Onsdag

Ny dag och flera nya veckor som bara swichar så himla fort förbi helt plötsligt på nåt sätt och jag, nja jag bara hakar på, på nåt sätt..
Har haft tenta och fick vg på den och sen har jag haft en annan skrivning på andra skolan och det blev vg där också 😉 så det verkar gå bra nu..
Jag är i alla fall helnöjd.
Bara 4 veckor kvar på nu då ena utbildningen sen är den klar och det har varit " inte " lite fullt upp med att hinna med att både plugga, jobba, apt möten och gå till massören, ta nya prover, kontakt med falun om operationen, sjukgymnasten, vara barnvakt åt mina älskade barnbarn🥰 
Anställningsintervjuer, papper som ska in, och sen ska man hinna med att handla, tvätta, städa ja ni vet väl alla ni som har ett hem att ta hand om hur det går till, sen är jag pedant på det också..
Inte alla som är det men det är inte heller mitt problem, men jag vill ha rent och ordning i mitt hem i alla fall, det är huvudsaken för mig!
Så ingen kan väl komma och påstå att jag inte gör nånting under veckorna och dagarna?
Eller?
Varit i falun med bästaste dottern Therese har jag varit också när hon skulle på allergiutredning så det har jag också hunnit med, det gick bra och så glad för hennes skull att hon inte hade några allergier. 
Vet själv hur drygt det kan vara med alla allergier och hur man måste tänka på precis allt😇
Vi hade en fin dag som vanligt tillsammans och jag bara älskar att umgås med henne och jag ställer alltid upp på henne då hon alltid finns för mig🥰
Varit på anställningsintervju och fick jobb samma dag så  nu den här veckan har jag börjat att gå intro🥰
Detvar så spännande och kanon bra ställe😇
Haft främmande av mina fina barn " några av dom"  och barnbarn som även har firat mig nu när jag fyllde år i veckan, jag fick så fina presenter av mina döttrar Therese, madelene och Isabelle och mina svärsöner..
Jag fick en massa gott i en stor kartong, jag fick en match till leksand som jag får välja vilken jag vill och bara jag och min dotter ska åka på den!
Jag fick leksands muggar, en stor kroppskudde och jätte fina plädar, en stor matta och en egen fin och kanon god tårta🥰
Några av barnbarnen var också med förstås🥰
Min minsta son och min enda svärdotter som jag har hade bakat tårta åt mig när jag kom dit för att hämta en sån fin matta som jag fick🥰
Så god tårta🥰
Veckan har bara sprungit iväg kan man nog lugnt säga.
Jag tänker på att det en gång i tiden för ett bra tag sen så fanns en vän här som jag hade på Facebook som hette Mathias som tjafsade med mig om 5G att det inte var nå farligt, vilket bi med facit i hand idag vet att det är faktiskt farligt men han tog bort mig eftersom det var jag som inte fattade nånting.
Undra vem som fattade nånting eller ingenting egentligen.
5G är livsfarligt för människor.
Ännu farligare för dom som har tagit detta fina gift 💉
Jag påpekade även mycket om simpsons som fanns med i olika serier som dom visade och dom visste redan då för flera år sen och visade att det kommer hända " och där är vi ju nu" simpsons hade ju rätt i allt och att det som dom ville visa oss redan då kommer hända och nu händer det" vakna" dom ville ju visa så att folk skulle vakna men gjorde dom det?
NEJ!
Med stora bokstäver!
Han sa även att 💉 inte var farligt och att det var en konspirationsteori?
För att det visste nog allt dom när nån i familjen jobbade i vården🙈
Oj oj säger jag då!
Med facit i hand idag vart står vi nu då?
Alltså allvetare som tror sig veta mest och bäst jämt var alltså den som egentligen visste minst" alltså precis ingenting" och förmodligen har man själv också sprutat sin kropp full i dessa olika fina farliga gifter.
Svenska folket " många av dom" har varit så godtrogna så ibland måste jag ändå le och tänka efter en gång extra på hur lättlurad får man vara liksom?
Sanningen kommer fram nu lite varje dag och det går inte ens att dölja det nu längre som dom har ljugit om så länge alltså i flera år!
Alltså förstår ens folk att kriget i ukraina också är ju iscensatt av usa och sverige och sen luras dom med att Putin och Trumhp är bovarna i hela det här dramat, och nästan hela sveriges befolkning går på det" nästan sa jag" och blir lika lurade som att ta ett 💉 som är så intelligent att det smittar bara vid vissa tider på dygnet och vissa åldrar och om man står upp eller om man sitter ner🙉
Vaccinpass till alla så osmittade inte kan smitta vaccinerade?
Funkade dom bra, dom som gick in med vaccinpass överallt där ovaccinerade inte fick komma in blev ju smittade ändå så det var ett djävligt bra vaccin eller hur?
Vaknar nån nu?
Inte än!
Så godtrogen man kan vara oj,oj säger jag bara och hur naiv får man vara undrar då jag?
När sanningen kommer fram kommer det bli en sån kaos med så många som har blivit så grunlurade!
Tänk om och när förresten när det stängs ner utan nån förvarning alls eller om dom ger en förvarning kanske" kommer folket förstå då" eller vaknar man inte ens då, ja då när man inte ens ser eller ens inte uppmärksammar det som händer runt omkring oss nu" varje dag"?
När fienden står utanför och knackar på din dörr är det nog redan försent skulle jag tro!
Barn försvinner, familjer bränns upp, " levande"  sen skyller man på den globala uppvärmningen" med livet som insats" vad är det för hemska människor då som gör så här?
Vem är det nu som har varnat om och om igen om det här hur många gånger som helst?
Dom som vände sig bort när dom inte kunde se kommer förmodligen djupt att få ångra sig bittert när man nu inte lyssnade och missade tåget med flera år🙊
Har nån ens funderat på hur det kommer fungera när det släcks ner, vården?, tanka bilen? Ta ut pengar? Handla? Ja "name it" liksom!
Kanske kan ni skicka era brevduvor då?🤣🤣🤣🤣🤣
Dom flesta går omkring och snorar och är sjuka nu och framförallt i covid- 19?
Den finns ju inte längre?
Tänk att ett virus som är så himla farligt så man faktiskt kan dö av det ena året och sen åren efter så finns det inte ens🤣🤣🤣🤣🤣
Det är inte ens farligt nu längre, ett fruktansvärt intelligent virus må jag säga!
Värsta morden som nånsin har hänt här på våran jord och har du tagit en och det är den farliga av batcher och du inte har rensat ur kroppen ifrån dessa gifter som sätter sig på alla organ så är jag ledsen att säga att det kan nog vara försent!
How bad is your batch?
Tänk om det är så att tar man en injektion och sen får covid ändå av själva 💉 så då har dom ändå räknat ut allt rätt bra ändå, för man kan ju även dö av covid!
Det är tungt nu vill jag lugnt säga när man ser hur befolkningen raderas en efter en, familj, vänner, bekanta och där det även läggs ut video på video om att 💉 är ett rent gift, en avbefolkning för att folk ska dö helt enkelt, det största mord i historien som nu begås!
Vi måste enligt höjdarna fortsätta att stanna i rädsla, att hantera den ena efter den andra falska berättelsen om viruset, sen 💉 som skulle vara så säkert?????
Eller hur, vart står vi nu då?
Nu står vi där när aftonbladet och alla tidningar varnar för att vi ska bli sjuka av maten.
Av sexet om vi inte har det på rätt sätt🤣🤣🤣🤣🤣
Men hallå vaknar man nu?
Nej förmodligen inte den här gången heller!
Detta 💉 orsakar ju just dom här problemen, sjukdomarna och döden!
Forskare har varnat och varnat om och om igen och det sägs att drygt 4% eller kanske ännu fler " vad vet jag" har fått dom verkligt giftiga 💉 och dom stackare kommer få allvarliga sjukdomar för resten av sitt liv eller kanske till och med dö av dessa giftiga 💉  och var det värt det mär många kanske får lämna sina barn till ödet utan några föräldrar?
Det här är en studie som dom har gjort!
Spikproteinet som man sprutar in i sin kropp är livsfarligt och stannar kvar i kroppen " efter varje dos"!
Ingen då säger jag " ingen" människa borde ha injicerats med dom här giftiga batcherna!!!!!
Det har ju dött flera billioner redan nu!!!!!
Folk mördas alltså globalt över hela världen nu med biovapen avsiktligt!!!!!
Varför då då?
Jo för många har jag jag även sett med egna ögon att dom fortsätter att använda dom där kontaminerade testen ännu en gång" som sen ger covid och vips så är man ju ännu sjukare" och immunförsvaret sjunker i botten ännu en gång.
Rädsla är nånting som får människor att krypa i ett nytt hopp, den rädslan som när dom skräms och nästan alla vad jag vet och har sett  då gör som dom säger, folk förblir tysta " återigen" och vissa " några få" reser sig och gör nånting åt det!
Man kan bara titta på dom som lever i en sån där relation med rädsla där just rädslan är det som styr just i den relationen, man tror att det är nånting som handlsr om bara kärlek men ack nej säger jag då, jag har själv levt i ett äktenskap med bara lögner, lögner och återigen lögner och ständig otrohet och manipulation och rädslan att inte våga säga nåt😥
Det är ju fan så korkat så till och med klockorna stannar🥲
Idag har jag lärt mig säga nej, idag om jag inte duger om jag säger nej, då får det vara för min del, det är inte min förlust längre!
Jag tänker på vi hade ju fågelinfluensa också, då dödar vi alla höns för äggen hade salmonella?
Hallå?????
Sen hade vi eller vi har nu svinpest?
Hallå?????
Det drabbar ju bara svin, inga som helst andra djur eller människor?
Man avlivar alltså nu alla grisar som är friska och stänger av stora områden också och det är nog för att vi inte ska kunna äta kött????
Bönderna tvingas till att förstöra sina skördar: våran mat" så då är vi där igen!
Hur hittar man en att det är svinpest då?
Eftersom det kommer ifrån afrika så tror jag inte att svinen har flugit hit?
Jo, det ska jag tala om för er som nu inte vet, med ett pcr test, hör och häpna, samma pcr test som man testar människor med om dom har covid, hos helt symtomfria individer🙈
Ett pcr test som nu uppfinnaren av själva testet som är alltså en metod för forskning, ett arbete med dna.
Det är inte ens till för nån diagnoticering av nåt virus?????
Covid visade sig att det inte ansågs lämpligt att köra mer än 20 cykler, ändå letar man efter och jobbar med 45 nu?
Allt för att få det till vad det ska bli enligt dom för att testa tills det blir det som dom vill ha det till!
Vaknar folk nu?
Ser man inte att våra kroppar förstörs av ett gift för att vi ska bli sjuka och dö?
Ser man inte att dom vill minska hela våran befolkning på jorden?
Ser man inte att bränderna görs för att våran mark ska köpas upp billigt av dom som bestämmer?
Ser man inte att man tvingar bort bönderna från sina egna gårdar?
Ser man inte att man beslsgtar marken för dom?
Ser man inte att allt är bara en plan för att vi ska stå där utan nån mat i vinter, dyr el så bi inte har råd att ha nån värme utan vi ska frysa, en ny falsk pandemi så fler tar fler sprutor så fler kan fortare dö?
Snart kommer vi att få avliva våra hundar, katter och andra djur pga smittorisken, varför tror ni att vi måste regestrera allt från djur till människa?
För att dom ska kunna ha kontroll över oss såklart och kunna göra en smittspårning och avliva även alla vår friska djur!
Varför tror ni annars att man måste få in precis allt i ett register?
Katter, hundar, höns, hästar, och om våra djur pcr testas och är smittbärare ja då ryker dom om smittan bara finns i ditt område där du bor!
Oavsett hur friska dom är😇
Dom vet ju exact vart era djur finns på vilken adress så dom åker bara hem till dig och hämtar ditt djur och tvångsavlivar det..
Det räcker med så lite som att dom tar ett pcr test på ett helt friskt djur, som sen körs på maximala cykler och sen hittar eller skulle kunna hitta fragment av dna som i vanliga fall är negativt men som blir istället positivt!
Vaknar nån nu? 
Det kallas för att döda i förebyggande syfte!
Obehagligt va?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0