Torsdag

Veckorna vandrar iväg som aldrig förr nu och snart är faktiskt våren äntligen här, som jag tycker om och sen kommer sommaren snart med värme och sol som jag älskar mest av allt🌻🌼🌷🪻
Det har varit lite snö dämpar men vad fan det måste ju ändå ner!
Jag har haft tenta, grupptenta, arbeten som ska in och även min Lia i tre veckor som nu är över, så nu är jag godkänd i alla dom 5 arbeterna som jag skulle lämna in🥰
Har varit jätte skoj att göra min lia och jag hade en helt underbar handledare som tyckte att jag kom med olika tips som hon inte ens hade tänkt på..
Nu är det bara 1 termin kvar och en enda kurs då som är examens arbetet och sen är jag klar med dom här 2 års studierna också och kan sen titulera mig med 2 olika specialist utbildningar..
Har gjort redan en hel del på det arbetet!
Sen hoppar jag på en utbildning till nu i maj och får ytterligare en till utbildning i slutet på året🥰
Sökte och kom såklart in så nu blir det ännu ett spännande ämne att läsa😇🥰
Sen fick jag min skyddade yrkestitel också förra veckan till råga på allt så det verkar flyta på nu i alla fall så nu är det fritt fram äntligen att söka nya jobb, då det läggs om scheman nu och det s.k. hälso schemat skulle vara bra men dom flesta som jag har pratat med tycker faktiskt att det blev skit istället⏰️
Inte många som är nöjda nu kan jag lova😉
Några få tycker naturligtvis att det är bra som dom alltid tycker om allt då man bara jobbar på och accepterar allt som det tyvärr är fast man är totalt utsliten!
Så om man inte ska behöva jobba ihjäl sig så är det nog på tiden att man byter nu..
Folk sägs upp nu och ändå har dom inte vikarier🥱🤔
Jag ska söka den norska legitimationen nu också så mina planer är nog att åka till norge och jobba där för där jobbar man både mindre timmar varje vecka och för mer lön än vad man får här.....
Flera bemannigsföretag har hört av sig nu🥰
Nu kommer det fram mer och mer om den här falska pandemin som har varit och som var så farlig så man var tvungen att ta ett helt nytt nödgodkänt 💉 som alla försöksdjur sen dog av🫡🫡  "god dag yxskaft"och sen dom här giftiga sprutorna var ju inte alls nå bra och även dom 💉som dom ger nu i olika och även för olika saker läggs det i samma skit nu i all 💉 nu då tillräckligt många tydligen inte har dött än som planen är/ var precis hela tiden öångt tillbaka!
Jag vet faktiskt inte hur många olika 💉 som dom nu börjat att pumpa i gamla människor och även barn nu och sen blir dom ännu sjukare och får ännu fler allergier mot det ena och det andra😏
 
Vi som vet och vi som var så smarta så vi visste redan ifrån början att det här var ett dödligt gift " ni vet dom som ni  hade så roligt åt och som ni hånskrattade åt och kallade för foliehattar🥱  så jag undrar idag," är det lika kul idag att skratta åt oss" skratta bäst som skrattar sist bruksr det heta " jag antar att ni kommer inte kunna skratta lika länge som dom som inte tog det dödliga giftet" och jag bara fortsätter att hålla på att dela och visa verkligen hur farligt detta corona 💉 är och dom flesta kommenterar fortfarande att det är bra🤔 och fortsätter ändå att ta fler och folk dör bara fortare och fortare nu.....
Tidningarna är fulla nu av dödsanonnser med flera sidor varje dag och då även så många yngre😇
Dom 3- 4 åren som nu har kommit ifatt er och nu kommit fram i dager efter detta tagna gift och nu är här sen många typ hela var väl 80% 🥱 som tog detta gift så nu börjar det visa sig hur skadorna sakta men säkert kommer sakta smygande i folks kroppar och förstör organ för organ och inget fel hittas då det är gjort så himla smart så det ska inte hittas innan det är precis totalt försent" då infinner sig döden" och det finns inte mycket mer att göra än att lämna denna jord😇
Cancerläkaren William Makis i The Hughwire säger ju själv att covid💉 kan leda till turbocancer " till dom som fått dom farliga batcherna" och att cancern beter sig på ett sätt nu som det aldrig har gjort tidigare och den blir bara agressivare och agressivare.. 
 
Han vittnar även också i en intervju som har gjorts om att det här är en cancer som växer sååååå otroligt och sååååå skrämmande fort som snabbt gör folk sjuka idag..
Cancern växer väldigt snabbt och visar sig i en fas som redan är totalt försent när man väl sen upptäcker den, eftersom den inte ens visar några symtom innan dom här tumörerna är så stora så det redan är försent för att kunna bota cancern.
Han har aldrig sett något sånt här förut i hela sin karriär förrän han idag redan nu har diagnostiserat över 20.000 patienter sen bara dessa injektioner togs.
Det är en skarp höjning det!
På bara några veckor/ månader så är kroppen så full av cancer som sen inte ens går att bota! 
Han säger även att turbocancer är ett begrepp som beskriver just rapid och en aggressiv cancer hos just dom personerna som har tagit covid- 19💉 och visar det tydligt bland många unga människor idag som är bara typ i och runt 20-30-40 årsåldern hur fort cancern växer och inte ens går att bota då det är försent redan🤑 och då dör man inom nån vecka eller månad!
Den yngsta som har fått den här turbo cancern var endast 12 år gammal bara och endast 4 månader efter själva injektionen fick han 4e fasens hjärncancer och efter endast 6 månader dog han😇
Han säger att onkologer är helt chockade då dom inte ens vet vad dom ska göra eftersom det inte går att upptäcka den här cancern innan det helt enkelt är totalt försent!
Enligt han så är det så att det är mRNA 💉 dämpar ditt immunförsvar så att det förstör kroppens egna förmåga att övervaka själva cancern så 💉 rubbar immuncellernas signaler, som själva T- cellerna.
Dessutom så sägs och påstås det att dosen var faktiskt kontaminerade med ett DNA!
 
Precis som vi " foliehattar och konspirationsteoretiker" sa ifrån början " och vad gjorde folk" jo dom hånskrattade åt oss, men grattis får vi väl säga idag åt er om ni tycker det är så kul än och försäkringsbolagen har sagt ifrån sig allt skadestånd om man tagit 💉 så det är nog lite kört.
Om man skadar själva cancerövervakningen så ökar man helt enkelt naturligtvis risken för att man då får en väldigt aggressiv cancer eftersom det är just immunförsvaret i kroppen som håller själva cancern i schack så vad säger man idag, att det är hemskt förstås att så många som över 80% gick på det här🤡
PRECIS SOM VI FOLIEHATTAR OCH KONSPIRATIONSTEORETIKER SA IFRÅN BÖRJAN MEN BLEV HÅNADE OCH UTSKRATTADE..
Tänk att man alltså som så elaka människor kan sitta i familjer, på jobbet och gapskratta, håna och skämta om hur dumma i juvet vi foliehattar var?
Att man nu kanske sitter där själv med sina obotliga sjukdomar och en växande cancer som visar sig när det först är försent, sånt kan man kalla nog i alla fall karma😇
 
En överläkare på region kalmar varnade till och med om det här redan för 1 år sen att just covid- 19 💉 kan leda till turbo cancer" om man nu fått den farliga batchen med just cancern i" vilket en hel del har fått eftersom befolkningen ska ju minskas på jorden.
Den läkaren är knappast den enda som har varnat om det här, så många fler har sagt att det är så men trots det så skrattar folk åt en?????
Vi sa också det" ni vet " vi som var foliehattar och konspirationsteoretiker" i era ögon och som ni så skrattande kallade oss" och hånade oss länge men nu kanske många får skratta åt sig själva tror jag?
Och se vilka som verkligen hade rätt....
Planen var precis som vi sa ifrån början🤑🤡
Undra om man helt enkelt inte hade valt en kula i huvet istället för detta djävla lidande som det här befaras bli!
Men nu har ju inte jag tagit en enda en✌️✌️✌️ tack och lov😉😉😉😉😉 så tack till mig själv att jag fattade ifrån början🥰
 
Grattis till er eller grattis till oss kanske man ska säga, jag skiter faktiskt i vilket idag, för jag är mest förbannad att man inte ens lyssnade på dom som visste, utan nonchalerade oss i flera år 🤣🤣🤣🤣🤣
För det här är inget💉 men det har ni kanske görstått nu även om det nu är försent🤣🤣🤣🤣🤣 utan det är ett väldigt giftigt bio- syntetiskt biovapen, ett kemiskt väldigt farligt gift med en s.k  "nanoteknologi" som just har ett enda syfte och det är att ändra ett humant DNA generna på dom som har  tagit detta💉  så därför kallas det " GEN-TERAPEUTISK BEHANDLING🤡🤡🤡🤡🤡 som är framställt av usa, israel, ukraina i deras egna långa underjordiska tunnlar för att sen testas och sen släpptes det ut i wuhan och det var ju såååååå noga planerat alltihopa och dom har nog redan en ny plan klar så alla fåren och clowner  kan få lite mer att ta snart igen så man blir ännu sjukare🤣🤣🤣🤣🤣
Spännande när folk kommer att bli avrättade för ett av världens största massmord som dom har begått" men det hjälper ju inte dom som redan har tagit flera av dessa fina goa doser och är redan dödsdömda eftersom detta💉 är ett militärt travking GPS SYSTEM som är ett kontrollsystem så grattis till er som har tagit det!
Snart kommer ni kunna spåras genom 4g och 5g som vi också sa ifrån början..
Precis som ett chip som går att styra och kontrollera precis som man vill🤡
Spårbara nja, varje batch var personlig🤔 och dom vet nog vilka som dom har gett vad!
Dom är ju liksom inte dumma!
Jag är inte dum i huvet som vissa påstår!
Batcherna är ju flera tusen och den ena är farligare än den andra🤣
En väns fru tog 4e 💉 och hamnade på akuten, och 2 dagar senare dog hon😢 hennes man som också tog 4e dog en månad efter, dom hade tur om man nu kan säga så att dom dog fort men tänk dom som tagit dom och  som sakta blir sjuka och får lida som är mycket värre!
Jag har många runt omkring mig överallt men faktiskt inte en enda som ångrar att dom inte tog nån, men jag har flera runt omkring mig som verkligen ångrar sig att dom ens tog en enda väldigt mycket och bittert att dom en tog endast 1 bara!
Skyddar detta 💉 då, nej det gör ju inte det för nu kom dom ut med en studie att det faktiskt inte alls skyddade OCH DOM VISSTE TILL OCH MED OM DET??????
DET HAR JU INTE ENS TESTATS FÖR ATT ENS HINDRA NÅN SMITTA🤣🤣🤣🤣🤣
Man kan få det 7 gånger fast man har tagit 7 sprutor, det säger väl ändå allt!
Det kommer ut rätt mycket nu va om man tittar och tänker efter lite grann?
Det står faktiskt i våra tidningar nu varje dag om hur fel dom hade och att det varken skyddade från smitta eller ens skyddade folk så det många som har blivit så lurade.
Det har ju mörkats precis hela tiden och jag lovar att det snart kommer mycket mer om både det ena och det andra som har gömts under dom här åren.
Biverkningar börjar komma fram nu mer och mer och fler och fler blir nu sjuka, och många har redan dött men vänta få se nu " vi sa väl att typ  ju 3-4 år innan det visar sig att 💉 sakta men säkert har grott i kropparna och förstört organ efter organ, nu är vi där, lite försent att ångra sig nu va?
Är folk för indoktrinerade för att dom ens ska kunna koppla ihop sina sjukdomstillstånd med just 💉 ja faktisk dom flesta jag känner som har tagit det!
Vissa har fått ett sånt uppvaknande och vissa fattar fortfarande absolut ingenting?????
Vissa av oss är kvar i våran trygga kropp utan dessa fruktansvärt farliga gifter🥰
Många i min närhet har jag känt på mig att dom har fått injicerings ångest och ångrar sig men dom är allt bra tysta och säger absolut ingenting längre!
Dom flesta undviker att säga nåt eller prata om det medans några få gärna pratar om det och ångrar verkligen att dom ens tog skiten!
Tystnaden är nu ganska total!
Men några har tackat mig även för att jag har talat om hur man gör för att avgifta sig ifrån spikproteinet innan det är riktigt försent!
Varför tror ni att apoteken och olika läkemedelsbolag har den slingrande ormen runt en stav?
Kanske för att dom har använt ormgiftet i själva 💉 och i många, många fler mediciner som tex blodtrycksmediciner, muskelavslappnande, HPV 💉 då CRISP -Gentekniken inte är nån " sax" som modifierar DNA utan ett rent ormgift.
Virus=venom= GIFT🤔
Resten kan man nog räkna ut själv.
Lab i frankrike och usa har IDENTIFIERAT PROTEINET I JUST COVID 💉 " TILL ETT ENZYM FRÅN JUST ORMGIFT" - PEPTIDER!
Så dom som har tagit detta covid 💉 gör att deras DNA producerar alltså ett ormgift som sprids i hela kroppen och lagras i organ för organ🤔
💉 är giftigt och åstadkommer så hemska biverkningar som tar nåt år innan det visar sig och då är det försent!
Snälla ni som tog 💉 passet, svara mig varför ni tog det?
Vad var det som var rätt med det?
När alla som hade det fick corona ändå dit dom gick?
Vart låg det som var solidariskt i det här medicinska experimentet?
Vi var nog bra smarta vi som inte tog giftet, som var bara ett biovapen, dagen skulle komma när vi foliehattar fick rätt😉 vilket tålamod vi har haft!
Allt är så uträknat i detalj😇

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0