Lördag

Hejsan alla fina, alla kloka och alla rara där ute, min operation som jag nu har gjort har gått ganska bra efter förväntan trots att jag fick ligga på övervakning i en dag och i en natt med ekg och allt vad det innebär pga vissa saker men inget som jag tänker ta upp eller gå in på här, då mina närmaste vet varför " det är huvudsaken" eftersom dom försökte få tag på mig men tyvärr så fick man inte ha mobiltelefonen på iva så det tog lite tid innan jag kunde svara alla som satt och var oroliga men som sagt jag var ju i goda händer hela tiden så det var ganska lugnt ändå😇
Nu är den äntligen över och jag som har oroat mig så mycket för just den här operationen.
Nu är det vila som gäller här framöver och jag är sjukskriven ett tag och ska bara ta det lugnt innan det är dags att börja jobba igen!
Många har hört av sig och både mina barn och mina barnbarn har varit förbi och hälsat på också och till och med mina kloka och så fina barnbarn har skrivit och ringt och frågat hur jag mår🥰
Det är väl ändå så gulligt av dom🥰
Ja, men alla vakna eller också alla dom som har vaknat på sista tiden kan man väl säga och dom som har börjat förstå eller har förstått allt vad som pågår och vad som faktiskt har pågått nu i några år!
Jag har fått reda på att någon " den som söker den finner ju också sägs det ju" kommer det snart att startas upp en helt ny grupp för alla dom som är o- 💉 som kommer få ett särkilt kort, som ska bevisar att man är det och vi behöver se flera o- 💉 nu med ett sånt här kort som sen alla o-💉 ska samlas runt om i hela världen för att enkelt bevisa att man inte har tagit några 💉 av den här farliga kalibern!
Här kan man då lätt bevisa vid tex en offentlig tillställning  att man inte är 💉 ? 
Och om man inte vill ha vaxxat blod tex också😇
Det är särskilt viktigt nu och även för framtiden att då dom som är 💉 med denna mRNA-teknik som vi nu har sett under den s.k pandemin som har pågått i några år bara är en början och en start på allt som kommer att gå förlorat för många av oss.
Det kommer sen finnas en hel del stora grupper lite överallt med dom här korten som man sen kan visa upp och som kan användas i jämförande bland annat när man ska vara med i forskningsstudier mellan dom som är 💉 och dom som är o- 💉
Ju fler som finns med dom här praktiska korten desto större tyngd blir det i all den här kontakten med alla myndigheter och alla makthavare sen!
Kortet kan då också användas i ett senare läge där vaxpassen kanske kommer att fordras för alla olika offentliga aktiviteter och vid anmälan om en diskriminering.
Så anmäl dig om du är ovaxxad givetvis!
 
Mycket är konstigt med detta 💉 och det har jag pratat länge om nu!
I hela 9 månader innan ens detta 💉  kom ut på marknaden eller ens innan den lanserades på marknaden över huvudtaget så började jag lute smått att fundera omkring det här och jag började lite smått också att skriva om hur skadligt det här 💉 var och jag fick så himla mycket skit för det😇
Ja! Man kan lugnt säga att det har verkligen varit en reell utmaning det här med vaxx och plandemin " kan man nog säga"  att se hur den ena personen efter den andra föll för den här big size agendan från början och nu faller en efter en död ner bara helt plötsligt mitt framför oss på många av oss och vi mister våra nära och kära😥😢😭
Det sjukaste är väl ändå att läkare och sjuksköterskor förmodligen har vetat om dessa hemska biverkningar som detta 💉 skulle ge och ger många idag men måste följa en agenda?
Flera läkare har sagt att dom vet om det!
Men eliten gick ut med att det minsann skulle ges palliativ vård så fort dom gamla hostade till lite, men djävlar om läkarna påpekade det här så blev dom fort som satan av med sin legitimation😇
Gamla människor fick ligga helt isolerade ifrån sina nära och kära neddrigade och utan varken mat eller sällskap och dö i sin ensamhet, är det humant?
Och nu får människor långtidscovid av själva 💉 som innehåller spikproteiner?
En vän till mig har en man som fått cancer i revbenen och cellgifterna hjälper inte?
Nej just det för att dom var så fiffiga så dom gjorde det så det inte skulle fungera!
Man kan ju inte mer än ibland undra om varför man inte använder det som fungerar istället, nej just ja friska människor kostar ju inget😇
Folk fick istället aktiv dödshjälp och fick övermedicineras och fick inte tillräckligt med syrgas?
När vi ändå håller på med all bluff hur många vet ens att Taiwan är också ett "Kabal näste ala Ukraina"  som nästa gång kommer att förstöras av Kina?
Det har varit stora rubriker om det  som man kunde läsa om för 1-2 år sen,  sen blev det helt tyst om det.
Nu härjar covid igen" med 85% eller nåt" fullvaxxade men🤡 och hur går det till, det skulle ju skydda så bra🤣🤣🤣🤣🤣 så nu är vården i kaos igen och det finns ingen personal för alla ligger i corona" dom flesta i alla fall" fast dom sa i falun till mig när jag låg där att corona finns inte ens längre utan det är en helt vanlig och enkel och ofarlig förkylning🥱
Inland undrar jag ser inte folk vad som händer eller är man helt enkelt blind?
 
Många har ju redan blivit jätte sjuka av det här 💉  och många har dött, unga människor som har hela livet framför sig ramlar ihop och bara dör hursomhelst😇
Hur många sprutor är vi uppe i nu, 9 hörde jag att nån sa neråt i landet månstans, men jisses kroppen klarar ju bara av 8 så då vet vi ju hur det här snart kommer sluta!
Precis som vid förra mass vaccinationen😇
Många i min krets lyssnade inte ens när man varnade, varken min familj," utom några få då"  vänner eller kollegor men nu får man antagligen betala det höga priset för det här också och jag undrar faktiskt idag " var det värt det"😇
Känns som om jag är en av som smarta som förstod och inte tog detta mördarvapen😇
Mycket är det som händer nu och man tycker kanske att nu när det har gått några år så borde fler åtminstone ha vaknat än vad man ser men bej då folk sover så djupt?
Dom flesta jag känner i min närhet säger bara att det alltid har varit så här, ser man inte eller kanske vill man inte se för att man är så rädd eller vill man inte erkänna att man faktiskt hade fel?
Tänk om fler hade lyssnat ifrån början då hade så många sluppit att förlora så många nära och kära och kommer förmodligen att förlora ännu fler då det här är inte över än på långa vägar😢
 Så ung, så fin, hade hela livet framför sig men fick bara endast 9 år?
Det är så hemskt att det ens får vara så här eller ens får gå till så här?
När kommer det att bli nåt stopp på detta giftiga 💉 som flera andra länder redan har stoppat för att det är ett biovapen som tar död på folk.
Skådespelare och artister dör nu på löpande band?
Jag skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst på dom som har gått samma väg med precis samma giftiga injektioner..
Många runt mig är idag också dåliga och är sjuka hela tiden i både det ena och det andra men dom vill inte ens inse idag att det beror på dessa 💉 och man fortsätter ta fler ändå!
Deras immunförsvar är noll och ju mer sjuk man blir ju värre blir kroppen med tiden!
Förstår man inte innebörden redan här då är det nog svårt att förstå även resten också!
Att kriget och allt som har hänt och händer nu är en plan med allt, allt som händer ska hända för att dom ska få ännu mer kontroll över alla människorna!
Det är nog dax att vakna nu innan det är försent för hela mänskligheten?
Vi får i oss bara mer och mer gift via maten som vi ger våra barn på tex mc donalds och liknande och via läkemedel och via olika 💉  som kommer ut på marknaden nu fortare än nånsin!
Nu kommer ännu fler att bli sjuka när dom sprutar I dom gamla 3 eller fler olika sprutor och få ännu mera blodförgiftningar och sjukdomar!
Tänk att från att vara helt frisk helt plötsligt bara från en dag till en annan så är du dödssjuk och dödsdömd helt plötsligt för att staten gett dig ett farligt gift?
Ibland önskar jag att fler hade lyssnat på mig ifrån början, men nej inte många gjorde det men tack och lov fanns det några få som lyssnade ändå och har fått förståndet tillbaka och har sett att det är nåt som inte riktigt stämmer med allt runt omkring nu?
Jag önskar att jag hade dokumenterat mycket mer än vad jag har gjort men mycket bara cencurerades just för att sanningen inte skulle komma ut och fram men idag finns inte en enda tveksamhet att det var det som jag sa ifrån början!
Nu ska alla gamla bara bort, mer pengar till eliten när dom sparar in alla dessa pensioner som dom gamla har, varför tror ni att man helt plötsligt höjer våran pensionsålder sakta men säkert?
Jo, för att vi ska ju hinna dö innan vi kommer upp i den åldern såklart så dom sparar ännu mer pengar, allt handlar bara om makt och pengar för eliten!
Resultat vänner " resultat"
Om fler hade vaknat i tid så hade förmodligen inte så många 💉  sig som nu tyvärr har gjort det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0