Torsdag

Halloj igen! Ny dag med nya utmaningar som vanligt och veckorna här rullar bara på här i en fruktansvärt rask takt och jag, ja jag bara åker med på nåt konstigt sätt och bara ler lite för mig själv🥰
Veckan som redan har passerat har jag fikat med en nära och god  vän och jag har varit in och handlat lite i stan och jag har varit till Borlänge en liten sväng och träffat min minsta son och den mysigaste svärdotter som en svärmor kan ha🥰
Vilat har jag också hunnit med i korta stunder då min rygg spökar nu igen, jag har ringt sjukgymnasten och fått en tid och beställt tid för att äntligen kunna börja träna nu inför sommaren så få se nu om man får lite bättre kondition igen.
Bråkat och tjafsat som vanligt om allt som händer ute i världen nu som många inte än förstår vart vi egentligen är på väg då svensken sover djupt fortfarande..
Nja, med facit i hand så blev nog inte läkningen bättre av fem doser  av skräpet heller! Eller?
 
Oerhört tragiskt att så många än idag tror så blint på våran media och inte kollar upp vad man sprutar i sig för skit i sin egen kropp!
Tyvärr så kraschar nu ens immunförsvaret mer och mer ju fler 💉 man tar och fler och fler blir mer och mer sjuka och dör nu😢
Dom säljer ett farligt 💉 och sen injicerar det i människor som sen blir sjuka och dör?
Sen menar dom på att dom som tagit det ska få betala för sina skador själva, hör ni inte själva att det inte stämmer här?
Så absurt och baklänges!
För att dom ljög om 💉 ifrån början men den var dock frivilligt att ta den och folk satt i kö i sina bilar och bara fick den där sprutan utan att ens ta reda på vad den innehöll🫠
Myndigheterna, läkare ja många fler ljuger om ko 💉 bieffekter, vad är det inte så många förstår?
En uppskattning som har gjorts så har hela 90% av alla som har tagit 💉 har fått mån typ av biverkning av det som är kopplat till själva 💉 även om läkarna gärna nekar till det!
Innehållet i detta 💉är flera av världens farligaste som ger sjukdomar på sikt eftersom hur många 💉 man har tagit, ju fler man tagit ju fortare blir man sjuk och ju mindre man tagit ju längre tid tar det innan man blir sjuk men sjuk blir man till slut..
Dom som själva gått ut med det här hara bara helt plötsligt försvunnit eller dog mystiskt.
Så tragiskt tycker jag att det är då vi tidigt gick ut och varnade våra nära och kära som bara hånade oss och skrattde åt oss!
Redan 2020 stog det klart att 💉 inte alls var säkra utan dom var bara nödgodkända för att få så många som möjligt att ta dom..
Injektionerna var helt enkelt skadliga och inte ens testade på människor utan på råttor som alla dog😢
En analys gjordes som visade sig ge både blödningar och koalgulering som visade sig tidigt att det fanns en enorm övervikt av just neurologiska sjukdomar i själva immunförsvaret, autoimmunitet och infektioner samt inflammationer..
När man sen undersökte detta så visade det sig att att dom flesta dödsfallen berodde på just blödningar, koagulering och ichemisk sjukdom som betyder att ett blodkärl blockeras och vävnaden får därmed inte någon genomblödning.
 Myorkadit tex som är en inflammation som förekommer i alla våra organ och inte bara i hjärtat ..
Både blodkärl och tarm blir inflammerad samt levern och lungorna och hjärnan så blodproppar dyker alltså upp överallt i kroppen, patologin är alltså systemisk och påverkar på det sättet hela ens kropp, eftersom spikproteinet i 💉  har tillverkats I alla era celler.. 
 
Det här med trumhp då?
Han skulle ju gripas gick han ut med, jo jisses den som tror på det lever nog i nån låtsas värld antar jag!
Kommer aldrig att hända!
Den som inte vet varför han sa så får allt googla lite mer så ser man sanningen sen😉
Under tiden som dom tjafsar fram och tillbaka om en lögn så pågår annat bakom ryggen som svensken inte har en aning om?
Man bygger upp nåt annat och nåt farligt under tiden!
Fast flera länder nu vill ha fred i ukraina så vill inte landet det själva!
Alla som förstår vad allt det här handlar om förstår ju också att putin är den som verkligen bekämpar all trafficking, organhandel och pedofiler ändå har jag så många i min närhet som hatar han och säger att vi håller på en mördare?
Undra hur ni kommer känna er när ni vaknar upp och äntligen efter mycket om och men  inser att det är ni som hållit mördare och pedofiler bakom ryggen?
Det finns inte någon som helst sanning i nånting som har med varken viruset eller 💉 om ni nu tror det?
Det finns ingen sanning i det med ukraina heller om man vänder på allt?
Försök nån gång att förstå?
Skjut inte budbäraren utan skjut istället den som bär på den riktiga skulden!

Den röda drogen för evig ungdom 👹🩸 

 

                                                                                                                           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0