Nyår 2021

Veckorna traskar på som vanligt med jobb, träning, läkarbesök och alla olika behandlingar som behövs för att orka jobba.
Nu har vi kommit till slutet av året 2021 och är på väg in i ett 2022 som vi hoppas på att det kommer bli ett bättre år..
Året som varit har jag fått många nya fina vänner, jag har även förlorat många fina, falska, dumma vänner som inte fast man varnar  så öppnar dom sina ögon utan dom fastnade i vad media säger.
Det får vara upp till dom..
Folk säger 
" Ta vaxxet för dom andras skull, eller jag tog det för att få resa " eller för att få gå på olika föreställningar" vadå ska jag ta ett obeprövat nödgodkänt vaxx för nån annans skull där forskare och läkare som själva varit med och tillverkat skiten och har även själva gått ut och varnat att det är gift i sprutan och man kommer bli svårt sjuk eller till och med kanske dö inom 2 år, aldrig att jag skulle ta nån sån.
Ett vaxx som triggar igång ens sjukdomar man redan har i kroppen men mycket starkare..
Förra året när covid härjade som mest fick ALLA i vården jobba arslet av sig för att rädda alla som då fick covid och blev jätte sjuka och hamnade på sjukhuset, och då var ingen vaxxad utan det var munskydd som gällde, ja som skyddade brukaren" som hade covid" men dom som jobbade nära brukarna då?
Idag sparkar och säger dom upp ovaxxad personal för att dom vägrar ta ett vaxx som ändå inte visat sig fungera och dessutom är det obeprövat och har visat sig att dom vaxxade smittar i alla fall..
Vilken logik va?
Nu kommer det bli så som alla som vägrar ta vaxxet har sagt ifrån början att ovaxxade blir omplacerade och sparkade medans vaxxade ska få springa och smitta alla sina vårdtagare och dom blir sjuka själva och då tänker jag så här!
Vart ska dom då ta all frisk personal ifrån när alla vaxxade blir svårt sjuka eller bara faller ihop och dör framför en?
Vart ska dom ta alla vikarier i sommar när ordinarie personal vill ha semester men inga vikarier finns tillgängliga pga att dom är omplacerade?
Kommer dom då helt plötsligt att ta tillbaka ovaxxad personal då om krisen kommer?
Smittar dom inte helt plötsligt då eller?
Eller kanske smittan smittar bara vissa tider på dygnet eftersom om du sitter ner på krogen så försvinner smittan men står du upp så smittar du?
Vilken bra och intelligent snitta vi har fått eller?
Som vet vilka tider på dygnet som man smittar!
Sista månaden har jag haft vänner nära mig som har människor runt sig som bara ramlat ihop helt plötsligt, fått hjärtrusningar, fått hjärnblödning och stroke, hjärtinfarkter och ont i armar, ben, huvudet och hela kroppen och som bara hittats döda hemma i sängen på morgonen..
Helt plötsligt och precis efter att dom tagit 2a eller 3e dosen?
Skulle jag lägga ut allt vad dom som jag känner råkat ut för här så kanske några få skulle öppna ögonen och inse vad jag har sagt hela tiden!
Några få ja men kan jag rädda 1 på 100 är jag jätte glad..
Många i min närhet har tack och lov inte hunnit ta 3e sprutan än som är den värsta och dom har faktiskt tänkt om då dom har läst på lite så jag är glad om dom några har lyssnat på mina varningar..
För 3e heter inte boost för ingenting!
Som jag har varnat alla nära mig men bara några få som lyssnat😢
Jag har nog bestämt för att skola om mig då det här kommer bli kaos inom vården antar jag.
Jag har haft jätte fina vänner runt mig under 2021 som stöttat mig när jag varit sjuk och ringt och frågat mig hur jag mår🥰
Som puschat mig till månen och tillbaka och några av mina barn har också funnits runt mig hela tiden och bara varit..
Mina barnbarn Wilma, Thilde, Wilton som kommit och velat vara hos mig istället för på dagis och fritids och mormors fina kille Elias som har så fin empati och säger att man måste hälsa på mormor❤
Han kommer verkligen bli mån om gamla människor och han kommer ofta hit och vi dricker kaffe❤
Nu hoppas vi på ett bra år 2022 och att allt kommer komma fram snart så vi foliehattar kan bevisa sanningen och få folk sluta ta detta gift..
Ha ett bra nyår alla fina, mitt nyårslöfte i år kommer många märka vilket det blir🤔
 
 
 
 

Onsdag

Onsdag, jag gick av i förrgår morse och slocknade sen i soffan när jag väl kom hem på morgon kvisten efter 5 verkligen mycket intensiva nätter med både det ena och det andra men mycket spännande att jobba såhär.. 
Man blir som en zombie när man har jobbat några nätter, behöver inte vaxx för att bli zombie här inte🤣🤣🤣🤣🤣
Igår var det massage på schemat, handling inför julen hade jag tänkt göra på en gång men orkade inte med smärtan så det blev ett akut besök på vårdcentralen och det var som jag befarade naturligtvis.
Så handlingen fick vänta tills mannen kom hem ifrån jobbet så vi kunde åka in då och sån tur att jag har han, hur skulle jag annars få hem nåt när man är sjuk.
Sen åkte jag förbi till en kär vän från tonåren och fikade och äntligen lånat maskinen så jag kan göra min egen kambucha🥰
Sålde lite party light ljus också eftersom jag har alldeles för mycket av dom.
Hem igen och slå in alla barnbarnens julklappar så jag kan leverera dom innan jul så dom får dom till julaftonen eftersom jag inte firar jul med min familj och inte gjort det sen min mamma gick bort för 19 år sen.
Jag fick en helt ny familj som jag fick turen att fira mina högtider med till slut så jag slapp sitta ensam i alla fall🥰
Så det blir mycket god mat och fika förstås och mannens bror är helt fantastisk att laga både mat och fixa, så svärmor har då så fina söner kan jag lova🥰
Idag kom min största dotter förbi med julklapp till oss och mitt barnbarn Elias hade köpt helt egna julklappar till oss helt själv som var ifrån han, så gulligt av han🥰
Han kommer att bli en mycket fin och go man med mycket empati när han blir vuxen.
Fick tårar i ögonen och blev så rörd att jag har ett så fint barnbarn som tänker på alla🥰
I förrgår när jag vaknade hade vi också storfrämmande.
Nu börjar även sanningen om vaxxet krypa fram lite här och där och det börjar synas att folk börjar öppna sina ögon lite varstans, dom som är vakna i alla fall.
Runt mig så är nästan hela släkten och vänner för vaxx utom jag, det står jag även för och jag har sagt vad jag tror att det kommer bära hän, så efter jul kommer många bli sjuka, och många som har ont i leder, ont i kroppen, är ständigt förkylda och hostar och får det ena efter
det andra symtomet som leder till olika sjukdomar och mycket mer och ändå inte förstår att man blir sjuk av just vaxxet..
Sen att folk inte fattar att dom smittar fast dom tagit det, annars skulle inte så många fullvaxxade ligga på iva nu?
Folk runt omkring ramlar bara ihop får hjärtrusningar, hjärtinfarkter och stroke m.m.
Fullvaxxade ja, det kan ju också diskuteras om du ska prenumerera på sprutan 2 gånger om året för att få ett vaxx bevis, då är inte sprutan frivillig längre utan ett måste för att kunna göra vad du vill
Är det demokrati??
Nej det är verkligen diktatur!
Sen ska dom börja vaxxa små friska barn till vilken nytta?
Kommer föräldrar som ger det här till sina egna barn att förlåta sig själva sen när dom blir sjuka av vaxxet?
Många barn föds nu dödfödda  och många, många missfall nu är det också och det är så hemskt det som händer på vår jord nu men kom ihåg att allt som händer har en mening och det är själva planen!
För att det ska bli som det är tänkt så måste det bli som det är nu!
Det vi inte lär oss i detta livet tar vi med oss till nästa liv❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Fredag och jag går på min 3e natt nu inatt och har några nätter kvar än innan min lilla minisemeter.
Har ju varit lite olika utbildningar och möten nu ett bra tag men nu ska det nog lugna ner sig lite igen antar jag....
Ska bli riktigt skönt med lite ledighet och jul med ena min familj och så god mat förstås❤
Har handlat det mesta men jag börjar ju även tidigt också för att hinna med allt innan julen kommer..
Ska leverera lite klappar till barnbarnen nästa vecka också då ingen av mina barn firar jul med mig och aldrig gjort det sen dom blev vuxna.
Brukar åka och titta i fönstren på nätterna och det är så fint med allt som alla har pyntat....
Idag fick jag ett sånt fint meddelande av ett av mina barnbarn, han är mormors kille han❤
Ja nu ökar smittan igen om corona och folk fattar inte fortfarande att dom vaxxade springer och smittar varann nu?
Va in i affären och folk kan verkligen inte hålla avstånd och hur ska då smittan kunna minska?
Folk är helt galna och lyssnar inte på fhm för fem öre längre!
Nu har vaxx passen också börjat svikta ( kontroll kanske för dom som har vaknat och förstår)
Nu ska dom börja ge 5 åringar vaxx också ( tycker man inte då att nånting bakom är gömt eller?)
Förstår inte själv hur man ens kan ge sina små barn ett obeprövat nödgodkänt vaxx som kommer förstöra immunförsvaret på dom stackars barnen ( nu är det dax att  vakna)
Mitt hjärta blöder och gråter då jag älskar mina barnbarn och jag hoppas att man som förälder tar ett rätt beslut i allt detta, men det verkar som att många sover nu tyvärr.
Vi kommer få se såå många sjuka och såå många som kommer ryka med snart då det redan har börjat😢
Många föräldrar kommer ångra sig när barnen blir sjuka och kommer dom nånsin kunna förlåta sig själva den dagen?
Många bråkar och anmäler nu,vi går snart in i stabläge igen precis som förra året, och många ovaxxade har fått sparken just pga att dom inte vill vaxxa sig ( fast det är ju frivilligt)
Märkligt men jag hoppas nu när all sjukvård går på knäna att dom som fått sparken inte går tillbaka igen så ska vi nog få se om det kommer gå runt allting igen när vårdpersonalen som är vaxxade får jobba ihjäl sig pga att alla vaxxade nu springer omkring och snittar varandra...
Trevlig helg,skynda er o ta 3e sprutan nu.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hejsan igen och en helg som håller på att ta slut återigen.
Själv är det första dagen som jag är ledig nu igen efter att ha gått av mina nätter i Lördags morse för att snart gå på dom igen🥰
Man kan säga andra dagen då om man ska säga rätt då jag aldrig går och lägger mig den dagen som jag går av🤣
Söndag då nu i alla fall och är seg🤣 och i morgon är det en ny dag och ny vecka igen och julen är snart här..
Ja, jag har jobbat hela veckan med dom bästa förstås och haft kontakt med läkare och andra högre uppsatta såklart och gjort anmälningar som aldrig vill ta riktigt slut.
Men nu händer det grejer i alla fall så vi får väl se när sanningen kommer se dagens ljus och alla som blivit blåsta på konfekten kommer få en hel del funderingar.
Haft lite främmande under veckan också som vanligt..
Sen har jag bakat och fixat lite inför julen såklart..
Nu börjar säsong 3 av lyckoviken ikväll så den måste man ju bara se😊 för den är ju så himla bra..
5 nätter kvar och sen har jag lite mini semester där jag ska ha julfirande och nyårsfirande med dom närmaste🥰
Så mysigt med julen med god mat, fika och godis och framförallt en vit jul🥰
Att sen få fira den med dom närmaste i mannens släkt är guld värt. 
Finns så många barn som kommer att få sitta på julen och nyår med fulla föräldrar så det räcker och blir över.
Julen är i alla fall barnens dag och då tar man inte ens en snaps enligt mig som är uppväxt i ett nyktert hem🥰
Det är min uppfattning och jag har följt mina föräldrars tradition i alla fall..
När man jobbar natt ser man så mycket fruktansvärt på stan när man åker igenom där  ändå så det finns inte på kartan😢
Ha en fin vecka.
 
 
 
 
 
 

Fredag

Fredag, slutet på veckan och helg har det blivit redan och det är jätte kallt ute nu.
I tisdags morse när jag åkte till massören så visade tempen på -16 grader ute..
Jag som är en sån fryslort😊
Fick kaffe och hembakade bullar hos bästa vännen efter massagen, va så gött😇
Hem igen och vi åkte in till rusta när mannen kom hem ifrån jobbet och fyndade lite😃
Igår hämtade jag lite paket också och var och hälsade på en barndomsvän, och fått låna en sån där maskin som man kan göra egen kambucha med😛
Så nyttigt och ekologiskt och så gott..
Igår var jag med min största dotter Therese till Falun så hon skulle slippa åka själv dit, sen tog vi en fika och fick så gott fikabröd hos min minsta son Benji.
Kul att ses då vi inte har träffats sen i juni så det var ett halvår sen sist vi sågs..
Sen vidare ner och klippte oss..
Blir ju inte så ofta som jag träffar typ nån av barnen eller barnbarnen nu förtiden då det är fortfarande corona och jag jobbar och har fullt upp ändå även fast alla inte kan förstå det.....
Förutom dom barnbarn och barn som kommer hit ganska ofta och hälsar på då🥰
Sen ringer min minsta dotter  och hennes barn ofta och vill att jag kommer upp och fikar och då kan man ju inte säga nej till det heller.
Så mysigt när dom ringer och vill att man kommer dit🥰
Idag är det jätte kallt och har ingen lust att ens gå ut..
Har krånglat i flera dagar och ringt och ringt för att fixa en hel del grejer😉
Idag blev det äntligen klart och är nu registrerat..
Nu har dom infört vaxx pass från denna månad också och folk springer som galningar för att få denna döds spruta (3e) bara för att kunna gå in överallt där alla vaxxade i alla fall smittar, vilken sjuk värld vi lever i...
Ja få se nu efter jul och nyår hur många som klarar livhanken efter spruta 3?
När någon tagit 3 sprutor av det dom kallar "vaccin" alltså ett skydd ska man vara rädd för dom som INTE tagit " skyddet"men då fattar väl en normalbegåvad att det är det djävla experiment cocktailen det är nå fel på och INTE dom ovaccinerade?
Det är ju så dumt så man blir verkligen rädd för hur enfaldigt det kan bli..
Om nån tagit den 3e sprutan av det " så kallade vaccinet"så bör den oroa sig för vad den gör med din redan belastade kropp än att vara rädd för dom friska och ovaccinerade människorna med urstarka immunförsvar..
Snart får ni ta spruta 4....5 och sex förmodligen av detta fantastiska experimentet..
Men antagligen kommer väl media marionetterna få er tro att det är vårat fel som alla andra gånger!!!!!
Det kräver endast att man tar 2 minuter för att fatta det,men det verkar ändå otänkbart?
Djuren kanske också måste fångas in och vaccineras,så dom inte smittar dom vaccinerade?
Nån djävla måtta får det väl ändå hur korkat det kan bli!
I slutändan går livet vidare som vanligt här hemma och när man varit alldeles för snäll så blir det inge bra i slutändan😢
Hur är egentligen detta liv på denna jord?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0