Fredag

Nu har det gått en vecka igen, så fort har den faktiskt inte gått nu utan jag har hunnit med lite mer faktiskt både här hemma och i trädgården😊
Alla grönsaker är satta nu och dom har kommit äntligen ut och sen får vi se hur mycket som kommer upp till sommaren så man får lite nyttigt att äta som man har odlat helt själv..
Förra året fick vi så mycket tomater och sallad och gurka så vi hann inte ens äta upp allt det utan vi fick kasta massor av det då man i dagens läge har ju lite svårare att förvara sånt mot vad dom gjorde förr i tiden när det fanns stora jordkällare och sånt 🥰
Jag har jobbat några nätter nu och det var skit jobbigt för ryggen, jag har ny tid hos sjukgymnasten nu på måndag i alla fall få se vad dom säger då😇
Idag har jag klarat mig utan godis och sånt som innehåller socker i hela 16 dagar " det är helt suveränt för att vara mig" då jag har varit en riktig gottegris och alltid ätit mycket godis.
Jag äter hellre mycket jordgubbar och frukt nu för det är ju så gott😇🥰😍
Men sen får man tänka som så att socker är inte bra för kroppen heller då den bildar faktiskt en hel del inflammation i våra kroppar och är som ett gift så fort det kommer in i våra kroppar så jag har haft lite utrensningar men jag har fått så mycket mer energi dom här sista veckorna så det är ju kanon bra och jag är mycket piggare nu också🥰
Nu är det bara några få nätter kvar att jobba innan jag har semester och då är det också sommarlov🥰
Det ska bli så skönt, då ska jag även börja läsa alla mina böcker som jag har köpt om alla bluffar som folk så gärna har gått på😊😉
Jag har nu klarat av ett år redan av min utbildning och har högsta betyg i både kurser och tentor så jag tror att det här kommer båda gott sen, älskar ju att plugga och nu läser vi pallitiv vård och jag bara älskar att läsa just det ämnet för det är så intressant!
Vård i livets slutskede som är döden och sen en början på ett nytt liv i nånstans i en annan värld" det är så fint och så naturligt"
Jag har ju lite ny planer inför hösten nu också när jag går på mitt sista år att plugga då det inte blev riktigt som jag ville" så tar jag nya tag nu" och kommer förmodligen ändra mina planer eftersom min misstanke var också ifrån början att det inte skulle bli som jag ville då det aldrig blir så när det gäller mig😊
Så nu tänker jag inte längre krusa" om man får säga så" utan nu har jag bestämt mig för nya saker och tar nya tag igen få se om det blir nå bättre då 🥰
Vi har nu märkt" inte bara jag" utan många av oss som är " s.k vakna" att det är fortfarande många unga som blir sjuka av detta fina 💉 som dom har tagit, många yngre som jag känner har börjat att rasa i vikt då dom inte kan äta längre utan kräks mycket, sen har flera fått blod i sin avföring och många blöder ofta näsblod nu.
Blodet i avföringen visar ofta på en röntgen att det finns avvikelser på just buksportkörteln som uppkommit i samband med att man har tagit 💉 och har sett att det blir oftare nu än förut galopperande cancer just på bukspottskörteln!
Två kändisar har precis dött i just det på bara 1 vecka! 
Många kändisar kavlade upp och vi ser ju hur det har gått för flera stycken nu, sjuka eller så har dom dött och fler kommer det bli och fort går det nu! 
Svensson kommer också antagligen att ställa sig i kön snart igen när nästa pandemi kommer" som redan är planerad" för att ta " vilken i raden är det nu då" 4, 5 ,6 7e va?
Då kavlas det upp igen och man ska lägga ut och stoltsera med hur bra man är för att man tar ännu fler minsann!
För det har dom ju minsann sagt på tv att man ska göra😉
Men som många av oss har sagt I över 3 år nu, "vi har gjort så mycket för att varna och förklara vad detta gift innehåller och vi är stolta " foliehattar" och " konspirationsteoretiker" idag för vi kan i alla fall lägga ut och stoltsera med att vi visste hela sanningen ifrån början medans 90% av befolkningen trodde på lögnerna fast vi hade alla odds emot oss😇🥰😍
 
Så med handen på mitt hjärta är jag så stolt idag och lycklig för vad vi gjorde i alla fall" eller försökte" till alla medmänniskor runt omkring oossför att vara snälla och ärliga och några få vaknade ffaktisktockså även om mängden faktiskt sa hur dum i huvet jag var som inte fattade nånting, hur åsidosatt jag blev i allt och prat bakom ryggen om mig länge!
Framförallt var jag i alla fall inte en av dom i mängden som bara satt ner och inte gjorde nånting utan jag försökte i alla fall så gott som jag kunde😉
Det är mer än vad dom flesta gjort som jag känner i alla fall😇
Jag stog upp för det som jag visste och jag var den som stog kvar stark på marken när den gungade som mest och fortsatte kriga för min rättighet..
Jättejobbigt var det men idag bryr jag mig inte längre så mycket då jag vet med facit i hand vilket som var sanning och vilket som var lögn!
När det gäller familjen, närmaste vänner och bekanta så känns det som det ibland är ett stort hav emellan oss.
Vi är så långt ifrån varandra som man kan vara!
Det går ju visserligen både upp o ner och vissa dagar har man än en frustration, en stor sorg men andra dagar blir bättre och bättre.
Jag hoppas ju hela tiden att dom en dag ska förstå vad jag menade och vad jag sa!  💕
😬 idag undviker jag nog mer än förut att gå in i svåra diskussioner som jag ändå vet att dom är helt meningslösa men ibland är det verkligen svårt att bara sitta tyst också.
Att sitta på jobbet är ibland som om att jag har landat på en annan planet  i en annan värld!
Det är jättekonstigt att sitta mitt ibland alla och så tydligt se hur programmerade många är och lyssnar på ljug media!
Och sen ser eller de själva har ingen aning 😳
De nära och kära runt omkring mig blir sjuka som de inte varit innan giftet men trots det så fortsätter många att vaxa sig i alla fall.
Ibland tänker jag att man kanske en gång blir ensam kvar av släkten och vännerna och bekanta.
 
Men det finns några få i min närhet, familj, vänner bekanta som inte tagit nån precis som jag!
Vad jag vet så är vi bara några få stycken i min närhet (familj och släkt) vuxna då som inte fallit för dom här höga lockropen.😢
Vad jag vet så är jag den enda +  några få i hela min släkt också och familj som inte är💉 Och jag väljer att lägga min tid idag på att umgås med människor som är vakna som är på samma nivå och förstår vad allt går ut på!. Orkar inte längre gå in i några diskussioner med dom som ändå inte vaknar utan fortfarande sover djupt!
Folk får välja att göra vad dom vill med sin egen kropp. Men mitt hjärta gråter ofta och jag känner en extrem oro för mina nära och kära och vet inte från dag till dag om eller hur det kommer bli med dom!
💔 men jag försöker släppa det som många i min vänkrets säger att jag måste göra då slla har ett eget val hur det än är!.
Jag kan inte göra någonting mer, när det gäller vuxna människor förutom att jag kan finnas här om någon mot förmodan nu då skulle komma till sans med sig själv och inse hur otroligt grundlurade dom är på allt det här som rör sig om 💉 och kriget och alla korruppta människor runt omkring oss😢😥😭
Folk vaknar inte ens när det gäller barnen i tunnlarna så jag undrar egentligen hur djupt befolkningen sover?
Dom bara fortsätter leva sitt liv som om ingenting har hänt tills det blir kanske deras tur, då helt plötsligt står dom bara där eller också har man kanske otur och inte alls får uppleva det som man vill längre, för många kommer inte vakna alls, så är det bara då vi alla har våra egna livslontrakt som vi valt innan vi gick ner till jorden så därför kanske det är helt fel att ens försöka att väcka dom som sover så djupt!
 
Kanske ska vi som genomskådat hela den här stora agendan och lögnen få lida också av att förlora så många nära och kära: vad vet jag" dom gjorde ju ändå ett eget val när dom tog 💉 eller?
Nu får dom allt skörda allt det som dom själva har sått, eller kanske vill dom bara att skörden dör ut för att dom inte har vattnat tillräckligt vilket låg faktiskt i deras eget ansvar att göra för vattnar man inte så dör det!
Vi försökte så våra frön flera gånger och några få förstod men andra dom flesta hjorde inte det!
 
Hursomhelst så går det inte att sparka folk i arslet hur länge som helst då man tröttnar på dom djupt sovande till slut för man får bara lägga en massa extra energi på dom som det ändå inte går att förändra!
Jag får nog ändå bara luta mig tillbaka och vänta tills" om " dom kommer själva och vill veta hur man gör för att antingen välja livet eller döden" om det nu inte är försent redan då förstås"
Om man nu vill utsätta sig att göra det hos en foliehatt förstås utan att skämmas att man inte litade på dom som stog närmast sig själv!
Hur ser världen ut om dom närmaste skulle ljuga om en sån här viktig sak?
Jag har då insett på dom här åren som har gått när jag har kämpat med att försöka säga sanningen att somliga kommer inte ens att vakna längre, så tiden man fortsätter ödsla på såna människor är helt meningslös att fortsätta ge ut information till!
Alla människor har väl ett eget ansvar eller?
Varför ska man fortsätta curla människor som några små barn som ändå inte förstår och som ändå aldrig ens kommer förstå?
Det är nog dax att ta hand om mig själv nu och tänka på mig då jag redan gjort så mycket som jag kan dom här åren ,så nu får dom som vill vakna göra det själva och dom som sover får väl fortsätta med det då och kommer snart försvinna!
Als kom ju som vi vet som ett brev på posten ungefär efter dessa gift 💉 sen gapar dom efter pengar till forskning om just Als va?
Hur sjukt är inte det då att först ger man ett gift som man får en sjukdom av, sen ska dom också samla in pengar till nån djävla forskning för att få in pengar till det som dom gjort folk sjuka av? Sen ska det säljas medicin minsann för nånstans måste dom ju tjäna och få in sina pengar på! Och det blir på sjuka människor som dom själva sen har gjort sjuka?
Med kemiska ämnen i mediciner och vacciner?
Många pratar även om putin, i alla fall när jag nämner att han gjort nåt bra så blir jag utskrattad och hånad av dom flesta i min närhet eller så sitter dom med armarna i kors och lever sina liv som vanligt och inte ens bryr sig?
Men efter att jag talade om ifrån början att vaxxet var en bluff ifrån början för att kunna avbefolka så många människor som möjligt på jorden" så börjar faktiskt några tro på det jag säger ska hända nu" eftersom jag hade rätt om 💉 
Det är också en aning frustrerande, så nu gäller det för mängden att ta ett extra varv och läsa på🫠
Vi får hoppas ändå att all information som skvalpar omkring idag som är sanningen när den kommer fram så kommer nog många bli chockade eller har man vaknat då en liten bit och börjat förstå så man kan bearbeta allt som har hänt?
 Foliehattar" dom lurade" och dom som ljuger" ja bara att välja.. 
Tror man på lögnen så går det nog åt helvete, det har vi ju sett nu!
Tror man på sanningen så har man haft en himla tur och lyssnat!
Sen får ni väl kalla dom som sa sanningen för vad ni vill tycker jag själv då men med facit i hand idag så skulle jag skämmas för att man hånskrattat och kallat " foliehattarna" för elaka saker!
Idag fick jag ett meddelande av nin bästa son och jag fick en tår i ögat, så himla fint och så himla gulligt, jag har världens bästa son och jag älskar verkligen den här kloka och smarta grabben🥰🥰🥰🥲🥲
 
 
🥰🥰🥰🥰🥰
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0