Lördag

Nya dagar, nya veckor bara rullar förbi och jag bara åker med🥰 examen är äntligen  klar för ett tag sedan nu och jag är färdigutbildad nu i 2 specialist utbildningar och har även den skyddade yrkestiteln" jag tycker att det är bra jobbat av nån som är så pass äldre som jag är😇 och opponeringen fick jag jätte bra på för examensarbetet som jag gjorde är en sanning som dom flesta inte ens vill eller ens vågar prata om men jag gjorde ett sant och fint examensarbete på det och fick sån " credit" för det av både lärare och klasskompisar🥰 för både inom vården och utanför har jag fått höra att man inte får prata om sånt när man jobbar där? Men jobbar vi för eller emot våra mäniskor egentligen som vi jobbar med? Jag jobbar då i alla fall för dom men jag har även upptäckt såna som tydligen jobbar emot dom och hellre håller tyst😢

Nu har jag kommit in på en till specialist utbildning till men jag har inte bestämt mig än om jag ska gå den än men jag har i alla fall tackat ja än så länge och sen får vi se hur jag gör, eller ska jag bara läsa den här utbildningen som jag håller på med nu, den är också inlämnad och klar även tentan och nu har jag både sommarlov och snart semester " så härligt😇" även om jag nu varit sjukskriven ett tag pga olika saker som har dykt upp men nu tycker jag att det är så välbehövligt när jag har varit så duktig🥰 men just nu är jag sjukskriven ett tag till då livet inte alltid blir som man har tänkt sig men det blir i alla fall som det är meningen att det ska bli😇 så är det bara🥰 och det är väl tur det😊

Annars har jag haft besök av några av mina barn" flera gånger dom som finns och som alltid vill finnas och vara  i mitt liv just nu" och flera av mina underbara finaste barnbarn som man kan ha🥰 som kommer ofta hit och hälsar på och fikar och får en slant av mormor lite då och då"  när dom kommer hit, dom som törs träffa mig då såklart eller får för sina föräldrar såklart" 🤣🤣🤣🤣🤣 och som jag inte är så farlig för😉😉😉😉😉 hälsat på även mitt första och finaste barnbarnsbarn som man kan ha och som jag älskar så högt" nån att skämma bort" han är ju så söt🥰 finaste barnbarnsbarnet en gammelmormor kan ha🥰

Jag har fixat upp rullgardiner nu på verandan och jisses vilken skillnad det blev nu när det är hett ute och det blev genast mycket svalare och skönare där ute, så nu kan jag ligga där i soffan på semestern och läsa en bok och bara ha det bra🥰 och njuta av mitt liv trots det som nu pågår för fullt runt omkring oss! Man måste alltid se det positiva och det som är bra såklart🥰

Jag har firat min dotter och mitt barnbarn tidigare än när dom skulle firas då jag inte kan vara " eller helt enkelt inte orkar"  vara på samma plats eller i samma rum som några människor pga deras dåliga energier som jag blir så påverkad av och man blir totalt helt enkelt dränerad och slut i hela kroppen efter att ha varit i samma rum som dom pga deras dåliga energier, så jag firade nu dom tidigare istället så jag får behålla dom bra energier som jag har nu och som jag behöver just nu😇

Tänk egentligen vad det kommer fram bara mer och mer och nya sanningar nu " för varje dag som går" och folk fortsätter att sova sååååå djupt och inte fattar nånting över huvudtaget fortfarande! Det är såå skrämmande och jag tycker faktiskt riktigt synd om dom som inte har förstått nåt än! Eller ska dom få skylla sig själva?

 

Folk fattar inte än att  det nuvarande 💉  som finns på marknaden idag faktiskt är ett Mrna 💉 som ändrar ditt dna🤣🤣🤣🤣🤣  och som vi " foliehattar" sa ifrån början och till och med varnade vi så många om????? Snart får vi väl se folk springa omkring som några robotar runt oss? Det har ju hänt nåt med dom som har tagit bara endast en????? Folk har verkligen blivit så konstiga och nu dör folk som flugor " bara sådär" överallt men dom 3 åren som vi sa att det skulle ta innan det visade att folk blir sjuka och börjar att dö har nu börjat visa sig och har gått nu så det är inte så konstigt! Fler kommer det att bli! Det går fort nu..Fruktansvärt fort. Nu börjar till och med allt att stå i våra tidningar också och det säger väl ändå inte så lite!

https://nyadagbladet.se/vetenskap/forskare-kopplar-covid-vaccin-till-alzheimers/ 

 

Tänk va hur man lyckades och "att man" lyckades att lura en hel värld återigen igen en gång till 🙈🙉🙊 men den här gången med den allra största ondska som världen nånsin har kunnat skådat!!!!! Allt är ju en plan sen minst 20 år tillbaka! Folk gick på det en efter en och nu börjar sjukdomarna komma i deras kroppar och många av dom har redan dött! Dom faller nu en efter en precis som vi sa medans ni hånskrattade åt oss!

Viruset som från nånstans kom och 💉  som folk tog så himla glatt alltså och dom kavlade upp så glatt och var så himla stolta över att dom hade tagit efter varje injektion en efter en och det var ju ett giftigt 💉som är gjort i en dator🤣 och nu får dom stå sitt kast! Ska vi nu gratulera eller ska vi kanske beklaga😊 jag bryr mig faktiskt inte heller ett skit om det idag för jag försökte varna så många runt omkring mig och stå på mig fast folk bara hånade mig och betedde sig så illa mot mig men jag säger idag " karma" och man får stå för det man har gjort " en efter en" hoppas bara att det var värd all den uppståndelse och lycka som ni visade ifrån början!

Man simulerade en " denna"  s.k pandemi, WEF redan i oktober 2019.Det visste ju vi " foliehattar" för vi hängde ju med i allt ifrån början! Men folk skrattade åt oss, hånade oss och kallade oss dumma i huvet men ska vi skratta nu då?

 

Man hittade ett utbrott i kina i Wuhan, där man då helt enkelt hade fejkat alla bilder på alla dom människorna som bara helt enkelt ramlade ihop och dog på gatorna o.s.v. för att folk skulle bli så rädda och sen fort springa och ta detta giftiga💉 som skulle skydda " sa dom"  och vara så bra vilket vi " foliehattar" visste att det var ett gift redan då och som då visat sig idag vara ett gift som dödar ännu fler? Precis som vi sa redan då! Hur kunde vi då veta? Jo vi tog reda på det!

C. D fick godkänt just för det här fejkade PCR- testet på bara två dagar redan i februari 2020 där man kunde hitta många smittade men något virus kunde testet inte ens hitta.Jag själv testade på en apelsin och den var positiv?Då insåg jag hela lögnen om allt!

Man lät alltså gamla och sjuka människor ligga och dö för att kunna få upp all denna dödsstatistiken med att för istället ge dom syrgas så fick dom morfin som gjorde att dom dog ensamma i sömnen av kvävning medans ingen anhörig fick komma och sitta med dom😥😢😥😢😥

Man började då att ta fram ett giftigt 💉  istället som verkligen är den riktigt verkliga dödliga pandemin, det som var planerat sen lång, lång tid tillbaka.Fler skulle ju dö eftersom allt är så mättat nu. Pengar, människor, barnafödande!

Propagandan fortsätter än idag att mala på för fullt och det är en stor lögn alltihopa, folk fortsätter att bli ännu mer rädda och tar då ännu  fler för att skydda sig mot nåt som inte ens finns🤭  som bara är nåt påhittat virus" alltså helt enkelt ett biovapen som man då blir sjuk av"?

Nu kan man lura människor hur lätt som helst till vad som helst med att fortsätta att skrämmas då folk har blivit så hjärntvättade av själva 💉 och såna människor är ännu lättare att lura såklart🤣🤣🤣🤣🤣

Vi som vet vi vet och vi försökte verkligen länge och väl hela tiden varna alla men det gick tyvärr inte" inte i varken min familj, vänner eller kollegor" I alla fall så grattis till alla er som tog får man väl säga då😇 jag är i alla fall en stolt foliehatt idag och jag kan gott stoltsera med det också🥰

Dom lurade människorna fortsätter nu tro än på den här fula ljugmedia som vi har och nu vill dom få fram ytterligare ett nytt biovapen med ännu mer gift i, som kommer nu i höst, få se hur många som tar det nya effektiva 💉 med ännu mera gift i? Nu börjar ju en ny pandemi" precis som vi " foliehattar" sa i våras och nu är vi då där?????

Kroniska sjukdomar och döden kommer bara ännu närmare och närmare och fortare och fortare nu hos många och ju fler 💉 man har tagit och man tar, det här är verkligen en rysk roulette med sitt eget liv och även med era barns liv och kommer dom nånsin kunna förlåta er, ni som lät dom ta det? Barn som får både corona 💉 och det mot livmodercancer" som nu visat sig ge just cancer"🙈🙉🙊 alltså fattar ni nu? Nu ger man även det till killar? Fattar ni att barn kommer ju bli sjuka av det på sikt!

Det finns inget virus som flyger runt i hela världen och smittar oss🤣 det fattar man väl! Hur dum får man egentligen bli?

Man kommer att hitta på nya varianter hela tiden så länge som den stora massan sover så djupt som dom gör nu, och dom kommer bara fortsätta att förslava folket så nu är det väl ändå dax att vakna o h börja inse vad som händer bakom oss?

 

Målet är bara en ren kontroll,  mycket pengar och ännu mer pengar och en total makt och för att såklart döda så många som det bara är möjligt" dom som nu går på den här sjuka ljugmedian" och sover så djävla djupt " inte vi vakna som redan har förstått för länge sen och ifrån början vad allt det här går ut på" men ni andra kommer ändå snart att bli sjuka eller helt enkelt dö och få lida för att ni följde hela narrativet!

Minst 30% av befolkningen är nu redan idag förlorade, och många fler kommer det förmodligen att bli" den som tagit endast 1 💉 få bara lida lite längre än den som tagit några fler som det då går lite fortare för.

Vi som är vakna är helt övertygade om att man hittar på nya varianter hela tiden och dom som redan är lurade fortsätter man nu att lura såklart för dom är ju lättast att lura, för det har man ju sett hittils" man blir ju fan riktigt mörkrädd" av att folk inte lyssnar på en men när dom ska ha hjälp att se nåt då djävlar duger man.

Sen måste ju folket börja förstå att målet är och har varit hela tiden sen lång tid tillbaka den nya agendan som dom helt enkelt ska ha igenom, till varje pris och där det inte ska finnas mer än max 1 miljarder människor kvar på våran jord och det kommer att fortgå på ett eller ett annat sätt hursomhelst då allt är en plan om inte dom sovande börjar vakna till liv snart och börjar hjälpa till då såklart!

Dom sprider gifter på vad som nu och det gäller att hålla ögonen öppna, i sprutorna där man bara tar fler och fler och blir mer och mer styrd ju fler man tar, varje spruta är ett steg närmare deras kontroll, i luften, i maten, 5G, i vattnet, hur många har ens börjat titta på det man handlar vad det egentligen innehåller? Hur många dricker vattnet ur våra kranar?  Nationellt id kort, chip och till slut ett betyg system där inte vem som helst får det som dom behöver🙈🙉🙊 då kan man lätt ta bort en sjuk och gammal människa? Men dom flesta fattar alltså ingenting än eftersom dom tror på pandemier som inte ens finns och blir rädda för att bli sjuka, dom tar alla sprutor som dom får ta och blir ännu sjukare? Tänk vad lätt det är att lura vissa människor bara genom att skrämma dom och dom går alltså på det.

Min önskan är att allt bara tar och får ett slut nu, hur bryr jag mig fan inte om men bort med allt som dom har lurat in så många i. Dom vill inte nå väl det fattar väl vem som helst? Nu får det bli fler som vaknar och ser vad allt går ut på😇

I en studie som finns " GVDN:s" framgår det till och med att i mordernas covid 💉  som är ett  "mRna 1273" som det kallas och som är klassat som ett ATMP som delas in i olika somatiska cellterapier, det är olika genterapier och vävnadstekniska produkter som ökar risken att få lungemboli, proppar i just lungorna , där man inte ens har fått nån information om det fast man är helt enkelt skyldig att informera om det.Dom visste ju ifrån början att det här 💉 inte ens var testat och alla försöksdjuren dog ju🙈🙉🙊 och dom visste att folk skulle bli sjuka i en massa olika sjukdomar och även dö av det " planen ni vet" som vi folihattar har tjatat om länge nu! Sent ska syndaren vakna heter det väl! Ser man inte ens hur folks liv bara raseras och förstörs totalt nu? Varför blundar man och låter bara en liten del fixa allt? Varför höjer bara en liten del sina röster, vill inte folk ha det bra? Vart är alla " kavla upp" folk nu? Forskarna tror ju själva att dom som tagit 💉 har bara några få år kvar att leva och det är en plan.Min syn på det hela är att det beror på att dom puschat så många att ta så nu kan man ju se att det är deras fel att andra blir sjuka! Dom skäms eller så bryr dom sig helt enkelt inte! Svårt att säga att " jag hade fel" tydligen! Det handlar ju om ert barn, eran mamma eller pappa?????? Vi som förstod och blev illa behandlade för att vi var s.k foliehattar kommer förmodligen aldrig att kunna förlåta!

 

Ja det är nog ganska så kört i slutänden för många människor där ute på våran jord, som var precis tanken bakom det också och många ångrar sig nog men är knäpptysta 🤫 konstigt nog faktiskt dom var så lyckliga när dom kavlade upp! Forskarna tror ju själva att dom som har tagit 💉 endast lever några få år till.. Tänk att så många runt omkring oss som förstod ifrån början och genomskådade allt att det här var bara ett enda experiment blev så hånade! Det är sån överdödlighet nu efter detta giftiga experiment och många får nu göra IVF då man inte längre kan bli med barn och nu har ju sverige fått klartecken att experimentera med artificiella livmödrar så nu behöver dom ju inte människor längre,människan kommer inte ens längre behövas, men vakna nån gång!!!!!!!!!! Målet var att minska hela båran  befolkningsmängd och dom har verkligen lyckats med det!

Varför tror ni att dom alltid skriver " dödsorsak okänd"????? Dom har förbjudit allt som botar, märkligt va? För att vi ska bort! Min känsla är att ta bort allt som ger hjälp och ge det som folk dör av istället!

 

Dom som förstår och har börjat förstått nu, dom har säkert börjat att självläka kroppen nu och dom har även slutat att ta fler 💉 men dom som inte ens självläkt kroppen efter flera år är det lite mer kört för, helst om man sen tar andra olika  💉 också som influensa 💉 TBE, HPV, ja alla andra 💉 för det är säkert samma skit i dom nu med! Vet flera stycken som jag känner som har förstått och avgiftat sig i tid men för resten är det redan försent nu eftersom man inte lyssnade ifrån början😇

Tanken var och är nog förmodligen att man ska skapa en stor ångest nu bland alla dom människor som har tagit detta giftiga 💉 som då nu sätter ner ditt immunförsvar för varje 💉 som du tar och då stressar det din kropp till max, men om du ångrar dig, har du då lärt dig din läxa? Kommer du nu att bära ditt huvud högt och och kanske leva " som om du inte har tagit några" fast du har gjort det och låtsas som om det inte var nåt experiment! Fast forskare själva har gått ut och sagt som det var!!!!! Dom " pfizer" släppte ju dokumenten eftersom dom blev tvungna till det " som skulle ha varit hemligt i 75 år till"  och dom visste hela tiden om biverkningarna som folk skulle få och bli sjuka av..

Läkaruppropet skriver själva på frågan?

Kommer alla som tagit covid 💉 att dö i förtid?

Svar: Nej, men ingen vet hur många som kommer att dö, eftersom man inte ju vet vem som fått vilka av dom farliga batcherna! Alltså dom som var dom giftigaste, i dom olika 💉 partierna, och ju fler man har tagit och ju fler biverkningar man har fått av dom när man då tog dom som tex feber, andningssvårigheter, värk i kroppen, diabetes, rosfeber, bältros, svullnad i fötter och ben, högt blodtryck och mycket, mycket  mer och ju högre är då risken att man tyvärr har fått den farligaste batchen eller i alla fall en farlig som man blir sjuk eller dör av på sikt, sakta, sakta och där svårighetsgraden spelar också in på biverkningar som man fick av själva 💉 .Sen säger forskarna och olika läkare att många kommer att dö inom 5- 10 år då själva 💉 bryter sakta ner kroppen med typ sepsis, hjärninfarkt, turbocancer, stroke, organkollapser, och autoimmuna sjukdomar som ökat drastiskt nu för att själva spikproteinet förstör alla organ lite i taget och det sätter sig även på hjärnan utan att man märker det innan det är helt försent och tills kroppen alltså inte orkar mer att ta emot dessa gifter som vandrat runt i kroppen, så det är därför som folk bara kollapsar och dör helt plötsligt nu och får turbocancer i snabb takt då det här är en fruktansvärd pandemi av just cancer nu, det har även ökat jätte mycket med plötsliga hjärtstopp nu också, Dr Andreas Noack varnade just för det här redan när dom började 💉 och sa även då att dom som fått 💉 injicerat muskulärt så att grafehydroxidet har tagit sig ut i blodomloppet kommer inom 2- 3 år att få skador på olika organ och skapa blodproppar och olika sjukdomar. Vi ser ju nu resultatet av det sen ett halvår tillbaka sen när dom gick ut och mass 💉  och att dom åren har gått nu och vi är där nu, jätte många blir sjuka nu och dör. Och det här är bara början, vi kommer få se många fler som kommer bli sjuka och dö inom några år.

 

Kemisten Dr Andreas Noack var expert på just det här på grafenoxiden och den enda personen som var just expert, inom detta specifika område som han hade en doktorsavhandling på då han jobbade som vetenskapsman men han dog helt plötsligt då han la upp en video om vad grafenoxiden orsakade  i kroppen som nu läggs i i dom nuvarande 💉 av alla slag..Nanopartiklar som jämförs bäst med ett vasst rakblad eller en vass rakkniv som skär igenom allt som kommer i deras väg i kroppen,som sprider sig i all vätska i kroppen och rinner ut i folks blodomlopp där det skär igenom epitelcellerna som utgör ytan av våra blodkärl och är slät, men när dom skärs så bildar dom kullar och fördjupningar som skapar hinder och klumpar med avlagringar..toxikologer som letar efter gifter dom hittar inget då dom genomför ett experiment i ett laboratoriekärl, eftersom inte grafen är levande eller stillastående så kommer den aldrig att upptäckas utan den vandrar runt i hela kroppen hela tiden, om och om igen i flera varv så därför dör så många idrottare i hjärtproblem då blodet flödar fortare och snabbare och ju fortare det flödar desto mer skada gör grafen, då grafenet skär sönder både blodkärl och hjärtat då det kommer in i dom små, små kapillärerna I hjärnan som orsakar en stroke.Dom människor som dog fort efter att ha tagit detta 💉 fick in injektionen direkt i sina blodkärl så grafen kom ut direkt i deras blodomlopp, så om det hade kommit in i en muskel istället och stannat kvar där så skulle det inte ha blivit sån stor skada direkt utan då tar det några år innan det har gjort skada som vi nu ser att många blir sjuka och dör nu eftersom grafen är oförstörbar, så alla som har tagi minst en covid 💉 har det för resten av livet som dom har kvar att leva...........

Man kan ta många doser intramuskulärt och lever i några år men om läkaren gett 💉 som träffar en ven direkt så blir man nedslagen av endast en enda dos med kod 02, som det kallasoch det spelar ingen roll vilken människa du är, ung, som gammal, sjuk eller frisk för har du tagit dessa giftiga 💉 över huvud taget så har du fått in den i din muskel och fått bara en uppskjuten dom helt enkelt men döden kommer långsamt istället och man hinner få kanske lida med många sjukdomar innan kroppen helt enkelt inte orkar mer.

Folk tog bilder där dom satte en magnet på armen, kommer ni ihåg det? Dom föll inte av på dom som hade fått injiceringen av 💉 i en muskel eftersom allt innehåll som satt i just muskeln spred sig inte genom kroppen som annars en " intravenös punktering" men det som händer istället är att det kommer att likna en cancercell och innehållet tar tid på sig att komma in i blodomloppet så därför är prognosen typ - 3 år innan man blir sjuk av injektionen men frekvent 💉 ökar risken att nån av doserna injiceras intravenöst och det innebär ett snabbt förlopp av handikapp eller död först.

Så alltså dom som fått den värsta sorten av alla dessa tusen olika batcher kommer få lida oerhört mycket eller få den hemska turbo cancern, vilket många, många redan har fått och många har redan dött i den, så hur kunde då WHO gå ut redan 2015 och säga att cancern kommer att öka med 50% år 2025? Och att befolkningen skulle minska med hälften tills då? Hur visste dom det redan då😉 jo för att planen var ju redan klar då! Det finns alltså en hel del frågor om det här men hur många visste redan då? Märkligt att Microsofts grundare via en TED talk påstod då att världsbegolkningen kunde minskas via ett 💉? Helt plötsligt var han också på ett hemligt besök i sverige och träffade kungaparet" skådespelarna" och våran moderatledare som då motionerade i själva riksdagen om just tvångsvaccinering? Han är en av dom största aktieägarna i vaccin industrin? Ringer det nån klocka? Nu pratar dom om att det kommer komma en ny pandemi värre än covid som ska komma år 2025 så allt är alltså planerat sen flera år tillbaka...Vi kommer bli förgiftade överallt nu så nu måste man verkligen läsa på..Jag är inte den som tänker tjata speciellt mycket mer på dom mina då dom ändå inte lyssnar! Jag håller mig till dom som har förstått och vaknat nu istället då vi har mycket gemensamt och ser på samma saker och följer med och kan hjälpa varandra😇

Jag lider verkligen med dom som har tagit det här giftiga skiten 💉 som gör dom sjuka och dom som dör när dom inte lyssnade på oss som tog reda på sanningen ifrån början, och vi som fick så mycket skit av dom flesta som alltså bara hånskrattade åt oss🙉  vi var både ego och mördare och foliehattar med båran konspirationsteori., vi var inte riktigt kloka, vad tror ni att vi tänkte då om er? Ni kan ju bara börja fundera ut det!

Vilken tur vi i alla fall har att vi alla människor är på våra olika resor genom livet, då vissa ser och vissa ser inte sanningen, för vi är på helt skilda utvecklingsnivåer i livet och det märks då verkligen, vissa är vakna och vissa sover och endel sover väldigt djupt än, jag själv har vänner kvar, men inte många som jag just följer nu och pratar om det som händer för det är endast några få som förstår det av alla som jag en gång har känt, som är på samma energinivå som jag och dom som förstår. Jag har slutat att väcka folk numera, pratar aldrig med dom längre utan delar bara och man har ju märkt på kommentarer som man får vilka som verkligen fortfarande sover såååååååå djupt, men jag bryr mig idag om dom som ger mig bra energier, resten skiter jag faktiskt i, för jag mår bäst av det..Det är inte lätt när man varnat så många av kärlek som då har hånat mig och varit så elaka och att man nu ser när man ser in i deras ögon hur sjuka dom kommer bli eller dö..

Jag hörde att dom sa på radion också härom dagen att fler och fler barn får nu diabetes och dom tror att det beror på att just föräldrar 💉 sina barn mot covid.Sen läser man att man ska nu ge barn just covid💉 för att hindra fler från att få just diabetes, ock sen ökar nu diabetesen i hög grad i samband med just covid 💉 hos barn så hur tänker folk och föräldrar? Barn i usa har även fått epilepsi av dessa 💉 Öppna ögonen!!!!!!! Har inte ens folk fattat än? Är det som forskare sa att man blir mer och mer hjärntvättad av dessa 💉 ju fler man alltså tar? Allt enligt deras plan😊 kan det vara så att i en hjärntvättad värld så ser man inte själv att det är just 💉 som skapar dessa alla sjukdomar och död? Jag kommer aldrig nånsin att glömma eller ens att förlåta dom vänner, familj och kollegor som behandlade mig så illa då när man inte själv tog giftet och önskade att man skulle dö om man blev sjuk för jag var inte värd vården men Varför skulle jag ta en giftig 💉 som jag skulle bli sjuk av eller dö på en grund som inte ens var sann? NEJ,NEJ!!!!!! Ska nu dom som har tagit det och blivit sjuka då få vård när dom tog det för att vara skyddade? Vad kostar inte dom nu hela samhället? Jag följer inte flocken som dom flesta gjorde utan jag tog mina egna beslut och inte " för laget" som dom flesta gjorde, och tog reda på sanningen istället av egna undersökningar. Nu ser man hur flocken ramlar ner för stupet, en efter en ganska fort går det också nu och följer bara med blint av ledarna, som lurades så jag tror att jag är en lycklig ensamvarg trots allt.......

 

Det här var och är inte ens nåt 💉  förstå det, man behöver väl inte vara nåt geni för att fatta det? Att det här är en plan ifrån början till slut, det luktar skunk här! Det finns alltså många olika batcher men det finns 3 stycken som ger olika biverkningar  en med väldigt lite biverkningar, en med många fler biverkningar och den sista som ger dom värsta biverkningarna! Det här undersöktes till och med av en dansk forskargrupp för över ett år sen så nu kan ni som viller eller ska vi säga vågar ta reda på vilken batch ni fick så ni får reda på ett ungefär när ni kommer könna av det giftet som ni har sprutat in i era kroppar? Det kan ta typ 3- 5 år som jag sa redan 2020 när mass 💉 startade och nu är vi då äntligen där😉 Alla har förmodligen inte fått den turen i den här ryska rouletten att ha fått den med minsta biverkningen i😉  så man har alltså låtit världens befolkning delta i en studie där man inte ens själv visste om att det var just en studie där man experimenterade med ett NÖDGODKÄNT SÅ KALLAT VACCIN" som inte ens är ett vaccin" jisses 😊 och lyckats alltså att lura så stor procent av befolkningen att ta detta gift😇 annars kunde man dö i corona? Men folk dör ju nu av 💉 som skulle skydda mot just corona🙈🙉🙊 hoppas att det var värt det bara?

Man fördärvar alltså hela sitt egna naturliga immunförsvar som man har som inte klarar av att hålla alla autoimmuna sjukdomar i schack i kroppen pga detta giftiga 💉 som nu har även har skapat en s.k.  immunbristsjukdom i era kroppar! Jag brukar tänka så här " hur många av dom 💉 kommer fortfarande att leva om 10 år🤔 eftersom det här giftet blir en hög anrikning av graphenoxid i alla vävnader och alla deras organ? Visste ni att just graphenoxiden är inte ens tillkännagiven i innehållsdeklarationen därför att patientet går under kategorin " affärshemlighet" 🤔🤔🤔🤔🤔 eller ska vi säga det på ett finare språk " klassad som en affärshemlighet I patentet🤔🤔🤔🤔🤔 ja hög anrikning av graphenoxid i alla vävnader och alla organ lätt förklarat! 

Virus är nåt djävla påhitt, precis som SARS cov-2 som inte ens existerar mer än som några sekvenser" en slags koder" så man kan söka efter " någonting" pusselbitar som är i miljontals fast man söker bara efter 4 stycken, där sen dom 4 bildar 10 000 olika koder enkelt förklarat, att programmera datorn och PCR "rätt och då hittar man det" vad och hur man vill! Det är lymfocyter, vita blodkroppar som rensar alla gifter i kroppen och dom döda cellerna neutraliserar cancercellerna, så när gifterna då ökar i kroppen så blir man sjuk helt enkelt och så sjuk så man inte längre kan ens avgifta kroppen, kroniska inflammationer uppstår hela tiden som kroppen får jobba hårt med som skador på blodkärl och liknande! Läkarna skriver då ut ännu mer mediciner som förgiftar kroppen ännu mer😊 

 

Sjukvården och alla mediciner som folk äter är den tredje största orsaken till både hjärtsjukdomar och dödsfall, cancer och sen injicerar folk massor av olika typer av alla dessa 💉  som skadar kroppen med ännu mera gifter som går ut direkt i deras blodbanor och förbi era skyddsbarriärer, tänk att man kan dricka ormgift " men inte injicera det😉 för då blir det förödande " kanske nåt man kan reflektera över".

Biovapen innehåller just Mrna så det är inget 💉 som folk har sprutat fulla sina kroppar med, och förstör nu sitt immunförsvar som bryts sakta ner med blodproppar, demens, hjärtinfarkter, diabetes, stroke, cancer och mycket, mycket mer för varje dag som går 🤔  men summan är till slut att man helt enkelt dör förr eller senare beroende på hur många som man har tagit och en vän har till och med skrivit om det " han är läkare och forskare" så typ 10 år har han sagt för dom som tagit endast en då man fördärvar sitt egna helt naturliga immunförsvar som inte klarar av att hålla era autoimmuna sjukdomar i schack, så det blir en immunbristsjukdom.

Dom som fortsätter att ta alla olika 💉 trots alla varningar från foliehattar och konspirationsteoretiker, läkare, forskare får nu allt stå sitt kast, vi försökte övertyga dom och fick ta emot så många glåpord, hjärntvättade eller inte? Det har ju redan dött runt 20- 50 miljoner människor av dom här biovapnen, 100- tals miljoner alltså bara av så allvarliga biverkningar och det här är bara början än, det kommer komma fler det har vi ju sett nu.

 

Det sägs även att dom som tagit dessa 💉 blir : avsjälade" på nåt vis, ser man sig omkring så förstår man nog det! Man ser på folk hela tiden att dom har förlorat sin själ och blir så avtrubbade emotionellt som typ zombies! Tyska patologer som har obducerat människor som har dött efter att ha tagit c- 💉  har ju sett att det är märkliga förändringar i deras kroppar, i deras frontallober i hjärnan som har med ens personlighet att göra som dom aldrig har sett innan på nån människa.

Vilken tur i alla fall att det finns åtminstone 20% som inte har tagit så vi får nog vara glada för det så vi får väl leva och må bra..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0