppgifter här på jorden så allt har väl en mening antar jag att det vi inte får uppleva i detta livet kommer kanske i nästa liv då även om det kommer bli mycket smärtsamt! Agendan följs" till punkt och pricka" och dom säger ju att befolkningen ska ner till bara 500 miljoner människor på jorden så det är ju många än som ska gå åt enligt planen!Dom är ju på god väg har vi sett och lyckas med den här planen!

Det märks nu och även en studie som har gjorts har visat nu att dom som får långtidscovid är ju faktiskt dom som är 💉 och om man tänker efter lite grann så är det nog antagligen dom som är just dessa biverkningarna av själva 💉 och jag tycker att många har blivit så konstiga runt omkring en, som dom är trötta jämt, glömmer saker, verkar ibland helt borta, och får inte luft så fort dom anstränger sig? 

Sanningarna som kommer fram nu mer och mer för varje dag för dag som går är så obehagliga så jag förstår att dom som har tagit detta skit 💉  fulla i gifter inte vill höra på oss längre då vi ändå försökte varna länge och tala om att dom verkligen var farliga! Eftersom EMA har ju själva gått ut och sagt att dessa 💉 var inte ens menade att varken förebygga eller ens minska spridandet av själva covid utan dom var enbart menade för individer! Regeringarna visste ju ifrån början att dessa 💉 inte alls skulle hindra någon smitta alls men dom var ändå så himla tysta som muren och inte sa nåt om det? Man dolde alltså precis alla biverkningarna och utsatte desdutom precis hela mänskligheten för en livsfara! EMA konstaterade också själva att ingen ens under 60 år skulle eller borde ens ha fått tagit detta 💉 och det skulle även ha gjorts i samråd med läkare...Ändå har all propaganda från både media och regeringen som " kavla upp" har gått ut på ifrån början? Att alltså få människor att spela rysk roulette med sig själva och med sina liv? Dom här vaccinationskampanjerna skulle ha stoppats för länge sen då dom inte ens uppfyller kraven som EMA har? Ett helt enkelt stort bedrägeri mot medborgarna!

Var det ens nån som lyssnade när en kvinna frågade B.G om just befolkningen att vi var överbefolkade och han glatt sa att vi var ju faktiskt överbefolkade? Kvinnan frågade då hur man skulle minska befolkningen! Han svarade " med vacciner såklart som vi ska använda! Kan det då kännas tydligare än nu vad som nu pågår? Nej, vet ni man ser bara sjukdom och död av dessa injektioner 💉 och mer kommer det förmodligen bli! Tyvärr!

Det här är en sån stor skandal i hela stora världen och den största skandalen nånsin"enligt mig" är " att nästan hela mänskligheten gick på det här" 🙈 hur mycket vi än varnade 🥱😫🤔 bara för att eliminera jordens befolkning i en agenda🤑 men dom visste hela tiden vad dom genomförde eftersom alltihopa var en plan.

Men, men nu drar det återigen igång igen att nu ska det tas nya 💉 igen så fler kan bli sjuka och dö! Dom fortsätter ljuga som vanligt och svensson kavlar glatt upp och fortsätter ta fler! Hur länge ska man ens orka se på när bara fler och fler blir bara sjukare och sjukare och ändå förstår dom inte?

Nu rullas allt upp på nytt igen och vi, ja vi får väl hänga med så gott som det går nu och se på när en efter en faller ihop och vi står kvar sen själva och fler med oss men vi kämpar på vi som vet och hela tiden visste agendan!

 


Måndag

Helg när den är förbi igen och så börjar en ny härlig vecka med nya utmaningar igen då!
Dagarna, veckorna, månaderna och åren bara rinner iväg och jag, ja jag bara hänger med liksom på nåt sätt!
Nu har jag då minskat dosen på min medicin och vi får se nu då om det håller i sig den här gången så jag får börja må lite bättre igen😇
Fick även ett brev ifrån min läkare igår också som opererade mig i falun och dom hade tagit prover på min sköldkörtel som inte visade ett minsta tecken på varken nån cancer eller nåt annat konstigt utan den var så fin sa hon😇
Så jag hade inte ens tänkt tanken på att det skulle vara nåt sånt heller då jag är noga med att äta sånt som håller sånt skit borta😇
Idag var det kallt ute och härom natten var det hela - 13.6 grader så nu känns det att vintern är här😊
Just nu mår jag bättre än nånsin faktiskt i livet och har gjort ett bra tag nu fast jag ändå är sjuk, det är så skönt men tror att det mycket betor på att jag har börjar tänka mer på mig själv nu och på dom som även finns runt omkring mig också som alltid finns för mig🥰
Har tagit bort ganska många energitjuvar i mitt liv idag och dom som inte ger mig nåt bra i livet som man ändå inte mår bra av😊
Mitt lilla barnbarnsbarn ligger i falun nu och är dålig lilla stackaren "gammelmormors hjärta" så liten och så försvarslös, tur att han har sin mamma och sin mormor med sig som tar hand om han där nu🥰
Vi har kontakt varje dag och min dotter ringer video så jag får se underverket🥰
Idag fick jag ett samtal ifrån mitt barnbarn Thilde som sa att dom ville fira jul med oss nu i år🥰
Bella sa att dom skrikit rakt ut att dom ville göra så i jul och ingen blev så glad som jag blev såklart🥰
Jag har aldrig under åren som har gått fram till nu heller firat jul med mina barn och barnbarn sen dom blev vuxna och sen flyttade hemifrån då dom har firat med sina andra respektives föräldrar😇
I år kunde jag tyvärr inte åka med dom till jul då jag jobbar precis hela julen😇
Jag har bara varit runt och lämnat julklappar till dom i alla år och vissa barnbarn är så duktiga och tackar för sina julklappar medans vissa i te ens hör av sig men nu köper jag o kså bara till dom som uppskattar julklapparna ifrån oss också och blir glada för det😊
Så det var jätte snällt av min minsta dotter och bjuda upp oss till dom nu över jul nu i år🥰
Jag har klarat mig såklart ändå då jag har ju ändå min mans familj också men lite skoj ändå att fira med barn och barnbarn ibland också🥰
Det kanske inte blir så många år här nu som många kan fira jul ens med sin släkt då det kommer bli många "som jag har sagt tidigare"  som antagligen kommer att bli sjuka och många kommer förmodligen bli mer än bara sjuka av detta 💉 som dom har tagit så många får nog räkna med mycket ledsamheter här framöver och många kommer nog bli att sitta ensamma dom också och då är det ändå skönt att veta att man själv slipper känna nån skam mot nån att man inte fått varit med tidigare i alla fall så att man måste känna ett tvång med nåt som inte har varit förut🫠
Vad vi vet och vad vi har tjatat så himla länge om i flera år nu är ju att C19 💉 innehåller ju aluminium och glykol och även kvicksilver " som dom flesta 💉 naturligtvis gör" om msn nu inte redan visste om det då " det innehåller även dna ifrån barnapor som man kan få " chicken pox " av och ifrån kycklingar som kallas mrc-5 och även nåt som heter graphene oxide som är så livsfarligt när det vandrar runt omkring i våra olika organ i våra kroppar och sakta förgör dom till dom helt enkelt inte orkar mer pga giftet som dom utsätts för.
Finns att läsa på
www.talaomdet.se
Kan man även läsa i innehållsförteckningen " om man nu orkar" vilket jag själv tror att folk bryr sig inte ens om att kolla"?????
Konstigt att man inte ens vill veta vad man sprutar in i sina kroppar?
Det är min mening i alla fall😊
Nu har det även visat sig " som jag också sagt i flera år förut och tjatat om" att en ny studie där den visar att Pfizers mRNA orsakar alltså en sorts turbo cancer 🙈  hos dom som är 💉 och det smartaste som dom har gjort är ju att det ska inte märkas ens att cancern finns i sin kropp " innan det har gått så långt så det redan är försent" att bota den och då är det försent och man tynar fort bort och dör?????
Många som har gjort det nu dom senaste åren😢
I en belgisk studie där dom injicerade 14 möss med bara endast två Pfizer doser covid-19  mRNA - 💉  så dog den första musen "alltså 7%"  helt plötsligt och hade då fått den här turbo cancern med lymfominfiltration i sina olika organ som lever, njurar, mjälte, lungor och även i sina tarmar och mössen "hade inte ens visat "ett enda tecken" på att vara sjuka innan den plötsliga döden infann sig, så nåt smart har dom allt gjort med dessa 💉 så människor inte ska kunna eller ens hinnas räddas då det gått för långt när man väl upptäcker att man har det🙊
Det här är ju den andra studien på just Pfizer mRNA - 💉  som visar att folk får turbo cancer efter  just 💉 
Den här studien med just dom här 14 mössen var större än studien för att ens godkänna Omicrons bivalenta mRNA-BOOSTER💉 mot covid- 19 som nu har getts till miljonär människor runt om i världen och den studien omfattade bara 8 möss..???????
Så åren som kommer lär väl visa vilka som har tagit 2 eller fler av dessa berömda 💉
Advokat Tom Renz som också vittnade om just den här utfrågningen om " Injuries Caused by COVID - 19 💉 med detta mRNA med teknikens uppfinnare Robert Malone sittande bredvid sig i rätten sa att covid- 💉 tyder på att det är ett biovapen" precis som jag sa ifrån början" som ligger bakom precis hela denna plan och denna hela stora agendan och har varit planlagt sen länge, länge och minst åtminstone i 9 år tillbaka genom s.k " gain of function - forskning" 🤑🤪
Det hävdas även i målet att EcoHealth Alliance arbetade med CCP och även Wuhan med laboratoriet där och skapade" ja typ det här som vi har haft som en fruktansvärd mardröm nu" och dom visste " precis" vad dom gjorde och det finns även massor av bevis på det här!
 
 
Många känner sig lurade nu" men glöm för sjuttsingen inte nu"  att det var endast "bara du själv"  som gjorde ett helt eget val innan du ens besprutade dig med detta gift!
Om nu släkt, vänner, kollegor" ja name it " hade lyssnat på oss som fattade ifrån början så hade inte så många behövt förlora och kommer att fortsätta förlora så många som dom idag har gjort?
Att det sen är så få svenskar som inte ens kan förstå vad som sker ger mig ännu mer oro och det går mig totalt förbi!
Eller vill man helt enkelt inte förstå?
Bryr man sig absolut ingenting?
 
 
Det är ett medicinskt experiment att man nu använder sig av ett 💉 mot just covid- viruset Sars-2 eftersom inom EU har ju dessa 💉 fått " Conditional marketing authorisation" som alltså bara har ett villkorat tillstånd att användas som menas att man inte ens har testat det här 💉 så dman vet inte ens om det är säkert eller ens är effektivt" vilket vi med facit i hand idag har sett att det ju inte är"
Ett villkorat är bara endast provisoriskt godkännande och omvandlas till ett godkännande den dagen då dom uppföljande studierna visar att eller bekräftar att dom verkligen är positiva!
Om nu inte detta 💉 blir ens godkänt som " är bara nödgodkänt" till sista december i år, ja då tar man helt enkelt bort det ifrån marknaden då det inte ens fungerade eller ens hade nån effekt och jag själv tror att detta 💉 kommer förmodligen inte att ens bli godkänt då dom fått in så många svåra biverkningar och så många dödsfall redan i dagsläget..
Och fler lär det bli innan denna studie ens är klar.
Ett experiment 💉 kan inte ens godkännas ens fullt ut förrän just en klinisk studie är helt fullbordad och vad vi vet så görs det nu😇
Batchen som är farligast av "grafenoxid" så var det 99% i spanien som fick just dom och jag kan tänka mig att dom lär nog inte överlevt länge efter det!
Det är ju så uppenbart att man kan ju inte ge precis alla människor precis samma procentsats för då skulle ju "fler än vi som fattade ifrån början" också fatta att nåt inte ens stämmer så därför får ju alla olika människor olika procentsatser såklart så inte alla skulle bli sjuka eller dö samtidigt..
Enligt han som uppfann grafenoxid så fungerar det så att tar man detta giftiga 💉 så lever man i 8 år om man har tagit bara 1💉  som då innehåller 20% grafen och sen ju fler man har tagit ju mindre år tar det ju då innan man blir sjuk eller dör, beroende på vilken procent gift man har fått i sina stick!
Sen vet inte jag om det är så men dom som gjort det här giftet vet nog mer än vi skulle jag tro!
 
 
 
 
 

 

 

 

Fredag

Hejsan igen mina kära läsare, det har nu då gått några veckor sen jag gjorde min operation " äntligen" och jag börjar att kunna röra lite mer på huvudet nu..
Det känns bra i alla fall!
Blev ändå så himla dålig i helgen och jag kunde inte knappt gå så jag misstänkte direkt att jag hade alldeles för på tok för höga värden " igen" och att jag hade fått tillbaka min giftstruma med graves, såklart igen" fast jag har tagit bort hela min sköldkörtel🤔 och det blev genast mycket intressant kan jag lova!
Mycket riktigt så jag ringde till falun och berättade att jag faktiskt mådde så himla skit nu igen trots att jag hade tagit bort det som egentligen skulle göra så att jag mådde mycket bättre?
Samma dag skulle jag ändå upp till falun ändå för att prova ut en korsett för mitt diskbråck i ryggen så jag fick gå in på lab också och ta nya prover samtidigt när jag ändå var på plats där och mycket riktigt mina värden hade skjutit totalt upp i höjden" igen" FAST SKÖLDKÖRTELN NU VAR HELT BORTA?
Så dom hade helt enkelt gett mig en alldeles för stor dos" ifrån början och det visste ju jag eftersom jag hade samma symtom nu igen som då när jag hade och fick giftstruman för några år sen 🤔
Så det var bara att minska dosen nu och se om jag nu kan få börja äntligen och må bättre igen😇
Det är mycket attacker mot kroppen just nu, med typ det som dom kallar ett corona 💉  med folk som även nu får shedding av dom giftiga  💉 som andra har tagit och inte på tal om all 5g strålning som dom utsätter alla för och sen den skit i vissa mat som vi också äter som är fullt  proppfulla med olika giftiga e-ämnen.
Många människor har nu börjat att ta underhållsdoser istället av både ivermektin och hydroklorqin för att slippa få i sig all skit som vi luras i och det hade också kunnat rädda så många som blev sjuka även i corona men istället valde dom att många fick dö istället med helt fel medicinering?
Man kan även avgifta sig också om man utsätter sig för s.k shedding, som när man tex umgås med många andra som är 💉  " ca 85% är ju tyvärr det" och man kan även ta d vitamin och zink , en naturlig quercetin , och naturligt NAC som är så mycket bättre än mediciner som faktiskt är syntetiska!
De vaccinerade springer nu omkring" som jag har sagt förut" som nå tickande bomber och är också en gående spikproteinfabrik, som bara sipprar ur sig gifter hela tiden, vilket de ovaccinerade inte alls gör.
Dessutom så utvecklas ju inte antikropparna heller hos dom  som redan har haft en helt vanlig covidinfektion om den sen senare vaccinerar sig också.
Sprikproteinerna kopieras och kopieras om igen och igen och igen men antikropparna uteblir då.
Idag står vi med facit i hand i alla fall och ingen som inte tog det här giftiga 💉 ångrar sig nog inte heller skulle jag tro när det sakta, sakta kommer fram att det var inget annat än ett farligt gift som ska antingen göra en sjuk eller att man dör!
Jag tror att många, många har kommit på nu att allt bara var en bluff men nu är det så försent för många att ångra sig då man har sprutat sig full med all den här skiten som är så giftig så alla försöksdjur dog på bara några minuter och man inte ens fick ge det här till människor då det var livsfarligt!
Hur kunde man inte ens förstå det här när vi talade om det ifrån början att man inte skulle ta det?
Min svärmor sa till mig" vi skulle ha lyssnat på dig ifrån början för du fick rätt" och hon frågade hur jag kunde ens förstå eller veta ifrån början?
Jag har bara ett svar och det är " fråga dig själv varför du inte förstod eller visste?
mRNA injektionerna består ju av en mRNA kod som ligger inkapslad i små paket av s.k nanolipider" som jag har skrivit om förut flera gånger" som gör att dom sen tar sig runt i hela era kroppar och passerar även era blod och hjärnbarriären på er, vad tror ni händer då?
Jo för att mRNA koden är så fint konstruerad för att ta sig in i alla cellerna på er, men inte i cellkärnans DNA utan i cellerna för att koda om cellerna så att dom producerar SARS- cov-2-spikproteinerna🤔
T-cellerna mobiliseras sen för att angripa och sen döda cellerna i era kroppar som producerar främmande proteiner i kroppen😏
Det låter inte så mysigt va☹️
Det här sa jag för flera år sen!
Det här är den troliga förklaringen "har man sett" till att just myokarditis och alla blodproppar som bildas i kroppen som antagligen är nanolipid- omslutna av mRNA paketen, som trängt in  djupt i cellerna i både hjärtat och blodkärlen där T- cellerna angripit cellerna här!
Det här var inget misstag när det gjordes utan allt vad tydligt en mening och man visste precis vad man gjorde!
Deras tillvägagångssätt var helt enkelt en plan, en hänsynslös sådan och en censur och uppenbara lögner som narrativet gick på!
Helt enkelt ett helt nytt 💉 experiment som man till och med har använt människor till att prova och experimentera på🤫
Injektionerna är konstruerade så att immunsystemet ska angripa kroppen urskillningslöst då det inte är nåt 💉 utan det är helt enkelt ett mänskligt vapen bara för att skada och även för att döda mänskligheten och det är en plan sen många år tillbaka och den här mRNA tekniken kan inte ens användas till något 💉  då immunsystemet blir överbelastat så kroppen blir helt enkelt mer mottaglig för olika sjukdomar som tex bältros, rosfeber, och ökar i och med det också en försvagad motståndskraft mot tex cancer vilket man kan både se och läsa om i statistiken och det här visste alltså till och med Pfizer om?
Det finns att läsa om då precis alla data är redan ute!
Det kan man även läsa i alla deras dokument och med stor sannolikhet även politikerna i vårat land som narrativet lyssnat och litat på är inblandade i det här också!
Fertiliteten har minskat rejält dom senaste åren och det har inte fötts så lite barn på över 20 år som det gör nu och barn föds med olika fel " om dom ens hinner födas innan dom dör i magen"?????
Dom däruppe på toppen ljuger och säger ingenting utan tystar ner allting medans överdödligheten skenar bara mer och mer uppåt i alla länder nu!
Dom visste vad dom gjorde och dom visste att narrativet, ja dom flesta skulle kunna gå att lura och dom ville bli av med hela 90% av jordens befolkning men vissa av oss förstod ju hela agendan från början så alla lär dom inte kunna döda!
Ni ska inte tro att allt vi upplever nu i våran värld som alla oroligheterna med krig och krig och allt som pågår bakom våra ryggar inte är planlagt utan så är det bara för att dom ska kunna dölja sina brott mot mänskligheten och för att distrahera dom som det går att distrahera från all denna sanning" dom som fortfarande och hela tiden har trott på lögnen för att just dom ska kunna införa sin agenda som är planlagt sen långt tillbaka!
 Varför tror ni att kunniga läkare och forskare åker omkring överallt och har föreläsningar om detta giftiga 💉 och delar verkligen med sig av sina kunskaper och sin fakta?
Tror ni att dom gör det för att dom tycker att det är kul?
Eller för att ljuga om det som dom vet är sant?
Nej, vet ni nu är det allt dax att vakna till liv, och börja se det som är sanningen.
Ser man inte alla biverkningar som folk får eller ser man inte det om man är 💉?
Plötslig död?
Ökad ALS?
sjunkande barn som föds?
Turbocancer?
Depressioner?
Ångest?
Multicancer?
Hjärtproblem?
Stroke?
Folk faller ihop och bara dör utan vidare?
Ja mycket mer som kan nämnas men förstår ni?
Kändisar som går ut och säger att dom mår verkligen dåligt efter dessa 💉?
Eric clapton skrev till och med en låt om det här!
Läkare och forskare som har tystats för att dom har gått ut med sanningen!
Ett preparat som har tillverkats som man ifrån början sa att det skulle stoppa corona viruset 🤔🥱😵‍💫 men som visar sig bara mer och mer att det är ett preparat som slår ut hela människans immunförsvar istället🤔
Det var ett bra 💉 va?
Människor som blir drabbade av nåt konstigt som man inte ens vet vad det är för åkomma man får?
Små barn som dom gett dom här injektionerna till har många av dom dött bara kort efter?
Folk dom flesta har följt narrativet och tagit dessa giftiga 💉 som staten har sagt åt dom att göra " för dom litade ju på staten" vem kunde tro att dom ville mänskligheten illa" och nu är dom ändå sjuka, jätte sjuka för att dom skulle ta nånting som skulle skydda 🤡 och många kan inte ens gå längre utan sitter i rullstol!
Folk lider för att dom litade på dom som bestämmer!
Är inte ens dom svenska mainstreamjournalisterna intresserade av sanningen eller är dom köpta?
Undra om ni sover över huvudtaget om nätterna?
Här ligger det väl ändå nån hund begraven i alla fall eftersom inte ens journalisterna gräver, dom som fan gräver i allt annars så nåt konstigt är det allt!
Blundar dom?
Man kan inte missa om man nu är en journalist att det har inkommit och blivit registrerat hela 104 874 rapporter om misstänkta biverkningar för dom som har 💉 sig fram till den 5e januari i år och därtill är det 7749 ALLVARLIGA BIVERKNINGAR?
När man 💉 mot svininfluensa 💉 så stoppades den när det kom allvarliga flera biverkningar och nån som dog på en gång men nu trots att det finns så många biverkningar och dödsfall så stoppas det inte ändå?
Varför inte då?
Här nånstans om man använder hjärnan så måste man ju nånstans förstå att det är nåt som är fel?
 
 
Kommer vi klara det här då vi som har förstått att det här är en diktatur där makten kan sitta och bestämma och göra precis det som dom vill göra med kontroll över dom som kommer vara kvar, man kanske en dag ångrar att man fick leva kvar?
Vad vet vi?
Vi har tagit tag i det här helt själva vi som inte vill ha den här världen!
Nu behöver ju kvinnor inte ens föda barn ens längre utan barnen görs i konstgjorda livmödrar, ja det är verkligen en sjuk värld som vi lever i vi som har märkt det här och sett!
Är det för att det är lättare att tillverka barn på konsgjord väg som man sen kan använda till pedofiler och deras nätverk som det görs idag i eliten?
Dom barnen behöver ju inte ens regestreras eftersom dom finns ju egentligen inte alls och dom tillhör ju ingen heller!
Många har förstått nu men långt ifrån alla har man sett som att dom äldre lämnades ensamma och dö en efter en efter att ha blivit tvingade av sina anhöriga eller läkare att ta den de är 💉 som skulle vara så bra!
Som istället gav ingenting till hjälp utan en hjälp att dö!
Hur ska alla barn som nu föds klara av alla dessa injektioner som dom får av alla de slag och nu ska dom börja ge covid 💉 till barn från 6 månader?
Deras små kroppar kommer ju bli så förgiftade av alla dessa injektioner för små kroppar klarar inte av så här mycket gift!
Inte konstigt att så många barn har så många olika diagnoser idag då deras kroppar är fulla av gift som drar ner hela deras immunförsvar!
Varför tror ni att den tyska läkaren Reiner Fuellmich är fängslad på obestämd framtid?
Jo, för han har jobbat intensivt med att lägga fram så mycket bevis för att få fram ett åtal mot "alla dom"  som har tillverkat ett gift och sen uppmanat folk att ta detta farliga gift som till och med dödar 💉  människor.
Jag hade förresten ett varsel härom natten och det var riktigt otäckt faktiskt fast jag är inte den som brukar i vanliga fall tänka så utan jag tycker ju att allt sånt är så himla spännande.
Det var ganska länge sen nu som jag hade det faktiskt och det beror nog på att jag får ofta till mig saker som jag ser vad som kommer hända ändå och jag får även den där känslan när nån ska gå bort ändå utan mina olika varsel😢
Den här gången var det väldigt intensivt och det gick fort" eller kommer gå fort" det låter lite bättre!
Det värsta va att jag vet ju att ibland så får man vad man förtjänar eller hur man ska förklara det och att allt faktiskt har en mening ändå men ibland tycker även "jag" att saker är väldigt orättvisa även om man inte ens har nån bra kontakt direkt eller ens med sig nån
 
i sitt liv😢
Ändå har jag nån liten aning om varför det blir så om man inte nu har gjort det som man ska i sitt liv här!
Mycket kommer till mig nu och jag är oftast tyst om det utom till vissa som jag säger saker till!
Tycker inte man ska behöva eller ens tänka på att säga nåt till nån som ändå inte är värd att varnas!
Tiden är ändå den som får utvisa.
Allt har en mening och jag tror alla vi får det som vi ska få även om det många gånger är jätte jobbigt!
 
 
 

 


Fredag

Ny dag, en ny vecka igen och vi har även nu gått in i en ny månad nu igen " November" redan, oj, oj och det har ju faktiskt kommit massor av snö som håller på att försvinna helt nu igen " tack och lov" så första snön har i alla fall lagt sig nu och det har hunnit med att bli slask också återigen😇
Det har redan gått en vecka nu sen min operation och det blir lite lättare och lättare för varje dag nu att svälja och att kunna äta igen, och värken i kroppen efter alla dessa mediciner som dom proppar en full med och sen all den där narkosen som jag alltid får extra ont i mina leder av efteråt, men det är klart att äter man nästan aldrig några mediciner i vanliga fall och dom proppar i en sådär mycket på en och samma dag så blir ju såklart kroppen att göra fruktansvärt ont när allt går ur kroppen sen igen.
Så jag har fått äta minimalt med värktabletter nu för att hålla borta åtminstone den värsta värken och tack och lov efter några dagar så kunde jag äntligen låta bli dom!
Jag är ju ingen älskare av mediciner om man säger så då jag en gång i tiden blev väldigt sjuk just pga av att läkarna gav mig massor och tvingade i mig en massa olika gifter som såklart gav mig en hel del biverkningar😇
Min minsta dotter Isabelle har varit hit och hälsat på mig efter operationen med sina barn" mina barnbarn" då det var mitt barnbarn Wilma som ringde och frågade om dom fick komma förbi och hälsa på och såklart fick dom ju de!
Sen kom min största dotter Therese och mitt största barnbarn Jessica och mitt lilla första barnbarnsbarn Ian också och hälsade på mig och jag fick ett jätte fint "krya på dig leksands ljus" av min dotter🥰
Jag hade sett dom där när dom la ut på anonns och Therese vet precis vad jag tycker om, hon är så himla snäll och go🥰
Så glad att jag har så mysiga barn och barnbarn som kommer och hälsar på mig när jag inte kan hälsa på nåt själv🥰
Jag har varit även till graven och satt på lyktan till min mamma så nu lyser det så fint där igen, jisses vad fint det är på kyrkogården när det är allhelgona helgen😇 
Dom dödas dag och jag bara älskar att gå på kyrkogården då😇 och känna gemenskapen och lugnet på nåt sätt!
Jag har varit äntligen på filmen " sound of freedom och sett den med min största dotter och jag grät förstås och min dotter tyckte att jag var så känslig men har man sett och förstått innan man ser fil.en så förstår man hur illa våran värld egentligen är!
Nu nästa gång så åker jag på hockey med min minsta dotter till Leksand🥰
Är så glad att min minsta och min största dotter vill göra saker med mig och frågar om jag vill följa med ,det är så guld värt att ha dom och få komma ut och göra saker tillsammans med dom🥰
Det här med det giftiga💉 kommer ut mer och mer nu i både våran och andra länders media och informationen om just faran med det här 💉 som nu har kommit till dom flestas kännedom och som fanns långt redan innan det ens distribuerades.
Jag fattar ändå inte att folk är så lättlurade "än idag" och gick på all den här agendan och fortfarande gör det som hela den stora eliten har kört med nu i några år och det bara fortsätter och fortsätter och kommer inte ens till nåt slut än?
Folk är inne på 7e sprutan nu, ja ni hörde rätt och dom 6 före har ju inte ens hjälpt🤣😇
Hur tänker man då?
Folk bara fortsätter att spruta i sig nya 💉 igen och igen,
I princip nästan alla som jag känner i alla fall  i min närhet och i min krets där jag umgås är kontaminerade med det här fina härliga giftet.
Folk som verkligen överlevde detta gift var dom som var över 65 år och bara fick lite av en rätt sorts medicin och dom som inte fick den, ja dom dog istället för att istället om dom nu hade fått rätt sort på en gång som skulle man ha räddat dom om inte dom högst upp inte hade fått styrt precis allt!.
Jag kommer aldrig att ta något 💉 och allra helst inte det här som var mot just denna falska covid eller det som nu kommer ut på marknaden återigen i en ännu nyare och ännu farligare produkt som är ännu farligare och ännu fler kommer ju såklart att dö av det!
Det räknade många av oss som förstod det redan för flera år sen!
 
Vilken tur att alla små barn som bodde i sverige i alla fall  slapp ju ta det här giftet i alla fall till skillnad frå i andra länder där barn har dött som flugor!
Nu ska dom börja ge barn från 6 månader det nya ännu farligare 💉 och jag hoppas att dom som får barn idag tar nu sitt förnuft till fånga och inte ger dom det som många föräldrar har gjort idag med sina barn med det som redan finns på marknaden😇
Det är ju nån mening med detta utsläpp och detta gift I planen som dom hade och titta nu runt omkring oss, jag sa redan 2019 att år 2022, år 2023, år 2024 kommer vi att få se resultatet av detta giftiga 💉 och det ser vi ju nu, folk dör i galopperande cancer som aldrig förr!
Folk får ALS  och demens fort och dör fort!
Dom bara ramlar ihop överallt och dör och vi kommer nog få mista många i år och nästa år av våra nära och kära och många kommer nog stå där ensamma och ångra sig men då är det redan försent!
Vi kan ta tex alla piloter som flyger i luften nu🤡 där hela 75% fick flygförbud för att dom hade kommit på att några dom dog helt enkelt i luften, bara helt plötsligt, dom flygplanen hade jag inte velat seta i i alla fall!
Inte ens eliten vill flyga med dom som är 💉 längre utan är noga när dom flyger att piloterna verkligen är o- 💉 i dagens läge.
Ni får gärna fortsätta att kalla det för skadeglädje eller vad ni vill men foliehattarna bara växer och växer och är stoltare än någonsin i nuläget för dom få som vi har lyckats få att lyssna på oss och förstå?
Det sägs att det är 100 miljoner döda är det bara nu i hela världen av detta 💉
Att man kan kriga sig till fred är typ som att supa så man tror att man blir nyker🤡
Alla 💉 är till för att skada och göra människor sjuka och även för att döda i längden och resultaten börjar nu visa sig ganska mycket😇
Ser man inte själv hur många som har blivit sjuka i ens närhet i alla olika sjukdomar och folk bara ramlar ihop och dör överallt!
Dom har ju visat oss i många, många år i böcker, i filmer, i serier hur det kommer se ut för att kunna få så många som möjligt att verkligen vakna upp och att visa oss att det här kommer att komma i framtiden?
Men hur många förstår idag eller ens har förstått över huvudtaget att den där serien simpsons, ni vet då när  man tar av sig masken och sen visar sitt ansikte och vad som döljer sig där?
Eller den där filmen jönsonligan eller serien om när dom gjorde redan covid vaxxet långt före innan det ens var påtänkt på marknaden?
Berättelser i några av avsnitten så man ska förstå! 
Sånt som dom försöker få oss att förstå vad som kommer hända i framtiden " alltså nu" och visar det för oss och när vi inte förstår det så kan dom ju fortsätta att vara dom där onda för mänskligheten då många av dom förstår inte ändå att det är nu som det verkligen är här i verkligheten!
Dom berättar ju för oss i förväg och ändå ser inte så många varför?
Hade en s.k vän på Facebook " Mathias B. som hånskrattade åt mig och förlöjligade mig flera gånger när jag påpekade det här, det var faktiskt en person som jag såg upp till för några år sen och trodde han verkade smart men idag har jag förstått att han förstår ingenting alls" inte alls påläst" och han tog bort mig " tack och lov" och så länge det här är okej för dom i eliten så kommer dom förmodligen fortsätta!
 
Infiltration på hög nivå inom det politiska i hela världen pågår och 80% ser det inte ens!
Såklart kommer eliten att få sitt straff till slut " hoppas vi som kämpar" och vi som har kämpat  så länge nu får ett slut på det här!
Men dom som inte kämpat så?
Kommer dom verkligen klara av allt som kommer ut på en gång om man inte ens idag ser ett dugg vad som sker överallt runt omkring oss?
Folk kommer bli så chockade, när dom verkligen vaknar upp och förstår vilken verklighet vi verkligen lever i!
Allt kommer ju såklart komma fram till slut!
Organisationer försöker nu aktivt att cencurera precis allt vad det gäller med både 💉 eller childtrafficking som pågår överallt och det värsta är att dom som står en nära gynnar den här skiten😡
Hur sjukt är inte det?
Så fort man skriver eller yttrar sig om just 💉 eller om putin då djävlar hoppar dom på en som om man vore från en annan planet nånstans men om man skriver om dom där barnen i tunnlarna då reagerar inte ens mina nära och kära🙈
Tänk att dom flesta har ju barn själva och inte ens reagerar?
Det säger väl ändå allt hur man är som person!
Avslöjandet i det här lommer och har totalt kraschat även om inte dom flesta ser det än, och fantasin har nu blivit till en riktig sanning, en ren och skär verklighet!
Viskningarna som nu hörs bakom våra nära och kära bakom ryggen på oss och viskningarna som nu ska förvandlas höga till rop, och skuggorna kastar nu sina kyliga vindar i ryggraden på så många och folk funderar och är oroliga!
Det ska dom vara också då dom själva ställer till mycket av det för sig!
Ni ska inte tro att det ni nu upplever är nån hundleksak som man går omkring och tuggar på och inte kommer nån vart utan det är ett stort avslöjande som kommer närmare och närmare målet nu!
Uppenbarelse om just 💉 och själva viruset?
Se er i spegeln och skäms!
Bevisen och studierna finns ju att läsa överallt om man bara själv vill söka och finna för såklart så håller eliten undan hela den eviga sanningen för man kan ju inte gå ut med att ett 💉 är farligt och som man blir sjuk och även dör av?
Det förstår väl alla ändå att då får man inte in några pengar på det!
Ett biovapen " ett utsläpp" som många av oss visste att det var ifrån början och vi varnade så många " som bara hånskrattade rakt ut åt oss" och talade om att vi var dumma i huvet?
Nu kastas man då ändå in i verkligheten ifrån all denna fantasin som man tror att man har befunnit sig i och ser vattnet i havet som blir till en stor storm där vi drunknar sakta, sakta och ingen kan rädda oss!
Vi står inför ett nytt vägskäl i livet nu och min känsla är att det värsta kommer starta nu i november!
Då börjar allt på riktigt och många kommer stå där som gapiga fågelungar och det kanske inte ens finns nån mat att mata barnen med?
Vakna nån gång!
Korthuset rasar i ganska rask takt nu och svensken sitter framför tv och lyssnar på tv4🙊
Borta är nog snart dom där sötebrödesdagarna när folk kanske, kanske börjar inse vad som verkligen fattas och vad som är det viktigadte att ha i sitt liv!
Vi måste ju se att allt handlar inte om att skapa nån panik överallt utan att se vilken värld vi verkligen lever i, alltså i verkligheten, inte i nån djävla fantasi som hittils har varit bara en stor fasad som nu sakta faller sönder och försvinner.
Den planerade pandemin" som vi som idag förstår att det var det ifrån början" är en skrämmande sanning bakom både dessa covid 💉  och viruset som nu avslöjas att det var faktiskt bara en stor bluff!
En bluff för att just dom lättlurade folket skulle ställa sig i en lång, lång kö och ta nåt 💉  som skulle senare visa sig bara vara en helt ofarlig och enkel förkylning🙊
Hur kunde en sån förkylning vara så farlig ifrån början men inte sen?
 
Jo ett utsläpp med ett biovapen och när man inte i eliten lyckades döda så många som var planen, ja dom lägger vi in det i 💉 istället för dom kommer folket att ta på en gång🙈 då dom blir rädda att dö i covid😅
Men ingen blev rädda för att ta ett 💉 med samma gift i som covid var?
Förresten så kom patientet ut ett år innan ens världen rullade på under själva utbrottet av SARS- CoV-10 men är det då bara en tillfällighet?
Nej..eftersom corona viruset har manipulerats ända sen 70- talet där dom använt det på olika djur och Pfizer, ja dom är ju kända sen länge sen för sitt djävla 💉 korståg där dom redan under år 1990 höll på med spikproteinvacciner där det redan då visade sig att det fanns ett stort och fatalt fel, " den snabba mutationen av coronaviruset gjorde det ineffektiv"och poängen skramlar ner till botten på burken och slår fast att viruset utvecklas alldeles för snabbt för att själva 💉 ska ens kunna hålla jämna steg med det🤡 så alltså är själva 💉 mot just corona är helt meningslöst..
Varför ge små barn det här ännu farligare 💉 som nu kommer ut när det som redan prövats och endast är nödgodkänt " inte ens fungerar'????
Ännu fler barn kommer dö i sverige av detta 💉  eller kommer bli mer eller mindre handikappade!
Första covidvågen som kom var det öppet i alla grundskolor men inget barn dog ens i covid då!
För varje mutation spm kommer efter corona så blir den bara mildare och mildare, och det har varit otaliga mutationer nu från wuhan som var först att släppa ut det här biovapnet!
Hur mycket var dödligheten då just i covid vågen i Europa?
Barn 0- 14 år var dödligheten dom 2 första åren efter att man hade massvaxxinerat 3148 barn!
Alltså alla studier som nu säger att dom här 💉 är effektiva och säkra är totalt bedrägeri eftersom dom som tagit doser och det inte ens gått upp till 3 veckor efteråt klassas som ofullständigt 💉
Kommer dom ansvariga som nu ger dett gift 💉 till barn från 6 månader också sen stå för alla skador som dom kommer orsaka?
Jag tror att vi som vet vi vet att det kommer dom inte då dom lovat så mycket som dom nu inte står för längre!
Vem tänker på barnen efteråt då, föräldrarna som ger barnen detta gift💉
Det är upp till var och en att verkligen vakna nu och börja se vad som händer runt omkring oss!
Ni förstör barnens immunförsvar, föräldrar som proppar i sina barn olika 💉 av de olika slag mot både covid, banvaxx och allergisprutor, rs virus m.m. och barnen blir bara mer allergiska och mer sjuka?????
För att dom blir fulla av alla dessa gifter som ALLA SPRUTOR INNEHÅLLER?
Barn ska bygga upp ett eget immunförsvar genom just barnsjukdomar och liknande!
Jag har försökt" jag lovar" att varna mina barn och barnbarn men hur många lyssnar ens?
Det är upp till var och en att bestämma och det är upp till var och en att ta ansvaret även sen efteråt om nåt händer!
Sen att Sverige är under belägring har ju jag sagt länge nu och när jag påpekar det så sitter folk och kommenterar dumma djävla kommentarer eftersom dom inte ens vet vad det handlar om men dom här människorna är dom som kommer få det svårast också..
Den dagen som dom vaknar kommer dom förstå att jag hade lika rätt om PUTIN SOM OM VACCINET!
Sen att nån spelar biden eftersom han har varit död i flera år fattar ju vem som helst?
Ser inte ens folk vad som sker bakom alla kulisserna och vilket skådespeleri allt det här är, till och med begravningen finns att se🙈
Tänk sen att man kan använda ett 💉 som bara är endast NÖDGODKÄNT istället för att använda det billigaste alternativet dom verkligen fungerar bara för att ta död på folk!
Vakna nu om ni inte har vaknat än och förstått att man kunde ge sånt som räddade människor istället för att ge det som tog död på dom!
Allt det här för att spela nåt djävla spel med människor?
Jag har sagt länge nu att det kommer en nu plandemi snart som folk kommer gå på och det blir munskydd, handsprit och en ny mass maccinering kommer bli så alla dom o- vaxxade ska behöva umgås och bli smittade ännu en gång🤡
 

 


Lördag

Hejsan alla fina, alla kloka och alla rara där ute, min operation som jag nu har gjort har gått ganska bra efter förväntan trots att jag fick ligga på övervakning i en dag och i en natt med ekg och allt vad det innebär pga vissa saker men inget som jag tänker ta upp eller gå in på här, då mina närmaste vet varför " det är huvudsaken" eftersom dom försökte få tag på mig men tyvärr så fick man inte ha mobiltelefonen på iva så det tog lite tid innan jag kunde svara alla som satt och var oroliga men som sagt jag var ju i goda händer hela tiden så det var ganska lugnt ändå😇
Nu är den äntligen över och jag som har oroat mig så mycket för just den här operationen.
Nu är det vila som gäller här framöver och jag är sjukskriven ett tag och ska bara ta det lugnt innan det är dags att börja jobba igen!
Många har hört av sig och både mina barn och mina barnbarn har varit förbi och hälsat på också och till och med mina kloka och så fina barnbarn har skrivit och ringt och frågat hur jag mår🥰
Det är väl ändå så gulligt av dom🥰
Ja, men alla vakna eller också alla dom som har vaknat på sista tiden kan man väl säga och dom som har börjat förstå eller har förstått allt vad som pågår och vad som faktiskt har pågått nu i några år!
Jag har fått reda på att någon " den som söker den finner ju också sägs det ju" kommer det snart att startas upp en helt ny grupp för alla dom som är o- 💉 som kommer få ett särkilt kort, som ska bevisar att man är det och vi behöver se flera o- 💉 nu med ett sånt här kort som sen alla o-💉 ska samlas runt om i hela världen för att enkelt bevisa att man inte har tagit några 💉 av den här farliga kalibern!
Här kan man då lätt bevisa vid tex en offentlig tillställning  att man inte är 💉 ? 
Och om man inte vill ha vaxxat blod tex också😇
Det är särskilt viktigt nu och även för framtiden att då dom som är 💉 med denna mRNA-teknik som vi nu har sett under den s.k pandemin som har pågått i några år bara är en början och en start på allt som kommer att gå förlorat för många av oss.
Det kommer sen finnas en hel del stora grupper lite överallt med dom här korten som man sen kan visa upp och som kan användas i jämförande bland annat när man ska vara med i forskningsstudier mellan dom som är 💉 och dom som är o- 💉
Ju fler som finns med dom här praktiska korten desto större tyngd blir det i all den här kontakten med alla myndigheter och alla makthavare sen!
Kortet kan då också användas i ett senare läge där vaxpassen kanske kommer att fordras för alla olika offentliga aktiviteter och vid anmälan om en diskriminering.
Så anmäl dig om du är ovaxxad givetvis!
 
Mycket är konstigt med detta 💉 och det har jag pratat länge om nu!
I hela 9 månader innan ens detta 💉  kom ut på marknaden eller ens innan den lanserades på marknaden över huvudtaget så började jag lute smått att fundera omkring det här och jag började lite smått också att skriva om hur skadligt det här 💉 var och jag fick så himla mycket skit för det😇
Ja! Man kan lugnt säga att det har verkligen varit en reell utmaning det här med vaxx och plandemin " kan man nog säga"  att se hur den ena personen efter den andra föll för den här big size agendan från början och nu faller en efter en död ner bara helt plötsligt mitt framför oss på många av oss och vi mister våra nära och kära😥😢😭
Det sjukaste är väl ändå att läkare och sjuksköterskor förmodligen har vetat om dessa hemska biverkningar som detta 💉 skulle ge och ger många idag men måste följa en agenda?
Flera läkare har sagt att dom vet om det!
Men eliten gick ut med att det minsann skulle ges palliativ vård så fort dom gamla hostade till lite, men djävlar om läkarna påpekade det här så blev dom fort som satan av med sin legitimation😇
Gamla människor fick ligga helt isolerade ifrån sina nära och kära neddrigade och utan varken mat eller sällskap och dö i sin ensamhet, är det humant?
Och nu får människor långtidscovid av själva 💉 som innehåller spikproteiner?
En vän till mig har en man som fått cancer i revbenen och cellgifterna hjälper inte?
Nej just det för att dom var så fiffiga så dom gjorde det så det inte skulle fungera!
Man kan ju inte mer än ibland undra om varför man inte använder det som fungerar istället, nej just ja friska människor kostar ju inget😇
Folk fick istället aktiv dödshjälp och fick övermedicineras och fick inte tillräckligt med syrgas?
När vi ändå håller på med all bluff hur många vet ens att Taiwan är också ett "Kabal näste ala Ukraina"  som nästa gång kommer att förstöras av Kina?
Det har varit stora rubriker om det  som man kunde läsa om för 1-2 år sen,  sen blev det helt tyst om det.
Nu härjar covid igen" med 85% eller nåt" fullvaxxade men🤡 och hur går det till, det skulle ju skydda så bra🤣🤣🤣🤣🤣 så nu är vården i kaos igen och det finns ingen personal för alla ligger i corona" dom flesta i alla fall" fast dom sa i falun till mig när jag låg där att corona finns inte ens längre utan det är en helt vanlig och enkel och ofarlig förkylning🥱
Inland undrar jag ser inte folk vad som händer eller är man helt enkelt blind?
 
Många har ju redan blivit jätte sjuka av det här 💉  och många har dött, unga människor som har hela livet framför sig ramlar ihop och bara dör hursomhelst😇
Hur många sprutor är vi uppe i nu, 9 hörde jag att nån sa neråt i landet månstans, men jisses kroppen klarar ju bara av 8 så då vet vi ju hur det här snart kommer sluta!
Precis som vid förra mass vaccinationen😇
Många i min krets lyssnade inte ens när man varnade, varken min familj," utom några få då"  vänner eller kollegor men nu får man antagligen betala det höga priset för det här också och jag undrar faktiskt idag " var det värt det"😇
Känns som om jag är en av som smarta som förstod och inte tog detta mördarvapen😇
Mycket är det som händer nu och man tycker kanske att nu när det har gått några år så borde fler åtminstone ha vaknat än vad man ser men bej då folk sover så djupt?
Dom flesta jag känner i min närhet säger bara att det alltid har varit så här, ser man inte eller kanske vill man inte se för att man är så rädd eller vill man inte erkänna att man faktiskt hade fel?
Tänk om fler hade lyssnat ifrån början då hade så många sluppit att förlora så många nära och kära och kommer förmodligen att förlora ännu fler då det här är inte över än på långa vägar😢
 Så ung, så fin, hade hela livet framför sig men fick bara endast 9 år?
Det är så hemskt att det ens får vara så här eller ens får gå till så här?
När kommer det att bli nåt stopp på detta giftiga 💉 som flera andra länder redan har stoppat för att det är ett biovapen som tar död på folk.
Skådespelare och artister dör nu på löpande band?
Jag skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst på dom som har gått samma väg med precis samma giftiga injektioner..
Många runt mig är idag också dåliga och är sjuka hela tiden i både det ena och det andra men dom vill inte ens inse idag att det beror på dessa 💉 och man fortsätter ta fler ändå!
Deras immunförsvar är noll och ju mer sjuk man blir ju värre blir kroppen med tiden!
Förstår man inte innebörden redan här då är det nog svårt att förstå även resten också!
Att kriget och allt som har hänt och händer nu är en plan med allt, allt som händer ska hända för att dom ska få ännu mer kontroll över alla människorna!
Det är nog dax att vakna nu innan det är försent för hela mänskligheten?
Vi får i oss bara mer och mer gift via maten som vi ger våra barn på tex mc donalds och liknande och via läkemedel och via olika 💉  som kommer ut på marknaden nu fortare än nånsin!
Nu kommer ännu fler att bli sjuka när dom sprutar I dom gamla 3 eller fler olika sprutor och få ännu mera blodförgiftningar och sjukdomar!
Tänk att från att vara helt frisk helt plötsligt bara från en dag till en annan så är du dödssjuk och dödsdömd helt plötsligt för att staten gett dig ett farligt gift?
Ibland önskar jag att fler hade lyssnat på mig ifrån början, men nej inte många gjorde det men tack och lov fanns det några få som lyssnade ändå och har fått förståndet tillbaka och har sett att det är nåt som inte riktigt stämmer med allt runt omkring nu?
Jag önskar att jag hade dokumenterat mycket mer än vad jag har gjort men mycket bara cencurerades just för att sanningen inte skulle komma ut och fram men idag finns inte en enda tveksamhet att det var det som jag sa ifrån början!
Nu ska alla gamla bara bort, mer pengar till eliten när dom sparar in alla dessa pensioner som dom gamla har, varför tror ni att man helt plötsligt höjer våran pensionsålder sakta men säkert?
Jo, för att vi ska ju hinna dö innan vi kommer upp i den åldern såklart så dom sparar ännu mer pengar, allt handlar bara om makt och pengar för eliten!
Resultat vänner " resultat"
Om fler hade vaknat i tid så hade förmodligen inte så många 💉  sig som nu tyvärr har gjort det!

RSS 2.0