Fredag

Nya dagar, nya veckor som blir till månader och sen till ett nytt år, och fort går det nu!
Varit till Borlänge en liten sväng förra veckan som bara efter det sen har ramlat förbi och lämnat lite grejer till min minsta son och handlat lite åt dom🥰
Sen skolan har jag haft som vanligt då och nu går det verkligen på sista versen och det blir återigen en examen till sommaren och då har jag två specialistutbildningar, är godkänd på alla arbeten 👊👊👊👊👊 och har även nu sökt in i höst på ytterligare en utbildning som jag även har behörighet till så det blir nog att fortsätta plugga till hösten ett litet tag till också och sen får vi se vart jag hamnar nånstans i den stora vida världen, antingen i sverige eller i norge kanske det blir då i alla fall!
Har ju massor av släkt i norge så jag lär nog inte bli så himla sysslolös antar jag!
Ska prova på lite nytt i alla fall med en mycket bättre lön för den utbildning som man har och få den credit av chefer som tycker att man ska ha lön efter hur mycket man utbildar sig och hur mycket som man kan idag!
Mitt liv är lite rörigt just nu " inte trist men jag är rastlös på nåt sätt" och jag vet inte själv vad jag vill men helst skulle jag nog vilja flytta härifrån och börja om med nåt nytt någon helt annanstans långt härifrån!
Det skulle vara guld värt känns det som just nu!
Sen falun igen blev det under samma vecka och kollade upp det som inte stämmer nu😇
Om allt bara kunde flyta på och vara bra nu!
Det är mycket nu som händer i våra liv och dom närmaste vet vad" bara dom som behöver veta" är så trött på alla nyfikna människor, men det kommer nog bli bra till slut!
Skönt att ha varit ledig den här veckan i alla fall " och är ledig nästan hela nästa också och det är ju det som är lite lyx i livet när man faktiskt jobbar ständig natt" att man är ledig i lite längre perioder i taget och kan då få sin återhämtning och även hinna med allt annat som är runt omkring just nu!
Bilen har gått sönder, kylskåpet har gått sönder, mannens bil har gått sönder och skotern så lite har man allt fått lägga ut nu så nu hoppas jag att det ger med sig snart😇
Allt har ju en mening men vi som vet vi vet ju varför all elekronik går sönder just nu så vi får allt fortsätta kämpa ett tag till antar jag😇
Många blir så sjuka nu " igen" och endast bara 20% förstår fortfarande varför?????
Ser inte folk hur många nu bara ramlar ner och bara dör helt plötsligt överallt?
Ändå säger dom flesta som jag känner i alla fall att det inte alls är så, men fortsätt ta det berömda giftet, det är först nu som det visar sig i allas kroppar när det har fått gri i några år😇
När till och ned nån i regeringen går ut och talar om att det var för att ta död på folk" folk svarar bara att det är lögn" jisses säger jag bara..
Den perioden som vi just nu är inne i det som händer nu är ju att dom som har tagit 💉 är ju dom som inte klarar av det som är nu och helt enkelt dör!
2020 ja det var ett år det med då våra liv fick nåt nytt att fajtas riktigt rejält med" var det nåt virus 🤑" säger dom I alla fall dom flesta som jag känner som inte förstår alls att det inte ens var nåt virus som det då visade sig till slut" vilket vi s.k foliehattar och s.k  konspirationsteoretiker" såklart sa helt ifrån början och talade om vad det egentligen handlade om😉
 
Men nu har det börjat då att visa sig att dom flesta som har fått " viruset" i själva det här fina och smarta 💉 som uppfanns med snabb takt så har nu många fått just hjärtmuskel inflammation också, men dom flesta har också fått vad man kallar för "Glas lungs" nu då lungorna var kompakta förut men ser ut som glas bitar överallt i dom nu efter att man har tagit 💉 och det går inte heller över, tvärtom är att nu dör folk när de får bara en helt vanlig influensa eller nåt virus av nåt slag nästa gång! 
Har en vän som hennes mamma dog häromdagen i bara en vanlig influensa.
Har en vän nu som blivit jätte dålig och med tanke på att det gått dom här åren som höjdarna räknade med att det skulle ta innan det skulle visa sig att det var dödligt har gått nu så är nog tiden inne skulle jag tro!
Förmodligen nåt kemiskt biovapen vapen som dom använder skulle jag med flera tro att det är och som det kallas för.
Tänk om det i alla fall är så att om man nu hade covid innan man tog själva det här fina 💉 och sen fick just den där lunginflammationen av det biovapnet och sen tar man i alla fall det fina smarta 💉 och då påverkar det kroppen som en djävla push fort framåt så man får även blodproppar av själva 💉?
En tanke bara eftersom så många blir sjuka just nu och dom flesta är ju faktiskt full 💉?
Konstigt!
 
Eftersom dom fortsätter att tas så man blir nog aldrig full 💉 utan snarare närmare döden ju fler som man tar!
Det är så skrämmande att makteliten ljuger om den här sanna verkligheten " men vet ni vad som är värst"
Att så många var så lättlurade som hela 80% av hela jordens befolkning " eller just ja man tog ju det för att kunna gå in lite överallt och få vara med på olika tillställningar😉
Hoppas bara att det var värt det nu också några år efteråt när det har fått grott färdigt några år i varenda organ i kroppen och dom kollapsar ett efter ett?
Tills kroppen helt enkelt inte orkar mer!
Då är det ganska kört!
Ta t.e.x alla hjärtsjukdomar som folk inte ens hinner till sjukhus innan dom är döda?
En plan antar jag!
Ta morfinet som dom flesta fick mot corona, som folk istället kvävdes av! 
En plan?
 
Om man tittar mer noga nu på läkemedelsverkets sida också så framgår det ganska klart att dödsfall är en allvarlig biverkan av just 💉 och jag tycker nog själv att " döden" är nog fan förmodlifen en allvarlig biverkan😉
Sen har många fler efter själva 💉 fått enorma inflammationer i kroppen, mycket konstiga symtom och sjukdomar som har bara kommit upp, dom har t.o.m hittat en hel del konstiga saker i dom personer som just är 💉 så inte konstigt att dom som har tagit dom här fina injektionerna nu blir sjuka och många dör?
Tur att alla parametrar kontrolleras med jämna mellanrum för jag vill då inte han nåns organ vid en transplantation som är 💉 och jag tror inte att dom sätter in nåt sjukt organ i nån frisk människa heller! 
Jag lever hellre ett liv med mina egna organ och få ett bra liv än att få i mig nåt sjukt skit ifrån nån 💉 då jag är inte rädd för att dö det minsta lilla.
 
Vacciner gör oss människor sjuka, för våra kroppar är inte ens gjorda för att stoppa i och spruta i oss en massa kemikalier och helst då inte ett 💉 som inte ens är beprövat..
Jag pratade med en vän på ett sjukhus i sverige och där söker dom nu ovaccinerade spermadonatorer då det har visat sig att just vaccinerade har blivit sterila?
Vaccinet är så smart gjort så att det programmerar kroppen att tillverka egna spikproteiner som aldrig alltså upphör utan det blir bara fler och fler för ska ett immunsystem kunna städa bort en genmanipulering?
Så jag ska då inte ha nån blodtranfusion av nån enda person som har tagit 💉 i alla fall det är en sak som är säkert!
Jag kommer inte ge till nån heller nån hjälp som har tagit det heller!
Vi som tog reda på ifrån början och inte lät oss luras av mediatrycket utan gjorde helt egna undersökningar då vi förstod ganska snart och fort att det bara var för att lura folk..
Det fanns att läsa överallt men det var bara vi " foliehattar " som förstod och står där med all sanning idag!
Vi klarade faktiskt av att tänka helt självständigt och förstod att man absolut inte ska ta ett " obeprövat 💉" utan att först och främst granska vrf det togs fram så himla fort och vrf det inte ens var beprövat?
För att 💉 sig mot just svår sjukdom och död för att få ett s.k skydd mot nåt man ändå blir sjuk av fast man har tagit 7 nu så blir man ändå svårt sjuk och dör?????
Hur tänkte dom där dom som nu tog 1,2,3,4,5,6 och nu är man på den 7e?
Tänk att veta att man har tagit 2 och man vet inte vilken dag man blir sjuk eller när man kanske kommer att dö?
Så skulle jag tänka varje dag med tanke på att så många bara " helt plötsligt" dör nu utan förvarning!
Kan inte vara så skoj att gå runt med den känslan i kroppen varje dag i alla fall!
Man kunde nog inte kanske tänka sig " i alla fall 80% " att en pandemi med giftiga 💉 och nedstängningar överallt och svår sjukdom med död som utgång skulle bli av det här..
Eliten lurade många och eftersom det var helt frivilligt och inget tvång att ta dom här gift injektionerna så kan ingen ens bli straffade eftersom vi själva hade kunnat säga nej!
Planen blev precis som dom hade räknat ut😇
Ordets rätta bemärkelse är inte ett 💉 utan ett DNA med ett manipulerande extrakt!
Dom har redan visat i många år på filmer, serier om det som komma skall, t.e.x madonna och i os där det var riktigt obehagligt att se hur dom verkligen visade oss vad som nu händer på just en förhandsvisning!
Allt har ju funnits precis framför oss hela tiden om man bara hade orkat öppnat ögonen!
Men folk fortsätter sova fast vi har sett det här i flera år och varnat och varnat alla!
Folk blir bara sjukare och sjukare nu och tidningarna är fulla av dödsanonnser varje dag.
Cancer har slagit i höjden och diabetes ska vi inte ens nämna hur det hoppar upp och ner för många, märkligt att just så många insjuknar just nu efter dom åren som var så genom planerat ifrån eliten?
Borde det alltså inte vara lätt att förstå med den enkla logiken idag efter dom här åren att det som tillförts senast är den utlösande faktorn 😉
Men sen har jag hört att dessa injektioner kan både påverka den kognitiva funktionen och personligheten genom att dessa injektioner går genom både blodbarriären och även rakt igenom hjärnbarriären.
Dessa injektioner är till för att minska jordens befolkning . Som vi har sagt I flera år nu.
Titta på statistiken så ser ni!
Om ni ens orkar bry er om era liv i framtiden.
 
Tänk att skrämma oss för att vilja ha pengar till forskning, fast dom borde kommit fram till en lösning för länge sen, dom förgiftar vår mat och vårt vatten men hur många i min krets läser ens på det som dom handlar idag?
Ingen vad jag vet!
Folk bara går till affären och handlar det som är gott och tittar inte ens vad det innehåller och sen stoppar i sig en massa gift som sen gör dom sjuka!
När läkare skriver ut en medicin får man en biverkning som då kräver en till medicin som ger en ny biverkning och då får man en till mot den biverkningen också och såhär fortsätter det hela tiden i en ond karusell, och folk blir bara sjukare..
Nu är ju såklart inte all medicin av ondo men många är det tyvärr..
Jag själv är så glad att jag inte är i den här karusellen med giftiga mediciner utan kan ta andra alternativ!
Jag känner flera som har tagit nr 6 💉  nu och samtidigt har dom också  tagit den med RS viruset och sen förstår dom inte ens varför dom blir sjuka?
Min egen teori är att " tänk om" det kommer skapa ytterligare en fejksjukdom som kommer snart och då springer folk och tar fler såklart och ju fler man tar ju farligare blir det när man utsätts för strålning i allt som vi gör idag, eftersom man lätt sänder ut vissa sjukdomsalstrande frekvenser från olika basstationer och strålningssjuka yttrar sig precis som när man har en influensa!
Nästa pandemi kommer vara 20 gånger dödligare, jo för att dom som tagit injektoonerna lommer många att dö då och man måste ju skylla på nånting!
Hur många vet ens det här?
Tänk nästa influensa som kommer då blir det inte en utrensning längre i alla sjuka kroppar som kommer bli ännu ner sjukare pga alla stick som man har tagit med en kropp som badar i pulsmodulerade artificiella mikrovågor eftersom en expert berättar just att det är det här som händer när du har tagit dessa gift injektioner.
Bara i usa är överdödligheten i hjärtsjukdomar efter dessa injektioner hela 40 % i åldrarna upp till 60 år?
Tänk att dom inte ens behövde tvinga folk att ta det här farliga giftet som var bara ett experiment utan det räckte med att dom lurade så många som 80% av befolkningen med att bara skrämma dom för nåt som nu visat sig inte vara farligt alls🙈
Allt var alltså ett test på mänskligheten!
Ett test vet ni väl att det handlar om en depopulation och inte ens ett virus?
Ett test som nu har kostat miljontals människor livet🤔och fler lommer det bli under året som nu är och nästa år för människor till antalet på jorden ska helt enkelt reduceras!
Kan man inte döda befolkningen på ett sätt så kommer dom försöka göra det med ett nytt försök såklart och fåren går på det ytterligare en gång!
Tänk om alla vaccin är farliga för oss människor, för idag finns det så många barn med olika diagnoser så jisses vad det har blivit utbrett..
Tänk om alla sökte information  och började förstå och ta ansvar för sin egen hälsa?
Läs här nedanför att sanningen om forskningen om just covid- 19 vaccinen är farliga och att den inte ens hjälper att skydda..

Förslaget om vaccinationsbevis bedöms strida mot grundlagen (https://www.dagensjuridik.se/debatt/debatt-forslaget-om-vaccinationsbevis-strider-mot-grundlagen/).

Dödligheten i covid-19 för den som blir smittad bedöms ligga någonstans i intervallet 0.15 – 0.30 % i Europa (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13554).

Inför framtagandet av covid-19-lagen (pandemilagen) uppskattade beredande instanser dödligheten till 2.00%. Dödligheten är alltså mycket lägre än vad som befarades vid lagens tillkomst.

De som avlidit i/med covid-19 i Sverige har i genomsnitt varit cirka 83 år och har i mycket stor utsträckning haft underliggande sjukdomar (https://www.socialstyrelsen.se/statistik-och-data/statistik/statistik-om-covid-19/statistik-over-antal-avlidna-i-covid-19/). Förlorade levnadsår blir därför mycket få.

För personer som inte är i riskgrupp är covid-19 oftast inte en allvarlig sjukdom. För barn är sjukdomen ännu mildare och dödligheten lägre än vid influensa.

2020 var överdödligheten påtaglig under våren; många dog i onödan genom s.k. palliativ vård istället för att få aktiv behandling. Under helåret 2020 hade vi ingen överdödlighet alls sett till befolkningsökningen.

Hundratals vetenskapliga studier har visat att den naturligt genererade immuniteten är bredare och betydligt mer långvarig än den vaccingenererade, som avtar fortare än förväntat (https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/).

Forskning från Umeå Universitet med data insamlad från 1,7 miljoner svenskar mellan den 12 januari och 4 oktober 2021 visar att vaccinernas effekt är kortvarig, t.ex. indikerar studien att Pfizers vaccin saknar effekt sju månader efter den andra dosen och Astra Zenecas efter bara fyra månader (https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410).

Det immunologiska minnet (genom T-cellsimmunitet och antikroppsproducerande plasmaceller) efter naturlig infektion av coronavirus bedöms vara i princip livslångt (https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410).

Vaccinen förhindrar inte infektion, de dämpar endast symptom. En studie från CDC (motsvarande Folkhälsomyndigheten i USA) visar att vaccinerade personer med infektion sannolikt bär på lika mycket virus som ovaccinerade personer med infektion och bedöms därmed vara lika smittsamma (https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm).

Flera studier visar att endast cirka 1-10 % av alla potentiella biverkningar från vaccin och andra typer av läkemedel rapporteras till ansvariga myndigheter (läkemedelsbiverkningar-på-akuten-är-vanliga-men-rapporteras-inte, https://www.lakemedelsvarlden.se/4-av-10-sjukhuslakare-struntar-i-att-rapportera-biverkningar/). Det verkliga antalet potentiella biverkningar från covid-19 vaccin kan alltså vara mångdubbelt antalet inrapporterade fall.

Hjärtmuskelinflammation (myokardit) är en erkänd biverkan av covid-19-vaccinen. En studie visar – utifrån inrapporterade biverkningar – att det är 6 gånger så vanligt för unga pojkar att bli inlagda på sjukhus efter att ha fått myokardit efter andra dosen vaccin mot covid-19 jämfört med att hamna på sjukhus inom 120 dagar efter att ha blivit smittad av covid-19 (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.30.21262866v1).

Till och med 2 december 2021, efter drygt 11 månaders vaccinering, hade det i Sverige rapporterats in 86 619 misstänkta biverkningar från covidvaccinen (https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar-coronavacciner#hmainbody1). Det kan jämföras med att det för hela 2020 rapporterades in 7 999 biverkningar för samtliga cirka 25 000 läkemedelssubstanser och vaccin på marknaden (https://www.lakemedelsverket.se/4992f0/globalassets/dokument/publikationer/biverkningsrapporter/biverkningsrapportering-2020.pdf).

Sedan våren 2020 har det funnits effektiv behandling mot covid-19, vilket har verifierats med hundratals studier (https://c19ivermectin.com). Det rör sig om samtidig användning av flera väl beprövade läkemedel i öppenvård i tidigt skede av infektionen för personer i riskgrupper. En av studierna, publicerad 7 augusti 2020, visade att denna behandlingsregim minskar dödlighet och sjukhusinläggningar med 85 % (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805/).

Enligt statistik från FN sammanställd av svenska forskare uppskattades redan i februari 2021 att minst 2,5 miljoner människor dött till följd av införda restriktioner globalt, varav många kvinnor och barn (https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/miljontals-har-dott-av-restriktionerna).

7 859 misstänkt ALLVARLIGA biverkningar.

Här har ni beteckningen för vad en allvarlig biverkning är.

En biverkning bedöms vara allvarlig om den har:
• lett till döden.
• lett till livsfara.
• krävt sjukhusvård eller förlängt den.
• orsakat en bestående skada eller funktionsnedsättning (t. ex. långvarig arbetsoförmåga).

Vaccinbeviset hjälper säkert och handlar inte alls om kontroll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0