Torsdag i början på mars 2023

Torsdag och en ny dag som vankas här hemma igen och nu ser man till och med solen på morgonen som infinner sig på så fint på himlen och tittar fram mellan molnen och man ser att vi äntligen nu går mot en helt underbar vår, så som jag har längtat efter våren och sommaren och det känns så underbart skönt att snart kunna få gå ut och sätta sig på verandan med sin kopp kaffe och bara njuta av värmen..😘!

Idag går jag då på mina nätter igen " 4 nätter och sen är jag ledig i 18 nätter igen, så skönt alltså och så här skulle man ju jobba jämt " njuter av min ledighet till max" tänk vad man skulle må så mycket bättre då?😇

Mitt barnbarn Wilma skrev till mig igår kväll igen och frågade hur jag mår, " en sån fin tjej 😍 som är så ung men ändå så klok och så vis i sinnet " Hon hör ofta av sig ochskriver och  frågar hur jag mår och att hon saknar mig, så mycket kärlek från den ungen alltså, mitt hjärta är så fullt av kärlek  och det flödar över av kärlek till denna lilla tjejen!
Just nu mår jag faktiskt så prima trots alla mina multi sjukdomar som jag har då som jag och får hela tiden men det känns som om mitt liv äntligen har lättat så mycket bara på det sista året och jag har nog aldrig riktigt mått så här bra som jag gör nu idag!😚
Men allt runt omkring mig är nu en så stor glädje med så mycket kärlek och allt som kommer är så skoj och glädjande och jag ser så fram emot allting i mitt liv just nu och allt som kommeratt  hända här framöver..
Alla fina och goa människor som idag finns i mitt liv och som  får mig att må sähär bra som är så guld värda, då ska man veta att många har jag även tagit åt sidan lite då och då eftersom det har varit som det har varit också pga mitt mående då jag har upptäckt att jag klarar mig utan dom som jag mår dåligt av..
 
Hur kan det alltid och det är faktiskt alltid samma människor som går på eller gick på allting har jag märkt, som tex fladdermusen på en marknad i Wuhan 😂😂, ja ni låt mig småle bara en liten stund, samma människor också som har den där ukrainska flaggan i sin profilbild och sånt ( hela tiden)🤡 
Jag antar att det inte är så många som inte ens har eller ens haft en aning om vad det ens är för biolabb som dom är så hemliga med men det handlar om en typ labb där man alltså "forskar på extremt farliga smittoämnen som medför otroligt stor skada och död på samhället och även globalt om det nu skulle komma ut.. ,nja ( foliehattarnad på dom enda som vet/ visste ). 😇
Låter det här lite galet kanske? 🤓 Men det är i alla fall sant vad ni än tror eller vad ni än säger!😜
Den här forskningen borde i alla fall enligt min mening vara totalt förbjuden att hålla på med för det är nog inget som varken du eller jag eller nån annan männiak i hela världen vill ha på våran/ eran bakgård antar jag!
Det är nog tur för oss att ryssland lyckades rädda alla "" i alla fall nästan""  alla oskyldiga små barn och vuxna som fanns under dessa vidriga djävla gångar i Ukraina där dom gjorde så sjuka saker på dom här människorna.
( ungefär sådär 40.000 stycken )
Och sen flyttar den där djävla dumma statsministern dom till oss här sverige av alla ställen, det visste ni inte va? Jag kan tänka mig att ni vet inte ens vart dom finns?
Allt det här finns ute " alla dokument" om man nu vill eller har lust att finna eller leta upp sanningen och se det själv..
Jag har då inte tänkt att lägga ut nåt gratis över huvudtaget åt nån här som ändå inte lyssnar eller kör med sitt vanliga djävla " har du källa på det" nej du leta får och finna själv om du nu är så intresserad!
Alltså en sån där injektion sen då som inte ens "längre eller vad ska man säga" skyddar mot att smitta andra eller ens ge dig ett skydd att vara immun, ( det sa dom ju ifrån början att man inte smittade om man nu tog detta sticket,men dom ljög som vi foliehattar har förstått hela tiden) som nu helt plötsligt istället skadar så många människor och i andra länder är det fullt av rättegångar som pågår om det här då så många har blivit sjuka och även har dött av detta skit, men i sverige då? Vad gör vi här? Här händer absolut ingenting.."" Ingenting""  Då Björnarna sover ju då det är vinter och dom har gått i ide, få se om dom snart vaknar upp nu med våren då?
Varför händer inget här i sverige då?  0ch varför har ingen anmält det här som brott mot mänskligheten?
Är folk inte ens själva intresserade av att se verkligheten och sanningen eller är man helt enkelt för feg för att ta reda på den?
Igår hörde jag av en vän" igen" att hen fick ont i bröstet, så ont så hen inte kunde andas, sökte läkarvård men alla värden var bra och dom hittade inga fel, nja vad konstigt kan man då tycka för det är nånting i detta skit som gör att det inte syns på proverna utan helt plötsligt ramlar du bara iihop och dör" flera som jag känner deras anhöriga har haft samma problem"och även vid obduktioner så finns inga fel fast man dör av hjärtat, mystiskt kan man ju då tro?
Min vänninas granne tappade helt plötsligt hörseln, hen fick högt blodtryck blev yr och illamående och tappade kraften i benen och ramlade handlöst omkull bara sådär och bröt armen, precis efter att ha tagit bara 2 stick, nu håller hen på att bli blind och har tappat synen helt plötsligt, från att vara helt frisk och kry och inga sjukdomar före det så händer det här?
bara endast 40 år gammal, alltså hallå!
Nu har vi fått nya rekommendationer igen?
Dom under 50 ska helt plötsligt inte ta några fler stick?
Men hallå grundvaccinationen var ju 3 ifrån början" då var man fullvaxxad hette det väl
""men det gäller inte längre så alltså var kanske sticken fullgoda redan med 2 då eller "" jag fattar ingenting"" varför är man då uppe nu i 4, 5 och 6 till och med om det nu hade räckt med 2 idag, hur fick dom ihop det där förut då?
Så nu alla under 50 år smittar inte helt plötsligt eller dom kan kanske inte få corona helt plötsligt., så måste det nog vara!
Det är ju så dumt så det är ju inte sant, ser man inte att nåt inte stämmer om nånting?
Men det är klart corona är ju ett fantastiskt smart virus som bara smittar om man står upp på krogen men inte om man satt ner och sen efter klockan 22 smittade det men inte före så nja smart virus i alla fall😂😂
Undrar hur dom har tänkte där?
Rådet som dom nu helt plötsligt ger kom alltså hela 2 år försent "ligger det ändå inte nån hund begraven här så säg" eller?
Jag känner nog inte en enda person i min krets familj, vänner och kollegor som ens har bett om ursäkt för sitt beteende mot andra ovaxxade och som om dom hade pesten, och inte fick gå in nånstans utan dom där djävla vaxx passen fast dom vaxxade smittade varann ändå, hallå alltså fattar ni inte än?
Tänk så många relationer som har förstörts för det här, folk blev helt uteslutna av sina nära och kära och till och med släkten och inte blev inbjudna på middagar då dom ej tagit sticket, för att dom blev kallade foliehattar m.m..hör ni inte hur sjukt det låter?
Nej ta nu fram eran skämskudde tycjker jag..
Dom glömmer ju aldrig vad ni gjorde mot dom för att myndigheterna sa då för 2 år sen att vi ska vara rädda om varandra, men hur fungerade det då nu med facit i hand, nja inte så bra då det nu helt plötsligt kommit fram att alla dom som gick in med vaxx pass överallt blev ju sjuka i corona ändå " fast dom ovaxxade inte ens fick gå in""😂😂
Snart måste väl ändå folk förstå vilken djävla lögn allt har varit från början till slut? Eller? Jag tycker då det i alla fall!!!!!
Ja hursomhelst så är då jag glad idag åt alla mina nya vänner som jag har fått tack vare allt det här och att jag lagt många av mina s.k gamla vänner åt sidan och vissa har jag helt slutat att hälsa på så mycket skit som jag har fått ta av dom..
Jag kommer aldrig mer nånsiin att lägga nån energi på dom alls mer och många har nog redan förstått det också..
när nu äntligen sanningen kommer komma fram kommer jag inte ens finnas där och tala om hur man gör heller för att bli frisk om man nu blivit sjuka av vaxxet..
Jag säger bara googla och ta reda på fakta själv,det är ni ju så djävla duktiga på att göra när ni har kommenterat nu i över 2 år..
Lycka till alla där ute nu och jag hoppas att många av er slipper bli sjuka eller rent av dö innan sanningen äntligen kommer fram..
 
Har nån av er själva diskrimenerat någon ni känner för om dom tagit eller inte?
Har du själv inte bjudit in nån ovaxxad till en bjudning som ni har haft?
Kanske är då den där ursäkten på sin plats nu då!
FHM, tidningarna och experterna till och med " ni hör ju" experterna sa ju att "nu ska vi skilja på vaxxade ocg ovaxxade Eller?
Även media på tv visade hur farliga och hur ovaxxade smittade?
Tämk vad fel allt kan bli egentligen!
Stå nu upp för era trasiga relationer som ni har förstört som inte längre går att laga där era familjer uteslöt er överallt! Och nu helt plötsligt så har FHM tagit bort rekommendationerna för alla under 50, men hallå, blev coronan inte farligt nu helt plötsligt för dom under 50 eller smittar dom nu inte helt plötsligt?
Många vill nu ha den där ursäkten ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0