Torsdag

Livet rullar på för fulla muggar här hemma hos oss och jag bara åker med, dagarna går så himla fort nu och vi är inne i ett nytt spännande år nu som jag verkligen ser fram emot då stjärnorna går verkligen min väg det här året och jag ska verkligen utnyttja det också till 100% för man ska ju smida medans järnet är varmt" sägs det" och nu smider jag " hela långa året" och ser framtiden framför mig på ett helt annat sätt!

Om man kan se skogen för alla träden så kan man också se vad som händer nu och vart det kommer leda nånstans! Om man öppnar ögonen och slutar att sova så kanske man också ser vart vi är på väg om vi inte gör nåt allihopa!om man vaknar alltså då men själv tror jag faktiskt inte att så många fler kommer att vakna, det är bara att lyssna på hur folk diskuterar så förstår man?

Om livet hade varit lätt så skulle i så fall inte man ha lärt sig nånting alls av alla sina misstag som man har gjort i sitt liv eller när man har lärt sig vilka som är ens riktiga vänner och även vilka som inte är det eller kanske man äntligen idag börjar se vilka som verkligen har funnits och som har ställt upp och stöttat en under hela året som har gått när det väl har varit kaos med allt och operationer och sånt. Hade jag inte haft min man när jag var nyopererad så hade jag nog setat utan det allra nödvändigaste här hemma då jag inte just då kunde göra så mycket själv?

 

Idag " eller dom senaste åren" har jag tänkt efter lite mer och faktiskt så har jag tagit bort flera människor ur mitt liv som bara tar min energi hela tiden dagarna i ända eller dom människorna som suger ur mig all positivitet pga att dom är så negativa i sig själva och i år kommer inte några negativa människor in i mitt liv mer, " ibland måste man tyvärr träffa dom hos andra vid olika sammanträffande och tillfällen" men man behöver ju inte sitta i närheten av såna människor heller och framförallt inte behöva prata med dom eftersom vissa tror att dom är så mycket bättre än vad andra är!

 

Många vet inte ens fortfarande vad som pågår ute i världen eller ens förstår utan folk lyssnar bara på våran svenska media som bara ljuger och hjärntvättar fler och fler, fler vacciner och fler mediciner ja såklart för friska människor kostar väl inga pengar?

Den brittiska regeringen medger nu att 💉 av corona har skadat det naturliga immunförsvaret hos dom som " bara har tagit bara endast 2 💉 " bara 2 alltså" och när du väl " har tagit endast 2" doser kommer man aldrig kunna uppnå en full immunitet "mot en enda covid variant" eller ens nåt nytt virus som kommer hädanaefter" det ser vi ju nu dom som har tagit 2 eller fler" det är ju dom som är sjuka nu precis hela tiden och även dör!

 

Dom brittiska hälsodepartementet erkänner ju nu att N- antikroppsnivåerna är mycket lägre hos alla dom som har tagit 2 doser eller fler" och det minskar ju naturligtvis såklart ju fler som man har tagit" hos dom som blir infekterade efter " bara endast 2 doser"av just det här 💉 och sen fortsätter det med att antikropparna är helt enkelt permanenta, som alltså betyder att dom som är 💉 är mycket, mycket mer benägna att bli infekterade än vad dom ovaccinerade är, då 💉 stör själva kroppens förmåga att bilda några antikroppar alls efter en infektion " inte bara mot det s.k  spikproteinet" "utan även mot andra delar" av själva viruset! Dom som är 💉 bildar inte några av det s.k  nukleokapsidproteinet som är så avgörande för alla människor, så dom som är 💉 är alltså mycket mer mottagliga för dom mutationer i spikproteinet som kommer komma även i framtiden även om dom nu har blivit infekterade och botade en eller flera gånger vilket också innebär att den som inte då har 💉 sig kommer fortfarande ha kvar sin immunitet permanent i sin kropp mot alla stammar av det här viruset om man haft corona "endast 1 gång!" 

Nu backar dom flesta försäkringsbolagen också eftersom det kommer in massor av skador just nu pga 💉 och man har sett att en försäkring täcker inte såna skador eftersom man har ju faktiskt tagit det här utan att nån har tvingat dig! Pcr testerna kan inte heller upptäcka virus så det kan framförallt inte tala om ifall du är smittsam eller inte och det förklarar alltså då att alla grunder för själva pandemin ogiltigförklaras eftersom pcr testet var den enda indikationen på en pandemi! Pcr test= pandemi!

 

Så det ska bli väldigt spännande nu i år 2024 och få se den riktiga pandemin som har bara börjat nu och tar fart när denna avbefolkningen av just 💉 kommer ännu mer"  eftersom dom som själva har skapat det har ju sagt att folk kommer att bli ännu sjukare redan från 2022 och sen framåt och själv har jag sagt nu i år 2024 eftersom det tar några år innan giftet har grott in sig ordentligt i alla organ och har förstört dom tillräckligt för att inte orka mer! 

Det här 💉 orsakar sannolikt skador fortfarande hela 5 år efter att man har tagit det också" det är ju därför som när man får en cancer tumör som börjar växa så ser man inte det förrän efter flera år, då är det rena försent för dom flesta om man nu har turen att få överleva åtminstone dom 5 åren då?

En väns dotter har nyligen fått problem med hjärtat. Hon har över 100 i vilopuls och får hjärtrusningar till och från utan nån anledning. Inget onormalt syns heller på Ekg. Hon väntar på ännu mer utredningar och det här 💉 gjorde dom så smart att det inte ska gå att spåra och se ens på ekg när det blir fel på hjärtat för då kan ju ingen inte skylla på just 💉 att det beror på det så när man sen dör finns inget fel på hjärtat ändå har du dött i en hjärtattack?

En väns pappa bara 65 år dog i famnen på sin fru " bara sådär" av dessa förbannade 💉 kom cancern och fast många varnade han för att ta dom, lyssnade han? Nej och det kostade han livet så ung med flera år framför sig annars, ett högt pris att betala både för sig själv och för dom som sen blir kvar här, bara för att ta dessa gift 💉 för det är vad dom är, rena djävla giftet! Ett gift som ger folk aggressiv cancer som inte ens går att bota med den värsta behandlingen för så smart har dom gjort giftet! En av många som blev avlivad år 2023 och många fler lär det bli nu under 2024...För dom som tjänar pengar på skiten är det bara en i statistiken?

Herre gud människor vakna nu innan det är alldeles försent för både er och era barn och barnbarn, allt kommer ju upp lite och lite varje dag till yran nu vad som pågår med både avbefolkning och krig och allt som även har pågått under en väldigt lång tid men som kommer fram i ljuset nu lite varje dag, det som har setts dolt i vårat mörker börjar komma upp i ljuset nu och vi är precis mitt i det nu som kommer visa sig i riktigt galna saker snart som dom flesta aldrig ens kunde tro!

 

Stäng av tv och mobil och lyssna inte på allt skit som kommer ur munnarna på media, skrämsel så alla ska bli rädda för rädda människor går att styra precis som man vill men vi behöver inte se spyan i hörnet eller vilket djävla innehåll den där förbannade flaskan har för det är just det som gör oss rädda, ta fram sopborsten och sopa bort skiten istället, för det som görs bakom båra kulisser nu " vi som vet i alla fall" är att det är just storstädning som pågår! gå ut och njut av naturen och njut av vännerna istället! Det är nu vi bygger upp det nya, häng på istället om du vill ha en ny värld och inte den korrupta som är idag, lev livet nu.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0