Måndag

Helgen har som vanligt bara rusat förbi igen 🥰 och jag börjar nu min vecka med sjukgymnasten för ryggen då eftersom nu har den pajat igen efter att jag jobbade förra veckan!
Har varit in till stan och handlat lite, bara det som behövdes såklart och sen setat på verandan och bara njutit av dom härliga och varma dagarna..
I morgon är det skola hela dan, sen fika med bästa vännen men snart så är det sommarlov och det ska bli så skönt 🥰
Så underbart härligt 🍓☕️🍸🥂
Då blir det mycket grillning och sen tar vi lite vin och spelkvällar med vårat vanliga gamla glada gäng🥰
Ryggen kommer inte bli nå bättre heller så länge som jag inte byter jobb har jag nu börjat förstå, och om man ska byta jobb, ja då lär man nog förmodligen ha en bra chef också som verkligen  hjälper till och som förstår en och hur många har det fast många talar om problemen som man har och försöker förklara det som är bäst men det verkar vara hemskt svårt idag 🥲
Jag har talat om flera gånger att jag inte klarar av längre dessa bilresor pga ryggen men det finns inget annat och alla andra verkar få gå före😪
Jag skulle behöva få komma in i ett hus och jobba där istället😇
Vi får se hur det ser ut till helgen när jag ska jobba igen men nu känns det absolut inge bra i alla fall och ska prata med min sjukgymnast om det!
Min sjukgymnast tyckte att jag var klok som funderat på att byta jobb då min rygg inte kommer att hålla annars!
Jag har försökt att gå promenader nu i helgen som både min läkare och min sjukgymnast har sagt åt mig att göra men det gör såå ont ändå!
Nerven som hamnar i kläm hela tiden och jag domnar bort i hela benet!
Jag såg uppdrag granskning om kungen" det aset" och förstår inte folk nu vad som har hänt och vad som händer runt omkring oss, ja då är det nog riktigt kört för många skulle jag kunna tro.. " tur att han inte finns längre och det är nog förståeligt"
Ändå sitter jag kan gissa på 85% och kollar på det men fattar ingenting vad det handlar om?
Det händer nog snart nåt verkligt uppvaknande för att dom 85% ändå ska förstå antar jag!
Om man inte nu har nån krona alls som ramlar ner såklart och det klickar till då vet inte jag!
Jag la även ut en video som kommit ut nu i våran svenska media " kan man tänka sig" om det som jag har sagt hela tiden om att dom i ukraina dödar sitt eget folk men skyller på putin" jag har blivit sååååå utskrattad av det här" av mina närmaste runt omkring mig som har hånat mig för att jag håller på putin" och dom har kallat mig för mördare och en massa elakt fast han är den som varit verkligen den goda i allt det här!
Titta på den här filmen och bedöm själv men den var svt1 snabba att plocka bort minsann så inte folket ska se sanningen i vitögat?
Tur att dom högsta inte kan bestämma allt så man kan hitta den ändå och se på den 😉
Men sanningen kommer nu fram lite och lite mer för varje dag som går😇
Nu är det nog dax att vakna upp kan jag tro!
 
Men som jag sa förut att vi som nu gått upp nu i det nya har ju en annan livstid mot dom som är kvar i det gamla men dom kommer förmodligen vara kvar där också om det inte hänt nåt än!
Sen är det dom som vacklar än men flera av dom är på väg upp också men inte alla har jag märkt så det är upp till var och en nu..
Det är tyvärr som det är och inget vi kan göra nåt mer åt längre, utan nu måste vi gå vidare och jobba med oss själva istället och den nya tiden och tyvärr låta dom som inte förstår vara kvar där dom är idag och när allt det här är över så kommer vi fira segern stort med alla dom som är kvar🥰
Bara igår fick jag reda på av en vän att flera ungdomar bara hade ramlat ihop och blivit helt medvetslösa och fått hjärtproblem på samma skola där en av dom också hade dött🥲
Blir så ledsen varje gång, varje dag som man läser eller får höra av nån som man känner att dom tagit detta djävla gift 💉 som var och fortfarande är bara nödgodkänt och obeprövat🥲
 
Jag har fått höra både från vänner och kollegor hur osolidarisk jag är som inte tar för laget!
Jag har fått höra av samma människor att jag absolut inte ska dela hur farligt detta 💉 är för att det snackas skit om mig bakom ryggen och att jag inte ska skämma ut mig!
Jag har fått höra att om man inte tar dett giftiga 💉 så ska man heller inte få nån vård om man blir sjuk i corona utan då ska man fan dö!
Det sas att om alla tar för laget så hade coviden dött!!!!!!!
" PÅ RIKTIGT!!!!!!"
Konstigt då att dom som blir sjuka och dör nu är JUST DOM SOM HAR TAGIT SKITEN!!!!!!
Konstigt att dom flesta som tog giftet 💉 var också dom som fick just corona!
Konstigt att dom flesta" nästan alla som jag känner har sagt " ja men om jag inte hade tagit 💉 så hade jag nog dött av coronan!!!!!
PÅ RIKTIGT!!!!!!
Det är som om nån planterat nåt djävla svar i 💉 eftersom alla säger så som om det satt sig på hjärnan som hos nån robot!!!!
Vet ni vad det kallas?
Manage by fear!
Nu vet ni det också
I min värld var den frivillig, och då får man får allt skylla sig själv, man kan inte skylla på nån annan, därför friskrev ju försäkringsbolagen sig ifrån det här för dom var ju enbart smarta eftersom dom redan visste!
Jag hoppas verkligen och önskar att alla ni som har fått en massa konstiga biverkningar att ni kommer få rätten till ett bra liv till slut😇
Sorgligt, sorgligt, sorgligt😇
Jag trodde faktiskt inte att så många i min närhet skulle följa strömmen, vilket jag var den enda som inte gjorde det!
 
I början när man delade alla varningar för att vara snäll och för att man var rädd om sina nära och kära, ja då fick man så mycket skit av dom!
Men nu har dom blivit knäpptysta helt plötsligt?
Undrar varför?
Till och med journalisterna är tysta nu!
Få se hur länge det dröjer nu då innan tystnaden bryts i svensk media, hur länge till dom kan hålla på lögnen, för i flera länder har det redan börjat att den fina fasaden har krackelerat🥲 och dom har redan gett lite ledtrådar till dom som förstår😉
Jag själv kände ända från början att det här inte stämde på nåt sätt, sen kom ju alla biverkningar och även död, det är så fruktansvärt det här och det är inte över än på långa vägar tyvärr!
Nu får så många nån galopperande cancer i mängder och det går fort och inom ett halvår är man borta och ingen reagerar!
Blir så ledsen varje gång som man hör att nån mer dött i galopperande cancer som börjar bli så vanligt nu, en jag har träffat som jag känt länge nu som fått det så fort men hon ler men i ögonen ser man sorgen!
Nu undra jag också bara ibland "ALLA DOM" som förväntade sig och krävde att alla skulle vara solidariska och ta detta gift 💉  VAR är ni nånstans idag då om jag får fråga "ni" som kavlade upp och delade så glatt med handen i vädret på alla sociala medier hur duktiga ni var som tog 💉?
Ni som fanns där hela tiden och lät folk falla för erat grupptryck att ta detta 💉 så VARFÖR finns ni inte nu helt plötsligt och är så himla solidariska och finns för dom stackare som nu har blivit skadade av 💉?
VARFÖR står ni nu inte upp för dom som blivit sjuka nu och offer av allt det här, det gjorde ju "vi" eftersom vi försökte i alla fall varna alla!
Skäms ni kanske för eran egen okunskap eller eran ovilja kanske, eller eran förmåga av totalindoktrinering i att kunna konsekvensanalysera i den sakfrågan?
Kom inte och säg " vi visste ju inte" eller vi trodde ju inte" för att det ska vara nån ursäkt, nej ni inte i mina ögon i alla fall för jag varnade er I FLERA ÅR!
Erat vidriga och elaka sätt att ens kunna kalla nån för "foliehatt" eller "konspirationsteoretiker"  har fått mig att se hur vissa människor ens är!
Sluta nu att hata alla dom som sa sanningen till er ifrån början och ta nu och be om ursäkt för erat dåliga bemötande!
Ta lite lärdom av allt det här en gång för alla nu och bli lite bättre medmänniskor!
Tänk om ni istället hade stått upp för dom " som visste lite bättre" och stog upp med dom mot dom som vill göra er illa?
VAKNA!!!!!!!!!
Vi får aldrig glömma. Vi får aldrig glömma att fortsätta att sprida informationen om detta. Jag har många nu i min närhet som blivit sjuka och dött!!!!!
Hur kunde detta utbrott leda till att få gamla människor att gå med frivilligt på 0- HLR?
Många fick dö ensamma och ingen vid sin sida, inte humant!
Kallas det god omvårdnad i livets slut som dom sa?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0