Onsdag

Dagarna rullar förbi och blir veckor som nu snart blir ett nytt år igen och jag, ja jag bara hänger med!
Julklapparna är levererade och klara och julen är ännu ett år förbi och jag tror att barnbarnen blev nöjda och jag, ja jag har jobbat och slitit hela julen innan jag går på 16 nätters ledighet nu i morgon bitti och dom nätterna är jag värd rejält nu då jag har haft 6 skitnätter!
Det ska bli sååååå skönt att vara ledig efter dom här hektiska nätterna när det har varit så tufft kan man säga!
Skönt var att man kunde sätta sig vid dukat bord på julaftonen också och bara äta gott när man ändå jobbar och tack vare mina svärföräldrar så blir julen extra fin varje år!
Många som sitter ensamma som ändå har flera barn men ändå blir dom bortglömda av nära och kära, jag har själv upplevt det en jul när jag efter 20 år blev utkastad och hade varken min familj eller vänner som fanns och det var nog den värsta julen nånsin när ingen tänker på en när man är helt själv och efter det kommer jag aldrig att låta nån sitta ensam på själva julafton men kommer aldrig glömma det heller😢 " allt är inte alltid självklart i livet och man vet vilka som man ska finnas för!
Sen många har ju nu även tagit flera av dom där fina berömda 💉 också som många nu blir sjuka av " 7 är vi inne på nu va"  och jag då, ja jag fattade tidigt att man inte skulle ta dom så givetvis så tog jag dom inte heller och jag har inte tänkt att stå till hjälp sen när folk blir sjuka heller i både turbocancer och allt vad det innebär eftersom dom inte ens lyssnade på mig ifrån början!
 
Då kan man stå där sen också när man själv blir sjuk och gapskratta precis lika som man gjorde när man varnade dom ifrån början!
Det tycker jag att man gott kan ta då också.
TV spekulerar snillen och sen applåderar dom safe and effektive och dömer sen dom där konspirationerna från det lurade folket !
Vetenskapen har fan tappat det helt !
Man träffar nästan dagligen många olika människor i olika åldrar som har tagit  💉💉💉💉💉💉💉och inte ändå förstår varför dom blir så sjuka?????
 
Ändå har vi sträckt ut våra armar så lång tid nu och försökt att förklara " om och om igen" att detta 💉 var ett modifierat covid vaccin, som inte ens är godkänt utan bara har fått ett nödgodkännande än?
Det är så sorgligt att se att ens nära och kära nu är och var så lättlurade och sen man mage att kalla oss för foliehattar 🤔 och konspirationsteoretiker och det gör mig mest förbannad?
Nu ökar medicinen för hjärtsvikt och hjärtfel, "konstigt" när själva sprutorna gör så att man får just hjärtsvikt, och nu kommer man ut med en ny medicin mot just hjärtsvikt som är billig och nu kommer många ta den nu men biverkningen är att " man kan dö" det är väl inte så farligt..dö kommer vi göra ändå nån gång eller hur?☺️
 
Vaccinet minskade immunförsvaret hos dom som har tagit det nåt så drastiskt! ☹️"Sepsis är ett akut tillstånd på grund av en överdriven inflammatorisk reaktion i hela kroppen på en infektion.
Mekanismen som sen leder till sepsis ligger i de komplexa interaktionerna mellan den infekterande mikroorganismen och värdens immunsystem"
Vad beror det på då?
 
Jo, 💉såklart om man nu har tänkt efter lite och om man har börjat att förstå det för våra kroppar kan inte ens hantera så många 💉 utan för varje man tar så blir immunförsvaret bara mindre och mindre och organ för organ kollapsar sakta men säkert i era kroppar!
Varje patent specifierar dom 194 länder i EU US INDIA  och så vidare som har beställt det och varje av dom innehåller hemska och jätte giftiga, samt dödliga olika biokemiska ämnen som GMO alltså med andra ord " syntetiskt tillverkade / förvandlade microorganismer" och även över 300 olika extremt giftiga ingredienser/ varje patent och tungmetaller" och jag säger så här" tur att jag visste och tur att jag med dom som inte blev så lättlurade inte tog detta skit, man ser i folks ögon hur döda dom är, har sett massor av mina nära där ögonen ser helt döda ut" efter dessa fina injektioner, folk mår inge bra längre!
När det här 💉 kom på tal så började jag själv att läsa på om vad det innehöll och att det tog alldeles för kort tid för att ta fram ett 💉 och därför blev då min slutsats att " inget sånt gift kommer in i min kropp" 
När jag idag läser studien i detta 💉 som fortfarande " bara är nödgodkänt" så har jag förstått varför jag tog det beslutet som jag tog ifrån början" att inte ta det då det triggar igång olika sjukdomar i kropparna när man har tagit det!
Flera i min närhet har nu dött i turbocancer..
Avsikterna med att ta fram ett sånt här 💉 så fort och bara nödgodkänna det var ju " bara" för att minska befolkningen på jorden fort innan dom som var så lättlurade skulle misstänka nåt?
Så nu står vi där med så många människor som har dött i olika sjukdomar som inte längre går att bota då det redan har gått för långt och det var ju det som var meningen att man skulle upptäcka det för sent!
 
Många har fått neurologiska sjukdomar och inflammationer som rosfeber" gång på gång" och varje gång går immunförsvaret ner ännu en gång!
Läkare och reumatologer säger själva att dom har aldrig haft så många människor som idag har så svullna och vanställda händer och fötter......
Kan det vara en sorts av turbocancer?
Finns inget som är gott eller ska båda gott med det här inte så jag är så trött på folk som inte lyssnar så jag orkar inte längre engagera mig så mycket utan nu får nära och kära stå sitt kast när dom inte kan se själva att unga friska idrottsmän bara ramlar ihop och dör helt plötsligt?
När det föds så många dödfödda barn idag och mer och mer fertilitesproblemen bara ökar hela tiden?
Vi visste att det här skulle hända men ni skrattade bara åt oss? Ja det är så sjukt att man kan skratta åt nåt sånt här men ändå är det ju fårskocken som lyssnar blint på media och aldrig lär sig då dom går helt fel väg..
Det värsta är väl ändå att föräldrar har gett sina barn det också🤔och det är så sorgligt!
Sen sätter dom gamla människor på pallitav vård och morfin så dom skulle sluta andas istället för att ge dom tillräckligt med syrgas?
Är det så här det ska se ut och man ska ta hand om människor?

Söndag

Nya dagar, nya veckor och månader som blir till år bara glider förbi fort och jag , ja jag bara hänger med liksom på nåt sätt även om karusellen nu går fort fram😉
Veckan som har gått har jag varit så genomförkyld och haft så himla ont i bihålorna så näsan var så stor och helt röd" och uppsvullen" ni vet en sån där röd, stor näsa som man ser på alkoholister"🤣🤣🤣🤣🤣
Jag har typ levt på nässpray, värktabletter , cortison spray och vicks vaporub som man smörjer eller ångar in under en handduk" finns inte att köpa i sverige tyvärr" men sånt använde min mamma jämt på oss när vi var små!
Men det finns och få tag i om man vet hur och sånt kan man inte vara utan här hemma i mitt hem i alla fall🥰
Jag har lyckats att handla hem lite i alla fall och mannen har varit tvungen skotta men vi köpte en ny snöslunga i år så det har gått smidigt ändå🫠
Sen har jag varit till närakuten då jag inte orkade mer efter flera dagar efter att ha ont så det blir nog bra till slut skulle jag tro😇
Mycket vila har det blivit nu i alla fall.
Jag har varit ännu på en anställningsintervju men behöver egentligen inte jobbet eftersom jag har ett fast jobb och två extrajobb ändå så vi får se om jag får jobbet och om jag byter i så fall..❤️
Den här veckan jobbar jag bara två nätter endast, det är så skönt🥰
17 miljoner döda av 💉 har det blivit och är väl ändå ganska många med tanke på att just dom här 💉 skulle ju rädda just ifrån svår sjukdom och död?
Men med facit i hand nu då, gjorde dom det?
No way säger jag om man frågar mig!
Nu är det väl 7e eller är det 8e som dom sprutar i alla gamla och vi har aldrig sett så många dödsfall som vi gör nu?
Dom funkade tydligen djävligt bra, i alla fall efter planen som var förutbestämd att döda folk!
How vad is yur batch then?😉
Vågar du titta, jag och flera med mig har hela listan på alla batcher!
Ta fram den och hoppas kan man ju alltid göra att man "förhoppningsvis" har fått den som var snäll och inte den som var den värsta😉 men när du ser det så förstår du väl ändå att du har blivit lurad, såååå lurad!
Eller?
Men den var ju ändå gratis så det enda man betalar med är ju faktiskt endast sin hälsa 😉 och den är ju inte så viktig eftersom många inte är nå måna om den idag har man märkt eftersom huvudsaken är att det finns det som är gratis idag!😉
 
Inte 17 miljoner kan jag då säga utan hela 300 MILJONER DÖDA AV VACCINET NU i hela världen. Innan 2025 kommer det att ha dött över 800 miljoner människor om planen fortfarande följs 😫😫😫
Ur mörkret steg dom fram, och till mörkret återvänder dom!
Alla 💉 skapar sjukdomar säger forskarna för att vi ska kosta pengar via nediciner.
Mina egna barn fick aldrig dom här 💉 som små utan dom har haft dom där barnsjukdomarna och dom överlevde faktiskt ändå!
Inte konstigt att det utvecklas en massa konstiga allergier mot mat och då tar man ännu mer 💉?
Visste ni att det enda landet som inte har 💉  en enda är Amish folket i usa och hör och häpna" dom har inte ett enda barn där med Autism, adhd, borderline eller diabetes typ 1 och cancer och det förekommer inte heller nån plötslig spädbarnsdöd där heller?
Det säger väl ändå en hel del va? 
I tyskland har dödligheten ökat från år 2022 och framåt, genom att man hysteriskt nog hade sitt pcr testande för att befolkningen skulle tro att det var en högre dödlighet än vad det egentligen var!
Man hade lockdowns och masker överallt i världen och man isolerade till och med våra äldre mot ett virus som var så farligt att det smittade om man var i samma rum, men satt man ner på krogen innan kl 22.00 då höll viruset sig i schack men stog man upp efter kl 22.00 då smittade det och härjade runt för fullt??¿?????????????
Gick viruset hem efter kl 22.00 och hade efterfest då eller?
Intelligent virus eller hur?
Eller om man gick in på biltema och tog en fika så fick familjerna sitta bara 2 och 2 vid olika bord för dom kunde ju smitta varandra om dom satt tillsammans men i bilen på väg hem och sen hemma i hemmet gick det minsann bra att vara i sanna rum🙈 intelligent virus🙈🙉🙊 eller hur??????
Här är det nåt som inte riktigt rimmar!
Sen helt plötsligt så är inte ens viruset farligt längre" det kanske tog semester ett tag" vad vet jag men en sak vet jag i alla fall och det är att folk har blivit sååååå lurade!
Ändå tas nu 7e och 8e 💉 mot nåt som inte ens är samhällsfarligt längre och mot nåt som inte ens finns längre👌👌👌👌👌
Varför kan man då undra?
Varför tillät våra politiker att ta ett experiment 💉 och dessutom tvingade dom folk att ta den här substansen med hjälp av olika metoder som att hota folk att bli sparkade och sånt?
Varför blev 💉 BARA NÖDGODKÄNT men det fanns ju inte ens nån nödsituation och varför " det kan man undra idag" varför inte alla biverkningar som har blivit efter detta 💉 inte ens fått några konsekvenser än idag?
Kan det vara så att det faktiskt är gjort för att man ska bli beroende?
Kan det vara så att man faktiskt har gjort det så man blir hjärntvättad?
Ja nånting har i alla fall hänt har vi sett vi som var och är vakna!
Men vad lär vi nog aldrig få reda på eftersom makt och pengar fortfarande spelar in hur vi än vrider och vänder på allt!?

Sen nobelfesten då? Vem var då "egentligen bakom" den där masken som kungen bar😉  det ska bli så spännande när det kommer fram och folket har trott att han finns kvar? När man ser han stolt stog upp med sitt tal till alla och hade inte ens samma röst som för något år sen? Alltså hur lurade är alla, egentligen och tänk när allt nu faller pladask, då blir det tufft för många som inte har förstått vad som pågår och har pågått i många år bakom våra kulisser..

Vi kommer att få se många, många människor som kommer springa omkring som virriga hönor överallt och inte ha förstått nånting alls, och inte ens veta vad dom ska göra " eftersom dom har inte lyssnat alls" utan skrattat åt oss, är det våran tur att skratta nu åt alla lurade människor?

Har svensken verkligen tappat greppet om precis allt? Även hela ryggraden? Ni valde att inte lyssna på det som jag sa ifrån början, så mitt svar blir nog i alla fall " skyll er själva" eftersom ni tog avstånd ifrån mig, ni mobbade ut mig och hånskrattade åt mig för att jag var en " foliehatt och konspirationsteretiker" men den konspirationsteorin blev sann !Många går nu bort i plågsamma dödsorsaker som tex att många får svårt och andas och kvävs sakta men säkert till slut!

Tyvärr" jag är ledsen" men 💉 gör det här med er, med era hjärnor, men ni kan ändå inte inse sanningen om det och förstå vad det går ut på? Svenskarna ser hellre på tv som ger en tillfredställelse än att se vad som verkligen händer med er? Det är väldigt svårt att se elefanten i rummet och många orkar bara inte ens se sanningen för att dom kommit på lite att dom har faktiskt blivit lurade och foliehattarna sa ju sanningen! Är det bara vi foliehattar som lägger ihop 1+1?

Trumph som är skiten nu också då säger dom i min närhet " dom flesta fast jag har förklarat om och om igen" men vad var det ha sa nu igen" vi måste tänka på barnen" ja just det är ju dom som ska räddas nu och allt ska ju nu falla, eftersom dom är redan fast nu och jag förstår inte föräldrar som bara hänger med, som inte ens förstår nånting eller  ingenting och alltså låta sina barn växa upp i denna korruppta värld och man gör ingenting, absolut inhenting🤮 tror inte barnen kommer tacka er sen? Begravningsentrepenörer landet över har aldrig haft så mycket dödsfall som nu så dom hinner inte ens med alla begravningar? Ja, jag vet, jag har själv pratat med dom😉

Just ja hängde ni med nu när svensk media äntligen gick ut med i våran media " hör och häpna" att putin är ner i ukraina bara för att rensa alla dom som har ihjäl sina egna medborgare där nere och att dom i ukraina har stora barnfabriker där dom säljer små nyfödda bebisar till pedofiler? Och håller mammor fångna som tvingas föda barn åt dom? Att putin är där för att rädda alla barn och spränga dessa djävla barnfabriker? Nej det har ni antagligen inte hört för har man inte ens förstått i 4 som har gått redan nu där det pågått så lär man inte förstå det nu heller?  Alla ni som har skrattat och kallat mig putin älskare? Skäms på er allihopa! Det är faktiskt ni som står och har stått på fel sida hela tiden och gynnar pedofili🤬

Varför ser man inte ens vad som händer nu och vad som har hänt dom senste 4 åren? Men djävlar vad snabb man är att försvara ukraina och pedofili så fort man kommer på tal om putin! Varför förstår man inte överdödligheten sen detta giftiga 💉 kom och folk över hela världen tog det, och nu dör folk som flugor, i covid????? Fast dom flesta är 💉 alltså vakna nu och förstå att allt var ett biovapen ifrån början som ska reducera hela världens befolkning! 

 
Allt finns ju precis framför våra ögon men varför väljer man ändå att blunda...
Jag sa det här redan för flera år sen och jag står fast för det än idag..
 

Lördag

Däckad fortfarande i nån förkylning som går nu, och många ligger tydligen nu sjuka lite överallt har jag hört och många har också gått och tagit 7e sprutan mot corona 🙈🙉🙊 men den finns ju inte längre och dom 6 före fungerade fungerade ju inte ens heller🤣🤣🤣🤣🤣 så nu får man passa sig för dom som är 💉 då dom smittar nu?

En påminnelse bara om just detta💉 också var ju en  katastrof redan på själva experimentstadiet 🤢 men lik förbannat så rullades det experimentet ut "Worls Wide" och dom visste HELA TIDEN om det men dom ville hålla det här hemligt i 55 år " ja du läste rätt" i 55 år🤔 och då börjar ju naturligtvis mitt huvud att rulla för fullt igen, och varför tror ni det 😡 jo för om 55 år så lever ju förmodligen ingen av dom som fick dom här gifterna injicerade i sina kroppar längre så då kan det inte kollas upp att det var just det som orsakade så många skador och så många dödsfall och att det nu är så farligt som det är eftesom Pfizer själva ville ju försegla både internt och konfidentiellt dom dokumenten på hela 80.000 sidor i hela 55 år🙈 men siddu förfrågan fick ändå till slut avslag av en domare då datan i själva dokumentet täcker dom första 2 1/2 månaderna av själva mRNA 💉 som fanns då på marknaden och fast pfizer hade en full vetskap om att det redan då hade inträffat 1223 dödsfall just pga detta giftiga💉och att sprutans effekt som 270 gravida mammor fick, så led hälften av dom av biverkningar, och 75 allvarliga sådana och däribland fanns det även 23 missfall och 2 fosterdöda 2 för tidigt födda med neonatal död av bara 270 stycken och det är väl ändå en hög procent? Och nu " ja nu finns ju dokumenten" tillgängliga att läsa🤔

Ni vill nog inte att jag berättar hur många ammande barn som också fick biverkningar för då kanske nån börjar åtminstone och vakna?

Att världen och främst "våra nära och kära" som litar på det här och inte på forskningen som många av oss läste innan och till och med tog fram och visade er och som vi även varnade er för? Men lyssnade nån då?Inte många I alla fall!

 
 
Över 22% i ökade dödstal bara på 2 år mellan 2020- 2022 blev det? Sen alla minskade födslar på små barn och inte tal om alla dödfödda barn till dom som valde att ta det här 💉och dödskurvan steg brant efter 2020 och födslarna blev bara mindre och mindre ju mer åren gick!
 
Alltså alla barn som nu helt enkelt blir offer för detta giftiga 💉 för att då föräldrarna vaccinerar sig är ju horribelt, men vi har nog bara sett en liten början än på den här mardrömmen än skulle jag tro, många väljer idag en partner som är ovaccinerad " såklart" då dom inte ens vågar skaffa barn med dom som är vaccinerade längre då dom får nu ofta missbildade barn och jag kan faktiskt förstå dom" jag vill inte ens ha nå blod ifrån nån som är vaccinerad om jag blir sjuk"😇 en tjej nu som har fött 2 friska barn innan hon tog 💉 men nu efter att hon har tagit💉 och väntar sitt 3e barn  så saknas njurarna på bebisen i magen😭
Har folk inte under fyra år ens fattat än vad dom här giftiga, farliga giftinjektionerna är för något så spelar det nog ingen roll vilken information man än lägger ut antar jag för lyssnade dom inte då så lär dom nog lyssna ännu mindre idag!
Vi är sååååå många som har lagt ut sååååå mycket information hela tide och varje dag under hela fyra års tid.
Vi som vet har skaffat oss information på egen hand.
Det är varje människas egna aktiva val om man vill ställa sig i kön till dessa hemska dödsinjektioner.
Många, många har fått svår kol av injektionerna, med svåra andningsproblem som blir ett smärtsamt avslut till sist fast man inte ens har rökt i hela sitt liv😏
Många har fått fullt av små blodproppar i lungorna som som är som långa plast trådar i kroppen som inte ens upptäcks innan det är försent!
Brännande hud på kroppen.
Galopperande cancer som inte heller upptäcks innan det är försent då det redan ätit upp halva kroppen innan man märker det!
Värk i kroppen.
Alla åkommor som en gång var bara små och måttliga har idag växt bara på ett litet tag och blivit mer än stora.
Yrsel och balanssvårigheter.
Tinnitus.
Rosfeber, bältros, svaghet, stroke, hjärtproblem, ja " name it liksom"
Det vet man ju redan..
Dom total steriliserar hela 3 generationer och som bonus får man också några döda på köpet..
Och det bara fortsätter🙈
Om nu 2023 har haft många dödsfall så är jag inte ett dugg förvånad att det kommer stiga 2025 med minst lika mycket till om inte mer😇
Jag är  ledsen, men nu kan man räkna sig även som att man är "vaxxad" om man har sex med en vaccinerad men är ovaccinerad själv eftersom det smittar av sig genom både saliv , svett och alla andra kroppsvätskor som gör att grafenoxiden och spikprotein till ovaccinerade går över från vaccinerade.
Tyvärr så ser man idag många märkliga saker även i dom som är sheddade av vaccinerade och som har haft sex med vaccinerade.
Har en vän som använder en frekvensmaskin och det man där hur många som har det i kroppen.
Så alltså är det rysk roulette om man blir drabbad eller inte, nu har ju många gått ut med att dom inte som ovaccinerad vill ha ett förhållande med nån som är vaccinerad!
Det här är fruktansvärt och det är ju en plan!
Tänk vad sjuk en värld verkligen kan bli bara för pengar och man kan luras in i att leva i en sån här illussion?
Tänk när folk börjar vakna bara lite grann när dom kommer stänga ner allt och man inte ens kan köpa mat!
Vaknar man då då?
Eller när alla skådespelare tar av sig sina masker i det som dom har spelat så glatt för att dölja att dom riktiga är borta för lönge sen och visar verkligen vilka dom är☹️
När dom är tvungna att gå ut med vilka som lever men är döda och som som är döda fast dom lever?
Ja ni vaknar folket då?
Nej jag tror enligt mig att när folket inte kan ta ut pengar som dom har på banken och när dom inte kan köpa mat längre eller varför inte när man inte kan ringa på sin mobil" då djävlar blir det kaos, då kommer folk höra av sig när det är försent och bara vi som visste vet vad som ska göras medans små fågelungar springer omkring som yra höns runt överallt då är det minsann dags att låsa dörrarna😊
 
 

Onsdag

Ja, nu är det allt bra kallt ute " - 21" hade vi i morse och elen går upp i pris igen, precis som planen såklart men det är väl ändå skönt att få vara inne nu och ligga under min värmefilt och bara ha det bra i värmen🥰 det är så härligt och det räcker att jag jobbade i helgen med - 15 grader och höll på att frysa ihjäl🫠

I måndags gick jag av på morgonen efter tre nätter, seg som vanligt, följde då med min största dotter till falun då det blev lite akut, fast jag var seg och trött men tyckte inte att hon skulle behöva åka ensam dit när hon hade ont, för jag vet vilken väntan det är där på jouren varenda gång när man ska dit!

En stor olycka var det för det första så vägen var avstängd och vi fick stå och vänta på att dom skulle öppna upp vägen igen efter att dom hade fått bort bilarna.Kom till falun vid halv 4 och hon kom in vid typ halv elva på kvällen, sen åt vi på max och var hemma vid 1 på natten, dötrött och frysen såklart efter att ha varit vaken i 34 timmar🫠 men hon finns alltid för mig när jag inte mår bra också🥰

Idag ligger jag däckad men bihåleinflammation, ont i hela kroppen och genomförkyld så nu gäller det verkligen att vila kroppen!

Nu har jag även läst på om gardasil 💉 som jag med stor glädje nu kan säga att efter hela 5 års forskning så har det äntligen publicerats om just detta HPV 💉 där det nu kommit fram och även finns dokumenterat att Merck alltså har fuskat och gått ut med en helt fel information och har på så sätt alltså vilselett hälsomyndigheterna i samband med själva godkännandet av det här HPV 💉 och då som testare i dom här kliniska prövningar som har gjorts så har det alltså varit möjligt för forskaren Sesilje Bondo Peterson att ha en insyn i dokumenten som har godkänts i förväg🙈 för den danska delen av dom s.k kliniska prövningarna i Future I och Future K som alltså ligger helt till grund för själva godkännandet av det här Gardasilet alltså detta 💉 2006.

Alltså så kan man se om man tittar och läser att det föreligger en stor bristande överensstämmelse mellan informationen för läkemedelsverket, ämnerna och den vetenskapliga kommitten! Alltså var det ingen mer än Merck själv som kan ha vetat vad dom friska kropparna alltså "försöksdeltagarna"  nu har injicerades med, eftersom man efter en genomgång i underlaget visar att FDA godkände kaliumaluminiumsulfat som ett vaccinadjuvans även om nu Merck använder ett nytt amorft aluminiumhydroxifosfat för just nanopartiklar (AAHS) som ett sdjuvans i just detta gardasil! Som alltså då innebär att dom danska medicinerna Administration I resp. 2002 och 2003 godkände alltså två prövningar med en helt annan gardasil- sammansättning än vad dom försöksdeltagare fick injicerade i den gardasil som vi då känner till idag då Aluminiumadjuvansen AAHS var alltså inte ens använd i 💉 och inte ens känd då det är en helt ny aluminiumadjuvans som används tillsammans med några hjälpämnen L- histidin ,polysorbat-80 och natriumborat så alltså kan inte ens AAHS 💉 kan vara säkra eftersom dom har inte ens säkerhetsutvärderats av EMA eller några andra myndigheter, så alltså godkändes detta 💉  på falska förutsättningar, 2004 utan några godkända eller ens några ordentliga säkerhetstester!

Man måste alltså vara helt medveten om att gardasil och andra 💉 har inte ett slutgiltigt godkännande och är alltså inte säkra och då aluminium används i dessa 💉 som ett hjälpämne så ökar det förmågan att generera en långsiktig resistens mot alla infektionssjukdomar för att skydda annars är det helt meningslöst! Sen kommer då skadorna som kommer efter detta 💉 som hjälpämnena kan orsaka och granskningen hur kampen mot cancer har marknadsfört med gardasil är bara en stor lögn då det visat sig att flera av just dom som har tagit just det här 💉 har istället fått just en cancerDokumenten finns här.

https://www.facebook.com/mette.kenfelt/posts/
3285097741611204

Varför drar man då inte tillbaka gardasil? Eftersom det finns inga bevis för att det här är säkert eller ens fungerar? Många föräldrar ger sina barn detta 💉 i hopp om att skydda dom från cancer men det är precis tvärtom! Jag vet flera som gett sina barn det här i tidig ålder!

 

Samma sak med covid 💉 som inte heller är varken beprövat eller godkänt, jag ser verkligen fram emot godkännandet, vilket jag själv tror att det kommer aldrig ens hända! Många dog bara en vecka efter vissa injektioner och många går omkring som en tickande bomb idag med kroppen full av gift som man inte ens vet när kroppen fått nog av! För du vet inte ens vilken av batcherna som du har fått eftersom flera av batcherna var totalt dödliga medans andra batcher bara tar lite längre tid innan dom verkar och man blir sjuk eller dör!

Dödligheten för dom 10 dödligaste batcherna var

21,4%

17,2%

15,5%

10,2%

10,0%

9,6%

7,9%

4,7%

4,6%

4,5%

Det är endast bara  på nya zeeland!

Ändå vet väl nästan alla att också sverige och danmark har haft extra dödliga batcher, och ändå går det inte att diskutera med folk om det? Nu är det väl dags för våra myndigheter att komma upp ur sina skyttegravar och gå ut och berätta den här stora lögnen  som var en plan när så många redan har dött, och fler kommer det förmodligen att bli! 60+ är dom som är viktigast att döda nu så pensioner kan sparas..

Det är så många nu som får cancer i bukspotskörteln som inte går att bota så dom har varit smarta dom som gjorde ett vaccin som skulle skydda men som vara dödar har det ju visat sig idag! Många fler får även idag hjärn cancer som inte heller är så lätt att bota. Dom var mycket smarta när dom tog fram detta vaccin för när man väl får reda på att man har fått cancer så har det gått för långt och det finns inget att göra utan man dör helt enkelt..Allt enligt planen.Känns som om nästa pandemi blir nåt mellan nåt nytt virus och aktivering av alla nanopartiklar- grafhen som man har fått in i kroppen via covid sprutan som finns i ampullerna och genom 5G nätet och sen bryter ut i en cancer av nåt slag? Nu idag stog det faktiskt I expressen också att man blir sjuk av mediciner och det var pfizer såklart!

Mycket 💉 tror jag hör ihop med alla diagnoser som så många barn får idag pga som adhd och folk proppar i sina barn alla olika 💉som det är metaller i som kroppen inte ens kan ta hand om och barnen blir bara sjukare och sjukare? Själv blev jag sjuk av ett 💉 men jag tror inte mina nära har tänkt så för i min närhet är det inte många som lyssnar och då får man stå sitt kast sen! Det sägs att sanningen och konsekvenserna kommer ikapp en till slut och konsekvenserna är precis lika personliga som dina egna val som du har gjort i det här, medberoende skulle jag kalla det att vara som nästan alla andra, förutom vi som inte följde narrativet ifrån början då vi tidigt förstod, så vi kommer också vara dom som kommer klara av det här och våra nya ledare!

 

Skräpmat som föräldrar inte ens kollar vad det innehåller och 5G och trådlöst precis överallt idag och det kan inte heller vara bra! Det ska vara 💉 mot allt idag när kroppen själv kan ta hand om mycket på egen hand!

Nu försvinner folk en efter en och blir bortplockade och många förstår absolut ingenting, att bli så här lurad måste kännas hemskt, dom som man verkligen litade på?Kommer avslöjandet att visas i media i våran tv? kommer maskerna åka av och folk kommer svimma? Kommer folk vakna och förstå snart vilken lögn och illusion som vi lever i? Vill vuxna människor inte ens veta sanningen längre och sen begär man samma sak av sina barn och hela deras liv är förstört? Vems ansvar är det då?

 

RSS 2.0