Söndag

Nya dagar, nya veckor och månader som blir till år bara glider förbi fort och jag , ja jag bara hänger med liksom på nåt sätt även om karusellen nu går fort fram😉
Veckan som har gått har jag varit så genomförkyld och haft så himla ont i bihålorna så näsan var så stor och helt röd" och uppsvullen" ni vet en sån där röd, stor näsa som man ser på alkoholister"🤣🤣🤣🤣🤣
Jag har typ levt på nässpray, värktabletter , cortison spray och vicks vaporub som man smörjer eller ångar in under en handduk" finns inte att köpa i sverige tyvärr" men sånt använde min mamma jämt på oss när vi var små!
Men det finns och få tag i om man vet hur och sånt kan man inte vara utan här hemma i mitt hem i alla fall🥰
Jag har lyckats att handla hem lite i alla fall och mannen har varit tvungen skotta men vi köpte en ny snöslunga i år så det har gått smidigt ändå🫠
Sen har jag varit till närakuten då jag inte orkade mer efter flera dagar efter att ha ont så det blir nog bra till slut skulle jag tro😇
Mycket vila har det blivit nu i alla fall.
Jag har varit ännu på en anställningsintervju men behöver egentligen inte jobbet eftersom jag har ett fast jobb och två extrajobb ändå så vi får se om jag får jobbet och om jag byter i så fall..❤️
Den här veckan jobbar jag bara två nätter endast, det är så skönt🥰
17 miljoner döda av 💉 har det blivit och är väl ändå ganska många med tanke på att just dom här 💉 skulle ju rädda just ifrån svår sjukdom och död?
Men med facit i hand nu då, gjorde dom det?
No way säger jag om man frågar mig!
Nu är det väl 7e eller är det 8e som dom sprutar i alla gamla och vi har aldrig sett så många dödsfall som vi gör nu?
Dom funkade tydligen djävligt bra, i alla fall efter planen som var förutbestämd att döda folk!
How vad is yur batch then?😉
Vågar du titta, jag och flera med mig har hela listan på alla batcher!
Ta fram den och hoppas kan man ju alltid göra att man "förhoppningsvis" har fått den som var snäll och inte den som var den värsta😉 men när du ser det så förstår du väl ändå att du har blivit lurad, såååå lurad!
Eller?
Men den var ju ändå gratis så det enda man betalar med är ju faktiskt endast sin hälsa 😉 och den är ju inte så viktig eftersom många inte är nå måna om den idag har man märkt eftersom huvudsaken är att det finns det som är gratis idag!😉
 
Inte 17 miljoner kan jag då säga utan hela 300 MILJONER DÖDA AV VACCINET NU i hela världen. Innan 2025 kommer det att ha dött över 800 miljoner människor om planen fortfarande följs 😫😫😫
Ur mörkret steg dom fram, och till mörkret återvänder dom!
Alla 💉 skapar sjukdomar säger forskarna för att vi ska kosta pengar via nediciner.
Mina egna barn fick aldrig dom här 💉 som små utan dom har haft dom där barnsjukdomarna och dom överlevde faktiskt ändå!
Inte konstigt att det utvecklas en massa konstiga allergier mot mat och då tar man ännu mer 💉?
Visste ni att det enda landet som inte har 💉  en enda är Amish folket i usa och hör och häpna" dom har inte ett enda barn där med Autism, adhd, borderline eller diabetes typ 1 och cancer och det förekommer inte heller nån plötslig spädbarnsdöd där heller?
Det säger väl ändå en hel del va? 
I tyskland har dödligheten ökat från år 2022 och framåt, genom att man hysteriskt nog hade sitt pcr testande för att befolkningen skulle tro att det var en högre dödlighet än vad det egentligen var!
Man hade lockdowns och masker överallt i världen och man isolerade till och med våra äldre mot ett virus som var så farligt att det smittade om man var i samma rum, men satt man ner på krogen innan kl 22.00 då höll viruset sig i schack men stog man upp efter kl 22.00 då smittade det och härjade runt för fullt??¿?????????????
Gick viruset hem efter kl 22.00 och hade efterfest då eller?
Intelligent virus eller hur?
Eller om man gick in på biltema och tog en fika så fick familjerna sitta bara 2 och 2 vid olika bord för dom kunde ju smitta varandra om dom satt tillsammans men i bilen på väg hem och sen hemma i hemmet gick det minsann bra att vara i sanna rum🙈 intelligent virus🙈🙉🙊 eller hur??????
Här är det nåt som inte riktigt rimmar!
Sen helt plötsligt så är inte ens viruset farligt längre" det kanske tog semester ett tag" vad vet jag men en sak vet jag i alla fall och det är att folk har blivit sååååå lurade!
Ändå tas nu 7e och 8e 💉 mot nåt som inte ens är samhällsfarligt längre och mot nåt som inte ens finns längre👌👌👌👌👌
Varför kan man då undra?
Varför tillät våra politiker att ta ett experiment 💉 och dessutom tvingade dom folk att ta den här substansen med hjälp av olika metoder som att hota folk att bli sparkade och sånt?
Varför blev 💉 BARA NÖDGODKÄNT men det fanns ju inte ens nån nödsituation och varför " det kan man undra idag" varför inte alla biverkningar som har blivit efter detta 💉 inte ens fått några konsekvenser än idag?
Kan det vara så att det faktiskt är gjort för att man ska bli beroende?
Kan det vara så att man faktiskt har gjort det så man blir hjärntvättad?
Ja nånting har i alla fall hänt har vi sett vi som var och är vakna!
Men vad lär vi nog aldrig få reda på eftersom makt och pengar fortfarande spelar in hur vi än vrider och vänder på allt!?

Sen nobelfesten då? Vem var då "egentligen bakom" den där masken som kungen bar😉  det ska bli så spännande när det kommer fram och folket har trott att han finns kvar? När man ser han stolt stog upp med sitt tal till alla och hade inte ens samma röst som för något år sen? Alltså hur lurade är alla, egentligen och tänk när allt nu faller pladask, då blir det tufft för många som inte har förstått vad som pågår och har pågått i många år bakom våra kulisser..

Vi kommer att få se många, många människor som kommer springa omkring som virriga hönor överallt och inte ha förstått nånting alls, och inte ens veta vad dom ska göra " eftersom dom har inte lyssnat alls" utan skrattat åt oss, är det våran tur att skratta nu åt alla lurade människor?

Har svensken verkligen tappat greppet om precis allt? Även hela ryggraden? Ni valde att inte lyssna på det som jag sa ifrån början, så mitt svar blir nog i alla fall " skyll er själva" eftersom ni tog avstånd ifrån mig, ni mobbade ut mig och hånskrattade åt mig för att jag var en " foliehatt och konspirationsteretiker" men den konspirationsteorin blev sann !Många går nu bort i plågsamma dödsorsaker som tex att många får svårt och andas och kvävs sakta men säkert till slut!

Tyvärr" jag är ledsen" men 💉 gör det här med er, med era hjärnor, men ni kan ändå inte inse sanningen om det och förstå vad det går ut på? Svenskarna ser hellre på tv som ger en tillfredställelse än att se vad som verkligen händer med er? Det är väldigt svårt att se elefanten i rummet och många orkar bara inte ens se sanningen för att dom kommit på lite att dom har faktiskt blivit lurade och foliehattarna sa ju sanningen! Är det bara vi foliehattar som lägger ihop 1+1?

Trumph som är skiten nu också då säger dom i min närhet " dom flesta fast jag har förklarat om och om igen" men vad var det ha sa nu igen" vi måste tänka på barnen" ja just det är ju dom som ska räddas nu och allt ska ju nu falla, eftersom dom är redan fast nu och jag förstår inte föräldrar som bara hänger med, som inte ens förstår nånting eller  ingenting och alltså låta sina barn växa upp i denna korruppta värld och man gör ingenting, absolut inhenting🤮 tror inte barnen kommer tacka er sen? Begravningsentrepenörer landet över har aldrig haft så mycket dödsfall som nu så dom hinner inte ens med alla begravningar? Ja, jag vet, jag har själv pratat med dom😉

Just ja hängde ni med nu när svensk media äntligen gick ut med i våran media " hör och häpna" att putin är ner i ukraina bara för att rensa alla dom som har ihjäl sina egna medborgare där nere och att dom i ukraina har stora barnfabriker där dom säljer små nyfödda bebisar till pedofiler? Och håller mammor fångna som tvingas föda barn åt dom? Att putin är där för att rädda alla barn och spränga dessa djävla barnfabriker? Nej det har ni antagligen inte hört för har man inte ens förstått i 4 som har gått redan nu där det pågått så lär man inte förstå det nu heller?  Alla ni som har skrattat och kallat mig putin älskare? Skäms på er allihopa! Det är faktiskt ni som står och har stått på fel sida hela tiden och gynnar pedofili🤬

Varför ser man inte ens vad som händer nu och vad som har hänt dom senste 4 åren? Men djävlar vad snabb man är att försvara ukraina och pedofili så fort man kommer på tal om putin! Varför förstår man inte överdödligheten sen detta giftiga 💉 kom och folk över hela världen tog det, och nu dör folk som flugor, i covid????? Fast dom flesta är 💉 alltså vakna nu och förstå att allt var ett biovapen ifrån början som ska reducera hela världens befolkning! 

 
Allt finns ju precis framför våra ögon men varför väljer man ändå att blunda...
Jag sa det här redan för flera år sen och jag står fast för det än idag..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0