Lördag

Måndag har gått och även den nya veckan har gått förbi igen då, kallt som fan har det varit ute både under förra veckan av och till och såklart i helgen men jag har bara varit inne i värmen och kollat på serier och legat under min varma värmefilt, det är väl ändå lyx när man slipper gå ut i denna kyla?
Pratat med vänner i telefonen och bara haft det bra har jag också gjort🥰
Tvättat lite och städat såklart.
Mannen har hållit på med min bil och krånglat och frågat vänner runt omkring som kan nåt om bilar vad det kan vara för fel då vi bytt det ena och det andra men felet kommer tillbaka i alla fall, det är synd på en sån fin bil men, men annars får man väl sälja den i delar, jag har ju trots allt nya både sommar o vinterdäck och fälgar och så får jag väl köpa nåt annat istället.
Jag känner ju ingen som kan nåt om bilar så det får allt mannen fixa med han som vet vilka som kan även om han är väldigt duktig själv också då🤣
Idag var mannen ute och åkte skoter själv då jag har egna vänner att umgås med, det räcker med att vi ses hela veckorna.
Nu svämmar Sprutresultaten bara in ännu mer för var dag som går och folk tror fortfarande ännu på dessa farliga, ack så giftiga giftinjeltioner!!!
Några kanske vaknar om vi har tur men den stora massan sover nog förmodligen än och är nog i en helt annan värld än vi som har fått vakna till liv!
Tror att det var nån som sa nåt om nåt  "Avancerad mind control"  som är baserade på grafen oxid i sprutorna + skalärvågsteknologi!
Det är ju fastslaget ett antal gånger att sprutorna är en del av utvecklandet av ett s.k biovapen som släpptes ut så alltså utsläppet som var ett s.k biovapen som folk då fick det där s.k " viruset: corona av " som alltså inte ens är nåt virus" men det räckte tydligen inte till för att döda dom 500 miljoner som dom ville ha bort " eftersom det fanns väl i alla fall typ 20% som var vakna medans resten av befolkningen verkligen sov" så då kom dom ju på detta giftiga 💉 istället som folk springer så glatt fortfarande och ställer sig i kö för och ta så fort nästa spruta kommer?
Människor ramlar nu ihop överallt " det har jag sagt i flera år att år 2024 blir ett sorgens år för många av oss"  och dom dör ju överallt omkring oss nu som är helt otänkbart om man bara sätter sig ner och tänker efter riktigt noga, men dom verkar ju springa omkring som några AI robotar och leva livet precis som vanligt ändå och tro att våra experter ska komma på ett nytt botemedel😝 " nytt botemedel???????"  🤣🤣🤣🤣🤣🤣 men experterna var mer smarta än så siddu  och tänkte nog helt annorlunda än vad dom sovande gör och det förstår ni säkert nu hoppas jag eftersom dom har haft sån god tid på sig att räkna ut allt i sån tur och ordning så alltså vakna nu och tänk efter lite själva åtminstone med erat sunda förnuft om det finns nåt kvar så inte giftet spolat bort det nånstans i cyber rymden?
Premier leage har ju också nu stoppat allt 💉 för sina spelare " äntligen"  pga alla som får hjärtproblem🤑 men folk runt omkring " mig i alla fall" verkar vara helt blinda eller ha nån ögonbindel på sig av nåt slag och förstår inte sambandet alls, alltså dom kopplar absolut ingenting till själva 💉  över huvudtaget fast man har tagit flera stycken och blir jätte sjuka varenda gång?
Man har ju haft presskonferenser för att kunna tillkännage både dom kritiska och även oroande resultaten som deras studier har visat i flera länder om vilka hemska biverkningar folk har fått av just det här 💉 och att just dödligheten just nu för bara leukemi, äggstockscancer och bröstcancer har ökat så lavinartat🤔
Ser man inte eller vill man kanske inte se det här resultaten eftersom man har tagit det själv hur många bara ramlar ihop och dör som på nån beställning och vet inte när man även kanske själv också ramlar ihop, istället för att ta tag i det och rensa bort gifterna så man blir bra igen?
Va det här ett bra utbyte tyckte man mot att få gå in på olika tillställningar för att ha lite skoj för stunden?
Det kostar på nu med livet som insats för många kan jag nästan lova!
Det här känns väl ändå inte så himla rimligt om man börjar tänka efter lite?
Det känns precis som jag sa för några år sen när mass 💉 började att det är tickande bomber som springer omkring där ute på gatorna och bara väntar på att smälla!
Bara förra veckan var det flera som dog i " plötslig vuxendöd" unga människor som hade haft annars hela livet framför sig som dom då har sagt att det heter men dom hittar inga fel på hjärtat🤔 för att det började sen själva 💉 startade så förmodligen är ju det ett dödligt gift som sakta tär sönder alla organen sakta, sakta tills dom helt enkelt kollapsar i kroppen!
Alla corona varianter" finns hur många som helst" har tagits fram som experiment via datorsimuleringar?
Tror ni att man går ut till all.änheten och berättar att dom använder ovetenskapliga metoder för att kunna bevisa nån " virus existens"??????
Nej du, det kommer aldrig myndigheter att göra för vi ska äta mediciner och ta 💉 av flera sorter helst så vi blir sjukare och sjukare och få äta mer och mer mediciner för friska människor tjänar dom väl ingenting på..
Det är ju dom sjuka som äter alla mediciner!
Snart kommer det nog ett nytt 💉 igen och då antagligen mot hjärtattack, eftersom så många helt plötsligt har fått hjärtflimmer nu efter 💉🤑 och dom har ju redan börjat med flera mot olika sjukdomar" som man fått av själva gift injektionen" såklart men man måste bli ännu sjukare så då måste man få fler att ta ännu fler 💉 så folk dör lite fortare för nu går det tyvärr för sakta!
Dom nya 💉 nu är förmodligen skulle jag tro gjorda på RNA eftersom dom experimenterar på det just nu, och jag tänker så här att kanske det är gjort så att det blir nån strålning runt omkring hjärtat av dessa så  att det blir nån koalugering i själva ådrorna och därav kommer det sen en hjärtattack som man inte ens ser på den avlidna sen?
Nu kommer nog skiten sättas in i dom flesta 💉 som kommer ut på marknaden så nu måste man vara ännu mer försiktig!
Det finns nog mycket som samspelar i det här skulle jag tro för nånting är det som inte riktigt stämmer här!
Pusselbitarna passar inte riktigt ihop nånstans!
Tur att nåt sjukhus i alla fall har öppnat upp avdelningar för just folk med hjärtproblem eftersom det har ökat lavinartat nu!
Om man nu börjar tänka efter lite själv nu och studerar fakta så ser man ju att SARS CoV- 2 inte ens är nåt virus utan ett stort bedrägeri, och då alltså är ju Covid-19 en sjukdom som har skapats av gifter som förstör organ efter organ sakta, sakta beroende på hur många man har tagit" ju fler man har tagit ju fortare blir man sjuk, ju färre man tagit ju längre tid tar det" och våra röda blodkroppar som ska transportera vårat syre till cellerna och organen som nu sakta förstörs!
Mutationer kommer och dom muterar förmodligen pga att man har 💉 sig och vi kommer få se många fler nära och kära gå bort nu och jag har en känsla av det här året händer det mycket sånt då det gått så pass många år nu som själva💉 har fått grott runt i några år som var planen och förstört så många organ i folks kroppar!
 
Det kommer bli ett totalt och ett fruktansvärt uppvaknande för dom som inte insett allt än vad som pågår därute bakom oss, när det kommer komma ytterligare en till pandemi som dom kommer säga är mycket dödligare än dom som redan har varit och folk ska ta ytterligare fler giftiga 💉 men kanske den giftigaste någonsin den här gången?
Året 2024 kommer inte bli kanske så skoj för många men vi ska komma ihåg en sak, det är att vi som var vakna och varnade har försökt och inget vi tvingat våra nära och kära att ta utan det var ett val dom själva gjorde och får även stå för det idag!
Vi får hålla ihop vi som förstår och ta vara på varandra och stötta varandra när vi kan.
 
Dom flesta I min familj och vänner har tagit giftet men några få finns som inte har tagit " tack och lov" så vi får fortsätta kämpa på vi och försöka få fler att förstå vad allt handlar om..
Nu körs det skådespel på skådespel också men folk förstår inte ens meningen men vi som vet vi vet i alla fall vad det handlar om och när allt kommer komma fram, ja då får nog vi s.k konspirationsteoretiker rätt antar jag!
Det går inte att sänka dom medvetnas frekvens till det lägsta så lätt kan jag säga eftersom det är vi dom vakna som ska få dom sovande och omedvetna att förstå för en dag kommer dom dras automatiskt till oss när dom väl förstår!
Det blir nog tufft tror jag när allt kommer ut till slut, när dom som har gjort själva 💉 och dom som även sprutat in skiten i andra människor inser vad dom har gjort, undra om det räknas som mord?
Men jag vet hur det kommer att låta av dom flesta och vad förklaringen kommer bli från dom som stått i kö för att så gladeligen ta en efter en efter en som ändå tydligen inte har hjälpt speciellt mycket ändå!
Ja.en alltså🙈 alla läkare och forskare hade dom fel då för vi litade ju på dom?
Sen frågar jag 'varför litade inte jag på dom då?
Tror ni att nån svarar då?
Nej då!
Antagligen för att jag förstod tidigt vad det här skulle innebära, men dom flesta jag känner I alla fall bara tiger ihjäl och sopar all skit under mattan..
Men jag har ju sett nu att det fungerar inte längre så bra I min bekantskapskrets i alla fall!
Ja vi lever verkligen i en tid nu när smarta blir tvingade att hålla käften för att idioter inte ska bli kränkta! 
 
 
 

Torsdag

Livet rullar på för fulla muggar här hemma hos oss och jag bara åker med, dagarna går så himla fort nu och vi är inne i ett nytt spännande år nu som jag verkligen ser fram emot då stjärnorna går verkligen min väg det här året och jag ska verkligen utnyttja det också till 100% för man ska ju smida medans järnet är varmt" sägs det" och nu smider jag " hela långa året" och ser framtiden framför mig på ett helt annat sätt!

Om man kan se skogen för alla träden så kan man också se vad som händer nu och vart det kommer leda nånstans! Om man öppnar ögonen och slutar att sova så kanske man också ser vart vi är på väg om vi inte gör nåt allihopa!om man vaknar alltså då men själv tror jag faktiskt inte att så många fler kommer att vakna, det är bara att lyssna på hur folk diskuterar så förstår man?

Om livet hade varit lätt så skulle i så fall inte man ha lärt sig nånting alls av alla sina misstag som man har gjort i sitt liv eller när man har lärt sig vilka som är ens riktiga vänner och även vilka som inte är det eller kanske man äntligen idag börjar se vilka som verkligen har funnits och som har ställt upp och stöttat en under hela året som har gått när det väl har varit kaos med allt och operationer och sånt. Hade jag inte haft min man när jag var nyopererad så hade jag nog setat utan det allra nödvändigaste här hemma då jag inte just då kunde göra så mycket själv?

 

Idag " eller dom senaste åren" har jag tänkt efter lite mer och faktiskt så har jag tagit bort flera människor ur mitt liv som bara tar min energi hela tiden dagarna i ända eller dom människorna som suger ur mig all positivitet pga att dom är så negativa i sig själva och i år kommer inte några negativa människor in i mitt liv mer, " ibland måste man tyvärr träffa dom hos andra vid olika sammanträffande och tillfällen" men man behöver ju inte sitta i närheten av såna människor heller och framförallt inte behöva prata med dom eftersom vissa tror att dom är så mycket bättre än vad andra är!

 

Många vet inte ens fortfarande vad som pågår ute i världen eller ens förstår utan folk lyssnar bara på våran svenska media som bara ljuger och hjärntvättar fler och fler, fler vacciner och fler mediciner ja såklart för friska människor kostar väl inga pengar?

Den brittiska regeringen medger nu att 💉 av corona har skadat det naturliga immunförsvaret hos dom som " bara har tagit bara endast 2 💉 " bara 2 alltså" och när du väl " har tagit endast 2" doser kommer man aldrig kunna uppnå en full immunitet "mot en enda covid variant" eller ens nåt nytt virus som kommer hädanaefter" det ser vi ju nu dom som har tagit 2 eller fler" det är ju dom som är sjuka nu precis hela tiden och även dör!

 

Dom brittiska hälsodepartementet erkänner ju nu att N- antikroppsnivåerna är mycket lägre hos alla dom som har tagit 2 doser eller fler" och det minskar ju naturligtvis såklart ju fler som man har tagit" hos dom som blir infekterade efter " bara endast 2 doser"av just det här 💉 och sen fortsätter det med att antikropparna är helt enkelt permanenta, som alltså betyder att dom som är 💉 är mycket, mycket mer benägna att bli infekterade än vad dom ovaccinerade är, då 💉 stör själva kroppens förmåga att bilda några antikroppar alls efter en infektion " inte bara mot det s.k  spikproteinet" "utan även mot andra delar" av själva viruset! Dom som är 💉 bildar inte några av det s.k  nukleokapsidproteinet som är så avgörande för alla människor, så dom som är 💉 är alltså mycket mer mottagliga för dom mutationer i spikproteinet som kommer komma även i framtiden även om dom nu har blivit infekterade och botade en eller flera gånger vilket också innebär att den som inte då har 💉 sig kommer fortfarande ha kvar sin immunitet permanent i sin kropp mot alla stammar av det här viruset om man haft corona "endast 1 gång!" 

Nu backar dom flesta försäkringsbolagen också eftersom det kommer in massor av skador just nu pga 💉 och man har sett att en försäkring täcker inte såna skador eftersom man har ju faktiskt tagit det här utan att nån har tvingat dig! Pcr testerna kan inte heller upptäcka virus så det kan framförallt inte tala om ifall du är smittsam eller inte och det förklarar alltså då att alla grunder för själva pandemin ogiltigförklaras eftersom pcr testet var den enda indikationen på en pandemi! Pcr test= pandemi!

 

Så det ska bli väldigt spännande nu i år 2024 och få se den riktiga pandemin som har bara börjat nu och tar fart när denna avbefolkningen av just 💉 kommer ännu mer"  eftersom dom som själva har skapat det har ju sagt att folk kommer att bli ännu sjukare redan från 2022 och sen framåt och själv har jag sagt nu i år 2024 eftersom det tar några år innan giftet har grott in sig ordentligt i alla organ och har förstört dom tillräckligt för att inte orka mer! 

Det här 💉 orsakar sannolikt skador fortfarande hela 5 år efter att man har tagit det också" det är ju därför som när man får en cancer tumör som börjar växa så ser man inte det förrän efter flera år, då är det rena försent för dom flesta om man nu har turen att få överleva åtminstone dom 5 åren då?

En väns dotter har nyligen fått problem med hjärtat. Hon har över 100 i vilopuls och får hjärtrusningar till och från utan nån anledning. Inget onormalt syns heller på Ekg. Hon väntar på ännu mer utredningar och det här 💉 gjorde dom så smart att det inte ska gå att spåra och se ens på ekg när det blir fel på hjärtat för då kan ju ingen inte skylla på just 💉 att det beror på det så när man sen dör finns inget fel på hjärtat ändå har du dött i en hjärtattack?

En väns pappa bara 65 år dog i famnen på sin fru " bara sådär" av dessa förbannade 💉 kom cancern och fast många varnade han för att ta dom, lyssnade han? Nej och det kostade han livet så ung med flera år framför sig annars, ett högt pris att betala både för sig själv och för dom som sen blir kvar här, bara för att ta dessa gift 💉 för det är vad dom är, rena djävla giftet! Ett gift som ger folk aggressiv cancer som inte ens går att bota med den värsta behandlingen för så smart har dom gjort giftet! En av många som blev avlivad år 2023 och många fler lär det bli nu under 2024...För dom som tjänar pengar på skiten är det bara en i statistiken?

Herre gud människor vakna nu innan det är alldeles försent för både er och era barn och barnbarn, allt kommer ju upp lite och lite varje dag till yran nu vad som pågår med både avbefolkning och krig och allt som även har pågått under en väldigt lång tid men som kommer fram i ljuset nu lite varje dag, det som har setts dolt i vårat mörker börjar komma upp i ljuset nu och vi är precis mitt i det nu som kommer visa sig i riktigt galna saker snart som dom flesta aldrig ens kunde tro!

 

Stäng av tv och mobil och lyssna inte på allt skit som kommer ur munnarna på media, skrämsel så alla ska bli rädda för rädda människor går att styra precis som man vill men vi behöver inte se spyan i hörnet eller vilket djävla innehåll den där förbannade flaskan har för det är just det som gör oss rädda, ta fram sopborsten och sopa bort skiten istället, för det som görs bakom båra kulisser nu " vi som vet i alla fall" är att det är just storstädning som pågår! gå ut och njut av naturen och njut av vännerna istället! Det är nu vi bygger upp det nya, häng på istället om du vill ha en ny värld och inte den korrupta som är idag, lev livet nu.

 

 

 


RSS 2.0