Onsdag

Ja, nu är det allt bra kallt ute " - 21" hade vi i morse och elen går upp i pris igen, precis som planen såklart men det är väl ändå skönt att få vara inne nu och ligga under min värmefilt och bara ha det bra i värmen🥰 det är så härligt och det räcker att jag jobbade i helgen med - 15 grader och höll på att frysa ihjäl🫠

I måndags gick jag av på morgonen efter tre nätter, seg som vanligt, följde då med min största dotter till falun då det blev lite akut, fast jag var seg och trött men tyckte inte att hon skulle behöva åka ensam dit när hon hade ont, för jag vet vilken väntan det är där på jouren varenda gång när man ska dit!

En stor olycka var det för det första så vägen var avstängd och vi fick stå och vänta på att dom skulle öppna upp vägen igen efter att dom hade fått bort bilarna.Kom till falun vid halv 4 och hon kom in vid typ halv elva på kvällen, sen åt vi på max och var hemma vid 1 på natten, dötrött och frysen såklart efter att ha varit vaken i 34 timmar🫠 men hon finns alltid för mig när jag inte mår bra också🥰

Idag ligger jag däckad men bihåleinflammation, ont i hela kroppen och genomförkyld så nu gäller det verkligen att vila kroppen!

Nu har jag även läst på om gardasil 💉 som jag med stor glädje nu kan säga att efter hela 5 års forskning så har det äntligen publicerats om just detta HPV 💉 där det nu kommit fram och även finns dokumenterat att Merck alltså har fuskat och gått ut med en helt fel information och har på så sätt alltså vilselett hälsomyndigheterna i samband med själva godkännandet av det här HPV 💉 och då som testare i dom här kliniska prövningar som har gjorts så har det alltså varit möjligt för forskaren Sesilje Bondo Peterson att ha en insyn i dokumenten som har godkänts i förväg🙈 för den danska delen av dom s.k kliniska prövningarna i Future I och Future K som alltså ligger helt till grund för själva godkännandet av det här Gardasilet alltså detta 💉 2006.

Alltså så kan man se om man tittar och läser att det föreligger en stor bristande överensstämmelse mellan informationen för läkemedelsverket, ämnerna och den vetenskapliga kommitten! Alltså var det ingen mer än Merck själv som kan ha vetat vad dom friska kropparna alltså "försöksdeltagarna"  nu har injicerades med, eftersom man efter en genomgång i underlaget visar att FDA godkände kaliumaluminiumsulfat som ett vaccinadjuvans även om nu Merck använder ett nytt amorft aluminiumhydroxifosfat för just nanopartiklar (AAHS) som ett sdjuvans i just detta gardasil! Som alltså då innebär att dom danska medicinerna Administration I resp. 2002 och 2003 godkände alltså två prövningar med en helt annan gardasil- sammansättning än vad dom försöksdeltagare fick injicerade i den gardasil som vi då känner till idag då Aluminiumadjuvansen AAHS var alltså inte ens använd i 💉 och inte ens känd då det är en helt ny aluminiumadjuvans som används tillsammans med några hjälpämnen L- histidin ,polysorbat-80 och natriumborat så alltså kan inte ens AAHS 💉 kan vara säkra eftersom dom har inte ens säkerhetsutvärderats av EMA eller några andra myndigheter, så alltså godkändes detta 💉  på falska förutsättningar, 2004 utan några godkända eller ens några ordentliga säkerhetstester!

Man måste alltså vara helt medveten om att gardasil och andra 💉 har inte ett slutgiltigt godkännande och är alltså inte säkra och då aluminium används i dessa 💉 som ett hjälpämne så ökar det förmågan att generera en långsiktig resistens mot alla infektionssjukdomar för att skydda annars är det helt meningslöst! Sen kommer då skadorna som kommer efter detta 💉 som hjälpämnena kan orsaka och granskningen hur kampen mot cancer har marknadsfört med gardasil är bara en stor lögn då det visat sig att flera av just dom som har tagit just det här 💉 har istället fått just en cancerDokumenten finns här.

https://www.facebook.com/mette.kenfelt/posts/
3285097741611204

Varför drar man då inte tillbaka gardasil? Eftersom det finns inga bevis för att det här är säkert eller ens fungerar? Många föräldrar ger sina barn detta 💉 i hopp om att skydda dom från cancer men det är precis tvärtom! Jag vet flera som gett sina barn det här i tidig ålder!

 

Samma sak med covid 💉 som inte heller är varken beprövat eller godkänt, jag ser verkligen fram emot godkännandet, vilket jag själv tror att det kommer aldrig ens hända! Många dog bara en vecka efter vissa injektioner och många går omkring som en tickande bomb idag med kroppen full av gift som man inte ens vet när kroppen fått nog av! För du vet inte ens vilken av batcherna som du har fått eftersom flera av batcherna var totalt dödliga medans andra batcher bara tar lite längre tid innan dom verkar och man blir sjuk eller dör!

Dödligheten för dom 10 dödligaste batcherna var

21,4%

17,2%

15,5%

10,2%

10,0%

9,6%

7,9%

4,7%

4,6%

4,5%

Det är endast bara  på nya zeeland!

Ändå vet väl nästan alla att också sverige och danmark har haft extra dödliga batcher, och ändå går det inte att diskutera med folk om det? Nu är det väl dags för våra myndigheter att komma upp ur sina skyttegravar och gå ut och berätta den här stora lögnen  som var en plan när så många redan har dött, och fler kommer det förmodligen att bli! 60+ är dom som är viktigast att döda nu så pensioner kan sparas..

Det är så många nu som får cancer i bukspotskörteln som inte går att bota så dom har varit smarta dom som gjorde ett vaccin som skulle skydda men som vara dödar har det ju visat sig idag! Många fler får även idag hjärn cancer som inte heller är så lätt att bota. Dom var mycket smarta när dom tog fram detta vaccin för när man väl får reda på att man har fått cancer så har det gått för långt och det finns inget att göra utan man dör helt enkelt..Allt enligt planen.Känns som om nästa pandemi blir nåt mellan nåt nytt virus och aktivering av alla nanopartiklar- grafhen som man har fått in i kroppen via covid sprutan som finns i ampullerna och genom 5G nätet och sen bryter ut i en cancer av nåt slag? Nu idag stog det faktiskt I expressen också att man blir sjuk av mediciner och det var pfizer såklart!

Mycket 💉 tror jag hör ihop med alla diagnoser som så många barn får idag pga som adhd och folk proppar i sina barn alla olika 💉som det är metaller i som kroppen inte ens kan ta hand om och barnen blir bara sjukare och sjukare? Själv blev jag sjuk av ett 💉 men jag tror inte mina nära har tänkt så för i min närhet är det inte många som lyssnar och då får man stå sitt kast sen! Det sägs att sanningen och konsekvenserna kommer ikapp en till slut och konsekvenserna är precis lika personliga som dina egna val som du har gjort i det här, medberoende skulle jag kalla det att vara som nästan alla andra, förutom vi som inte följde narrativet ifrån början då vi tidigt förstod, så vi kommer också vara dom som kommer klara av det här och våra nya ledare!

 

Skräpmat som föräldrar inte ens kollar vad det innehåller och 5G och trådlöst precis överallt idag och det kan inte heller vara bra! Det ska vara 💉 mot allt idag när kroppen själv kan ta hand om mycket på egen hand!

Nu försvinner folk en efter en och blir bortplockade och många förstår absolut ingenting, att bli så här lurad måste kännas hemskt, dom som man verkligen litade på?Kommer avslöjandet att visas i media i våran tv? kommer maskerna åka av och folk kommer svimma? Kommer folk vakna och förstå snart vilken lögn och illusion som vi lever i? Vill vuxna människor inte ens veta sanningen längre och sen begär man samma sak av sina barn och hela deras liv är förstört? Vems ansvar är det då?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0