Onsdag

Ny dag och en ny vecka har åter igen redan passerat förbi som bara har rasat förbi i en väldigt snabb takt!
Jag har varit och gjort massor nu som ska hinnas med innan min semester så man sen bara kan njuta av den och få ta tillvara på den tiden!
Sitta på min fina och hemtrevliga veranda och läsa böcker om hela den här bluffen som är i våran värld nu och massan av alla går på den🫠
I måndags ringde jag och fick en ny tid tills på torsdag för nya prover igen..
Och sen var jag till sjukgymnasten 😇 och sen träffade jag även en av mina bästa vänner och vi tog en fika tillsammans🥰
Tisdag hade jag skola hela dagen och på onsdag så var det ett möte.
Torsdag var det dax för nya prover igen och sen hem igen och sen in en vända till stan igen på soc möte med min dotter och mitt barnbarn🥰
Det gick bra och roligt att få vara med på mötet och höra vad som görs🥰
Hoppade även på mina nätter igen här😇
Fredag när jag vaknade åkte jag och hämtade 10 kg kött som jag hade beställt😍 och sen ytterligare ett nytt natt pass med en ond rygg som redan den andra natten hade pajat🫢😚
Lördag var vi och firade mitt barnbarn Wille som fyllde 16 år och blivit en så stor och fin kille och så underbar kille som bara den 🥰
Träffade några av mina andra barnbarn där också när therese min största dotter kom dit också när vi var där med sin fina son🥰 så stolt mormor över denna grabb🥰🥰 så fina barnbarn🥰
Sen iväg på ett nattpass igen!
Trött som en gnu var jag😇
Söndag blev jag bjuden på tre rätters mors dags middag av min minsta son så då åkte vi dit, jisses vad god mat han hade gjort och jag blev så mätt, sen blev det en sväng till graven och firade min mamma också med en ros och sen iväg till mannens mamma och firade henne på hennes dag så mammorna fick bli firade även i år 🥰
Sen hade mina andra 3 döttrar skrivit grattis på facebook också till mig på min dag🥰
Sen ett nattpass igen och jag var så dötrött😇
Igår fick jag mors dags presenter av mina två döttrar Therese och Madelene, så fina saker och så gulligt av dom, fick även en slant av therese för att jag alltid finns och ställer upp när det behövs🥰
Hon uppskattar verkligen det som jag gör och det gör mig så glad🥰
Sen åkte vi på bilbingo på kvällen men vi vann inget, satt och var nervösa då hennes katt började föda på kvällen och vi inte kunde komma därifrån 😇🥰 så nu har jag blivit gammelmormor då🥰
Idag är det skola igen,sista dagen innan sommarlovet och nu har det gått ett helt år och jag har bara ett år kvar nu med högsta betyg i alla kurser och tentor så jag kan ju inte vara mer än nöjd tycker jag🥰
Proverna låg än så länge bra så nu vill jag ha min operation så den blir klar också nån gång fast jag är nog lite orolig för den ändå😇😪
En vän till mig miste sin mamma igår. Inte alls gammal men ramlade bara ihop och dog och det är ju vad vi vet om detta skit 💉 tyvärr som gör det här och värre kommer det ju att bli nu när det kommer visa sig att det faktiskt är gift i dom!
2023 och 2024 kommer bli ett hårt år för alla som kommer mista många av sina anhöriga tyvärr🥲
 
Mrna vaccin ja, nu var vi där igen i den här stora disskussionen som alltid och den ja den innehåller XNA " GOOGLA PÅ DET" men det är i alla fall ett syntetiskt eller som dom kallar det ett alien mRNa eftersom den inte finns hos på levande varelser på vår jord och skaffas artificiellt eftersom den naturliga kan väcka starkare respons från vårat immunförsvar som sen kan resultera I direkta dödsfall..
XNA som ses med dödsfall efter en viss period hos dom som hade just XNA i sina batcher som dom tog och dom kollade inte ens upp månting innan dom tog detta 💉😪 utan bara kavlade upp stolta och sprutade i sig detta hemska gift som det är!
Överdödlighet nu i tyskland under 2021 och 2022 på 100.000 och även en stor ökning av små dödfödda bebisar, med 10% och fler lär det nog bli under det här året då många gravida tyvärr har tagit skiten..
Christof kuhbandner som är proffessor i psykologi har tillsammans med matthias reitzner som är proffessor i matematik analyserat det här med dödfödda och antal i överdödlighet i just tyskland 2020- 2022 och resultaten är säkerställda  statistiskt under pandemiåret och 2021 och 2022 var överdödligheten 34000 och 66000 personer men den var också mer överdödlighet bland yngre åldersgrupper ..såsom 15-29 åringar och 30- 39 åringar.
Studien som har gjorts har visat sig att överdödligheten uppstod i samband med att dom började vaxxcinera mot just covid- 19 som då skulle skydda istället för att döda människor, så med facit i hand så fungerade det inte riktigt som dom gick ut med och sa utan det var vi konspirationsteoretiker och foliehattar som fick rätt trots att många var så elaka mot oss😇
 
Sanningen undanhålls så länge som det bara går nu och till slut kommer sanningen komma fram men oj vad många som det då kommer vara försent för!
Många, många kommer ångra sig då och många har redan börjat förstå men dom skulle aldrig nånsin erkänna att vi hade rätt i alla fall och nu får dom allt stå sitt kast och låta detta gift ta en efter en långsamt..
Det här varnade och varnade jag för redan 2019 så många gånger för att det här är bara en ren depopulation som är såå falsk.
Meningen var att krossa små företag så man kunde ta över dom större, höjde elen så dom små företagen inte kunde betala utan dom blev krossade..
Höjde räntorna för att folk skulle ställas ute på backen!
Höjde maten så folk som redan lever på små marginaler skulle kunna äta ännu mindre och svälta tills dom dör!
Höjde bensinen så folk inte ens har råd att ta sig till jobbet!
Folk är sååååå lurade så fy fan🫢
Dax att vakna nu fast jag även tycker att många borde ju ha gjort det för länge sen😉 då vaxxet är ju orsaken till många dödsfall och sjukdomar som bara dyker upp nu helt plötsligt och som sker nu, det är ju så djävla uppenbart!
 
Ta bara ALS som så många unga får nu och dör fort av?
Ta bara cancern som är så utspridd och aldrig har så många dött som nu i cancer och framförallt galopperande cancer som dom dör jätte fort av?
En stor lärdom så att säga för många är det här och har även varit 😊 och många kommer bli så sjuka och många kommer alltså dö av det här..
Snart kommer en ny variant som dom kommer försöka med som sätter sig på lungorna, fast det är vaxxet som gör det på sikt men månting måste dom ju alltid kunna skylla på!
Just nu känner jag 7 stycken som fått en stroke, 4 som fått hjärtinfarkt, alla dom var under 50 år" fattar ni" så unga, 3 stycken som bara ramlat ihop och dött också i 40 års åldern bara, den som var yngst var 19 år, en var bara 25 som dog i stroke, 3 med proppar I kroppen, och allt det här är bara på en liten kort tid!
Sjukhuset står tydligen redan nu i stand by för att kunna ge vacciner till barnen i nästa pandemi?
Ni hör ju själva!
Många barn och unga mår så himla dåligt nu av allt som händer både runt omkring oss och ute i den stora vida världen och man ser att många ungdomar använder droger av olika slag och det blir bara värre..
Även vuxna ser man att dom dricker mer alkohol och att barnen blir lidande av drickandet, ser så mycket skit när man jobbar natt så det är riktigt otäckt faktiskt..
Sen barnen som fått detta djävla gift?
 
Sen människohandeln då!
Många lever sina liv som vanligt och vet ingenting vad som pågår runt oss med våra politiker och dom som äger allt som kidnappar små barn och tvingar mammor att skriva på papper om att ge bort barnen som sen säljs till pedofiler som utnyttjar deras små nyfödda kroppar till dom små kropparna inte orkar ner och dör, fy fan så mycket som jag har sett, så många gånger som jag har gråtit och mått dåligt av detta😭😭😭
Och folk går omkring som några djävla robotar och fattar ingenting, men händer det dom nåt då djävlar!
 Hemskt men oj så sant.
Pratar ofta om denna djävla skit med mina nära men massorna skrattar åt mig?
Hur kan man ens hånskratta åt sånt här?
Det går över mitt förstånd!
Sen finns det dom som är så djävla dumma I huvet " ursäkta mig" som säger " att det kan du inte veta om det är sant" hur fan kan man ens tänka så?
Vissa skriver att dom är mån om SINA BARN men dom här barnen då?
Om man delar nåt bra om putin då djävlar kommenterar folk om det att man är en mördare, fast dom fattar inte ens vad han gör för dom här barnen ens?
Men delar man om barnen i tunnlarna så kommenterar ingen " inte mina närmaste i alla fall" det säger väl inte lite om hur ego människor verkligen är idag?
Man blir fan mörkrädd alltså..
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0