Onsdag

Nya dagar och nya veckor och nya månader ,vår, sommar, höst och vinter infaller det samma sak år efter år och jag själv tycker bara att det är semester och jul nu då åren bara rinner iväg för fort och det är nog så när man är lite äldre " man hinner aldrig riktigt med längre" det som man egentligen skulle vilja hinna?
Men snart blir jag gammelmormor då mitt första barnbarn själv ska få barn nu🥰 och det längtar jag till, så mysigt🥰
Jag pratade med en bekant om döden igår då döden för mig är nåt så fint, det är nåt vi avslutar bara för att få gå vidare i våran utveckling och startar en ny början på nåt nytt fint igen och en ny början 🥰
Jag har aldrig varit rädd för döden då jag vet att den dagen som jag ska dö då går kroppen helt enkelt ner i varv och somnar in lugnt och stilla..
 
Det är ju mycket på gång nu och mycket har redan gått igenom " även om alla inte har förstått eller sett det än" men det goda segrar och det andra försvinner snart bara, vi som hänger med blir kvar där vi står idag och dom som inte hänger med står naturligtvis kvar där dom är också och det blir två helt olika skilda världar och vi går vidare medans vissa andra stannar" det är nog nån mening med det också"
Allt för att skrämmas görs nu och folk går på precis allt som dom hör och ser i våran media!
Det mest intressanta i det här livet tycker jag själv att det går inte att prata med vissa människor om för det är så främmande för deras egen verklighet.
Dom lever på som vanligt bara och ser inte vad som händer runt omkring oss ens!
 
Idag hittar ungdomar på saker som man aldrig ens kunde tänka sig att man ens gör!
Dom börjar med droger i unga år och dom inhalerar olika sprayer för att få en kick" hur tänker dom" är dom verkligen mindre utvecklade idag så dom inte förstår det som vi förstod när vi var unga?
Idag är droger utspridda previs överallt och man kan få tag i det på vilken gata som helst helt öppet och man ser och känner igen massor av människor som håller på med sån skit, varför hamnar man där om man nu har en fin familj och fina barn?
Barn behöver sina föräldrar men min tanke är hur dom tänker idag?
Jag tycker att det är så sorgligt att vuxna människor blir fast I sånt när dom redan har skaffat sig en familj!
Sen skyller många på samhället men har vi inte ett eget ansvar som människor här på jorden längre utan ska vi bara förlita oss på samhället?
Ni hör väl hur skevt det låter men jag hör många säga att det är skolans fel mycket idag men det är väl upp till föräldrarna att fostra sina egna barn eller?
Just nu är det jobbigt ändå med alla våra nära och kära " och även unga" som dör helt knall och fall mitt framför ögonen på oss utan nån anledning då den nya döden har blivit " utan förklaring" och man hittar inga fel!
Folk blir sjuka av 💉 hit och dit och säger bara" det är inte vaxxet" och dom är sjuka hela tiden och dom orkar inte jobba men sover man så sover man och man kommer fortsätta sova tills det är försent!
Tyvärr!
Hemskt när så många nu runt omkring blir sjuka i olika sjukdomar och som jag skrev i förra inlägget att just galopperande cancer som går fort och man dör fort i och sen ALS?
Människor bara försvinner nu en efter en och ingen tror inte ens på oss ÄN?????
Vad är det dom inte förstår?
 
Idag sitter en i tjej i tingsrätten som blev av med sitt jobb för att hon vägrade ta💉 och ska upp i domstol nu mot sin arbetgivare, hoppas att det nu blir fler som vågar ställa sig upp mot sina arbetsgivare och göra samma sak när vi nu står med facit i hand och vet att 💉 varken skyddade dom som tog det eller dom äldre eller ens gjorde nåt bra med alla dom som tog det utan på sikt blir dom bara sjukare och sjukare😇
Alla dessa besprutade med detta gift som nu lever på en skör tråd resten av sina liv och inte ens vet om man lever i morgon dag!
Det måste vara jobbigt att inte veta och att dag efter dag gå i ovisshet om man lever I morgon eller inte😇
Vissa blir sjuka direkt efter 💉 och vissa är sjuka hela tiden för varje som dom tar och dom som inte känt av sticken alls och inte ens blivit sjuka läste jag nåt om att det jobbar ändå inuti i det dolda och en dag smäller det bara till och man ramlar ihop!
Det kanske inte var så hälsosamt ändå att kavla upp eller att stoltsera och vara så tuffa med era nävar hur duktiga ni var som tog för laget!
 
Många är redan sen många år tillbaka medicinskadade av mediciner som är bara gifter som dom har ätit i många år och sen tar dom 1,2,3,4,5 💉 eller fler som sen triggar igång alla sjukdomar ännu en gång i deras kroppar och som tar ner immunförsvaret ännu mer och man blir ännu sjukare och då har man inte så mycket kapacitet kvar längre att ta av när kroppen sakta inom några år går neråt och man blir bara sämre och sämre😇 men vakna gör man inte i det här livet ändå utan man fortsätter bara ta nästa och nästa.
Förmodligen så lever nog många idag i nån förnekelse och har nåt slags tunnelseende då man tror på msm och man lyssnar bara på våran svenska tv, radio och svenska tidningar istället för att se till forskning och dom som verkligen vet vad det handlar om!
Det sägs att svenskarna är mycket trögare och mer fyrkantiga än människor i andra länder och jag har själv börjar fundera och se mig omkring och litar man inte ens på sina närmaste utan gör precis tvärtom då är det nog något fel som är stort i våran värld!
Men sen när det kommer ett sjudjävla uppvaknande då först kommer kronan ramla ner och då är det tyvärr redan försent🥲 som ingen i nuläget inte ens kan förhindra när det släcks ner och endast sanningen kommer visas men inget annat 🥲
Alla borde ju snart se eller borde redan för länge sen ha sett hur lurade och utnyttjade man har blivit men endast några få procent har sett och ser det fortfarande?
Vi lever för fan I en uppvakningsprocess så för fan VAKNA NU!!!!!!!!!!!!!!
Alla kommer sent omsider i alla fall att få se eller känna av allt det här, vissa mer än andra såklart och fler kommer resa sig, det hoppas vi i alla fall😇
Forskare har sagt att gravida absolut inte ska ta detta 💉 då💉 höjer aktiviteten i ditt immunförsvar och då ökar man automatiskt risken att få missfall då hälften av våra gener lommer ifrån pappan och är främmande för mamman och dom här har en hög utbildning inom det här!
Specialistläkare har sett även att gravida som tar detta mrna 💉 har jätte ökning av missfall sen det började att användas..
Födelsetalen har även sjunkit jätte kraftigt om man tittar på alla födelsetal från 9 månader efter att detta började tas!
Mrna vaxx som tas varnas inte ens av vården fast man sett både ökade sjukdomar och dödsfall efter injiceringen av detta 💉
Ändå ges det till gravida som skadar deras barn som dom bär på!
Finns barn i magen som till och med fått hjärtinfarkt fast dom ligger i mammas mage och det har då jag aldrig hört förut!
Det är väl ändå rätt onaturligt!
Tyvärr så dör många fler vid födseln nu mot vad dom gjort tidigare!
Läkemedelsbolagen och försäkringsbolagen är även friskrivna från alla kostnader för skador som uppkommer av dessa vaxx!
Varför tror man det?
Det är i alla fall inte nån konspirationsteori!
Många som inte har vaknat än kommer nog fortsätta att sova sin skönhetssömn till verkligheten kommer ifatt dom på riktigt.
Alla ska vakna på sitt sätt precis som jag fick göra en dag!
Det är nog bestämt så antar jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0