Fredag

Ny dag, en ny vecka igen och vi har även nu gått in i en ny månad nu igen " November" redan, oj, oj och det har ju faktiskt kommit massor av snö som håller på att försvinna helt nu igen " tack och lov" så första snön har i alla fall lagt sig nu och det har hunnit med att bli slask också återigen😇
Det har redan gått en vecka nu sen min operation och det blir lite lättare och lättare för varje dag nu att svälja och att kunna äta igen, och värken i kroppen efter alla dessa mediciner som dom proppar en full med och sen all den där narkosen som jag alltid får extra ont i mina leder av efteråt, men det är klart att äter man nästan aldrig några mediciner i vanliga fall och dom proppar i en sådär mycket på en och samma dag så blir ju såklart kroppen att göra fruktansvärt ont när allt går ur kroppen sen igen.
Så jag har fått äta minimalt med värktabletter nu för att hålla borta åtminstone den värsta värken och tack och lov efter några dagar så kunde jag äntligen låta bli dom!
Jag är ju ingen älskare av mediciner om man säger så då jag en gång i tiden blev väldigt sjuk just pga av att läkarna gav mig massor och tvingade i mig en massa olika gifter som såklart gav mig en hel del biverkningar😇
Min minsta dotter Isabelle har varit hit och hälsat på mig efter operationen med sina barn" mina barnbarn" då det var mitt barnbarn Wilma som ringde och frågade om dom fick komma förbi och hälsa på och såklart fick dom ju de!
Sen kom min största dotter Therese och mitt största barnbarn Jessica och mitt lilla första barnbarnsbarn Ian också och hälsade på mig och jag fick ett jätte fint "krya på dig leksands ljus" av min dotter🥰
Jag hade sett dom där när dom la ut på anonns och Therese vet precis vad jag tycker om, hon är så himla snäll och go🥰
Så glad att jag har så mysiga barn och barnbarn som kommer och hälsar på mig när jag inte kan hälsa på nåt själv🥰
Jag har varit även till graven och satt på lyktan till min mamma så nu lyser det så fint där igen, jisses vad fint det är på kyrkogården när det är allhelgona helgen😇 
Dom dödas dag och jag bara älskar att gå på kyrkogården då😇 och känna gemenskapen och lugnet på nåt sätt!
Jag har varit äntligen på filmen " sound of freedom och sett den med min största dotter och jag grät förstås och min dotter tyckte att jag var så känslig men har man sett och förstått innan man ser fil.en så förstår man hur illa våran värld egentligen är!
Nu nästa gång så åker jag på hockey med min minsta dotter till Leksand🥰
Är så glad att min minsta och min största dotter vill göra saker med mig och frågar om jag vill följa med ,det är så guld värt att ha dom och få komma ut och göra saker tillsammans med dom🥰
Det här med det giftiga💉 kommer ut mer och mer nu i både våran och andra länders media och informationen om just faran med det här 💉 som nu har kommit till dom flestas kännedom och som fanns långt redan innan det ens distribuerades.
Jag fattar ändå inte att folk är så lättlurade "än idag" och gick på all den här agendan och fortfarande gör det som hela den stora eliten har kört med nu i några år och det bara fortsätter och fortsätter och kommer inte ens till nåt slut än?
Folk är inne på 7e sprutan nu, ja ni hörde rätt och dom 6 före har ju inte ens hjälpt🤣😇
Hur tänker man då?
Folk bara fortsätter att spruta i sig nya 💉 igen och igen,
I princip nästan alla som jag känner i alla fall  i min närhet och i min krets där jag umgås är kontaminerade med det här fina härliga giftet.
Folk som verkligen överlevde detta gift var dom som var över 65 år och bara fick lite av en rätt sorts medicin och dom som inte fick den, ja dom dog istället för att istället om dom nu hade fått rätt sort på en gång som skulle man ha räddat dom om inte dom högst upp inte hade fått styrt precis allt!.
Jag kommer aldrig att ta något 💉 och allra helst inte det här som var mot just denna falska covid eller det som nu kommer ut på marknaden återigen i en ännu nyare och ännu farligare produkt som är ännu farligare och ännu fler kommer ju såklart att dö av det!
Det räknade många av oss som förstod det redan för flera år sen!
 
Vilken tur att alla små barn som bodde i sverige i alla fall  slapp ju ta det här giftet i alla fall till skillnad frå i andra länder där barn har dött som flugor!
Nu ska dom börja ge barn från 6 månader det nya ännu farligare 💉 och jag hoppas att dom som får barn idag tar nu sitt förnuft till fånga och inte ger dom det som många föräldrar har gjort idag med sina barn med det som redan finns på marknaden😇
Det är ju nån mening med detta utsläpp och detta gift I planen som dom hade och titta nu runt omkring oss, jag sa redan 2019 att år 2022, år 2023, år 2024 kommer vi att få se resultatet av detta giftiga 💉 och det ser vi ju nu, folk dör i galopperande cancer som aldrig förr!
Folk får ALS  och demens fort och dör fort!
Dom bara ramlar ihop överallt och dör och vi kommer nog få mista många i år och nästa år av våra nära och kära och många kommer nog stå där ensamma och ångra sig men då är det redan försent!
Vi kan ta tex alla piloter som flyger i luften nu🤡 där hela 75% fick flygförbud för att dom hade kommit på att några dom dog helt enkelt i luften, bara helt plötsligt, dom flygplanen hade jag inte velat seta i i alla fall!
Inte ens eliten vill flyga med dom som är 💉 längre utan är noga när dom flyger att piloterna verkligen är o- 💉 i dagens läge.
Ni får gärna fortsätta att kalla det för skadeglädje eller vad ni vill men foliehattarna bara växer och växer och är stoltare än någonsin i nuläget för dom få som vi har lyckats få att lyssna på oss och förstå?
Det sägs att det är 100 miljoner döda är det bara nu i hela världen av detta 💉
Att man kan kriga sig till fred är typ som att supa så man tror att man blir nyker🤡
Alla 💉 är till för att skada och göra människor sjuka och även för att döda i längden och resultaten börjar nu visa sig ganska mycket😇
Ser man inte själv hur många som har blivit sjuka i ens närhet i alla olika sjukdomar och folk bara ramlar ihop och dör överallt!
Dom har ju visat oss i många, många år i böcker, i filmer, i serier hur det kommer se ut för att kunna få så många som möjligt att verkligen vakna upp och att visa oss att det här kommer att komma i framtiden?
Men hur många förstår idag eller ens har förstått över huvudtaget att den där serien simpsons, ni vet då när  man tar av sig masken och sen visar sitt ansikte och vad som döljer sig där?
Eller den där filmen jönsonligan eller serien om när dom gjorde redan covid vaxxet långt före innan det ens var påtänkt på marknaden?
Berättelser i några av avsnitten så man ska förstå! 
Sånt som dom försöker få oss att förstå vad som kommer hända i framtiden " alltså nu" och visar det för oss och när vi inte förstår det så kan dom ju fortsätta att vara dom där onda för mänskligheten då många av dom förstår inte ändå att det är nu som det verkligen är här i verkligheten!
Dom berättar ju för oss i förväg och ändå ser inte så många varför?
Hade en s.k vän på Facebook " Mathias B. som hånskrattade åt mig och förlöjligade mig flera gånger när jag påpekade det här, det var faktiskt en person som jag såg upp till för några år sen och trodde han verkade smart men idag har jag förstått att han förstår ingenting alls" inte alls påläst" och han tog bort mig " tack och lov" och så länge det här är okej för dom i eliten så kommer dom förmodligen fortsätta!
 
Infiltration på hög nivå inom det politiska i hela världen pågår och 80% ser det inte ens!
Såklart kommer eliten att få sitt straff till slut " hoppas vi som kämpar" och vi som har kämpat  så länge nu får ett slut på det här!
Men dom som inte kämpat så?
Kommer dom verkligen klara av allt som kommer ut på en gång om man inte ens idag ser ett dugg vad som sker överallt runt omkring oss?
Folk kommer bli så chockade, när dom verkligen vaknar upp och förstår vilken verklighet vi verkligen lever i!
Allt kommer ju såklart komma fram till slut!
Organisationer försöker nu aktivt att cencurera precis allt vad det gäller med både 💉 eller childtrafficking som pågår överallt och det värsta är att dom som står en nära gynnar den här skiten😡
Hur sjukt är inte det?
Så fort man skriver eller yttrar sig om just 💉 eller om putin då djävlar hoppar dom på en som om man vore från en annan planet nånstans men om man skriver om dom där barnen i tunnlarna då reagerar inte ens mina nära och kära🙈
Tänk att dom flesta har ju barn själva och inte ens reagerar?
Det säger väl ändå allt hur man är som person!
Avslöjandet i det här lommer och har totalt kraschat även om inte dom flesta ser det än, och fantasin har nu blivit till en riktig sanning, en ren och skär verklighet!
Viskningarna som nu hörs bakom våra nära och kära bakom ryggen på oss och viskningarna som nu ska förvandlas höga till rop, och skuggorna kastar nu sina kyliga vindar i ryggraden på så många och folk funderar och är oroliga!
Det ska dom vara också då dom själva ställer till mycket av det för sig!
Ni ska inte tro att det ni nu upplever är nån hundleksak som man går omkring och tuggar på och inte kommer nån vart utan det är ett stort avslöjande som kommer närmare och närmare målet nu!
Uppenbarelse om just 💉 och själva viruset?
Se er i spegeln och skäms!
Bevisen och studierna finns ju att läsa överallt om man bara själv vill söka och finna för såklart så håller eliten undan hela den eviga sanningen för man kan ju inte gå ut med att ett 💉 är farligt och som man blir sjuk och även dör av?
Det förstår väl alla ändå att då får man inte in några pengar på det!
Ett biovapen " ett utsläpp" som många av oss visste att det var ifrån början och vi varnade så många " som bara hånskrattade rakt ut åt oss" och talade om att vi var dumma i huvet?
Nu kastas man då ändå in i verkligheten ifrån all denna fantasin som man tror att man har befunnit sig i och ser vattnet i havet som blir till en stor storm där vi drunknar sakta, sakta och ingen kan rädda oss!
Vi står inför ett nytt vägskäl i livet nu och min känsla är att det värsta kommer starta nu i november!
Då börjar allt på riktigt och många kommer stå där som gapiga fågelungar och det kanske inte ens finns nån mat att mata barnen med?
Vakna nån gång!
Korthuset rasar i ganska rask takt nu och svensken sitter framför tv och lyssnar på tv4🙊
Borta är nog snart dom där sötebrödesdagarna när folk kanske, kanske börjar inse vad som verkligen fattas och vad som är det viktigadte att ha i sitt liv!
Vi måste ju se att allt handlar inte om att skapa nån panik överallt utan att se vilken värld vi verkligen lever i, alltså i verkligheten, inte i nån djävla fantasi som hittils har varit bara en stor fasad som nu sakta faller sönder och försvinner.
Den planerade pandemin" som vi som idag förstår att det var det ifrån början" är en skrämmande sanning bakom både dessa covid 💉  och viruset som nu avslöjas att det var faktiskt bara en stor bluff!
En bluff för att just dom lättlurade folket skulle ställa sig i en lång, lång kö och ta nåt 💉  som skulle senare visa sig bara vara en helt ofarlig och enkel förkylning🙊
Hur kunde en sån förkylning vara så farlig ifrån början men inte sen?
 
Jo ett utsläpp med ett biovapen och när man inte i eliten lyckades döda så många som var planen, ja dom lägger vi in det i 💉 istället för dom kommer folket att ta på en gång🙈 då dom blir rädda att dö i covid😅
Men ingen blev rädda för att ta ett 💉 med samma gift i som covid var?
Förresten så kom patientet ut ett år innan ens världen rullade på under själva utbrottet av SARS- CoV-10 men är det då bara en tillfällighet?
Nej..eftersom corona viruset har manipulerats ända sen 70- talet där dom använt det på olika djur och Pfizer, ja dom är ju kända sen länge sen för sitt djävla 💉 korståg där dom redan under år 1990 höll på med spikproteinvacciner där det redan då visade sig att det fanns ett stort och fatalt fel, " den snabba mutationen av coronaviruset gjorde det ineffektiv"och poängen skramlar ner till botten på burken och slår fast att viruset utvecklas alldeles för snabbt för att själva 💉 ska ens kunna hålla jämna steg med det🤡 så alltså är själva 💉 mot just corona är helt meningslöst..
Varför ge små barn det här ännu farligare 💉 som nu kommer ut när det som redan prövats och endast är nödgodkänt " inte ens fungerar'????
Ännu fler barn kommer dö i sverige av detta 💉  eller kommer bli mer eller mindre handikappade!
Första covidvågen som kom var det öppet i alla grundskolor men inget barn dog ens i covid då!
För varje mutation spm kommer efter corona så blir den bara mildare och mildare, och det har varit otaliga mutationer nu från wuhan som var först att släppa ut det här biovapnet!
Hur mycket var dödligheten då just i covid vågen i Europa?
Barn 0- 14 år var dödligheten dom 2 första åren efter att man hade massvaxxinerat 3148 barn!
Alltså alla studier som nu säger att dom här 💉 är effektiva och säkra är totalt bedrägeri eftersom dom som tagit doser och det inte ens gått upp till 3 veckor efteråt klassas som ofullständigt 💉
Kommer dom ansvariga som nu ger dett gift 💉 till barn från 6 månader också sen stå för alla skador som dom kommer orsaka?
Jag tror att vi som vet vi vet att det kommer dom inte då dom lovat så mycket som dom nu inte står för längre!
Vem tänker på barnen efteråt då, föräldrarna som ger barnen detta gift💉
Det är upp till var och en att verkligen vakna nu och börja se vad som händer runt omkring oss!
Ni förstör barnens immunförsvar, föräldrar som proppar i sina barn olika 💉 av de olika slag mot både covid, banvaxx och allergisprutor, rs virus m.m. och barnen blir bara mer allergiska och mer sjuka?????
För att dom blir fulla av alla dessa gifter som ALLA SPRUTOR INNEHÅLLER?
Barn ska bygga upp ett eget immunförsvar genom just barnsjukdomar och liknande!
Jag har försökt" jag lovar" att varna mina barn och barnbarn men hur många lyssnar ens?
Det är upp till var och en att bestämma och det är upp till var och en att ta ansvaret även sen efteråt om nåt händer!
Sen att Sverige är under belägring har ju jag sagt länge nu och när jag påpekar det så sitter folk och kommenterar dumma djävla kommentarer eftersom dom inte ens vet vad det handlar om men dom här människorna är dom som kommer få det svårast också..
Den dagen som dom vaknar kommer dom förstå att jag hade lika rätt om PUTIN SOM OM VACCINET!
Sen att nån spelar biden eftersom han har varit död i flera år fattar ju vem som helst?
Ser inte ens folk vad som sker bakom alla kulisserna och vilket skådespeleri allt det här är, till och med begravningen finns att se🙈
Tänk sen att man kan använda ett 💉 som bara är endast NÖDGODKÄNT istället för att använda det billigaste alternativet dom verkligen fungerar bara för att ta död på folk!
Vakna nu om ni inte har vaknat än och förstått att man kunde ge sånt som räddade människor istället för att ge det som tog död på dom!
Allt det här för att spela nåt djävla spel med människor?
Jag har sagt länge nu att det kommer en nu plandemi snart som folk kommer gå på och det blir munskydd, handsprit och en ny mass maccinering kommer bli så alla dom o- vaxxade ska behöva umgås och bli smittade ännu en gång🤡
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0