Måndag

Ny dag, ny vecka och nya utmaningar förstås som väntar med spänning som vanligt😇
Nu börjar träden slå ut och bli riktigt gröna och fina och om inte annat så känns det i hela kroppen med all allergi som kommer fram med det!
Men det får man stå ut med nu när sommaren äntligen snart är på ingång🥰
Annars har helgen varit ganska lugnt förutom att vi har haft fulla huset som vanligt på besök och det är ju alltid så himla trevligt🥰
Vi har fortsatt kolla på serien som vi är sååååå helt fast i och jag trodde aldrig att det landet skulle nånsin ha så många bra serier och filmer, så vi har ju en hel del kvar  att kolla på än!
Jag har rensat lite mer i alla skåpen då jag har köpt nytt igen " som vanligt" så jag får ju inte plats med allt som jag köper hela tiden!
Jag har funderat mycket på det här med livet och på döden och läst många böcker om det och jag är absolut inte rädd för döden " så jag förstår inte att många är så rädd för den" då jag är helt säker på att det är nåt mycket bättre än livet här på jorden😇
På ett sätt så längtar jag faktiskt till döden, bara för att få komma vidare på min resa dit jag ska vara, där blir det en spännande resa.
Den inre resan stannar aldrig, oavsett....Så är det ju..
Sen det här med alla kändisar som så fint har kavlat upp för hela mänskligheten men nu trillar dom av pinnen en efter en i ung ålder!
En del är så himla patetiskt handlingsförlamade att de kommer att självdö.
Tror inte folk vaknar än eller kanske aldrig till och med, för på flera ställen här har dom nu redan tagit nr 7 💉 och inte blev dom nå skyddade av dom 6 som var före?
Många känner inte till hur allt egentligen är och många är så himla rädda för döden då jag själv tror att döden är bara en stor befrielse🥰
Det är inte många som pratar eller känner till om hur mycket strålning vi utsätts för dagligen heller av allt nytt som kommer och vid en viss frekvens så påverkar strålningen våran syremolekyl som kan ge oss i fluensasymtom och svårt att andas med ett resultat som gör att man får blodproppar i sina lungor och helst om vi har tagit detta 💉 och  såklart ju fler man har tagit😢
Flera har även rapporterat att dom fått även en metallisk smak i munnen och att det pirrar i kroppen som är ett typiskt elektromagnetisk påverkan" kom inte och prata med mig om det för jag har varit riktigt sjuk i att vara elöverkänslig" och det verkar enligt forskare och statistik att pandemin härjade värst i dom länder som just 5G hade satts upp, som vi kan ta Wuhan, new york och italien där folk ramlade omkull som käglor på gatorna när det var som värst!
Kryssningsfartyg hade skyhöga insjuknandetal passargerare som också blev isolerade och även vet vi att i stockholm så blev många sjuka och avled i ovanliga svåra symtom då influensa är utrensning av just skador och gifter då dom rullade ut 5 G, men konstigt nog var obducenterna så förbryllade för dom hittade ändå inga tecken på en enda infektion i döda kroppar med covid, så vad kunde det då vara?
Jo, redovisningar visar att en kombination av virus och 5G är ett samband men även hävdar dom att om man haft en svår covid/långcovid och går ME så beror det även på strålning så ju mer 💉 och strålning som man utsätter sin kropp för ju sjukare blir man!
Aftonbladet själva listade ju inrapporterade biverkningar av 💉 med lungemboli som den sjukdomen som stog längst upp på listan, många drabbades av just blodproppar i sina lungor efter att man tagit detta 💉 
Jag känner nu flera som har vänner som har nära som plötsligt bara ramlat ihop och gått bort efter att dom har tagit💉 vissa efter några veckor, vissa efter 1 år och vissa efter 2 år så jag kan tänka mig att i år och nästa år blir nog det värsta som kommer komma!
En som obducerades hittade dom fulla lungorna av blodproppar😢
En kvinna miste sin 15 åriga dotter som bara ramlade ihop och dog, nu har hennes son en hjärntumör..
Själv är min tro att många som lider av andningssvårigheter och trötthet går nog omkring med en massa microproppar som dom inte ens vet om och som inte ens syns på röntgen!
Detta 💉 skördar nog sina offer nu precis som planen var ifrån början, det är mycket märkligt att inte mer än 20% har vaknat än och förstått vad som händer och tittar bara åt ett helt annat håll..
Men pekpinnar minsann går bra🫢
Om man delar mat, och annat som en humorbild då djävlar jublas det, tusen likes blir det då men när man tar upp sånt som man vill varna eller gör research för obekväma delar då är det andra bullar minsann, och då är det tyst och ingen som kommenterar utan då stoppar man huvudet i sanden och säger att det inte finns!
Jag själv sitter och även jag drömmer om dom här stackars barnen i tunnlarna som putin har räddat, och kan inte för mitt liv ta in att det finns människor på vår jord som inte ens kan ta in den här i verkligheten!
I min värld är såna människor hjärtlösa och det bevisar väl ändå hur och vilka vi lever med här med människor som är egoistiska och inte har nån empati alls😡
Jag undrar ofta hur det känns för dom att bara blunda och inte se nånting och sen leva i sin förnekelse som förmodligen  kommer få ett väldigt tufft och abrupt uppvaknande snart🤔
Jag har ingen empati för såna hjärtlösa människor som lever i nåt mörker!
Det har blivit väldigt tyst också tycker jag ifrån många som har protesterat mot oss "foliehattar!"
Vart tog allt tjafs " vi tog den för teamet" vägen?
Vart tog alla påhopp vägen när vi inte tog 💉 till oss foliehattar?
Vart tog allt vägen, alla ni som skröt så stort att ni tagit och stoltserade på face med 💉?
Vart tog alla statusar vägen där ni stoltserade med att " när är det min tur"
Ja, varför är det helt plötsligt så tyst om det?
Tyst, tyst, tyst är det och min fundering är då" varför skriver ni aldrig att nu ska vi ta nästa?
Eller varför tar vissa inga fler😉
Kan det vara så att ni nu går omkring och ångrar er så mycket men ni kan inte erkänna eller kommer aldrig erkänna att det var vi "foliehattar" som sa sanningen ifrån början" vi som verkligen hade koll" men ni trodde på våran media som totalt grund lurade er och ljög om precis allt som dom sa?😉🫢
Jag själv är helt säker på att många, många av er ångrar er så mycket men ni kommer aldrig någonsin att kunna erkänna det för en "s.k foliehatt" utan ni håller hellre helt tyst och går omkring i eran egen lilla bubbla och har mycket funderingar nu😒
Många inser nog nu" långt försent" att dom har begått sitt största livs misstag i sitt liv som kanske ändå kan kosta dom till och med livet!
Alla dödsfall vi läser om varje dag i tidningarn, unga som ramlar ihop och dör och folk får galopperande cancer och ALS , det måste väl ändå nånstans hos många väcka en stor oro eller ringa nån klocka i nånstans när nån hos era nära som blir sjuk eller dör..
Man intalar sig själv att ingen kan vara så ond som att dom vill avrätta folk.
Så dom kommer förmodligen aldrig ens se sambandet heller.
Inte ens när alla ansiktsförlamningar, all cancer, och alla andra sjukdomar ploppar upp hursomhelst lite överallt så kan dom ändå inte koppla ihop det med vaxxet.
Folk dör ju som flugor nu!
Det känns som att det är någon varje dag som man vet tillhör nån eller läser en dödsanonns i tidningen och flera i min närhet har dött, dom har gått problem med både mage, tarmar som får opereras bort, blodförgiftningar,cancer, ansiktsförlamningar och är konstant sjuka i förkylningar men ändå inte kopplar nånting alls till 💉 nej, det enda dom säger är att " det skulle hänt ändå"
 Nej vet ni man blundar verkligen för verkligheten för vem skulle vilja leva med en dödsångest, nej då är det nog enklare att leva i sin egen lilla bubbla och blunda och inte lyssna eller att se och hoppas på det bästa😰
Varje dag är det ju en ny känd person som dör alldetes för ung.
Jag undrar faktiskt om människor överhuvudtaget får en liten fundering om varför så många dör just nu ?
Jag hatar verkligen att vi som varnade sååå länge fick rätt 💔😢 
Jag är så säker på idag att jag stolt tar på mig min "foliehatt" med en stor stolthet och jag har aldrig i hela mitt liv varit så himla nöjd som jag är idag åt mitt egna beslut som jag tog att inte ta den där skiten, att jag inte kunde bli så lurad!
Det måhända att du vänt bort ditt huvud och har tittat åt ett helt annat håll, under en lång tid nu, men det gör i alla fall inte dig berättigad att fortsätta utan nu är det verkligen tid att se upp och att framförallt vakna upp!
Förlåt om jag tycker att du är så feg, och arrogant och extremt nonchalant!
Vill bara säga att en som bott i ukraina, han borde väl veta vad som pågår där i alla fall!
Fortsätt och sätt eran fina ukraina flagga på eran profilbild och ställ upp för dom som är onda ni!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0