Lördag

Däckad fortfarande i nån förkylning som går nu, och många ligger tydligen nu sjuka lite överallt har jag hört och många har också gått och tagit 7e sprutan mot corona 🙈🙉🙊 men den finns ju inte längre och dom 6 före fungerade fungerade ju inte ens heller🤣🤣🤣🤣🤣 så nu får man passa sig för dom som är 💉 då dom smittar nu?

En påminnelse bara om just detta💉 också var ju en  katastrof redan på själva experimentstadiet 🤢 men lik förbannat så rullades det experimentet ut "Worls Wide" och dom visste HELA TIDEN om det men dom ville hålla det här hemligt i 55 år " ja du läste rätt" i 55 år🤔 och då börjar ju naturligtvis mitt huvud att rulla för fullt igen, och varför tror ni det 😡 jo för om 55 år så lever ju förmodligen ingen av dom som fick dom här gifterna injicerade i sina kroppar längre så då kan det inte kollas upp att det var just det som orsakade så många skador och så många dödsfall och att det nu är så farligt som det är eftesom Pfizer själva ville ju försegla både internt och konfidentiellt dom dokumenten på hela 80.000 sidor i hela 55 år🙈 men siddu förfrågan fick ändå till slut avslag av en domare då datan i själva dokumentet täcker dom första 2 1/2 månaderna av själva mRNA 💉 som fanns då på marknaden och fast pfizer hade en full vetskap om att det redan då hade inträffat 1223 dödsfall just pga detta giftiga💉och att sprutans effekt som 270 gravida mammor fick, så led hälften av dom av biverkningar, och 75 allvarliga sådana och däribland fanns det även 23 missfall och 2 fosterdöda 2 för tidigt födda med neonatal död av bara 270 stycken och det är väl ändå en hög procent? Och nu " ja nu finns ju dokumenten" tillgängliga att läsa🤔

Ni vill nog inte att jag berättar hur många ammande barn som också fick biverkningar för då kanske nån börjar åtminstone och vakna?

Att världen och främst "våra nära och kära" som litar på det här och inte på forskningen som många av oss läste innan och till och med tog fram och visade er och som vi även varnade er för? Men lyssnade nån då?Inte många I alla fall!

 
 
Över 22% i ökade dödstal bara på 2 år mellan 2020- 2022 blev det? Sen alla minskade födslar på små barn och inte tal om alla dödfödda barn till dom som valde att ta det här 💉och dödskurvan steg brant efter 2020 och födslarna blev bara mindre och mindre ju mer åren gick!
 
Alltså alla barn som nu helt enkelt blir offer för detta giftiga 💉 för att då föräldrarna vaccinerar sig är ju horribelt, men vi har nog bara sett en liten början än på den här mardrömmen än skulle jag tro, många väljer idag en partner som är ovaccinerad " såklart" då dom inte ens vågar skaffa barn med dom som är vaccinerade längre då dom får nu ofta missbildade barn och jag kan faktiskt förstå dom" jag vill inte ens ha nå blod ifrån nån som är vaccinerad om jag blir sjuk"😇 en tjej nu som har fött 2 friska barn innan hon tog 💉 men nu efter att hon har tagit💉 och väntar sitt 3e barn  så saknas njurarna på bebisen i magen😭
Har folk inte under fyra år ens fattat än vad dom här giftiga, farliga giftinjektionerna är för något så spelar det nog ingen roll vilken information man än lägger ut antar jag för lyssnade dom inte då så lär dom nog lyssna ännu mindre idag!
Vi är sååååå många som har lagt ut sååååå mycket information hela tide och varje dag under hela fyra års tid.
Vi som vet har skaffat oss information på egen hand.
Det är varje människas egna aktiva val om man vill ställa sig i kön till dessa hemska dödsinjektioner.
Många, många har fått svår kol av injektionerna, med svåra andningsproblem som blir ett smärtsamt avslut till sist fast man inte ens har rökt i hela sitt liv😏
Många har fått fullt av små blodproppar i lungorna som som är som långa plast trådar i kroppen som inte ens upptäcks innan det är försent!
Brännande hud på kroppen.
Galopperande cancer som inte heller upptäcks innan det är försent då det redan ätit upp halva kroppen innan man märker det!
Värk i kroppen.
Alla åkommor som en gång var bara små och måttliga har idag växt bara på ett litet tag och blivit mer än stora.
Yrsel och balanssvårigheter.
Tinnitus.
Rosfeber, bältros, svaghet, stroke, hjärtproblem, ja " name it liksom"
Det vet man ju redan..
Dom total steriliserar hela 3 generationer och som bonus får man också några döda på köpet..
Och det bara fortsätter🙈
Om nu 2023 har haft många dödsfall så är jag inte ett dugg förvånad att det kommer stiga 2025 med minst lika mycket till om inte mer😇
Jag är  ledsen, men nu kan man räkna sig även som att man är "vaxxad" om man har sex med en vaccinerad men är ovaccinerad själv eftersom det smittar av sig genom både saliv , svett och alla andra kroppsvätskor som gör att grafenoxiden och spikprotein till ovaccinerade går över från vaccinerade.
Tyvärr så ser man idag många märkliga saker även i dom som är sheddade av vaccinerade och som har haft sex med vaccinerade.
Har en vän som använder en frekvensmaskin och det man där hur många som har det i kroppen.
Så alltså är det rysk roulette om man blir drabbad eller inte, nu har ju många gått ut med att dom inte som ovaccinerad vill ha ett förhållande med nån som är vaccinerad!
Det här är fruktansvärt och det är ju en plan!
Tänk vad sjuk en värld verkligen kan bli bara för pengar och man kan luras in i att leva i en sån här illussion?
Tänk när folk börjar vakna bara lite grann när dom kommer stänga ner allt och man inte ens kan köpa mat!
Vaknar man då då?
Eller när alla skådespelare tar av sig sina masker i det som dom har spelat så glatt för att dölja att dom riktiga är borta för lönge sen och visar verkligen vilka dom är☹️
När dom är tvungna att gå ut med vilka som lever men är döda och som som är döda fast dom lever?
Ja ni vaknar folket då?
Nej jag tror enligt mig att när folket inte kan ta ut pengar som dom har på banken och när dom inte kan köpa mat längre eller varför inte när man inte kan ringa på sin mobil" då djävlar blir det kaos, då kommer folk höra av sig när det är försent och bara vi som visste vet vad som ska göras medans små fågelungar springer omkring som yra höns runt överallt då är det minsann dags att låsa dörrarna😊
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0