Fredag

Nya veckan har börjat redan fort och dagarna har bara ramlat förbi igen här som vanligt hemma hos mig och nu kommer helgen igen och jag har pratat med min läkare i falun flera gånger nu och jag har fått sänka dosen flera gånger också men ändå har jag samma jobbiga symtom kvar än så konstigt att nåt man ska ta bort ska ju ta ner värderna men dom bara stiger? Jag kämpar på med mina doser som är både upp och ner nu och hoppas att det verkligen löser sig till slut😥😢😭

Haft skola den här veckan som jag då har varje vecka 😊 och jag har hämtat lite paket med julklappar också till mina barnbarn och sen har jag ju fått ett litet barnbarnsbarn också i år, som är världens finaste lilla killesom finns i mitt liv nu🥰 som jag har slagit in nu så man inte är ute i sista minuten och får slå in allt sista veckan som det brukar bli🤣

Livet rullar på ändå trots lite mycket motgångar här på sista tiden även om det inte riktigt är mig som det just nu är värst för men tänker på många andrs och jag brukar alltid tänka så här " det finns faktiskt dom som har det värre" så man ska inte haka upp sig på att man ibland mår lite skit" jag lever i alla fall" och många gör ju inte det efter denna pandemi eller så är det många som är jätte sjuka nu och börjar känna av stickets biverkningar!

 

Många är tyvärr jätte sjuka efter den här denna falska pandemi med dessa gift 💉  som har varit och sitter nu i rullstol eller så är dom sjuka i olika dödliga sjukdomar och kommer inte överleva länge, som dom har fått då dom så uppriktigt litade på våra politiker och på våran media som tidigt gick ut med att detta 💉 var så bra, vilket man inte ens skulle gett till människor över huvudtaget då det är helt olagligt😉

 

Nu sitter många hemma och väntar på att den där proppen i hela flaskhalsen som nu äntligen ska " kanske" om man har tur " eller otur" att lösas upp äntligen " och när den sen gör det " för det gör den ju till slut" då djävlar kommer det gå undan minsann" för några i alla fall men resten vet man inte alls hur det kommer gå för dom som fortfarande ska kolla på våran media och mellon som svensson så härligt kollar på med hela familjen, med munnen fullproppad av sina godsaker och sitt glas vin eller sin öl eller grogg och är helt totalt omedvetna om vad som händer utanför sin egen dörr" om man nu ens bryr sig" för sina barn och barnbarns framtid, eller fortsätter man bara att lysa med sin frånvaro ännu mer nu idag trots all den information som finns och som har funnits i några år nu, eller har tankeverksamheten börjat gå igång äntligen på några få?

Jag blev väldigt förvånad faktiskt att jag har så himla många kollegor, vänner och även familj som är såna himla duktiga experter i det här med allt som händer nu😉 helst när det här fina 💉 kom ut på marknaden och folk stog som galna i kö för att få det och "nästan slogs om dom inte fick vara först i kön"😊 och jag blev nog satt på plats totalt kan jag lova av många i min krets " både familj och på jobbet, några få vänner som det ändå nu har visat sig var sååååå fel så jag är glad idag att jag själv tidigt i detta skede genomskådade denna djävla farsen och inte lyssnade på allt  vad dom sa fast jag var utstött av så många, ett bra tag men det här har också verkligen lärt mig vilka som jag tog bort också i mitt liv och vilka som stod kvar och som jag också idag mår bra av att umgås med och vilka som fick mig att må dåligt!

 

Man gör många misstag här i livet men man försöker också förstås varna sina nära och kära såklart " om man är normal vill säga" även om dom inte har lyssnat så har jag försökt och man har varnat ändå, sen är det upp till var och en att stå sitt eget kast om man verkligen inte lyssnade och sen hånskrattade åt mig och pratade skit bakom ryggen på mig att nu stå där idag och ta alla dom konsekvenserna av det som man har valt!

Så mycket verktyg och nycklar som både vi och många andra runt omkring oss har gett sina nära och kära hela tiden under en ganska lång tid nu och vi har visat alla och man ser nästan i sin krets idag vilka som bara "endast fortfarande" rycker på axlarna  som om ingenting har hänt och "inte ens bryr sig"  vad man har sprutat in i sina kroppar..som blir bara sjukare och sjukare? Vissa folk kommer inte ens att vakna när det kommer ett riktigt scare event, idag vill dom inte ens höra när man säger att vi visste trots allt sanningen ifrån början men dom lyssnade inte ens, det enda dom säger är att " jag vill inte höra" och det förstår jag idag att man inte ens vill höra då man själv går omkring och tickar och tickar som en djävla bomb som inte man vet när det smäller av? Hur lycklig är man av det nu då?

Varför och hur kunde man nu ge dom här obeprövade, nödgodkända, giftiga 💉 utan ens ett samtycke och ge detta 💉 till människor fast det aldrig ens har prövats på människor och alla dom djuren i försöken dog ju efter djurförsöken? Och dessutom tror man att det är gensaxen som ändrar folks DNA så man tillhör nån annan och dom var alltså villiga att pröva nåt helt nytt på mänskligheten som "aldrig nånsin hade varit prövat innan" och dessutom med ett mRNA 💉 som dom visste att det inte ens var godkänt 🤭

Tänk att dom som har jagat oss hela tiden i dessa år får nu sitta i s.k " heta stolen" eftersom dom är ägda och sprider missinformation medan vi andra, ja vi ska ju faktiskt njuta av den här fasen som vi verkligen är i nu eftersom vi tidigt visste vilka lögner som dom spred Så nu är det " pay back time"  folks som kommer och vi är jätte glada för det!

Jag tänker så här varje dag när jag öppnar Facebook att folk förut gav sig in i många  och mest alla dom olika disskussionerna och verkligen kritiserade det som man skrev eller la ut om själva 💉 men nu verkar dom har blivit mer tysta av nån konstig anledning? Börjar den kognitiva dissonansen att avta månntro så det börjar bli riktigt jobbigt att ens gå in i en diskussion idag pga det vi förmedlade vara bara sanningen och ingen sån där konspirationsteori " som vi s.k foliehattar" sa och som väldigt många bara spottade ur sig så fort man sa nånting om 💉  för folk bara avskyr att dom har fel och idag tror jag att några få " inte många i min krets då" i alla fall har insett att innerst inne så hade dom faktiskt fel och tar inga fler nu 💉 men ändå vet man att man redan har tagit 2 eller fler och det räcker kanske för att bli väldigt sjuka! Eller rent av kanske till och med dör inom bara några år då det jobbar för fullt i kroppen och förstör organ efter organ tills dom inte orkar ta hand om alla gifter mer!

Om man börjar läsa mellan raderna på olika nyhetssidor så ser man ju röda trådar som dom lägger ut lite överallt " hela tiden" varje dag"  för att vi ska se och för att vi ska förstå men hur många gör då det? Många säger ju att dom gjorde rätt, då får dom väl stå för det idag också då, och några få erkänner att dom gjorde fel val, men att tänka på det nu är ju lite hårt när man redan står där i hela skiten!

Många är det nog sen länge redan försent för även om det kommer dröja ett tag innan det kommer märkas, och många kommer förmodligen att få genomlida en smärtsam process och vi som inte tog det kommer också få genomlida mycket med dom som vi mister för att dom verkligen inte lyssnade!

När kommer nu nästa gång när alla gamla återigen ska stängas in på sina äldreboenden för att ingen smitta ska komma in dit med en ny pandemi? Det ska spelas på ytterligare en gång till och det ska återigen bluffas så folk springer fort som fan och tar nästa dos igen? Hur många ska man sätta palliativ vård på den här gången? När sätts sjukhusen i stabläge igen? Agendan bara rullar på om och om igen och svensken sitter ner stilla i soffan hemma och förstår absolut ingenting? Jag tycker att allt är mer en avlivning med massmördare!

Nu är det alltså tid att dom ovaccade boostar sig riktigt ordentligt så inte dom som är vaccade smittar oss! Såg en man som just tagit 3 doser och han kunde inte alls förstå att han helt plötsligt hade fått cancer????? Man förstår alltså inte att det har ju ett samband med 💉?????och det här gör mig så himla ledsen😭 men alla har vi våra resor och våra uppgifter här på jorden så allt har väl en mening antar jag att det vi inte får uppleva i detta livet kommer kanske i nästa liv då även om det kommer bli mycket smärtsamt! Agendan följs" till punkt och pricka" och dom säger ju att befolkningen ska ner till bara 500 miljoner människor på jorden så det är ju många än som ska gå åt enligt planen!Dom är ju på god väg har vi sett och lyckas med den här planen!

Det märks nu och även en studie som har gjorts har visat nu att dom som får långtidscovid är ju faktiskt dom som är 💉 och om man tänker efter lite grann så är det nog antagligen dom som är just dessa biverkningarna av själva 💉 och jag tycker att många har blivit så konstiga runt omkring en, som dom är trötta jämt, glömmer saker, verkar ibland helt borta, och får inte luft så fort dom anstränger sig? 

Sanningarna som kommer fram nu mer och mer för varje dag för dag som går är så obehagliga så jag förstår att dom som har tagit detta skit 💉  fulla i gifter inte vill höra på oss längre då vi ändå försökte varna länge och tala om att dom verkligen var farliga! Eftersom EMA har ju själva gått ut och sagt att dessa 💉 var inte ens menade att varken förebygga eller ens minska spridandet av själva covid utan dom var enbart menade för individer! Regeringarna visste ju ifrån början att dessa 💉 inte alls skulle hindra någon smitta alls men dom var ändå så himla tysta som muren och inte sa nåt om det? Man dolde alltså precis alla biverkningarna och utsatte desdutom precis hela mänskligheten för en livsfara! EMA konstaterade också själva att ingen ens under 60 år skulle eller borde ens ha fått tagit detta 💉 och det skulle även ha gjorts i samråd med läkare...Ändå har all propaganda från både media och regeringen som " kavla upp" har gått ut på ifrån början? Att alltså få människor att spela rysk roulette med sig själva och med sina liv? Dom här vaccinationskampanjerna skulle ha stoppats för länge sen då dom inte ens uppfyller kraven som EMA har? Ett helt enkelt stort bedrägeri mot medborgarna!

Var det ens nån som lyssnade när en kvinna frågade B.G om just befolkningen att vi var överbefolkade och han glatt sa att vi var ju faktiskt överbefolkade? Kvinnan frågade då hur man skulle minska befolkningen! Han svarade " med vacciner såklart som vi ska använda! Kan det då kännas tydligare än nu vad som nu pågår? Nej, vet ni man ser bara sjukdom och död av dessa injektioner 💉 och mer kommer det förmodligen bli! Tyvärr!

Det här är en sån stor skandal i hela stora världen och den största skandalen nånsin"enligt mig" är " att nästan hela mänskligheten gick på det här" 🙈 hur mycket vi än varnade 🥱😫🤔 bara för att eliminera jordens befolkning i en agenda🤑 men dom visste hela tiden vad dom genomförde eftersom alltihopa var en plan.

Men, men nu drar det återigen igång igen att nu ska det tas nya 💉 igen så fler kan bli sjuka och dö! Dom fortsätter ljuga som vanligt och svensson kavlar glatt upp och fortsätter ta fler! Hur länge ska man ens orka se på när bara fler och fler blir bara sjukare och sjukare och ändå förstår dom inte?

Nu rullas allt upp på nytt igen och vi, ja vi får väl hänga med så gott som det går nu och se på när en efter en faller ihop och vi står kvar sen själva och fler med oss men vi kämpar på vi som vet och hela tiden visste agendan!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0