Lördag

Dagarna kommer och dagarna går fort förbi i rask takt nu och jag, ja jag är skitdålig i min allergi nu🤣🤣🤣🤣🤣 som vanligt när hösten traskar in med sina trasiga och slitna små skor och det enda som vi nu väntar på är ju faktiskt vintern som ska komma!
Idag blåser det satan och är svinkallt ute!
Men jag vill inte ha varken vinter eller nån snö då jag är då absolut ingen älskare av det överhuvudtaget det kan jag lova men jag får väl mysa ner mig i soffan under en varm, härlig filt och tända lite ljus så klarar jag nog av den här vintern också!
För jag måste väl ändå ta mig igenom den på nåt sätt antar jag och man får väl längta till sommaren och solen igen så kanske den snart är här🥰
Visste ni att 5G gör oss sjuka?
Varför har dom haft övningar om covid- 19 LÅNGT INNAN kon kom eller innan den ens existerade?
Övningen om svinpesten då, och samtidigt laddade dom ju upp pcr testerna när dom startade upp själva 5G, jo för såklart var det en plan och dom visste att folk skulle bli sjuka av det, och helst alla som dom nu har lurat på att ta det där djävla 💉 som dom så gladeligen haft i sin livsplan länge för att minska hela befolkningen!
Jag har haft så många diskussioner med folk" som tror sig veta allt" om det men tydligen så vet dom inte ett skit, eller så är dom lurade även där!
Tänk att biovapen, vaccin mot corona och allt har lyckats lura så många människor så enormt och vi "foliehattar då" ja, vi står nu med ett leende på våra läppar och kan se att vi visste sanningen ifrån början 🙉
Vi människor har ju även en egen livsplan här på våran jord när vi går ner hit även om alla nu absolut inte tror att det är så, men där vi ska lära oss det vi inte lärde oss i vårat förra liv, eller kanske t.o.m i det här livet också som det som vi har gjort fel, för att vi inte gjorde som vi skulle ha gjort då!
Eftersom många av oss inte lärde oss då förra gången så kommer vi ju tillbaka hit och får möjligtvis  leva ytterligare ett tufft liv här och nu igen!
Jag har även själv haft en tuff uppväxt, på mitt sätt som jag ser det, där mina föräldrar var lite äldre när dom fick mig och dom sa aldrig nånsin att jag hade gjort nåt bra, aldrig, dom kramade aldrig mig eller sa aldrig nånsin att dom älskade mig ens, dom var helt enkelt kalla om man nu får säga eller kalla det så😭
Dom gick aldrig på ett enda föräldramöte eller liknande och när jag var typ 10 år fick jag mest klara mig själv då dom sällan var hemma!
Men ändå så överlevde jag på nåt sätt, så när jag flyttade hemifrån redan då som 15- åring alltså som väldigt ung då kände jag att jag slapp dom på nåt sätt och kunde göra lite som jag ville istället men det var också väldigt tufft på alla sina olika sätt!
Mina föräldrar hälsade nästan aldrig på mig i mitt hem,  utan det var mest jag som alltid var hem till dom och hälsade på om vi ens skulle träffas!
Jag fick barn själv som ung och förlorade även min allra första pojke tidigt som var och skulle nog bli en sån stor sorg " min största någonsin" som har följt med mig i hela mitt långa liv när jag har levt och jag har ofta undrat hur han hade blivit idag?
Vem hade han varit lik osv..
Han finns nästan dagligen i mina tankar!
Han var ju liksom mitt eget som jag skulle ge min kärlek till som aldrig kom!
Jag tror att han kom i ett annat barn🥰
Det var inte lätt alla gånger när man var ung men jag kämpade på för fullt med både mina vänner som helt plötsligt bara försvann och svärmödrar som var elaka som rena rama djävulen!
Där kan vi snacka om dr jekyll och mister hide!
Om jag säger så att nån tur med att få snälla svärmödrar har jag inte haft i alla fall!
Jag har inte varit bästa mamman heller när det gäller men jag har i alla fall alltid kramat mina barn och barnbarn och sagt att jag älskar dom" och gör än idag" fast barnen nu är vuxna..
Dom har alltid fått nya kläder när dom behövde och ibland lite för mycket som man fick ge bort!
Jag tror inte att det finns nån som är bäst på att vara förälder egentligen " fast många tror att dom alltid är så djävla bäst" utan alla gör vi våra misstag alltså och dom får man stå för och ibland väldigt dyrt som jag då har fått gjort, men idag inser jag att allt vi går igenom blir ändå som det är menat och inte som vi egentligen vill!
Vi har ett öde här på våran jord!
Det kan vi inte komma undan!
Det som inte går att göra nåt åt får man helt enkelt skita i!
Det är inget mer med det!
Det finns ingen förälder som gör allt helt rätt kan jag nästan helt tänka mig i alla fall, det är jag ganska säker på, för i många familjer kanske bråkar man mycket när barnen ser eller hör, för att man kanske själv är i ett dåligt förhållande eller för att man helt enkelt inte mår bra i sitt förhållande i sitt eget mående men man kanske är rädd för att bli själv så man stannar kvar ändå?
Eller så är man för feg att erkänna att man kan faktiskt också ha det dåligt och mår dåligt!
Vilken vill erkänna det liksom att man har det dåligt?
I andra familjer kanske man dricker alldeles för mycket och alldeles för ofta så barnen ser det och det kommer komma ifatt dom sen i en vuxen ålder.
Sånt ser man idag massor av!
Det är så hemskt!
Många gånger möter man unga barn på stan på natten där föräldrarna sitter hemma och dricker och inte ens vet vart barnen är eller att dom sitter och är fulla och gråter och känner sig åsidosatta😭
Världen har ju blivit helt upp och ner och galen kan man nog lugnt säga!
Det är så himla utbrett med alkohol och droger idag mot när jag var barn, då smög ofta mina vänners familjer med det där glaset vin som dom drack en fredags kväll men idag är föräldrar fulla fast barnen är hemma..
Där kan jag i alla fall säga att mina barn kan aldrig nånsin komma och säga att jag drack under hela deras uppväxt för det gjorde jag inte då jag anser att det passar inte in med barn😭 
Det kan man ägna sig åt när barnen blir vuxna.
Man ska försöka att inte öppna en ingång för barnen för idag är det farligt!
Jag är själv uppväxt med helt nyktra föräldrar tack och lov säger jag att dom gjorde nåt bra i alla fall men idag ser och träffar man en hel del barn och ungdomar som har föräldrar som dricker varje helg eller varje dag och jag anser att det inte är normalt!!
Det har blivit så utspritt då folk mår helt enkelt dåligare idag och tar då till alkoholen tyvärr!
Men det är absolut ingen anledning!
Ta tag i det som man mår dåligt av istället!
Dom säger att vissa saker går i arv och i vissa generationer gör det nog det men i vissa verkligen inte men jag gjorde som mina föräldrar så jag fick ett bra arv där av att inte dricka i alla fall.
Jag var aldrig ens intresserad av alkohol då jag tycker att folk ibland blir så knäppa när dom dricker och ändå så märker dom ingenting utan dom fortsätter ändå och inte ens skäms dagen efter hur dom har betett sig eller för vad dom har gjort?
Jag själv dricker knappt nåt och tar istället alkoholfri som är så mycket godare och jag håller mig undan från folk som dricker då jag inte själv är sån!
Jag ser ingen glädje alls i sånt..
Är så glad varje gång som jag slipper vara med när andra dricker och om jag nån gång dricker själv väljer jag att vara med dom som dricker med måtta som jag själv,för det känns tryggast och har inte många såna tyvärr i min bekanskap som är så men jag klarar mig med dom få som finns🥰
Jag har varit gift flera gånger i mitt liv och i mitt första förhållande drack min man jämt, "han var full jämt" så det räcker med det i mitt liv och det viktigaste var att ta den där spriten "varje helg" och jag satt oftast själv med mina söner själv på kvällar och nätter då jag ville hellre vara hevarahos dom och jag visste inte ens när han skulle komma hem?
Jag levde för pojkarna och umgicks med dom av mina vänner som också hade små barn och som jag trivdes med och även om jag som ung mamma alltid fick ta ansvaret för barnen som var födda tätt....
När jag var gravid i 9e månaden så var min man otrogen med en missbrukare och det satte också sina spår i mitt liv, jag har haft den oturen att varje man har tyvärr varit otrogen, sånt sätter också många spår i ens liv..
Man blir liksom inte värd typ ett skit i deras ögon, så kändes det och jag förstår än idag inte hur en människa kan såra nån annan så!
Men det gäller att komma över allt ändå och att försöka att gå vidare med allt ändå och försöka se livet ifrån den ljusa sidan ändå på nåt sätt..
Sen att vara gift med en psykopat var inte heller så lätt och dessutom ha en svärmor som var likadan, är så glad att jag kom ifrån det och idag mår jag så mycket bättre än nånsin i mitt liv!
Mycket hände, jag blev själv och fick ta många smällar där också när flera stog på psykopatens sida och höll han bakom ryggen fast det var egentligen han som var det stora problemet i deras liv långt innan, men av det här växte jag mig starkare för varje dag i mitt liv och tänkte som idag att jag bryr mig inte längre när folk pratar skit bakom ryggen på mig utan tänker att dom mår nog inte så bra i sitt och då kastar man skit på andra.
Jag är ändå så glad att jag har så fina döttrar i mitt liv som har så fina och så duktiga egna barn nu som kommer och hälsar på och som tycker om mig för den som jag är och som har föräldrar som inte sitter och säger åt barnen att jag är dum i huvet som vissa gör och min lycka i livet är att ha dom " som jag får träffa" i alla fall och som jag då inte " är så farlig för"  som vissa säger och som är så väluppfostrade och fina och hälsar alltid när man möter dom så mina flickor har gjort ett bra jobb med sina egna barn🥰
Dom är guld värda.
Dom är solen i mitt liv mina barnbarn🥰
Tänker också på att sitter då föräldrarna till barnen och pratar skit om en så tar ju barnen avstånd så är det väl såklart, men det får stå för dom också, sen har man väl kanske inte haft turen att man har haft så snälla svärdöttrar heller mer än en som är så guld värd som finns, men, men jag har världens finaste och snällaste svärsöner och det betyder också så mycket i mitt liv!
Jag tror ändå på karma och den kommer nog till nån en vacker dag " eller mulig" vad vet jag?
Jag tror faktiskt också att vi lever i en värld där vi nu verkligen ska vakna, vi som inte sover då" vi som vet vi vet ju" och där står vi nu!
Kanske den här planen med 💉  ändå helt enkelt är ett karma, vad vet jag?
Spänningen blir nog när sanningen kommer ut och rädslan tar över för dom som redan varit sååååå rädda för coronan och allt så dom har tagit 💉 men jag kan bara se att det är nu dom verkligen ska vara rädda när man inte ens kanske kan räddas längre!
Dom kunde helt enkelt inte se sanningen ifrån början!
Endel fattar ingenting och har blivit sååå grundlurade och endel fattar lite och vissa fattar hela grejen nu!
Vissa sover sååå djupt medan vissa har vaknat lite grann och förstått och sen vissa har förstått helt allt ifrån början vad som pågår.
Man vill helt enkelt inte se hela faktan då "man säkert vet" att man går omkring som en stor tickande bomb på gatorna eller i hemmet som snart bara smäller av!
Det har blivit lite som en känsla att man nu lever i olika världar tycker , som typ att vi som stiger ser att många nu bara sjunker😥
Att man tar mer och mer avstånd ifrån varandra och det blir som typ två olika lag i världen.
Vissa vet och vissa vet inget alls.
 
Nej, vet ni jag har själv bitit mig i tungan så himla länge nu så nu har jag verkligen tröttnat rejält kan jag lova, så nu kör jag bara på helt enkelt och dom som lyssnar, ja dom gör det och dom som inte gör det, ja dom gör ju inte det och får helt enkelt nu stå sitt kast! 
Så är det vara.
Det är djävligt tufft nu för många av dom alla som har tagit dessa 💉 och nu kanske en liten stund inser vad dom nu går igenom, vad som verkligen rör sig i ens kropp och när eller hur kommer det spricka?
Jag kan bara tänka själv hur jag skulle ha tänkt om jag hade varit samma situation?
Typ som att känna efter mer när och om man blir sjuk?
Eller jag skulle tänka " tänk om och tänk när"?
Nu är ju inte jag i den situationen tyvärr tack och lov!
Glad för det är ju jag😇
Ändå skjuter så många av dom upp problemen i sina kroppar som dom känner av på sin egen framtid fast dom är så unga medans kroppen fortsätter att  jobba som en hel tok med alla dom gifter som förstör kropparna bara mer och mer?
Tänk att när man ändå går ut och varnar helt ifrån början för att man tycker om sina nära och kära, men dom lyssnar inte?
 
Men när många vill ha hjälp att hitta bort tappade saker eller vill veta vad jag ser då litar dom på en men inte när det gäller en sån här viktig sak?
Jag har slutat säga vad jag ser för allt vill man inte se heller så är det ju!
Skulle aldrig nånsin tala om tex att jag sett saker som folk kommer få gå igenom, det är ju deras resa och när den är slut, ja då är den slut.
Jag brukar tänka ibland att tänk om nån kanske står där och det finns bara ett enda alternativ men man kan inte välja det eller använda sig av det?
Jag har läst så mycket forskning om detta giftiga 💉 av många som har gått ut och skrikit ut så farligt det är och 2 tredjedelar av världens befolkning är ju faktiskt 💉  och 5 miljarder kan ni tänka er att så många kan och kunde bli lurade att ta ett gift, som nu har det visat sig efter bara några år " som vi foliehattar sa då" att dom här människorna kommer få mer eller mindre allvarliga biverkningar av det också?
Många av dom drabbas även av död🙈
Just dom här 💉 har skyhögt med biverkningar mot dom andra 💉 som man har använt i 30 år förut som dom var ju också var beprövade vilket inte covid- 19 💉 är!
Det här säger väl allt om detta 💉
Dom som har fått endast 2 doser av pfizer eller Modernas mRNA 💉 mot just covid-19 men som inte känner nåt symtom på hjärtmuskelinflammation sägs att dom nu har en betydligt högre nivå av det glukosliknande ämnet som heter FDG i hjärtat som indikerar hjärtinflammation istället enligt en studie som gjorts.
Det är så att inte bara dom som har fått en konstaterad hjärtmuskelinflammation som har en påverkan på hjärtat.
Studier finns som tyder på att dom här inflammationstillstånden är mycket farligare  och mer allvarligare efter att man har tagit en 💉 än vad en vanlig hjärtmuskelinflammation är.
Så alltså kommer sjukdom och även död fortsätta pågå i åtskilliga decennier och för många mer miljontals människor..
3 av mina vänner har fått fel på sina njurar, vad leder det till nu, jo njurtransplantation, om dom nu nånsin hinner få det i denna kö som vården ser ut idag?
4 stycken har fått problem med hjärtat och har ojämna hjärtslag och rusningar och när faller dom ihop?
Flera av mina vänner har deras diabetes som hoppar upp och ber efter denna injektion!
Flera som jag känner har lagt sig på kvällen för att sova och har aldrig vaknat nå mer?
Utslag på sina kroppar, bältros, rosfeber, turbocancer, ALS i snabb takt, ja "name it" liksom och ändå säger många " jag känner inte nån som blivit sjuk eller dött"???????
Jag har faktiskt tänkt efter ganska mycket och dom vaxxade är dom som säger så, vad är det dom inte ser eller vad är det dom är rädda för?
Kan man vara rädd för nåt som man själv har tagit för att skydda sig med?
Ändå så får NÄSTAN ALLA  covid nu?????? FULLVAXXADE?
Vad skyddade det då egentligen mot?
Eller gjorde det inte det?
Testen ja, dom fungerar ju bra🙈
Till och med en apelsin hade ju covid-19🙊
Det här fattade man ju och visste redan från början!
Tyvärr så trillar människor nu bara ner och dör lite överallt av hjärtinfarkt och stroke om man nu har turen att få cancer och får leva några månader till då!
Tänk att det är samma sak med putin, han som räddat alla barnen i tunnlarna och dom flesta jag känner satte ukraina flaggan på sin profilbild så stolta och håller på dom fast det är dom som är dom största idioterna!
Tänk när folk börjar inse, tänk när folk står där utan nånting, det stängs ner helt enkelt och folk är inte ens förberedda, det är bara att lyssna på folk när man påpekar sånt här och dom svarar" jag kan inte bunkra" eller maten går åt ändå"????
Hur fan ska såna människor klara sig den dagen?
När allt kommer fram om alla lögner så måste allt stängas ner, hur skulle det liksom se ut om det inte gjorde det och folk skulle få panik om dom såg allt som händer då!
Ja, alla gör som man vill men kom inte sen och fråga heller!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0