Onsdag

Dagarna rullar förbi och blir veckor som nu snart blir ett nytt år igen och jag, ja jag bara hänger med!
Julklapparna är levererade och klara och julen är ännu ett år förbi och jag tror att barnbarnen blev nöjda och jag, ja jag har jobbat och slitit hela julen innan jag går på 16 nätters ledighet nu i morgon bitti och dom nätterna är jag värd rejält nu då jag har haft 6 skitnätter!
Det ska bli sååååå skönt att vara ledig efter dom här hektiska nätterna när det har varit så tufft kan man säga!
Skönt var att man kunde sätta sig vid dukat bord på julaftonen också och bara äta gott när man ändå jobbar och tack vare mina svärföräldrar så blir julen extra fin varje år!
Många som sitter ensamma som ändå har flera barn men ändå blir dom bortglömda av nära och kära, jag har själv upplevt det en jul när jag efter 20 år blev utkastad och hade varken min familj eller vänner som fanns och det var nog den värsta julen nånsin när ingen tänker på en när man är helt själv och efter det kommer jag aldrig att låta nån sitta ensam på själva julafton men kommer aldrig glömma det heller😢 " allt är inte alltid självklart i livet och man vet vilka som man ska finnas för!
Sen många har ju nu även tagit flera av dom där fina berömda 💉 också som många nu blir sjuka av " 7 är vi inne på nu va"  och jag då, ja jag fattade tidigt att man inte skulle ta dom så givetvis så tog jag dom inte heller och jag har inte tänkt att stå till hjälp sen när folk blir sjuka heller i både turbocancer och allt vad det innebär eftersom dom inte ens lyssnade på mig ifrån början!
 
Då kan man stå där sen också när man själv blir sjuk och gapskratta precis lika som man gjorde när man varnade dom ifrån början!
Det tycker jag att man gott kan ta då också.
TV spekulerar snillen och sen applåderar dom safe and effektive och dömer sen dom där konspirationerna från det lurade folket !
Vetenskapen har fan tappat det helt !
Man träffar nästan dagligen många olika människor i olika åldrar som har tagit  💉💉💉💉💉💉💉och inte ändå förstår varför dom blir så sjuka?????
 
Ändå har vi sträckt ut våra armar så lång tid nu och försökt att förklara " om och om igen" att detta 💉 var ett modifierat covid vaccin, som inte ens är godkänt utan bara har fått ett nödgodkännande än?
Det är så sorgligt att se att ens nära och kära nu är och var så lättlurade och sen man mage att kalla oss för foliehattar 🤔 och konspirationsteoretiker och det gör mig mest förbannad?
Nu ökar medicinen för hjärtsvikt och hjärtfel, "konstigt" när själva sprutorna gör så att man får just hjärtsvikt, och nu kommer man ut med en ny medicin mot just hjärtsvikt som är billig och nu kommer många ta den nu men biverkningen är att " man kan dö" det är väl inte så farligt..dö kommer vi göra ändå nån gång eller hur?☺️
 
Vaccinet minskade immunförsvaret hos dom som har tagit det nåt så drastiskt! ☹️"Sepsis är ett akut tillstånd på grund av en överdriven inflammatorisk reaktion i hela kroppen på en infektion.
Mekanismen som sen leder till sepsis ligger i de komplexa interaktionerna mellan den infekterande mikroorganismen och värdens immunsystem"
Vad beror det på då?
 
Jo, 💉såklart om man nu har tänkt efter lite och om man har börjat att förstå det för våra kroppar kan inte ens hantera så många 💉 utan för varje man tar så blir immunförsvaret bara mindre och mindre och organ för organ kollapsar sakta men säkert i era kroppar!
Varje patent specifierar dom 194 länder i EU US INDIA  och så vidare som har beställt det och varje av dom innehåller hemska och jätte giftiga, samt dödliga olika biokemiska ämnen som GMO alltså med andra ord " syntetiskt tillverkade / förvandlade microorganismer" och även över 300 olika extremt giftiga ingredienser/ varje patent och tungmetaller" och jag säger så här" tur att jag visste och tur att jag med dom som inte blev så lättlurade inte tog detta skit, man ser i folks ögon hur döda dom är, har sett massor av mina nära där ögonen ser helt döda ut" efter dessa fina injektioner, folk mår inge bra längre!
När det här 💉 kom på tal så började jag själv att läsa på om vad det innehöll och att det tog alldeles för kort tid för att ta fram ett 💉 och därför blev då min slutsats att " inget sånt gift kommer in i min kropp" 
När jag idag läser studien i detta 💉 som fortfarande " bara är nödgodkänt" så har jag förstått varför jag tog det beslutet som jag tog ifrån början" att inte ta det då det triggar igång olika sjukdomar i kropparna när man har tagit det!
Flera i min närhet har nu dött i turbocancer..
Avsikterna med att ta fram ett sånt här 💉 så fort och bara nödgodkänna det var ju " bara" för att minska befolkningen på jorden fort innan dom som var så lättlurade skulle misstänka nåt?
Så nu står vi där med så många människor som har dött i olika sjukdomar som inte längre går att bota då det redan har gått för långt och det var ju det som var meningen att man skulle upptäcka det för sent!
 
Många har fått neurologiska sjukdomar och inflammationer som rosfeber" gång på gång" och varje gång går immunförsvaret ner ännu en gång!
Läkare och reumatologer säger själva att dom har aldrig haft så många människor som idag har så svullna och vanställda händer och fötter......
Kan det vara en sorts av turbocancer?
Finns inget som är gott eller ska båda gott med det här inte så jag är så trött på folk som inte lyssnar så jag orkar inte längre engagera mig så mycket utan nu får nära och kära stå sitt kast när dom inte kan se själva att unga friska idrottsmän bara ramlar ihop och dör helt plötsligt?
När det föds så många dödfödda barn idag och mer och mer fertilitesproblemen bara ökar hela tiden?
Vi visste att det här skulle hända men ni skrattade bara åt oss? Ja det är så sjukt att man kan skratta åt nåt sånt här men ändå är det ju fårskocken som lyssnar blint på media och aldrig lär sig då dom går helt fel väg..
Det värsta är väl ändå att föräldrar har gett sina barn det också🤔och det är så sorgligt!
Sen sätter dom gamla människor på pallitav vård och morfin så dom skulle sluta andas istället för att ge dom tillräckligt med syrgas?
Är det så här det ska se ut och man ska ta hand om människor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0