Lördag

Ny dag, med nya utmaningar dagarna i ända och jag är så trött så trött i både kroppen och i själen nu men ändå har jag nog aldrig mått såhär bra som jag gör idag med allt nytt som händer omkring mig trots att det ändå är lite kaos runt omkring mig men inte i mitt liv men mycket påverkar även mig nu med ledsamheter med människor som jag verkligen älskar och bryr mig om som också gör mig ledsen såklart😇
Jag har på sista tiden också tagit bort människor i mitt liv som inte ger mig något eller som bara stjäl energier och är negativa, såna människor passar inte in i mitt liv längre så jag har börjat att säga ifrån😇
Jag har haft mitt barnbarn Thilde här nån timme efter skolan den här veckan men hon leker med sina kompisar och sköter sig själv🥰
En fin och klok tjej med mycket energi🥰
Hon älskar att vara här🥰
Annars har jag jobbat på mitt jobb, lämnat in en hel del skol- uppgifter och har blivit mer än godkänd på det och glad är jag för det så nu är snart kursen klar på ena skolan så jag kan koncentrera mig på den andra bara fram till nästa sommar när jag blir klar med den😇
Sen ska jag söka in på nåt nytt och fortsätta läsa tror jag då jag har lite aningar om vad jag vill fortsätta läsa.
Sen har jag börjat på ett nytt och trivs jätte bra så vi får se vart det här leder i slutändan?
Nästa vecka provar jag nåt nytt igen spm jag har velat länge nu!
Om man inte blir lyssnad på så länge så får man ta tag i saker själv så är det bara!
Det finns alltid flera utvägar som man kan se för och nackdelar på allt🥰
Nu händer det saker mer än vanligt utikring också " och hur många förstår då egentligen"?
Dom plockas ju ner nu en efter en nu och chefer och högre tjänstemän avgår fort " sägs det" fast egentligen vet ju vi som vet sanningen egentligen varför" och dom kommer nu att förmodligen avrättas för alla deras krigsförbrytelser som dom har begått länge och alla tecknen som dom har visat oss så länge nu syns ju överarallt "men folk ser inte heller det" så jag undrar då "vill dom inte se" eller ser dom verkligen inte?
Det här kommer bli ett sånt hårt uppvaknande för dom som fortfarande inte har förstått eller som fortfarande inte förstår..
Vi som vet vi vet ju och vi håller koll på alla dom "som avgår"  och nu händer det verkligen grejer..
Vi som vet vi vet ju och vi är inte längre naiva utan vi har kopplat på och till vårat sunda förnuft vi som ser, och vi som förstår!
Spännande ändå då det som sker här och nu är ju helt enkelt globalt!
Hur känns det egentligen att ha blivit så lurad av allt som dom ljuger om varje dag som nu händer bakom oss?
Många förstår inte det här och det är så himla tragiskt.
Helst en person som vänder på allt till precis tvärtom, så sovande och det uppvaknandet kommer nog bli extra hårt.
Uppvaknandet för den som fortfarande är sovande oj, oj det kommer bli enormt jobbigt...om man nu " vill säga" vaknar upp över huvudtaget?
Det är ju så att det är konstaterat att  "Kognitiv Dissonans" är idag en folksjukdom.
Man kan nog säga att just nu och några år tillbaka så går det en epidemi av kognitiv dissonans 🙈
Ja, den är dum den som Luras medan den som låter sig luras är ännu dummare. 😉🤣
Så är det!
Det är tufft att man inte förstod ifrån början utan man blev påtvingad" eller egentligen inte" eftersom det var ju ett helt eget val att ta sitt egna beslut men det är meningen att vissa ska förstå och vissa inte!
Samtidigt måste det vara ännu tuffare idag att man ändå fortsätter använda deras skit frivilligt och när man börjar vakna att man då förstår att man har tagit något som inte ens är ett beprövat och godkänt ens 💉 utan nåt gift som bara förstör kroppen sakta men säkert🥱 och samtidigt veta att " dom där djävla konstiga foliehattarna och konspirationsteoretikerna" faktiskt talade om sanningen ifrån början!
Det måste vara tufft att erkänna, om dom ens kommer att erkänna det nån gång!
Att sanningen nu besannats blir hårt🙊
Vi som är fria är nu fria😇
Ska man behöva lura folk till sånt som är farligt för att dom ska vakna?
Just ja, jag glömde ju igen att det var frivilligt🥱
Det gör nog förmodligen djävligt ont idag för dom som har kommit på hela den här lögnen.. 
Själv är jag idag mer tacksam att jag förstod ifrån början och jag är framförallt inte sjuk av ett gift som getts till 90% av befolkningen för att dom antingen ska bli sjuka eller dö!
Jag insåg ju tidigt ifrån början att nånting stämde inte med det här 💉 då det togs dels fram så fort, dels att det är obeprövat och dels att vaccinpassen inte ens fungerade!
Ringer det nån klocka nånstans?
Nu är det vi som blir och är kvar som ska lida och se våra nära och kära sakta smältas ner och bli sjuka eller dö!
Jag förberedde så många men i min närhet var det inte många utan några få som lyssnade trots att dom vet att jag ser och får till mig saker..
Man duger när man vill ha hjälp men inte när man vill berätta sanningen?
Nånting kändes så fruktansvärt fel ifrån början, men idag är det så befriande att sanningen som vi sa då för flera år sen kommer nu äntligen fram i ljuset och sanning😇
För varje ny 💉 som kom ut och ju fler som folk tog, ju fler skadade och sjuka såg man överallt och många dog fort och blev 🪦
En ny studie som kommit fram nu så visar till och med det att mRNA nu har upptäckts i bröstmjölk hos hela 70% av kvinnor som har fått barn som är 💉  och det här går då över till deras nyfödda bebisar, så sjukt!
Så era barn kommer förmodligen också bli sjuka tidigt när dom är små pga er!
Idag är jag glad att fler än hälften har vaknat även om det tog några år och för vissa är det nog tyvärr redan också försent! ❤️
 
Sen kriget då🙊
Sverige bara älskar att det är krig, dom bill ha mycket död och allt elände som finns och då skor dom sig på våra sjukdomar och även på alla våra pengar också!
Vem kunde tro att ett sånt demokratiskt land som vårat sverige som vi trodde egentligen var neutralt skulle bli en sån diktatur?
Sverige har ju haft med både fingrar och nävar i allt vad som heter krig, och allt med denna hemska barnhandel och trafficking i hela världen, vart tror ni dom köpt sina barn nånstans?
Folk är så egoistiska idag men jag lovar att när den dagen kommer då det faller och många kommer stå där häpna som har skrattat åt oss andra som har varnat, kommer vi stå kvar då?
Många kommer tyvärr inte göra det!
Putin,ja just det ja han kommer förmodligen att ta över alla nationer....
Sen sänka USA först, ihop med Kina skulle jag tro..
Och sen kommer det att göra så att alla NATIONER KOMMER BACKA efter den invasionen😇
Jag är helt säker på att nån så smart som Putin är så insatt i vad alla våra globalister gör eftersom han har tampats så mycket med just dem (neonazisterna) i korruppta Ukraina.
Han förde ju krig mot nazisterna, korruptionen, trafficingen ( ja även han) för att rädda det som rädda gick att göra.
Putin är den som inte är nåt hot men snarare han i ukraina.
Kommer han skicka detta vapen?
Oj så väldigt mycket som sker just nu. 
I pågående infokrig.

Tisdag

Nya dagar vandrar förbi här hemma och jag bara hänger på fast jag är så trött, så trött nu i hela kroppen men jupiter, venus och flera andra planeter är ju i retrograd nu och det säger ju allt nu när man ser att saker går sönder hela tiden hos många och det är en sån tid nu!

Jag har gjort skolarbete och haft skola och blev godkänd på mina arbeten så det är lugna vatten än så länge! Snart är ena skolan klar och jag kan ägna mig åt bara en utbildning ett tag innan jag söker in på nästa😊 plockat en hel del svamp har vi också gjort och gå i skogen och få nya friska energier är så skönt!

När mycket kommer fram nu sakta men säkert så känns det rätt skönt faktiskt att ha blivit kallad " foliehatt och konspirationsteoretiker i flera år" Jag säger inte att jag hade rätt " men jag säger att jag sa sanningen ifrån början! Och hur många kastade inte skit på mig om dessa fina 💉 som man tog för laget?Ja du typ 90% av dom i min närhet, så idag kan man undra varför så många inte tänker ta några fler när det nu snart kommer en nu pandemi? Dom som var så bra och skyddade så himla bra!😉

 

Människor har absolut ingen aning vad dom har 💉 i sig eller också var dom fullt medvetna kanske ändå om att det var gift i dom🫢 men man kanske tog den för nån annans skull och struntade helt i sig själv 😉 men nu har man i vilket fall som helst sålt sin själ till djävulen i alla fall med dom här fina Mrna virus injektionerna.

Känns som om dom som har sovit väldigt djupt och som fortfarande sover, dom är sååååååååå svåra att väcka och dom är nog redan dömda tyvärr nu, det var nog också en plan så nåt konstigt var det ju i 💉 för när det väl börjar aktiveras vid 18-20 ghz och payloaders med transporters och släpper lös " marburg" och en hel del annat som människor faktiskt mördas av" och det här viruset pratade jag om redan för nåt år sen att det skulle komma, men hur kunde jag då veta det redan då?

Jo för att allt är och var en plan såklart!! 

 

Om vi nu blir sheddade av dom som är 💉 så har vi ju i alla fall inte fått all skit som grafen som dom som har tagit detta 💉 fått och då blir vi inte mottagliga för när dom krämar på 5G i alla fall som dom 💉 kommer bli!

Det kanske är bra i alla fall att veta innan man rusar iväg och ställer sig i kö för att kavla upp ännu en gång att ta nästa fina dos att covid 💉 inte ens är ett vaccin eftersom F kennedy junior  har vunnit målet mot  ALLA LÄKEMEDELSLOBBYISTER  där det klart och tydligt bekräftar att skadan som är orsakad av covids mRNA genterapier är IRREPARABEL ..

Turbocancer får många, många nu, är den 5e som jag vet som nu snabbt fått det och det sprider sig så sjukt fort nu, och det rensas mycket nu bland personer som är i åldern mellan 55- 65 år gamla som " tog en för laget" fast ni hade kunnat få leva i många år till om ni hade låtit bli att ta dessa giftiga 💉 

 

Men nu tyvärr så har många, många gjort helt sina egna val " tack och lov" att man gjorde det rätta valet i början och att man insåg vilken lögn allt var från början med corona viruset "som inte ens var ett virus" men vad va det då? Jo nånting var det ju som gjorde så många människor sjuka i alla fall i nåt som dom i alla fall kallade för " covid 19" men som " dom fullvaccinerade 💉 " även fick trots att det skulle just skydda mot det? 80% var livrädda för det här, och många var så sjuka, kan det då ha varit nån skit som dom förgiftad oss med genom nåt som dom inte talar om? Alla lögner och all fejk som dom har lurat i så många. Alla tester som gjorde så många sjuka! Varför använde man inte det som botade det här" va det nu var" som ivermektin och sånt som verkligen hjälpte?

Mrna ja som alla djur dog av vid alla testerna det gav dom då till människor? 92% sa dom att skulle dö inom vissa år, men jag tror planen är att det kommer på sikt, alla kan ju inte dö på en gång så när dom kopplar på 5G så sägs det att dom som tagit sticket och fått grafen kommer inte klara av det här när dom sätter på det så kommer folk kunna styras och dom dör, tänk vilken dödsdom att få höra nåt sånt om det nu inte är sant? Tänk om det nu är sant och att det verkligen ingår i deras plan? Då kommer folk ramla ihop som dom gjorde i kina🤔 Dom fortsätter nog lägga ut gifter i både våran luft, vatten och maten för att få bort fler? Vad vet vi? Det är mycket korruppt nu bakom våra kulisser!

 

Om det nu är en giftinjektion som har getts till så många människor så dom blir så sjuka och dör av det då? Eller det finns många som inte ens fattar varför de är sjuka!Dom har fortfarande idag inte förstått att folk blir sjuka av just detta 💉

Äntligen så börjar det här rapporteras även i våran media" ja dom som ni vet ljög i flera år" men dom kan inte hålla lögnen vid liv länge till så det kommer ut sakta och lite i taget nu för att folk ska vakna! Man blir så förbannad över att vi har försökt att varna i flera år OCH FOLK HAR SKRATTAT ÅT OSS????Skratta bäst som skrattar sist brukar det heta!Det tig lång tid innan nå började fatta vad dom egentligen var ute efter!

Jag säger min teori och vad jag har läst behöver ju inte andra tro på..sen får vi ju se med tiden hur allt det här är tänkt? 

Folkbildning ja men många vet inte ens vad som pågår just nu, ondskan är väldigt hård nu och symboliken blir deras down fall nu snart😇 men vem ska skapa fram freden då?

Jo det nya som kommer såklart och vi ska igenom allt som vi har blivit lurade på med all korruption och allt, organisationer och läkemedel som vi tror att dom gör oss friska men i verkliga livet gör det oss mer sjuka..maten vatten allt som dom förgiftar oss med..

Nu har media till och med gått ut med att dom lät våra gamla dö istället för att få såna mediciner som hade kunnat rädda många..

Konspirationsteori sa 90% av de mina att det var och la ut ett asgarv åt mig, nu står vi här och skrattar ni lika mycket idag?

 

Är det då en hemlighet än att allt är så korruppt! 

Nu är det väl dax att vakna innan det är alldeles försent i alla fall..

 

 


Lördag

Helg igen och jag är konstigt nog ledig för det fattas verkligen folk precis överallt nu och ingen har ringt än utan telefonen är faktiskt tyst än så länge😇
Under veckan har jag varit till sjukgymnasten och jag har jobbat och jobbat🤣🤣🤣🤣🤣
Jag har även hunnit " hör och häpna" hunnit med att fika med en av mina bästa vänner också🥰
Vi skulle ju ha åkt på hockey i torsdags också men eftersom jag jobbade gick ju inte det så vi skulle ta det nu när jag blir ledig istället🥰
Fick ju det i present av min minsta dotter Bella när jag fyllde år så det ska bli skoj att ha lite egentid och ha en mamma/ dotter kväll och lite tid tillsammans🥰
Brukar fakriskt ganska ofta ha såna dagar med min minsta och min största dotter då dom är så snälla och frågar ofta om jag vill följa med på olika saker🥰
Det uppskattar jag och blir så glad och så rörd att jag har så fina barn som vill ha med mig🥰🥰🥰🥰🥰
Leksand har förlorat två matcher nu sen elitserien började igen men i torsdags vann dom, och brynäs vann sin första match också😇
Fick ett glatt samtal igår igen och nu börjar det ytterligare nya äventyr för mig återigen!
Ska bli så spännande..
Nåt som jag vill göra dessutom😊
Känner att när man kämpat i år efter år och inget händer, när man inte lyssnar så blir man tvungen att försöka göra nåt själv och att vandra vidare😇
Allt blir nog bra till slut skulle jag tro🥰
Vi som är vakna och som har förstått hela den här sjuka agendan som pågår sen många år tillbaka och vad den går ut på kan inte göra annat än att upplysa alla våra nära och kära och även alla andra av våra människor på den här jorden men det är fruktansvärt svårt för "dom vill verkligen inte lyssna" och dom  tror inte på oss i alla fall " utan dom tror mer på dom som är onda och dom som ljuger dagarna i ända och verkligen vill döda dom" så nu kan vi inte göra mera även om det är så för dom ser inte ens kopplingen ändå hur mycket vi än försöker, " dom som sover nu" dom sover så djupt så det är lika bra att bara låta dom vara och fortsätta sova eftersom det redan förmodligen är ganska försent för många människor på våran jord..
Sorgligt men sant för alla som mister många av sina nära och kära nu😢
Många berättar för mig hur dom gamla dör en efter en på olika boenden i hela sverige.. 
Dom har ju kommit på ett nytt "hittepåvaccin" nu igen som ska "sägs det i alla fall "skydda" återigen?????
Det förra fungerade ju inte så bra anser jag trots att det var så många sprutade och till och med ett så fint pass " för dom som kavlade upp" för att dom ovaccade inte skulle komma in på samma ställe som dom vaccade och smitta ner dom..
För det första hur kan nån smitta en annan som är vaccad mot just det viruset🤔
Det fungerade ju jätte bra eller hur " inte alls alltså" eftersom alla med pass smittade ju i alla fall varandra🤣🤣🤣🤣🤣
Nu kommer det ett nytt få se om det funkar bättre då🤣🤣🤣🤣🤣
Förmodligen INTE!!!!!
Så vi får se hur många som kommer ta dom den här gången då??????
De har även nu spridit en ny manmade influensa i Kerala och hela den delstaten är nu helt ner stängd.
De hotar nu också med att den här är dödligare än vad  Covid va så alla måste vaccineras nu återigen " antagligen med ett aggressivare gift den här gången" så folk kan dö lite fortare nu.
Planen är ju som både jag och som även många andra har sagt ifrån början att det ska minskas på jordens befolkning rejält och på ett mycket hårt och ett mycket hänsynslöst och framförallt på ett så grymt sätt som dom står fast vid och det fortsätter helt enkelt tills de har lyckats få bort så många som möjligt det är jag och flera andra ganska övertygade om att det kommer förmodligen att försöka att gå så långt att många kommer att bli tvångsvaccinerade här också.
Om inte nu fler vaknar utan fortsätter att sova och inte gör nånting😇
Tyvärr så är vi många som kämpar emot denna agenda nu och har gjort i några år!
Den stora massan av folket är och vill fortsätta vara fullständigt omedvetna om vad som pågår tyvärr tills sanningen kommer ifatt dom!
I usa håller dom på att stoppa allt vad som heter covidsprutor, en efter en i delstaterna!
Jag kan tänka mig i alla fall att folk nu går och hoppas att dom är en av dom 30% som har fått den där ofarliga koksaltlösningen " det skulle jag i alla fall har gått och funderat på" om jag nu hade sprutat min kropp full i gift som sakta gör min kropp så sjuk tills jag dör så dom som har förstått att sprutan bara är ett gift för att döda" har förmodligen inte tagit en enda och eftersom just sverige har ju fått dom sprutor som innehåller minst gift sägs det" men det kan man inte lita på" då det inte är sverige som är det viktigaste land att ta död på MEN ni ska komma ihåg att dom ändå vill minska befolkningen även här med 45% och det är ju ändå en hel del!
Det värsta är att pratar man med folk så vet dom flesta redan att det är så här som tex läkare osv! 
Tänk när folk får ett sånt abrupt uppvaknande när vi får se vilka som lever och är döda och vilka som är döda men lever?????
Titta och begrunda..
 
 
Klart att dom känner till vaccinet , det viktigaste är om dom känner till att det inte är ett vaccin och att dom säger inget...
Och så är det , men förr eller senare får dom ett kraftigt uppvaknande och en ganska rejäl käftsmäll som dom gjort sig förtjänta av och då pratar vi inte bara om en....
 
 

Onsdag

Ny dag och flera nya veckor som bara swichar så himla fort förbi helt plötsligt på nåt sätt och jag, nja jag bara hakar på, på nåt sätt..
Har haft tenta och fick vg på den och sen har jag haft en annan skrivning på andra skolan och det blev vg där också 😉 så det verkar gå bra nu..
Jag är i alla fall helnöjd.
Bara 4 veckor kvar på nu då ena utbildningen sen är den klar och det har varit " inte " lite fullt upp med att hinna med att både plugga, jobba, apt möten och gå till massören, ta nya prover, kontakt med falun om operationen, sjukgymnasten, vara barnvakt åt mina älskade barnbarn🥰 
Anställningsintervjuer, papper som ska in, och sen ska man hinna med att handla, tvätta, städa ja ni vet väl alla ni som har ett hem att ta hand om hur det går till, sen är jag pedant på det också..
Inte alla som är det men det är inte heller mitt problem, men jag vill ha rent och ordning i mitt hem i alla fall, det är huvudsaken för mig!
Så ingen kan väl komma och påstå att jag inte gör nånting under veckorna och dagarna?
Eller?
Varit i falun med bästaste dottern Therese har jag varit också när hon skulle på allergiutredning så det har jag också hunnit med, det gick bra och så glad för hennes skull att hon inte hade några allergier. 
Vet själv hur drygt det kan vara med alla allergier och hur man måste tänka på precis allt😇
Vi hade en fin dag som vanligt tillsammans och jag bara älskar att umgås med henne och jag ställer alltid upp på henne då hon alltid finns för mig🥰
Varit på anställningsintervju och fick jobb samma dag så  nu den här veckan har jag börjat att gå intro🥰
Detvar så spännande och kanon bra ställe😇
Haft främmande av mina fina barn " några av dom"  och barnbarn som även har firat mig nu när jag fyllde år i veckan, jag fick så fina presenter av mina döttrar Therese, madelene och Isabelle och mina svärsöner..
Jag fick en massa gott i en stor kartong, jag fick en match till leksand som jag får välja vilken jag vill och bara jag och min dotter ska åka på den!
Jag fick leksands muggar, en stor kroppskudde och jätte fina plädar, en stor matta och en egen fin och kanon god tårta🥰
Några av barnbarnen var också med förstås🥰
Min minsta son och min enda svärdotter som jag har hade bakat tårta åt mig när jag kom dit för att hämta en sån fin matta som jag fick🥰
Så god tårta🥰
Veckan har bara sprungit iväg kan man nog lugnt säga.
Jag tänker på att det en gång i tiden för ett bra tag sen så fanns en vän här som jag hade på Facebook som hette Mathias som tjafsade med mig om 5G att det inte var nå farligt, vilket bi med facit i hand idag vet att det är faktiskt farligt men han tog bort mig eftersom det var jag som inte fattade nånting.
Undra vem som fattade nånting eller ingenting egentligen.
5G är livsfarligt för människor.
Ännu farligare för dom som har tagit detta fina gift 💉
Jag påpekade även mycket om simpsons som fanns med i olika serier som dom visade och dom visste redan då för flera år sen och visade att det kommer hända " och där är vi ju nu" simpsons hade ju rätt i allt och att det som dom ville visa oss redan då kommer hända och nu händer det" vakna" dom ville ju visa så att folk skulle vakna men gjorde dom det?
NEJ!
Med stora bokstäver!
Han sa även att 💉 inte var farligt och att det var en konspirationsteori?
För att det visste nog allt dom när nån i familjen jobbade i vården🙈
Oj oj säger jag då!
Med facit i hand idag vart står vi nu då?
Alltså allvetare som tror sig veta mest och bäst jämt var alltså den som egentligen visste minst" alltså precis ingenting" och förmodligen har man själv också sprutat sin kropp full i dessa olika fina farliga gifter.
Svenska folket " många av dom" har varit så godtrogna så ibland måste jag ändå le och tänka efter en gång extra på hur lättlurad får man vara liksom?
Sanningen kommer fram nu lite varje dag och det går inte ens att dölja det nu längre som dom har ljugit om så länge alltså i flera år!
Alltså förstår ens folk att kriget i ukraina också är ju iscensatt av usa och sverige och sen luras dom med att Putin och Trumhp är bovarna i hela det här dramat, och nästan hela sveriges befolkning går på det" nästan sa jag" och blir lika lurade som att ta ett 💉 som är så intelligent att det smittar bara vid vissa tider på dygnet och vissa åldrar och om man står upp eller om man sitter ner🙉
Vaccinpass till alla så osmittade inte kan smitta vaccinerade?
Funkade dom bra, dom som gick in med vaccinpass överallt där ovaccinerade inte fick komma in blev ju smittade ändå så det var ett djävligt bra vaccin eller hur?
Vaknar nån nu?
Inte än!
Så godtrogen man kan vara oj,oj säger jag bara och hur naiv får man vara undrar då jag?
När sanningen kommer fram kommer det bli en sån kaos med så många som har blivit så grunlurade!
Tänk om och när förresten när det stängs ner utan nån förvarning alls eller om dom ger en förvarning kanske" kommer folket förstå då" eller vaknar man inte ens då, ja då när man inte ens ser eller ens inte uppmärksammar det som händer runt omkring oss nu" varje dag"?
När fienden står utanför och knackar på din dörr är det nog redan försent skulle jag tro!
Barn försvinner, familjer bränns upp, " levande"  sen skyller man på den globala uppvärmningen" med livet som insats" vad är det för hemska människor då som gör så här?
Vem är det nu som har varnat om och om igen om det här hur många gånger som helst?
Dom som vände sig bort när dom inte kunde se kommer förmodligen djupt att få ångra sig bittert när man nu inte lyssnade och missade tåget med flera år🙊
Har nån ens funderat på hur det kommer fungera när det släcks ner, vården?, tanka bilen? Ta ut pengar? Handla? Ja "name it" liksom!
Kanske kan ni skicka era brevduvor då?🤣🤣🤣🤣🤣
Dom flesta går omkring och snorar och är sjuka nu och framförallt i covid- 19?
Den finns ju inte längre?
Tänk att ett virus som är så himla farligt så man faktiskt kan dö av det ena året och sen åren efter så finns det inte ens🤣🤣🤣🤣🤣
Det är inte ens farligt nu längre, ett fruktansvärt intelligent virus må jag säga!
Värsta morden som nånsin har hänt här på våran jord och har du tagit en och det är den farliga av batcher och du inte har rensat ur kroppen ifrån dessa gifter som sätter sig på alla organ så är jag ledsen att säga att det kan nog vara försent!
How bad is your batch?
Tänk om det är så att tar man en injektion och sen får covid ändå av själva 💉 så då har dom ändå räknat ut allt rätt bra ändå, för man kan ju även dö av covid!
Det är tungt nu vill jag lugnt säga när man ser hur befolkningen raderas en efter en, familj, vänner, bekanta och där det även läggs ut video på video om att 💉 är ett rent gift, en avbefolkning för att folk ska dö helt enkelt, det största mord i historien som nu begås!
Vi måste enligt höjdarna fortsätta att stanna i rädsla, att hantera den ena efter den andra falska berättelsen om viruset, sen 💉 som skulle vara så säkert?????
Eller hur, vart står vi nu då?
Nu står vi där när aftonbladet och alla tidningar varnar för att vi ska bli sjuka av maten.
Av sexet om vi inte har det på rätt sätt🤣🤣🤣🤣🤣
Men hallå vaknar man nu?
Nej förmodligen inte den här gången heller!
Detta 💉 orsakar ju just dom här problemen, sjukdomarna och döden!
Forskare har varnat och varnat om och om igen och det sägs att drygt 4% eller kanske ännu fler " vad vet jag" har fått dom verkligt giftiga 💉 och dom stackare kommer få allvarliga sjukdomar för resten av sitt liv eller kanske till och med dö av dessa giftiga 💉  och var det värt det mär många kanske får lämna sina barn till ödet utan några föräldrar?
Det här är en studie som dom har gjort!
Spikproteinet som man sprutar in i sin kropp är livsfarligt och stannar kvar i kroppen " efter varje dos"!
Ingen då säger jag " ingen" människa borde ha injicerats med dom här giftiga batcherna!!!!!
Det har ju dött flera billioner redan nu!!!!!
Folk mördas alltså globalt över hela världen nu med biovapen avsiktligt!!!!!
Varför då då?
Jo för många har jag jag även sett med egna ögon att dom fortsätter att använda dom där kontaminerade testen ännu en gång" som sen ger covid och vips så är man ju ännu sjukare" och immunförsvaret sjunker i botten ännu en gång.
Rädsla är nånting som får människor att krypa i ett nytt hopp, den rädslan som när dom skräms och nästan alla vad jag vet och har sett  då gör som dom säger, folk förblir tysta " återigen" och vissa " några få" reser sig och gör nånting åt det!
Man kan bara titta på dom som lever i en sån där relation med rädsla där just rädslan är det som styr just i den relationen, man tror att det är nånting som handlsr om bara kärlek men ack nej säger jag då, jag har själv levt i ett äktenskap med bara lögner, lögner och återigen lögner och ständig otrohet och manipulation och rädslan att inte våga säga nåt😥
Det är ju fan så korkat så till och med klockorna stannar🥲
Idag har jag lärt mig säga nej, idag om jag inte duger om jag säger nej, då får det vara för min del, det är inte min förlust längre!
Jag tänker på vi hade ju fågelinfluensa också, då dödar vi alla höns för äggen hade salmonella?
Hallå?????
Sen hade vi eller vi har nu svinpest?
Hallå?????
Det drabbar ju bara svin, inga som helst andra djur eller människor?
Man avlivar alltså nu alla grisar som är friska och stänger av stora områden också och det är nog för att vi inte ska kunna äta kött????
Bönderna tvingas till att förstöra sina skördar: våran mat" så då är vi där igen!
Hur hittar man en att det är svinpest då?
Eftersom det kommer ifrån afrika så tror jag inte att svinen har flugit hit?
Jo, det ska jag tala om för er som nu inte vet, med ett pcr test, hör och häpna, samma pcr test som man testar människor med om dom har covid, hos helt symtomfria individer🙈
Ett pcr test som nu uppfinnaren av själva testet som är alltså en metod för forskning, ett arbete med dna.
Det är inte ens till för nån diagnoticering av nåt virus?????
Covid visade sig att det inte ansågs lämpligt att köra mer än 20 cykler, ändå letar man efter och jobbar med 45 nu?
Allt för att få det till vad det ska bli enligt dom för att testa tills det blir det som dom vill ha det till!
Vaknar folk nu?
Ser man inte att våra kroppar förstörs av ett gift för att vi ska bli sjuka och dö?
Ser man inte att dom vill minska hela våran befolkning på jorden?
Ser man inte att bränderna görs för att våran mark ska köpas upp billigt av dom som bestämmer?
Ser man inte att man tvingar bort bönderna från sina egna gårdar?
Ser man inte att man beslsgtar marken för dom?
Ser man inte att allt är bara en plan för att vi ska stå där utan nån mat i vinter, dyr el så bi inte har råd att ha nån värme utan vi ska frysa, en ny falsk pandemi så fler tar fler sprutor så fler kan fortare dö?
Snart kommer vi att få avliva våra hundar, katter och andra djur pga smittorisken, varför tror ni att vi måste regestrera allt från djur till människa?
För att dom ska kunna ha kontroll över oss såklart och kunna göra en smittspårning och avliva även alla vår friska djur!
Varför tror ni annars att man måste få in precis allt i ett register?
Katter, hundar, höns, hästar, och om våra djur pcr testas och är smittbärare ja då ryker dom om smittan bara finns i ditt område där du bor!
Oavsett hur friska dom är😇
Dom vet ju exact vart era djur finns på vilken adress så dom åker bara hem till dig och hämtar ditt djur och tvångsavlivar det..
Det räcker med så lite som att dom tar ett pcr test på ett helt friskt djur, som sen körs på maximala cykler och sen hittar eller skulle kunna hitta fragment av dna som i vanliga fall är negativt men som blir istället positivt!
Vaknar nån nu? 
Det kallas för att döda i förebyggande syfte!
Obehagligt va?
 
 

Lördag

En ny vecka har börjat och den går bara vidare fort nu och nu är vi redan i slutet av den återigen och jag eller vi kanske bara hänger med och gillar läget helt enkelt" många av er i alla fall" medans många av oss kämpar på med allt som händer bakom dessa fula kulisser och för att vi nånstans ska försöka att få så många som möjligt att förstå vad som egentligen händer och för att också få chansen att väcka ännu fler😇
Agenda 2030 ligger långt bak i många människor som inte alls har förstått ens vart vi är på väg månstans, "men sent ska syndaren vakna" heter det väl?
Plandemin som vi hade och som dom flesta kallade " covid 19" men som tur är långt ifrån alla såklart då vi vet många att den planerades i alla fall  redan år 1992 och att den det skulle bli så det var inte precis nån nyhet.
Den här virusbluffen kommer att avslöjas snart " hur mycket än folk vill eller inte vill" eller hur mycket folk än försöker glömma eller inte ens tänka på att det var ett gift i 💉" så kommer den avslöjas i alla fall med dessa falska och till och med kontaminerade PCR testerna som både har visat positivt på coca-cola,frukter, get & även " hör och häpna" på helt vanligt kranvatten.
Jag testade själv på en apelsin och på en vindruva" dom hade också covid"🤣🤣🤣🤣🤣
Dom som nu och även då förut har blivit sjuka i covid 19 är antingen dom som har tagit dessa kontaminerade, giftiga tester som dom sen flera gånger har fört upp långt upp i näsan och vidare upp i hjärnbarriären på sig själva där hela våran slemhinna berörs av allt detta gift.
( Det finns många blodkärl)  där i näsan som är sköra som sen vidare transporterar en konsttillverkad smitta från just ett biolab ) ut i våra kroppsorgan & orsakar både en smitta & även död.
Vaxxet innehåller apblod, aborterad lungvävnad från aborterat pojkfoster i 9 månaden " läs gärna hela innehållsförteckningen om ni nu inte redan har gjort det" Även tungmetaller & givetvis innehåller ju viruset som inte finns naturligt, så då smittar det väl inte)
Det finns innehållsförteckning att läsa om det men som det ser ut så har jag märkt att folk läser inte ens vad dom sprutar i sig eller vad dom ens äter för mediciner.. 
Spikproteinet i dom här fina , giftiga 💉 får era kroppar att producera det ni inte ens har en aning om vad det innehåller!
Här ligger problemet som då en professor Bret säger som är professor i evolutionsbiologi som nu även riktar en totalt brutal kritik mot dom s.k mRNA - 💉  som har gjort så många människor sjuka och så många som har dött.
Att många av oss har verkligen försökt att varna och säga åt så många av våra nära och kära att INTE TA DETTA GIFTIGA 💉 verkade ju vara helt meningslöst, det märkte vi tidigt, och det var inte precis nåt medicinskt råd vi kom med utan helt enkelt ett överlevnadsråd för dom som vill överleva helt enkelt😇
Desigfelen i dessa 💉 mRNA är totalt fel för kropparna och kan inte ta upp och rensa ur detta gift ut ur kroppen som hamnar sen i våra njurar, lever, lungor och hjärta och förgiftar organen sakta för att inte man ska kunna misstänka att det kommer ifrån 💉 och man blir sakta sjuk om man inte har oturen att man dör på sikt!
Alla covid 💉 kommer att orsaka dom här skadorna på sikt, har du tagit en tar det bara längre tid, har du tagit fler går det bara lite fortare!
Autoimmuna sjukdomar har ökat nåt brutalt sen dom började med 💉 mot covid och det har visat sig att det beror just på det här 💉  som är en effekt just av giftet i dom!
Det giftiga spikproteinet är inte det som är själva problemet utan det är mRNA - plattformen enligt forskare som vet vad dom pratar om!
Det här mRNA kan landa i vilken som helst cell i era kroppar så varje gång man fyller på det här giftet så bjuder man helt enkelt in till just en autoimmun attack mot vävnaden i kroppen som tar upp lipidnanopartikeln som i sin tur orsakar en autoimmun störning I vävnaden som transskriberar det och vi säger att det råkar nu vara ditt hjärta, då kommer det få förödande problem såsom hjärtattack m.m.
Proffessor Weinstein är helt säker på det här och han riskerar även sin egen karriär för att gå ut med sin sanning om detta 💉
Nu står vi här idag " äntligen efter flera års kämpande med facit i hand" att "vi foliehattar" och " konspirationsteoretiker" faktiskt såg sanningen redan för snart fyra år sen men " vem lyssnade på oss då"?????
Vem skrattade och hånade oss då?????
Nu smittar dom som har tagit 💉 istället!
 
Det är de som har tillåtit" tillåtit och tillåtit återigen flera gånger om att ta 💉  som blivit sjuka & en del som också faktiskt har dött.
Just nu härjar smittan igen trots att nästan alla är fullvaxxinerade, så då undrar jag?
Fungerade det att man inte skulle kunna bli smittad om man tog en efter en?
Nej är mitt svar då!
En del har tack och lov fått koksalt precis som med alla andra mediciner som är testat men det är ju forskning och allt finns ju faktiskt dokumenterat.
Vi väntar även på en  advokat vars namn är Reiner Fuellmich som  till och med har ställt upp en jury för att få svar på det här största bedrägeri mot hela mänskligheten som någonsin har hänt!                         
Grova straff är nog att vänta för både FHM, regeringen, WHO, Läkemedelsföretag & givetvis alla regeringar i hela världen men det är ändå synd om dom som har tagit det här giftet💉 som det nu ändå inte finns nån återvändo för tyvärr som ändå " ska vi väl komma ihåg" dom har helt på egen hand sprutat i sig det här giftet💉  helt frivilligt utan att ens titta vad det innehöll och innehåller!
Det är så oförståeligt😢
Nu startar en ny trend återigen med ett nytt 💉  återigen som ska tas återigen mot ett nytt virus som snart kommer" men som även den är en plan" och den startar nu den 7e november.
Men dom under 30 år ska absolut inte ta den?
Är det här 💉 då så intelligent också så det vet att det skyddar bara dom över 30🤔
Men det skyddar inte dom under 30?
Det här 💉 kommer att anlända till sverige nu under hösten och det ska ge ett ökat skydd mot den virusvarianten XBB och även flera undervarianter som kommer snart🥱
Kommer den skydda lika bra som förra 💉 mot covid gjorde?
Förmodligen, alltså med facit i hand idag alltså inte alls!
FHM kommer samtidigt att även öka på sina pcr testningen igen med en pinne upp i näsan och i hjärnbarriären.
När dom äldre sen dör pga sin ålderdom så kommer dom registrera många av dom gamla som har dött och det pga en vanlig förkylning?????
Eftersom covid 19 finns ju inte längre och klassas inte som samhällsfarlig längre?
Hur kan ett 💉 vara dödligt i några år men sen är det inte ens samhällsfarligt?
Ringer det nån klocka nånstans?
Tidningarna och media kommer förmodligen sprida ännu mera skräck och nu pga en otäck förkylningsdöd, men i själva verket så är det just pga 💉 som man har tagit och fortsätter att ta och  varit så noga med att fylla på och som sen förstör hela erat immunförsvar bara mer och mer ju fler du tar.
Eller tror ni på harpesten kanske ifrån myggorna 🤣
Eller att man inte ska ha sex på ett särskilt vis?
Eller nu var det väl vildsvinen🤣🤣🤣🤣🤣
Annars kan man få covid🤣
Jisses alltså!
Folk går omkring nu och snorar precis överallt så när nästa fina pandemi kommer igen så blir folk ännu sjukare som har tagit giftet.
Omicron smittan har bara den senaste veckan ökat med 41% och just pga att en ny mutation med 💉 som sprider sig ännu snabbare nu!
Nu har värmland, uppsala, m.flera återinfört smittskyddsåtgärder med munskydd som krav inom vården.
Så överlycklig jag är återigen att få sätta på mig dessa giftiga munskydd så jag blir ännu sjukare!
Nej för fan och återigen nej inte en gång till!!!!!
Sen kommer det som vi har väntat länge på, nerstängningen av internet, våran media och alla deras lögner stängs ner, starlink som kommer visa hela sanningen och avslöja vilken stor lögn allt har varit och folk har gått på det här!
Sen kommer dom visa allt, vaknar inte massan då ,ja du då sover dom djupt och då kommer dom få det jobbigt och tungt!
Dom i min närhet så sover då 90% fortfarande.
Kommer dom nånsin tillåta sig att ta en enda  till 💉 då?
Kommer folket nånsin att tro på myndigheter eller läsa en tidning efter det som kommer komma fram?
Dom prövade gardasil  💉 på indiska flickor som massor av flickorna sen dog av detta 💉 och många, många fick cancer av det" trots att det skulle skydda mot just cancer" och nu ger dom både flickor och pojkar detta 💉 gift från årskurs 5 i skolan och föräldrarna till barnen skriver glatt på papperet och låter sina barn ta det?????
Jisses!
När ska mänskligheten vakna alltså?????
Jag är rådlös och chockad.. 
Är det så att mänskligheten håller på att bli robotar som många säger att agendan är meningen att bli?
Man ser i ögonen på många att ögonen är liksom döda..
Man kan ju faktiskt undra?
 
 
 
 
 
 

Fredag

Ny dag, nya utmaningar kommer nu och det känns faktiskt helt fantastiskt!
Dagarna fylls av allt mer att göra nu och jag hinner knappt med det som ska göras ens!
Mycket med plugget nu som lektioner och tentor, flera olika uppgifter och skrivningar som ska in varje vecka och mitt emellan allt det så ska jag hinna med läkare, sjukgymnast, massören, soc möten, jobbet, intervjuer, handla, städa, tvätta, plocka bär och svamp och ta reda på allt som vi har odlat i växthuset och sist men inte minst hinna umgås med folk också" hur jag nu ska hinna med det" men jag försöker så gott jag kan i alla fall för man måste få ha lite fritid och faktiskt och ha lite kul emellanåt också..
Jag har plockat in så mycket tomater och paprikor ifrån växthuset och det är så gott, så ekologiskt och nyttigt som det bara kan bli och igår plockade jag in 17 tomater och lika många idag, vi fick gula tomater i år och dom är så mycket godare än röda..
Jag har gett bort massor till både min dotter Therese och min son Benji och mina svärföräldrar för vi hinner ju inte äta upp allt själva då vi fick massor i år!
Likadant med sallad, men det är så skoj när man lyckas så nästa år blir det lite mer odling!
Jag är ju en sån där människa  också som tycker det är så skönt att vara för mig själv och bara få njuta av tystnaden och lugnet runt mig" det är det bästa jag vet" ingen stress och ingen jäkt utan bara " vara" och få rå om mig själv lite..
Jag har faktiskt varit hemma hela veckan och setat med skrivningar och en tenta som jag fick högsta betyg på" igen"🥰
Inte nå förvånad faktiskt!
Så glad och så himla nöjd, vg på alla skrivningar och tentor hittills alltså högsta betyg🥰 nu har jag en till nästa tisdag på andra skolan få se om den går lika bra, det får jag hoppas🥰 
Jag har fullt upp annars ändå här hemma om dagarna när jag är ledig med att prata i telefon och ordna och fixa med allt runt omkring oss som händer nu och med alla nya fina vänner som jag har fått som ger mig så mycket just nu🥰
Vi har mycket att fixa och för att få dom som förstår att se mer vad som pågår.
Dom som nu inte har vaknat och förstått nu kommer snart att få det tufft kan jag lova..
En tuff höst och vinter väntar😇
Vi är ju i det största nånsin krig som händer nu och vi har en sån skuldmättnad så det kommer krascha så vi behöver bara vänta nu för det kommer!
Det är därför allt går upp nu som räntor, mat, el och bensin för att dom så länge som möjligt ska kunna hålla det kvar på den här nivån!
Bränder som sker , många översvämningar, kriget och allt som pågår nu bara för att dölja det som är allra viktigast bakom våra kulisser!
Bara för att dom som fortfarande inte förstår helt enkelt inte ska förstå eller vara med på den här resan som bi andra nu gör!
Militärer, plan, stingoperationen, och det nya systemet som ska komma in som redan legat i bakgrunden i många, många år..
Informationskriget som pågår!
Konspirationsteorier som nu äntligen blir sanna " som i och för sig vi foliehattar sa för flera år sen att det var sanningen" men så dom flesta saatt vi var " bara" några foliehattar och att det bara var en konspirationsteori?
Men sakta men säkert kommer sanningen nu fram en efter en men folk har blivit så tysta tycker jag, dom kommenterar inte så mycket nu längre!
Förutom en då som alltid kommenterar på facebook allt jag delar men jag och många med mig har ju sett och förstått att den människan är inte vaken och förstår inte ett dugg vad som pågår utan lyssnar bara på våran ljugmedia!
Stolt foliehatt är jag idag🥰
 
 
 Det måste väl ändå alla har vetat länge nu att det är så här?
Det finns att läsa överallt om det..
Det här sa jag till några kollegor och dom bara skrattade åt mig, klart som fan att dom avlyssnar våra telefoner, det har man väl vetat i åratal eller?
Vem kan vara så korkad så man inte ens tror att dom inte gör det, vi är kontrollerade 24/7 så är det bara!
 Det här påpekade jag också för flera år sen och folk talade om för mig som typ att " det där är ju inte sant, nu får du sluta ulla" men nu har det visat sig att det var faktiskt sant!
Sanningen kommer alltid fram och framförallt så segrar den i slutet😇
Det värsta är att det här är sant och dom gör såna här hemska experiment till och med på levande små barn som dom kidnappar på gatan" små hemlösa barn" som inte har några föräldrar om dom nu inte har oturen att bli såld till nån poedofil😭
 Pfizer ja😊😉😇 dom pratade ju vi " foliehattar tidigt om att dom har gift I sina 💉 som nu många, många har valt att ta, så nu får vi se när nästa glada nyhet kommer ut i våran media om dessa fina 💉 och hur mycket konspirationsteori som det verkligen var egentligen?
Titta bara nu på bränderna på Maui, tror ni att bränder kan komma sådär utan att nån ens hjälper till på traven?
Vet ni era konspirationsteorier" som många kallar det" leder till att människor bränns levande" visste ni det" nej men så är det tyvärr och jag lider med dom som fortfarande inte förstår det!
Antagligen förstår ni inte eftersom ni hänger bara på våra media kanaler som ljuger varje dag..
Det handlar om att dom ska bränna ner allt, köpa upp marken för en billig peng, sen bygga upp 15 minuter städer!
Vet ni egentligen vad det är?
Jo man får röra sig bara 15 minuter ifrån sitt hem, vill ni ha det så..
Det här är en plan så snälla vakna nu!
Vi som vet och kämpar varje dag vet vad dom håller på med!
Ni som inte vet eller inte förstår kommer få ett tufft uppvaknande om ni ens orkar ta in allt som kommer fram snart?
1200barn är även försvunna.
Vart tror ni dom tagit vägen?
Stulna såklart för att säljas vidare till pedofiler och för att tjäna pengar såklart!
Industrin i "human trafficking" är så utbredd i stora hela världen tyvärr!
Vi ska såklart inte rikta våra små smarta huvuden hit utan vi ska såklart vara så glatt med i den här djävla filmen som vi spelar med i med döden som utgång🙈
Det är så frustrerande och skrämmande att sitta och veta " att just jag känner så många" som inte ens har förstått vad dom kommer utsätta sig själva och sina barn för, att dom ens vill ha det så här gör mig så arg😡
Piloterna som dör uppe i luften, tågpersonal som ramlar ihop när dom kör tåget, alltså ser inte folk vad som händer runt omkring oss?
Tänk när båda piloterna ramlar ihop och dör i luften, vad gör då ni som sitter på planet?
Riktigt otäckt faktiskt.
Jag skulle aldrig ens tänka tanken att sätta mig i ett flygplan idag!
Planerad avlivning skulle jag nog kalla det på folk som fortsätter och fortsätter att ta flera 💉 och inte ens förstår än att det är ett gift!
Om en månad börjar dom ge dom gamla och sjuka 💉 igen för att dom ska bort, dom kostar alldeles för mycket pengar i samhället om man ser den skuldmättnad vi har idag, vilket aldrig kommer kunna betalas tillbaka i alla fall utan det måste bli en krasch och allt måste startas om ifrån början från noll alltså!
Nu skyller dom på den nya varianten BA.2.86 " som är så farlig" och ljuger och säger att det är en " real deal" fast den är precis samma skit som dom förra som folk så fint ställde sig i kö och tog och sen så himla glatt kavlade upp och visade sig på sociala medier" titta vad duktig jag har varit" och tagit för laget?
Alltså på riktigt!
Den här är ju också skapad i deras djävla experiment labb såklart och det existerar för fan inte ens naturligt!!!!!
Kan 💉 den här gången vara så himla intelligent återigen så vi kan sitta ner på barer fram till 22 på kvällarna och det inte smittar men efter klockan 22 smittar det🤭 och för fan ställ er inte upp för då djävlar kommer det och tar dig🤣🤣🤣🤣🥰
Det kunde även förra gången avgör att alla på gymnasiet skulle vara hemma från skolan för dom smittade men inte dom i grundskolan  "alltså på riktigt"🥱
Vakna nu!
Om jag inte minns fel så var förra viruset trött i huvudet på nåt sätt eftersom man fick absolut inte vara fler än åtta personer på julafton men att åka tåg och buss gick bra fast det var fulla tågen och bussarna med folk🤔ja ni viruset var minst sagt väldigt intelligent då så vi får verkligen hoppas nu när nya pandemin kommer att det är lika intelligent så vi får reda på vilka som smittar och vilka som inte gör det🤣🤣🤣🤣🤣
Dom glömde i alla fall att tala om för massan att den som hade hand om inköpen inom Eu av alla dessa fina 💉 råkade ju också vara gift med den som sålde dom😉 det kallas verkligen samarbete🥱
Så då nyfiken som jag då är så undrar jag ju naturligtvis " kommer ni att gå på det här ännu en gång till och ta det där livsfarliga 💉 ännu en gång som fortfarande är otestat🙈
Ett nytt virus kommer ju snart igen, så låt oss som inte blev lurade förra gången att behöva gå igenom detta ytterligare en gång till och få se samma människor bli lurade och ta fler!
Att så många av mina vänner både hemma, på jobbet, på face ja överallt som inte ens tror på den sanning som jag säger är så sorgligt!
Fast nu efter över tre år när faktiskt fakta och sanningen börjar komma fram😉
Kommer ni vakna när 15 minuters städerna sakta byggs upp när man kommer på att man kan inte hälsa på nån eller åka till sitt jobb om det inte är inom 15 minuter?

RSS 2.0