Måndag

Ny dag och en ny vecka " igen" och även en ny månad " har infunnit sig som kallas för  oktober" där vi är i nu och vi har nu gått in i vintertiden nu som har kommit för att snabbt kila förbi med fullt upp som vanligt, fast jag knappt umgås med så många längre då är det fullt upp ändå tycker jag då man hinner knappt med det som man verkligen ska hinna med heller..
Man pratar med många på telefon och i messenger nu istället då det händer massor runt omkring nu och med likasinnade som också förstår vad som händer så man är beredd🥰 
Jag känner ofta att jag inte hör ihop längre med många andra och att det inte ger mig något mer än drama och det vill jag inte ha i mitt liv!
Jag är så gammal så jag vill leva mitt liv här och nu och utan en massa skit bakom mig som många är bra på men dom ser inte riktigt sina egna fel?
Jag lever och är med dom som får mig att leva och att må bra idag, man behöver inte ha många vänner om dom ändå inte är seriösa utan det räcker med några som man kan lita på🥰
Jag tror på karma för alla människor och jag har också fått gå igenom mitt eget karma flera gånger innan jag förstod vad allting ens handlade om och idag ser jag saker som många andra gör eller cad som kommer hända dom men vissa saker säger man bara inte till nån som man känner.
Allt har en mening så ser jag det och många kommer förmodligen stå också ensamma nån gång och finns man då, om man nu skulle behövas?
Nej så många gånger som jag har fått samma sak och frågan dyker upp i mitt huvud om det skulle bli så och jag får ett stort nej!
 
Den här veckan är det 2 skrivningar som jag har på skolan och sen lite massage blir det också för min onda kropp och sen en helt ny utmaning på ett nytt ställe så det ska bli så spännande🥰
Sen är det marknad också till helgen, om det blir väder förstås att åka på det😊
Jag har jobbat mina 5 nätter nu igen och det har gått fantastiskt bra, men jag har ju dom bästa kollegor som finns också🥰
 
Den här veckan händer det saker också som man måste frånstå så gott det går och varna andra, det har jag helt enkelt slutat med, folk får se själva nu om dom inte har förstått redan!
Jag har liksom gett upp lite när det gäller mänskligheten på många då det ändå inte går in hur man än försöker tala om, vi får nog tyvärr stå där sen och bara se på när allt faller och dom med det😇 
Det är väldigt sorgligt att så många människor fortfarande tror att dom som kallas dom styrande vill vårt bästa.
Tar dom här  fina 💉 som jag har tjatat och tjatat om hur länge som helst, har dom kanske månntro satt sig på hjärnan och vem vet, det kanske var det som var själva planen med det hela?
Så många runt omkring mig nu som springer och är sjuka hela tiden, dom flesta helt genomförkylda 😤 mest hela tiden och har feber av och till och inte på tal om alla som springer omkring och hostar som om dom hade den värsta kol som finns🥱!!!!
Och sen springer dom fortfarande och tar fler?????
Sen har vi då dessa djävla test " pinnarna" också som är kontaminerade men ändå springer massan fortfarande och stoppar upp det i näsan till följd av att kleta in mRNA i hjärnan🙈
 
Den som uppfann testet var ju en nobelpristagare som berättade att testet inte ens känner igen olika virus och att det absolut inte skulle användas i vården!!!!!
Lögnen är det bästa försvaret!
Allt är bara nånting påhittat av globalisterna " och ni blev så lurade" då allt är ju faktiskt skapat i lab runt om i världen typ som i kina då.
Bakterier är så mycket mer och betydligt farligare än mikroskopiska virus som betyder " själv död" på latinskt språk som på översättning blir alltså just ko!
Ett påhittat virus som bara var syftet att lura så många som möjligt att få dom att tro på det här såklart" och hur många blev nu lurade då" vänta få se här nu hela 90% var det va 🤣🤣🤣🤣🤣
Det här kunde väl vilken vaken människa " ja jag sa vaken" räkna ut men 90% gjorde inte det, så då kan man ju undra hur dom tänkte?
Forskningsrapporterna som man har tagit del av visar ett analyserad överdödlighet mot covid- 19 efter att man har tagit dessa giftiga 💉  alltså 17 miljoner dödsfall som " hör och häpna" har kommit i samband med 💉 i hela 18 länder på fyra kontinenter, och det blev alltså konsekvenserna av detta giftiga 💉 
Då ska man veta också att hela "13.25 miljarder " injektioner av 💉 från början alltså starten när dom startade att spruta i människor det och fram till nu i år den 2a sept 
Det här motsvarar alltså en massiv patogen som dödar " 0,213 + 0,006% " av hela världens befolkning och den som kan räkna så innebär det att 1 dör på 470 stycken på mindre än 3 år, så nu är det väl sådär 3 år sen mass vaccinationen började och man börjar se resultat nu om man tittar hur många fler som bara dör " helt plötsligt" och så unga mot innan vaccinationen!
Det står även i den här rapporten att forskarna har slagit fast att det INTE GÅR ATT SE NÅGON SOM HELST MINSKAD DÖDLIGHET I COVID- 19 EFTER VACCINERINGEN utan tvärtom en KRAFTIGT ÖVERDÖDLIGHET .
 
Risken är alltså att dödsfall orsakad av covid- 19 vaccinerna orsakar dödsfall med 1000 gånger mer efter att man tittat på en övervakning av biverkningar, och dödsorsaksstatistik från dödsintyg.
Så våra politiker, vaccin tillverkarna och även ska ni veta massmedia, tv, radio m.m. ljög om det som hade utlovats och nu har det då visat sig att antalet dödsfall har kraftigt ökat efter att massan som följde narrativet och kavlade så glatt upp och stod och log i kön för att indoktrineras och fått varsin dos eller så många som man får?
Vilken djävla blåsning alltså som folk har blivit så lurade av alla men det talar man inte ens om🥱 utan nu kommer det nya doser och jag kan säga att jag gissar på att dom som kommer stå i kö ytterligare en gång till och kavla upp så glatt är dom som redan tagit 2 eller fler som det redan är försent för.
Dom få " som jag känner i alla fall som inte tänker ta fler, dom har nog vaknat upp lite grann och förstått planen, men dom som fortsätter lita på 💉 förträfflighet, ja dom sover djupt och dom kommer även att ta en till och en till tills dom en dag kommer ligga i graven!
Jisses folk ramlar ju ihop både här och där nu, i hjärtstopp och allt vad dom får av dessa giftiga 💉 men jag har sett att många, många blundar fortfarande och skyller på precis allt annat!
Nu ska nobelpriset i medicin delas ut till dom som upptäckte mRNA 💉 mot covid- 19???
Varför då?
Dom har ju visat sig att dom inte ens fungerade?
Dom bidrar ju till den oöverträffliga hastigheten av utvecklingen i just 💉 under dom största hoten som finns mot alla människors hälsa i våran tid som är nu! 🤡🤡🥲
Alltså så fortsätter det här vansinnet så när ska det nu ta slut? 🤔 igen?
Det har ju bevisats och forskats fram att vi faktiskt har en oförklarlig överdödlighet och en plötslig död som har ökat rejält och bland måna unga människor mest!
Det är massor av anmälda biverkningar och mensrubbningar och inte minst att det föds så mycket färre bar nu runt om i världen..och vi ska inte tala om all galopperande cancer som många får nu och dom dör fort!
 
Magisk 💉 nja inte om ni frågar mig i alla fall!
Nu får man titta noga också på maten som man köper när man är och handlar så man inte får i sig gifter där också, men många vet inte ens vad dom ska titta efter utan dom handlar bara🙊
Jag ser många " i min närhet" som bokar mat som inte alls är nyttig längre, har vi inte ens kommit längre bland befolkningen idag?
Precis som jag tidigt visste att vaccinet var ett gift och sanningen blev ju så till slut lika säker är jag på att uppvaknandet kommer bli hårt för dom som fortfarande sover djupt när det kommer visa sig vem som lever som är död och vem som är död men lever och maskerna åker av..
Ni som tror att allt blir bättre om putin dör, ni har verkligen skitit i det blå skåpet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0