Tisdag

Ny dag, en ny vecka och veckan som har varit nu har det narurligtvis varit mycket olika besök överallt så man får ha lite koll på vad allt är nu!

Tycker att veckorna ramlar nu iväg i så rask takt och så himla fort så jag hinner inte ens med, det verkar bara vara måndag och fredag varje vecka nuförtiden och snart är det faktiskt semester, det ska bli så skönt" även om jag njuter av varenda ledig stund redan i nuläget" som jag har rätt ofta, men det behövs kan jag lova eftersom det är så mycket runt omkring nu som ska fixas och inte på tal om allt som händer överallt I denna vackra värld.. 

Sen har jag lite andra planer faktiskt här framöver i höst hade jag tänkt mig om det "inte blir som jag har tänkt mig" förstås och som jag har försökt med nu länge men det händer aldrig utan det fortsätter i samma långa spår som det gjort i flera år nu så det börjar bli ganska tröttsamt om jag säger så😇..

Har skjutsat barnbarn på fotbollsmatch den här helgen också som var, inte lätt när man har flera barn som ska spela på olika orter samma helg och sen att hinna med allt så då får mormor sticka in och hjälpa till" det är ju så mysigt"

Varit på möte på jobbet och fixat i växthuset och längtar till jag får alla papper som ska läsas igenom om mitt liv, det lär nog ta måfra månader innan jag är klar med det sen! och nu går jag på mina nätter igen, ska faktiskt bli rätt skönt!

Mello, ja jag har sett hur många " nästan alla som jag har i min närhet" som skrivit överallt hur dom sitter "eller satt ska man kanske säga" spikade vid tv- n och ser sånt här trams, fy fan, svenne fortsätter att sova än och man ser inte ens budskapen då ögat förblir förmodligen blint😒 så får det lov att vara då och det är väl nån mening med det också antar jag😇 jag skulle inte ens ge en enda minut till det där djävla dravlet med såna idioter som sånt här! Det är så sjuka saker som dom gör och svenne satt med sitt vinglas som vanligt och skrattade och hejade och anade som vanligt ingenting förstås 😡

Loreen ja, själv så ser jag nog budskapet bäldigt klart som är så mörkt, så mörkt att till och med det finns smarta barn idag som sett vilka sjuka saker dom framför som dom visar men folk vaknar inte ändå? Helt otroligt vad sömnen kan bidra med!

 

Allt är precis lika riggat världen över som det mesta just nu är, allt är redan under kontroll nu, och var laglydiga,för det är dom som som kommer förlora mest på det här i längden men ingen" nästan ingen i alla fall" förstår fortfarande ingenting! Det är precis som det är nån film som spelas upp mitt framför en men man kan inte riktigt ta på den! Det är en illusion!

Det här är bara till fördel för oss som har forskat och vi som har grävt och grävt och granskat och granskat och sett och även förstått vad som händer och vad som egentligen skulle hända men förlorarna sitter nu fast i ett stort järngrepp..Vi sitter nu stilla i båten,och väntar så nu är det mer synd om dom som inte kommer kunna flyta med upp sen😉

🫢Tänk om fler förstod eller tänk den dagen när folk börjar förstå " kanske jag ska säga istället: vad han med "stort P"  gör egentligen med all sin rensning av alla dessa djävla biokemilabb som är en massa virus som släpps ut som sen sägs att det är från nån djävla fladdermus eller nån djävla hund eller nåt? Eller alla tunnlar med alla barn som har fått blivit sålda till pedofiler eller fått experiment gjorda på sig, tänk om det var era barn? Hade ni då tillåtit det? Antagligen inte, då hade ni fan slagits med näbbar och klor, men när det handlar om andras barn så bryr sig inte ens folk " inte svensson i alla fall"..Den dagen ni, när man förstår vad media har ljugit om " det är precis allt" som sägs och när sen alla sanningar kommer att komma ut då ska vi minsann fira om det finns nåt kvar att fira då förstås!

 Det finns inte ord för hur onda mänskliga varelser kan vara, 
Tala om och visa dom som fortfarande inte hsr förstått vad allt handlar om?
Smärtade det här tillräckligt i ditt hjärta" om du nu är mänsklig såklart!På mig vänder det sig i magen varje dag då jag gräver fram bara mer och mer om ondskan! Den här stackars flickans gråt i panik fy fan hur kan man ens gynna måt sånt här?
Bara sjuka människor kan göra det! Monster är dom som gör nåt sånt här, vilken djävla värld vi lever i va och många, många fattar eller tror inte på det, jisses säger jag bara!

Jag kan i alla fall stoltsera med att jag är en "konspirationsgranskare", och en stolt "foliehatt" idag tack och lov säger jag" och ingen som är eller blev nanipulerad av ljug media! Jag förstod tidigt vad som görs bakom kulisserna! Det är bara ren fakta" dax att det är nog tid att inse det nu" 

 

Ska det behövas bli så himla abrubt av nåt för att många ska vakna upp och till liv? Som skakar om er rejält men då kan det redan vara försent : för många är det redan det nu" men jag tänker mer på alla dom som det inte är redan försent för! Det är så tragiskt att inte fler ser eller förstår alla dom där små bitarna som dom visar oss varje dag, dag efter dag hur fel allting egentligen är" plocka ihop pusslet" så ser ni? Det behövs nog ett rejält uppvaknande nu och att verkligen skaka om allt på riktigt, trots att det kommer bli så himla obehagligt för jätte många, men det kanske är det som behövs för att dom sovande ska vakna? Då kanske man mot förmodan sakta men säkert ändras och ser vad verkligheten har att bjuda på och se det allvarliga bakom oss! Tänk om det här bara är ett IQ test för att se hur många som reagerar ovh förstår allt det här och vilka som bara går i vanliga spåren som dom alltid gjort!

Läste om den där stackars killen igår i tidningen som dött nu ,så ung och hela livet framför sig och nu är allt bara borta😢 så tragiskt ,så ung efter 10 veckors kämpande med hjärninflammation..En ovanlig men aggressiv " encefalit" kallas det som angriper hjärnan och blev så stora att han avled😥😢😭 det är så overkligt att så många unga dör nu i sånt här och jag säger det igen " vaxxet är en stor biverkning på just sånt här" har en vän vars dotter fick sånt här efter HPV vaxxet så därför vet jag att det är en biverkning av just vaxxet!

Att mista sitt barn måste vara det värsta som finns, vet att min mamma sa så när min bror gick bort och då var han ändå vuxen men hon sa att det var det värsta som kunde hända😥😢😭

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0